Taktikai háború (Legyél Ancelotti)

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
csabi87

Re: Taktikai háború (Legyél Ancelotti)

HozzászólásSzerző: csabi87 » 2013. december 18., szerda 12:44

Annyira bírom a kettős szemléletmódot. Akkor Pelle volt a hibás, ha vita van róla, mindig fel van emlegetve ez a meccs, de idén a pad hibája lenne, logikai bukfencek egész sora. Objektivitás zéró.
Nyugottam idézd be azt a mondatot tőlem ahol én Pellegrinit szidtam.Annak idején én védtem őt.
Szóval várom szerettel azt a mondatomat. :roll:
Ez a videó tökéletesen bemutatja, hogy a FIFA mennyire tisztel engem, a klubomat és az országomat. Sok minden érthetővé vált.

Matt009
Kedvenc játékosaid: Casillas, Higuain, Varane, Modric, Özil NEM
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: Matt009 » 2013. december 18., szerda 12:36

peti_madrid írta:Szerintem Matt = TheBull6-al, vagy ha nem is, akkor viszont nagyon jó barátok. Lapozzunk...
Nem, egyik sem, de egyébként kurvára nem értem, hogy jön ez most ide? Írtam most valamit Khediráról, vagy mi a tököm?

Annyira bírom az itt uralkodó kincstári optimizmust, ami jelen van legalább 5-6 éve (mióta fórumozok, tuti), a magas lóról való dumálást, a felsőbbrendűségi érzést, a realitással köszönő viszonyt nem ápoló dolgokat. Aztán, ha beüt a crach, akkor meg az egész szar, az egész szemét. Szar lett Mourinho, szar lett Pelle, szar lesz majd Ancelotti is, ha kirúgják, és nem mákol be egy BL-t, de most mindenki szuper, mert alsóházi csapatokat 5-6 gólokkal megszórtuk (ami inkább elvárás ilyen sztárokkal, ilyen költségvetéssel, semmint kiemelendő teljesítmény), a fekete bárány meg most sérült, a kicsi lelekecskék meg vannak nyugodva.

De azért azt hozzátenném, hogy jól seggbe kellett volna billenteni az egész csere bagázst, hogy nem szórtuk meg őket legalább egy 3-assal idegenben. Mert az kb. lófasz teljesítmény volt. Akarás 0, hajtás 0, játékkedv 0, ambíció 0. Eredmény dupla 0. Ha akkor képesek voltunk erre, akkor ma is képesek vagyunk. Nem a legvalószínűbb eset, de előfordulhat. Csak ezt a magas lovon ülők (
Ha ma megtörténne az a dolog amiről most itt írtok,akkor szégyelje el magát mindenki,akik eddig cserék voltak.Akkor hol érdemelnék meg azt,hogy a nagy meccseken számítsanak rájuk?
) így nézik, és aki kicsit érettebb, aki nem ül magasabb lovon az már pesszimistának és idiótának van nézve. De hol volt azután a meccs után az önérzet, meg a kritika tétel. Nem igazán volt, és 1-2 kritika jött, de igazán kemény, a teljesítményt valóban leíró nem volt, csak a kifogások a szar talajjal, meg az összeszokatlanságról. Akkor ez ma nem fordulhat elő?

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. december 18., szerda 12:34

Nevek alapján nem látom azt, hogy sokkal erősebbek lennénk,
:lol: :lol:
Több aspektusból is érdemes elemezni ezt a mondatodat, csak nem pazarlom rá az időmet.
Innentől megpróbálom átugrani a hozzászólásaidat, no offense.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

peti_madrid
Kedvenc játékosaid: Zizou, Guti, Modric, CR

HozzászólásSzerző: peti_madrid » 2013. december 18., szerda 12:10

Szerintem Matt = TheBull6-al, vagy ha nem is, akkor viszont nagyon jó barátok. Lapozzunk...

Matt009

HozzászólásSzerző: Matt009 » 2013. december 18., szerda 12:09

Realista24 írta:2009-et emlegeted Matt.
Nézd meg az akkori csapatot, segítek:
DUDEK, ARBELOA, RAUL ALBIOL, METZELDER, DRENTHE, DIARRA, GUTI, VAN DER VAART, GRANERO, RAUL, BENZEMA
Csereként jött Gago, Marcelo és Nistelrooy.
És nézd meg a mostani keretet.
Nevek alapján nem látom azt, hogy sokkal erősebbek lennénk, Raul-Benzema > Jesé-Morata jelenleg, Isco tehetségesebb, mint VDV, de hogy jobb-e jelenleg, az akkorinál, ezt nem tudom, Granerot üti, DM ez nem kérdés, de Casemiro gyengébb, mint Maha, Gutinál Illara soha nem lesz jobb, Carvajal veri Drenthét, úgyhogy 2 poszton vagyunk jobbak, 2 poszton rosszabbak (3, ha Pepét ide vesszük).
csabi87 írta:Ha ma megtörténne az a dolog amiről most itt írtok,akkor szégyelje el magát mindenki,akik eddig cserék voltak.Akkor hol érdemelnék meg azt,hogy a nagy meccseken számítsanak rájuk?
Akkor Jeséék szerintem elásnák magukat az edzői stáb előtt.
Annyira bírom a kettős szemléletmódot. Akkor Pelle volt a hibás, ha vita van róla, mindig fel van emlegetve ez a meccs, de idén a pad hibája lenne, logikai bukfencek egész sora. Objektivitás zéró.
Egyébként tőled megszoktuk, hogy csak a negativitást keresed a csapat háza táján és csak rossz dolgokat emelsz ki, tőled még egy dicsérő szót nem láttam, meg semmit, de tudod mit maradj ilyen
Olvass vissza, én dicsértem eleget. Az utóbbi időben sokszor megdicsértem a csapatot. Ha van mire dicsérek. De azért hadd ne dicsérjem agyba főbe a csapatot, ha megvernek egy kiesőjelölt ellenfelet.
Amúgy meg nem a negativitást kerestem, hanem leírtam, hogy én óvatosabb lennék. Ennyi. Nem kell ezt túlmisztifikálni.

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. december 18., szerda 11:47

:lol: :lol: :lol: Imádom mikor kardoskodnak Khedira mellett. :D
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. december 18., szerda 11:39

tőled még egy dicsérő szót nem láttam,
Fail. Khedira kapja a pozitív Matt-energiát. :mrgreen:
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

tubatibi

HozzászólásSzerző: tubatibi » 2013. december 18., szerda 11:38

Jézusom Matt.... :roll:

Alcorcon? Rémlik valakinek?
Igen rémlik valami....4-0 lett az első meccsen
Másfél hete mi pedig 0-0ra végeztünk
feel the difference. :)

Nyerni kell ennek a csapatnak is ! :)

Egyébként tőled megszoktuk, hogy csak a negativitást keresed a csapat háza táján és csak rossz dolgokat emelsz ki, tőled még egy dicsérő szót nem láttam, meg semmit, de tudod mit maradj ilyen. :agree:
"If you don't like your destiny, don't accept it."

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. december 18., szerda 11:35

2009-et emlegeted Matt.
Nézd meg az akkori csapatot, segítek:
DUDEK, ARBELOA, RAUL ALBIOL, METZELDER, DRENTHE, DIARRA, GUTI, VAN DER VAART, GRANERO, RAUL, BENZEMA
Csereként jött Gago, Marcelo és Nistelrooy.
És nézd meg a mostani keretet.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

csabi87

HozzászólásSzerző: csabi87 » 2013. december 18., szerda 11:34

Ha ma megtörténne az a dolog amiről most itt írtok,akkor szégyelje el magát mindenki,akik eddig cserék voltak.Akkor hol érdemelnék meg azt,hogy a nagy meccseken számítsanak rájuk?
Akkor Jeséék szerintem elásnák magukat az edzői stáb előtt.
Ez a videó tökéletesen bemutatja, hogy a FIFA mennyire tisztel engem, a klubomat és az országomat. Sok minden érthetővé vált.

Matt009

HozzászólásSzerző: Matt009 » 2013. december 18., szerda 11:24

kelemen.istvan írta:
Matt009 írta:Alapesetben teljesen igazat adnék. De már volt egy meccsünk, ahol képtelenek voltunk bármit is kezdeni velük. Ha találnak egy gólt, akkor itt nagy zavar lesz, de akkor is, ha még a 60. perc környékén is 0-0.
Nehogy már problémát jelentsenek. :sly:
A félidőben legalább 2 lesz közte,simán nyomatni kell Jesééket..felőlem végig játszhatnának a döntőig,sőt ott is a "b" csapat is elég erős hozzá,pláne hogy ez vegyes! :roll:
Alcorcon? Rémlik valakinek?

Pelle ugyanezt gondolta, kiestünk... Én ezért annyira nem éreztem akkor sem felelősnek, mert a józan ész ezt diktálta, de ha a nem is olyan távoli múltban előfordult, akkor miért kísértsük a sorsot?

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2013. december 18., szerda 11:07

Géci írta:Ronaldo nehezen, de amùgy igen... :D
Majd Khediraval elcsereli az eltiltast :D

Géci
Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos

HozzászólásSzerző: Géci » 2013. december 18., szerda 10:51

Ronaldo nehezen, de amùgy igen... :D

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2013. december 18., szerda 10:41

kelemen.istvan írta:Nehogy már problémát jelentsenek. :sly:
A félidőben legalább 2 lesz közte,simán nyomatni kell Jesééket..felőlem végig játszhatnának a döntőig,sőt ott is a "b" csapat is elég erős hozzá,pláne hogy ez vegyes! :roll:
Nehogy mar ezzel a csapattal hazai palyan ne nyerjenek siman... Ha meg felidoben nagy a baj, akkor johet Modric, Xabi, Benzema vagy Ronaldo is akar. Azert egy Atletico vagy Barca ellen az "A" csapatot kell nyomatni, mert ok se fognak gyengebbel kiallni.

