HozzászólásSzerző: Anis » 2013. december 17., kedd 23:24
Néztem az 50.perc környékétől és a Chelsea nagyon visszavett. Meglőtték a maguk gólját és ennyi volt. 16os oldalánál volt már a támadás, vagy 16os előtt és visszaadogatták a kapusig. Meg ment a passzolgatás jobbra-balra, de semmi elképzelés nem volt benne. megérdemelték. talán még jókor jött a pofon. hétvégén meg jön az arsenal elleni meccs. Poyet viszont csodát tett a sunderlanddel. bajnoki meccsük is előző héten volt egymás ellen és ott is alig nyert a chelsea 3-4-re ugyan ezen a pályán. utána ugye 2-3 a stoke ellen, most meg 1-2 újra a sunder ellen. hullámvölgy. ki lehet jelenteni. mind3 meccsből láttam részleteket, de előbbi kettőt kinyomtam félúton.
Chelsea okés h aránylag kevés gólt kapott, de az a védelem nagy nulla. Épp ideje lenne megreformálni azt is. Terry ma épp nem játszott, de már nem a régi és főleg nem szerda-szombat ritmusban, Iva sok hibával játszik, Azpili nulla csereszint, Cole most tért vissza de ő is kopik már, Cahill elmegy de kell mellé egy vezér, Luiz meg agyatlan nulla, inkább vkp mint védő szerintem, Bertrand meg csereszint.
Jah és továbbra is hatalmas baj h nincsen egy normális csatára a kékeknek. a Sunder amerikai csatára Jozy többet ér mint a chelsea 3 csatára együttvéve. ha akarnak valamit akkor télen KELL egy csatár!
FERRARI - MSchumi - Alonso - Kimi - Federer - Kobe - LeBron
London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!