Taktikai háború (Legyél Ancelotti)

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
lordgabi
Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Taktikai háború (Legyél Ancelotti)

HozzászólásSzerző: lordgabi » 2013. december 22., vasárnap 15:15

Bale sincs a keretben...
Ex-szerkesztő.

2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás! :sziv: :salute:

DavieS
Kedvenc játékosaid: #2 #12 #19

HozzászólásSzerző: DavieS » 2013. december 22., vasárnap 15:03

MorataMartin írta:Mai kezdőm: Diego Lopez - Carvajal, Ramos, Pepe, Marcelo - Xabi Alonso, Modric - Ronaldo, Isco, Bale - Jesé.
Pepe kipontozodott a múltkor, ő tuti nem játszik ma, Jesé pedig valszeg a twitteres beszólása után nem sokat fog játszani ma, a kezdőben semmiképp nem lesz.
92:48

#2 #8 #12 #19 #23

MorataMartin
Kedvenc játékosaid: Morata, Zidane, Cristiano Ronaldo

HozzászólásSzerző: MorataMartin » 2013. december 22., vasárnap 14:59

Mai kezdőm: Diego Lopez - Carvajal, Ramos, Pepe, Marcelo - Xabi Alonso, Modric - Ronaldo, Isco, Bale - Jesé.

CS0ki

HozzászólásSzerző: CS0ki » 2013. december 18., szerda 17:57

Nyugottam idézd be azt a mondatot tőlem ahol én Pellegrinit szidtam.Annak idején én védtem őt.
Szóval várom szerettel azt a mondatomat.
Ez itt elég gyakori dolog a fórumon, hogy néhány ember véleménye=mindenki véleményével. Beír valamit három ember, aztán pár hét után már úgy emlegeti valaki, mintha az egész fórum ezt szajkózta volna.

Normális körülmények között simán verni kellett volna őket már ezelőtt is, de az első percben láttam, hogy nem normálisak a körülmények. Az a pálya olyan volt...Nem lepődtem meg, hogy nem lett alázás. De persze így is nyerhettünk volna, volt pár olyan helyzet, amiben egy szebb napon lövünk pár gólt, nem jött össze. Közben az ellenfél az égvilágon semmi veszélyt nem jelentett a kapunkra. Amiatt a meccs miatt már akkor sem tudtam igazán elővenni senkit, viszont ma a körlmények adottak, ha ma cseszik el, akkor joggal lehet fellógatni őket a golyójuknál fogva.

ikelemen5
Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos

HozzászólásSzerző: ikelemen5 » 2013. december 18., szerda 15:16

Matt009 írta:A fórumra. A csapunk mindenkit hozzáállásra. Nem baj. Kell ez. Én is abszolút így gondolom, de van egy határ. A másfél héttel ezelőtti eredmény és produkció fényében ez a felfogás (mármint, hogy a cserékkel is simán ütjük őket) ma inkább arrogancia, semmint egészséges önbizalom.
És mégis mit vársz,hogy bírjuk a fórumra,hogy húú,nehéz meccse lesz,remélem azért nem veszik félvállról a srácok,a végén megszórnak minket,hiszen mégis csak a CD Olímpic de Xàtiva-val játszunk,nem egy kis csapattal??? :lol: :lol:

Szerintem nincs azzal semmi gond,ha lenézik őket. :mrgreen:
“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. december 18., szerda 14:39

Mindenki legalább egy osztállyal fentebb játszott már, szóval elvárt a győzelem. Az arrogancia meg majd megmutatkozik a pályán.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

Matt009
Kedvenc játékosaid: Casillas, Higuain, Varane, Modric, Özil NEM

HozzászólásSzerző: Matt009 » 2013. december 18., szerda 14:29

A cserékkel(ifjakkal) én is óvatosan bánnék,kell...meg mehet be,de azért ne ész nélkül.
Ennyi volt a lényege annak, amit írtam. De engem oltottak ezerrel.
A világ egyik legjobb keretével rendelkező klubnál abszolut realitás ez a fajta optimizmus.
Nem Perezekre értettem. A fórumra. A csapunk mindenkit hozzáállásra. Nem baj. Kell ez. Én is abszolút így gondolom, de van egy határ. A másfél héttel ezelőtti eredmény és produkció fényében ez a felfogás (mármint, hogy a cserékkel is simán ütjük őket) ma inkább arrogancia, semmint egészséges önbizalom.

R.M.C.F
Kedvenc játékosaid: Sergio
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. december 18., szerda 13:47

Matt009 írta:Annyira bírom az itt uralkodó kincstári optimizmust, ami jelen van legalább 5-6 éve
A világ egyik legjobb keretével rendelkező klubnál abszolut realitás ez a fajta optimizmus. Ha nem igy lenne,akkor a real a valencia szintjén lenne kb ánblokk.
Állandóság........és nem is nagy dolog ez,perez és a brigádja fogja fel hogy EZEN múlik.