ikelemen5
Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos

HozzászólásSzerző: ikelemen5 » 2013. december 18., szerda 9:59

Matt009 írta:Alapesetben teljesen igazat adnék. De már volt egy meccsünk, ahol képtelenek voltunk bármit is kezdeni velük. Ha találnak egy gólt, akkor itt nagy zavar lesz, de akkor is, ha még a 60. perc környékén is 0-0.
Nehogy már problémát jelentsenek. :sly:
“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”

Matt009

HozzászólásSzerző: Matt009 » 2013. december 18., szerda 8:29

besteve7 írta:
Remy írta:Azért örülök annak, hogy Carlo esélyt ad ennek a csapatnak megint.
Mert ennek a csapatnak is gond nélkül kell elintézni őket. Ők ide csak azért jönnek, hogy egyszer életükben ne csak nézők lehessenek a Bernabeuan. Jó lesz ez nem kell ide Bale,Benzema sem, aki akarja az meg tudja mutatni mit is tud.

Alapesetben teljesen igazat adnék. De már volt egy meccsünk, ahol képtelenek voltunk bármit is kezdeni velük. Ha találnak egy gólt, akkor itt nagy zavar lesz, de akkor is, ha még a 60. perc környékén is 0-0. Nálam Benzema, Isco, Xabi, Modric alapból kezdene (Bale is ha egészséges lenne), aztán ha vezetünk 2 vagy többel, akkor Benzema, Xabi, Modric le, ifjúság be. Sajnos az odavágón nem volt meggyőző a pad, pedig annak kellett volna lennie.

besteve7
Kedvenc játékosaid: Raúl, Casillas, Falcaó

HozzászólásSzerző: besteve7 » 2013. december 18., szerda 8:24

Remy írta:Azért örülök annak, hogy Carlo esélyt ad ennek a csapatnak megint.
Mert ennek a csapatnak is gond nélkül kell elintézni őket. Ők ide csak azért jönnek, hogy egyszer életükben ne csak nézők lehessenek a Bernabeuan. Jó lesz ez nem kell ide Bale,Benzema sem, aki akarja az meg tudja mutatni mit is tud.

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2013. december 18., szerda 6:54

Carlo Ancelotti a mai sajtótájékoztatón elmondta, hogy Bale helyét Di María veszi át, aki Jesével és Morataval együtt fog kezdőként pályára lépni. A védelmet a Carvajal, Pepe, Nacho és Arbeloa négyes fogja alkotni, Illarramendi, Casemiro és Isco lesz a felállás közepén.
Lehetséges, hogy ez a védelem lesz a legjobb :mrgreen: Kíváncsi leszek, hogy ma milyen lesz a hozzáállás. Jó lenne, ha nem nehezítenénk meg a dolgunkat és nem szenvednénk meg a győzelemért. Illene 4 gólt elrámolni minimum hazain.

Jesé oké, de a legjobb akkor lett volna, és azt nagyon megnéztem volna, ha a másik szélen Bale van, illetve csatárként Benzema. Előbbi ugyebár nem is lehet sajnos. Na mindegy... Ramos kivételével ugyanez a csapat volt az odavágón, így sok mindenre fény derül ma.

Azért örülök annak, hogy Carlo esélyt ad ennek a csapatnak megint.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2013. december 11., szerda 13:30

Realista24 írta: Alapesetben igazad van, de most Casillas -újra - alapkezdővé tételéről van szó. Márpedig mindent meg fognak tenni, és mindenbe bele fognak kapaszkodni, hogy újra ő legyen a kapuban.
Mindezt írom úgy, hogy egyik mellett sem teszem le a voksomat 100%-ban.
Én erre számítok, aztán majd meglátjuk. Mindegy ki fog védeni, de aki ott lesz, az legyen élete formájában, mert ebben a csapatban ott van a Tizedik lehetősége már az idén.
Én úgy látom, Casillas nem lesz már élete formájában, itt biztosan nem..
Nem illik.

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. december 11., szerda 13:24

10 méteren keresztül cipeli a támadó a labdát, aki 30 méterre a kaputól és toporzékol valahol a 11-es és az 5-ös környékén. Felkínálta az emelést... Mond azt, hogy ez nem volt sors döntő! Meg, hogy ő nem hibázott ott! Az meg a másik, hogy a kihagyott helyzeteink is megpecsételték a meccset, de ha elől hibázunk, akkor még NEM kerülünk hátrányba. Ja és nem szimpátia alapján, mert nekem hót mindegy kivéd, de se López, se Casillast nem emlegetném Európa legjobbjai között. Neuer, Cech, De Gea, Courtois, de még Valdes is jobban védett a sérülése előtt náluk. Ahogy írtam már az előbb is, Lópezben már nem érzem annyira a magabiztosságot, mint a tavasszal. Akkor sokkal jobb volt. Igaz, akkor a kapunk általában nagyobb nyomás alatt is volt és lehet ez volt a görbe tükör.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

Vissza: