peti_madrid írta:Szerintem Matt = TheBull6-al, vagy ha nem is, akkor viszont nagyon jó barátok. Lapozzunk...
Nem, egyik sem, de egyébként kurvára nem értem, hogy jön ez most ide? Írtam most valamit Khediráról, vagy mi a tököm?
Annyira bírom az itt uralkodó kincstári optimizmust, ami jelen van legalább 5-6 éve (mióta fórumozok, tuti), a magas lóról való dumálást, a felsőbbrendűségi érzést, a realitással köszönő viszonyt nem ápoló dolgokat. Aztán, ha beüt a crach, akkor meg az egész szar, az egész szemét. Szar lett Mourinho, szar lett Pelle, szar lesz majd Ancelotti is, ha kirúgják, és nem mákol be egy BL-t, de most mindenki szuper, mert alsóházi csapatokat 5-6 gólokkal megszórtuk (ami inkább elvárás ilyen sztárokkal, ilyen költségvetéssel, semmint kiemelendő teljesítmény), a fekete bárány meg most sérült, a kicsi lelekecskék meg vannak nyugodva.
De azért azt hozzátenném, hogy jól seggbe kellett volna billenteni az egész csere bagázst, hogy nem szórtuk meg őket legalább egy 3-assal idegenben. Mert az kb. lófasz teljesítmény volt. Akarás 0, hajtás 0, játékkedv 0, ambíció 0. Eredmény dupla 0. Ha akkor képesek voltunk erre, akkor ma is képesek vagyunk. Nem a legvalószínűbb eset, de előfordulhat. Csak ezt a magas lovon ülők (
Ha ma megtörténne az a dolog amiről most itt írtok,akkor szégyelje el magát mindenki,akik eddig cserék voltak.Akkor hol érdemelnék meg azt,hogy a nagy meccseken számítsanak rájuk?
) így nézik, és aki kicsit érettebb, aki nem ül magasabb lovon az már pesszimistának és idiótának van nézve. De hol volt azután a meccs után az önérzet, meg a kritika tétel. Nem igazán volt, és 1-2 kritika jött, de igazán kemény, a teljesítményt valóban leíró nem volt, csak a kifogások a szar talajjal, meg az összeszokatlanságról. Akkor ez ma nem fordulhat elő?