A cserékkel(ifjakkal) én is óvatosan bánnék,kell...meg mehet be,de azért ne ész nélkül.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.

besteve7
Kedvenc játékosaid: Raúl, Casillas, Falcaó

HozzászólásSzerző: besteve7 » 2013. december 18., szerda 13:37

Matt009 írta:Annyira bírom az itt uralkodó kincstári optimizmust, ami jelen van legalább 5-6 éve
Itt azért ebben az estben szó sincs optimizmusról, ez csak szimpla realitás. Azért ne hogy már a világ egyik legjobb csapatának cserejátékosaitól ne várjuk el, hogy hazai pályán simán bedaráljon egy félig meddig amatőr csapatot, elméletileg őket a sima Castillaval is verni kellene, nemhogy olyan játékosokkal akiknek a vételára egyenként magasabb, mint az ellenfél éves költségvetése. Ha erre képtelenek, akkor Jeséstől, Illarastól, Iscostól mehetnek a levesbe, mert számomra gyalázat, ha ezt a minimális feladatot nem tudják végrehajtani.

Kerlon

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. december 18., szerda 13:28

Szerintem múltkor csak óvatos játékot kért Ancelotti, nehogy valakit tönkre vágjon a műfű. Nem csinált belőle ő se komolyabb ügyet, látszott rajtunk, hogy nem akarunk megszakadni és, hogy csak focizgatni mentünk idegenbe. Ma meg majd bedaráljuk őket.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2013. december 18., szerda 12:54

szerintem az öltözőben mindenki megkapta a magáét, és ma hajtani fognak amíg össze nem esnek...sajnos Mattnak igaza van, nincs mit szépíteni, ilyen sztárokkal, költségvetéssel a bajnokságban is darálni kellene a gyengébb csapatokat, akkor már ne egy 2. vagy épp egy 3. ligás csapat okozzon gondot
viszont azért temetni egy-egy játékost vagy edzőt is nagyon korai, hiszek a mai kezdőben, ha Morata nem tud mostmár jó teljesítményt felmutatni akkor télen kölcsön kell adni, és hozni egy csatárt aki képes kihasználni a helyzetét, mert Morata küzd, sokat fut, de kicsit Pipita beütése, oda kerül a kapu elé, de ott már vége a tudománynak

csabi87

HozzászólásSzerző: csabi87 » 2013. december 18., szerda 12:44

Annyira bírom a kettős szemléletmódot. Akkor Pelle volt a hibás, ha vita van róla, mindig fel van emlegetve ez a meccs, de idén a pad hibája lenne, logikai bukfencek egész sora. Objektivitás zéró.
Nyugottam idézd be azt a mondatot tőlem ahol én Pellegrinit szidtam.Annak idején én védtem őt.
Szóval várom szerettel azt a mondatomat. :roll:
Ez a videó tökéletesen bemutatja, hogy a FIFA mennyire tisztel engem, a klubomat és az országomat. Sok minden érthetővé vált.

Matt009

HozzászólásSzerző: Matt009 » 2013. december 18., szerda 12:36

peti_madrid írta:Szerintem Matt = TheBull6-al, vagy ha nem is, akkor viszont nagyon jó barátok. Lapozzunk...
Nem, egyik sem, de egyébként kurvára nem értem, hogy jön ez most ide? Írtam most valamit Khediráról, vagy mi a tököm?

Annyira bírom az itt uralkodó kincstári optimizmust, ami jelen van legalább 5-6 éve (mióta fórumozok, tuti), a magas lóról való dumálást, a felsőbbrendűségi érzést, a realitással köszönő viszonyt nem ápoló dolgokat. Aztán, ha beüt a crach, akkor meg az egész szar, az egész szemét. Szar lett Mourinho, szar lett Pelle, szar lesz majd Ancelotti is, ha kirúgják, és nem mákol be egy BL-t, de most mindenki szuper, mert alsóházi csapatokat 5-6 gólokkal megszórtuk (ami inkább elvárás ilyen sztárokkal, ilyen költségvetéssel, semmint kiemelendő teljesítmény), a fekete bárány meg most sérült, a kicsi lelekecskék meg vannak nyugodva.

De azért azt hozzátenném, hogy jól seggbe kellett volna billenteni az egész csere bagázst, hogy nem szórtuk meg őket legalább egy 3-assal idegenben. Mert az kb. lófasz teljesítmény volt. Akarás 0, hajtás 0, játékkedv 0, ambíció 0. Eredmény dupla 0. Ha akkor képesek voltunk erre, akkor ma is képesek vagyunk. Nem a legvalószínűbb eset, de előfordulhat. Csak ezt a magas lovon ülők (
Ha ma megtörténne az a dolog amiről most itt írtok,akkor szégyelje el magát mindenki,akik eddig cserék voltak.Akkor hol érdemelnék meg azt,hogy a nagy meccseken számítsanak rájuk?
) így nézik, és aki kicsit érettebb, aki nem ül magasabb lovon az már pesszimistának és idiótának van nézve. De hol volt azután a meccs után az önérzet, meg a kritika tétel. Nem igazán volt, és 1-2 kritika jött, de igazán kemény, a teljesítményt valóban leíró nem volt, csak a kifogások a szar talajjal, meg az összeszokatlanságról. Akkor ez ma nem fordulhat elő?

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. december 18., szerda 12:34

Nevek alapján nem látom azt, hogy sokkal erősebbek lennénk,
:lol: :lol:
Több aspektusból is érdemes elemezni ezt a mondatodat, csak nem pazarlom rá az időmet.
Innentől megpróbálom átugrani a hozzászólásaidat, no offense.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

peti_madrid
Kedvenc játékosaid: Zizou, Guti, Modric, CR

HozzászólásSzerző: peti_madrid » 2013. december 18., szerda 12:10

Szerintem Matt = TheBull6-al, vagy ha nem is, akkor viszont nagyon jó barátok. Lapozzunk...

Matt009

HozzászólásSzerző: Matt009 » 2013. december 18., szerda 12:09

Realista24 írta:2009-et emlegeted Matt.
Nézd meg az akkori csapatot, segítek:
DUDEK, ARBELOA, RAUL ALBIOL, METZELDER, DRENTHE, DIARRA, GUTI, VAN DER VAART, GRANERO, RAUL, BENZEMA
Csereként jött Gago, Marcelo és Nistelrooy.
És nézd meg a mostani keretet.
Nevek alapján nem látom azt, hogy sokkal erősebbek lennénk, Raul-Benzema > Jesé-Morata jelenleg, Isco tehetségesebb, mint VDV, de hogy jobb-e jelenleg, az akkorinál, ezt nem tudom, Granerot üti, DM ez nem kérdés, de Casemiro gyengébb, mint Maha, Gutinál Illara soha nem lesz jobb, Carvajal veri Drenthét, úgyhogy 2 poszton vagyunk jobbak, 2 poszton rosszabbak (3, ha Pepét ide vesszük).
csabi87 írta:Ha ma megtörténne az a dolog amiről most itt írtok,akkor szégyelje el magát mindenki,akik eddig cserék voltak.Akkor hol érdemelnék meg azt,hogy a nagy meccseken számítsanak rájuk?
Akkor Jeséék szerintem elásnák magukat az edzői stáb előtt.
Annyira bírom a kettős szemléletmódot. Akkor Pelle volt a hibás, ha vita van róla, mindig fel van emlegetve ez a meccs, de idén a pad hibája lenne, logikai bukfencek egész sora. Objektivitás zéró.
Egyébként tőled megszoktuk, hogy csak a negativitást keresed a csapat háza táján és csak rossz dolgokat emelsz ki, tőled még egy dicsérő szót nem láttam, meg semmit, de tudod mit maradj ilyen
Olvass vissza, én dicsértem eleget. Az utóbbi időben sokszor megdicsértem a csapatot. Ha van mire dicsérek. De azért hadd ne dicsérjem agyba főbe a csapatot, ha megvernek egy kiesőjelölt ellenfelet.
Amúgy meg nem a negativitást kerestem, hanem leírtam, hogy én óvatosabb lennék. Ennyi. Nem kell ezt túlmisztifikálni.

Kerlon

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. december 18., szerda 11:47

:lol: :lol: :lol: Imádom mikor kardoskodnak Khedira mellett. :D
K

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. december 18., szerda 11:39

tőled még egy dicsérő szót nem láttam,
Fail. Khedira kapja a pozitív Matt-energiát. :mrgreen:
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

tubatibi

HozzászólásSzerző: tubatibi » 2013. december 18., szerda 11:38

Jézusom Matt.... :roll:

Alcorcon? Rémlik valakinek?
Igen rémlik valami....4-0 lett az első meccsen
Másfél hete mi pedig 0-0ra végeztünk
feel the difference. :)

Nyerni kell ennek a csapatnak is ! :)

Egyébként tőled megszoktuk, hogy csak a negativitást keresed a csapat háza táján és csak rossz dolgokat emelsz ki, tőled még egy dicsérő szót nem láttam, meg semmit, de tudod mit maradj ilyen. :agree:
"If you don't like your destiny, don't accept it."

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. december 18., szerda 11:35

2009-et emlegeted Matt.
Nézd meg az akkori csapatot, segítek:
DUDEK, ARBELOA, RAUL ALBIOL, METZELDER, DRENTHE, DIARRA, GUTI, VAN DER VAART, GRANERO, RAUL, BENZEMA
Csereként jött Gago, Marcelo és Nistelrooy.
És nézd meg a mostani keretet.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Vissza: