Kommentáld a híreket

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.

Ki lenne nálad az edző jövőre?

A szavazás 2024. december 19., csütörtök 7:15-ig van érvényben.

Carlo Ancelotti
19
19%
Xabi Alonso
76
76%
Zidane
4
4%
Más, megírom kommentben
1
1%

Szavazatok száma: 100

___Samy___

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2013. december 18., szerda 14:30

Felesleges idehozni tucat embereket.
és akkor a cr-bale duó mögé te kit hoznál? írhattam volna én is lucast, mert szerintem jó játékos, de egyszerűen ő nem a padra való ember huzamosabb időre
fiatal tehetségnek meg ott van már jesé
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2013. december 18., szerda 14:20

Marci77 írta:
___Samy___ írta:ha megvennék hazardot, és mi meg lepasszolnánk dm-et, akkor menezt el tudnám képzelni a padra olcsóba
bár mostanában nem hallottam róla sokat, de amikor láttam játszani akkor ügyes volt, nem volt rossz, mindkét oldalon elvan, padra szerintem nem lenne rossz megoldás
Matuidi mellett Menez szerződése is lejár idén..
Asszem amúgy Honda és Akinfejev is lejár a CSKAnal.
Honda már a Milan játékosa januártól.

Menez meg... hagyjuk már :D Felesleges idehozni tucat embereket.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

Marci77
Kedvenc játékosaid: Raúl.....Kocsárdi,Huszti.
Kedvenc csapatod: ZTE FC, Real Madrid, Juventus, Arsenal, Boston Celtics, NE Patriots

HozzászólásSzerző: Marci77 » 2013. december 18., szerda 14:09

___Samy___ írta:ha megvennék hazardot, és mi meg lepasszolnánk dm-et, akkor menezt el tudnám képzelni a padra olcsóba
bár mostanában nem hallottam róla sokat, de amikor láttam játszani akkor ügyes volt, nem volt rossz, mindkét oldalon elvan, padra szerintem nem lenne rossz megoldás
Matuidi mellett Menez szerződése is lejár idén..
Asszem amúgy Honda és Akinfejev is lejár a CSKAnal.
Mindörökké KÉK-FEHÉR szív!

___Samy___

HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2013. december 18., szerda 13:59

ha megvennék hazardot, és mi meg lepasszolnánk dm-et, akkor menezt el tudnám képzelni a padra olcsóba
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"

R.M.C.F
Kedvenc játékosaid: Sergio
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. december 18., szerda 13:50

A PSG meg durva lesz ha Hazardot megszerzi,
Miért lesz DURVA? Nem messit veszik meg. Ez a Házár ennyire top szint? Ekkora húzóerő egymaga? Mert lehet,de én amikor láttam, sokban nem tűnt ki....ügyes és jól bánik a labdával, de hogy ha ő odaigazol valahová attól az a csapat miért lesz DURVA azt nem értem.
:hmmm:
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. december 18., szerda 13:13

dehogy szerzik meg Hazardot, már a Lilleből sem sikerült nekik.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2013. december 18., szerda 12:57

ha előre vesznek valakit megyek Madridba és felpofozok pár embert :mrgreen: Jesé ott van, ha DM el is megy őt kell játékba hozni
A PSG meg durva lesz ha Hazardot megszerzi, Pogbáról nem is beszélve, Varane-ra esélyük sincs

Kerlon

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. december 18., szerda 11:51

Aztán hova tennéd? Bale cseréjének... Nem kell előre nagy nevű ember inkább no name feltörekvők. Egyértelmű, hogy csak egy btb kell a jelenlegi kerethez. Esetleg Pepe pótlására kell elkezdeni gondolkozni egy védőben, de ez se sürgős, mert a brazil-portugál az idei évünk legjobb középső védője. És se a sebessége nem kopik, se a tudása, egyre higgadtabb, tisztább. Ha nem rugdalja meg anno Casquerot garantálom, hogy rengeteg egyéni elismerést kapott volna, mert ilyen felkapott Vidicek meg Ferdinandok, már évek óta nincsenek a közelében se. Piqué-Puyolról meg nem is beszélve.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

schranzer
Kedvenc játékosaid: Roberto Carlos, Ronaldo (R9)

HozzászólásSzerző: schranzer » 2013. december 18., szerda 11:46

Persze, hogyne, Lucas ... Bale-t meg kolcsonadjuk az Ac Milannak nem :roll:
Navas - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Kovacic, Kroos, Modric - Isco - Bale, CR

tubatibi

HozzászólásSzerző: tubatibi » 2013. december 18., szerda 11:40

Akkor már Lucas egyértelműen, kell a kis brazil vér a csapatba. :)

Pogba-Lucas :'(
"If you don't like your destiny, don't accept it."

madridronie
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo & Sergio Ramos, Benzema, Modric, Kroos, Marcelo (Ronaldo, Figo, R. Carlos, Beckham, Zidane, Guti, Kaká, Xabi Alonso & Totti)

HozzászólásSzerző: madridronie » 2013. december 18., szerda 11:39

A párizsiak meg Varane-t vinnék. Egy az egyben jó is lesz a csere.
Na ja! :mrgreen: Ha már felhoztad; a PSG tényleg elégé merészet álmodott és nyáron egy Hazard/Mata-Varane-Pogba triót szeretnének tető alá hozni --> szép álom! :lol: :lol: :lol: Hozzáteszem, hogy Di María későbbi távozása esetén nem kizárt, hogy a Hazard, Lucas párosból (előbbiről cikkeztek is múlt héten; míg a brazil állítólag elégé kegyvesztetté vált Blanc alatt a PSG-nél) valamelyik ismét előtérbe kerülne a Real Madridnál is!
bekk: Hakimi&Davies
támadó: Mbappé

Ronaldo ◄ The number one influence ► ★★★★★

Ronaldo Fenomeno vs Cristiano Ronaldo ● The Battle For The Name ● Best Skills

Courtois-Hakimi,E.M.,Alaba,Davies-A.T.,E.C.,J.B.-ViniJr.,Mbappé,Rodrygo

RealMadrid

"Cristiano es un extraordinario Comandante"

Kerlon

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. december 18., szerda 11:07

Érdekes, hogy középhátvédet akarunk a nyáron. Remélem nem Varane miatt van. Amúgy meg Nacho szerintem teljesen korrektül szerepel, Pavónék idején tanár lett volna. :mrgreen:

Khedira meg a sérülésével sajnos azt is elérte, hogy idén nyáron tuti nem fog távozni. Kétlem, hogy bárki is venne egy szalagszakadásos világklasszis btb-t 30 milliókért. :mrgreen:
K

tubatibi

HozzászólásSzerző: tubatibi » 2013. december 18., szerda 10:59

Hát, ha Matuidi ingyen hozható, akkor az kumma jó lenne. :)
Én akkor egy ilyen pakkot tudnék nyáron elképzelni:

Inigo Martinez, Matuidi, Gündogan/Pogba, Suárez/Falcao
én természetesen a Pogba-Suárezt párost favorizálnám :)
"If you don't like your destiny, don't accept it."

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. december 18., szerda 10:55

gyébként francia hírek szerint a Real Madrid árgus szemekkel figyeli Matuidi szerződéshosszabbítási tárgyalásait a PSG-vel és amennyiben a franciák nem tudnak megegyezni a játékossal (amire azért egyelőre kevés esély mutatkozik --> 2018-ig hosszabbítanának vele évi 5 millás fizetést biztosítva), úgy a blancók szívesen lecsapnának a középpályásra, aki a nyáron ingyen igazolhatóvá válna!
A párizsiak meg Varane-t vinnék. Egy az egyben jó is lesz a csere. :Đ
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

madridronie
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo & Sergio Ramos, Benzema, Modric, Kroos, Marcelo (Ronaldo, Figo, R. Carlos, Beckham, Zidane, Guti, Kaká, Xabi Alonso & Totti)

HozzászólásSzerző: madridronie » 2013. december 18., szerda 10:40

Az El Confidencial szerint amíg Xabi Alonso jövője továbbra is ismeretlen, addig Sami Khediráé egyre világosabb. A lap szerint a német játékos rábólintott a vezetőség ajánlatára, és hamarosan aláírja 2018. június 30-ig szóló szerződését.
Jobban örülnék, ha Xabi szerződéshosszabbítására kerülne már végre pont! :roll: :sly:
NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE.
MIÉRT? MIÉÉÉÉRT?

pedig már kezdtem elhinni, hogy eltakarodik. :-(
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
nyáron távozik, ne aggódjatok, 30-40 milláért fogják elvinni az angolok, jönni fog Gündogan...
Nem akarok elkeseríteni senkit sem, de nekem nem úgy tűnik, hogy távozóban lenne a Hercegünk... :( :ike: Itt aki vélhetően "eltakarodik" a nyáron az inkább Casemiro (vagy végleg, vagy kölcsönbe); a kis brazil egyértelműen nem élvezi Carlo és stábja bizalmát! Matt kollégával teljes mértékben egyetértek a tekintetben, hogy amíg nem érkezik a helyére, illetve mellé egy komoly vetélytárs, aki egyértelműen kiszorítaná /ergo mindenben sokkal jobb/ a kezdőből és a csapatból is Khedirát (mint ahogy pl. Bale idén Di Maríat), addig sem a klub, sem a játékos nem fogja forszírozni az eladását, a távozását sőt! :coffee: :-*

Egyébként francia hírek szerint a Real Madrid árgus szemekkel figyeli Matuidi szerződéshosszabbítási tárgyalásait a PSG-vel és amennyiben a franciák nem tudnak megegyezni a játékossal (amire azért egyelőre kevés esély mutatkozik --> 2018-ig hosszabbítanának vele évi 5 millás fizetést biztosítva), úgy a blancók szívesen lecsapnának a középpályásra, aki a nyáron ingyen igazolhatóvá válna!

Míg az El Economista szerint a nyáron 3 komolyabb erősítés várható; 1 középhátvéd, 1 középső középpályás és 1 csatár (Suárez/Falcao).
bekk: Hakimi&Davies
támadó: Mbappé

Ronaldo ◄ The number one influence ► ★★★★★

Ronaldo Fenomeno vs Cristiano Ronaldo ● The Battle For The Name ● Best Skills

Courtois-Hakimi,E.M.,Alaba,Davies-A.T.,E.C.,J.B.-ViniJr.,Mbappé,Rodrygo

RealMadrid

"Cristiano es un extraordinario Comandante"

Kerlon

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. december 18., szerda 0:02

Olyan kis cukik leszünk. :shifty:

Egyszer már megnéznék valami citromsárgát is alternatív meznek, de ne ilyen Villareal félére gondoljatok!!!
K

Matt009
Kedvenc játékosaid: Casillas, Higuain, Varane, Modric, Özil NEM

HozzászólásSzerző: Matt009 » 2013. december 17., kedd 17:17

Érdekes módon mióta nincs Khedira, általánosságban jobban tetszik a népnek a játékunk, és bár folyamatosan azt nyomtad, hogy mennyire kell Khedira a védekezéshez, mióta nincs, több meccset hoztunk le kapott gól nékül, mint Khedira komoly védekezésével november közepéig.
Mióta nincs Khedira alsóházi csapatokkal játszottunk, meg a BL továbbjutás is tuti volt. Komoly megmérettetés nem volt. Az ilyen meccseken nem szokott kelleni a védekezés. Hogy hiányzik-e Khedira azt nem ezek a meccsek döntik el. A támadójátékunk meg tud impotens lenni Khedira nélkül is.

Azt meg nekem ne adja be senki, hogy hosszútávon életképes lesz a Modric-Xabi-Isco trió. Mert a kis csapatok megcsapkodására legjobb megoldás, de én nem merném őket a pályára küldeni a legfontosabb meccseken.
Szerintem senki nem azt mondta, és nem azért akarja kitenni Khedirát, mert majd nélküle mindig csak nyerni fogunk, és nem lesznek szar meccseink.
Itt sokan arról dumálnak, hogy Khedira a vészfék, azért utálják. Minden szar meccsünk után elő volt véve, hogy miatta nem nyertünk.
ha Khedira lett volna, akkor meg a döntetlen sincs meg, hanem simán kikapunk.
Vagy nem kapunk 2 buta gólt, Ramos nem állíttatja ki magát, és nyerünk a második félidőben 1 vagy 2 góllal.
itt akkor lesz probléma ha ne adj isten modric esik ki hónapokra....na ott már tényleg nagy baj lenne
Az valóban istencsapás lenne.

___Samy___

HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2013. december 17., kedd 16:54

CS0ki írta:
A csapat meg az Osasuna ellen is bizonyította, hogy mennyire stabil védekezésben, és mennyire jól támadnak Khedira nélkül...

Az Osasuna ellenihez hasonló meccsek után volt szokás Khedirát meg Arbeloát szidni, hogy miattuk nem nyertünk. Egyikük sem volt a pályán, és mégsem nyertünk. Akkor most ki hátráltatott minket? Mert Ramos kiállításáig is 2 helyzetünk volt összesen utána egy sem. Akkor ki volt a visszahúzó elem?

Lehet itt bárki, ilyen meccsek mindig lesznek. Az ilyen meccsek nem Khedira miatt úsznak el. Ebbe bele lehet törődni. A korábbi gálameccseken meg gáláztunk volna Khedirával is, mert ott a támadóknak jól ment a játék.
Már bocs, de ez...
Érdekes módon mióta nincs Khedira, általánosságban jobban tetszik a népnek a játékunk, és bár folyamatosan azt nyomtad, hogy mennyire kell Khedira a védekezéshez, mióta nincs, több meccset hoztunk le kapott gól nékül, mint Khedira komoly védekezésével november közepéig.

Az utolsó rész is akkora feltételezgetés, mint a ház. Ennyi erővel én nyugodtan mondhatom, hogy ha Khedira lett volna, akkor meg a döntetlen sincs meg, hanem simán kikapunk.

Szerintem senki nem azt mondta, és nem azért akarja kitenni Khedirát, mert majd nélküle mindig csak nyerni fogunk, és nem lesznek szar meccseink. De mondjuk a gálákon is valamivel jobb lesz a játék, nem 4-0-ra nyerünk, hanem 5 vagy 6 gólt is lövünk, és esetleg egy szar meccsen nem 2-1-re kapunk ki, hanem hozunk egy 2-2-öt. Mivel nem lehet lejátszatni ugyanazt a meccset Khedirával illetve Khedira nélkül, így biztosan nem lehet megmondani, hogy mikor hogy alakulna. De az eddigi eredmények alapján úgy tűnik, hogy jobban megy a csapatnak a tuniszi herceg nélkül. Mégha te nem is ezt vártad.
egyetértek
én eddig egyáltalán nem éreztem meg khedira hiányát, pedig nagy volt rá az esély, hogy nem lesz megfelelő pótlása

itt akkor lesz probléma ha ne adj isten modric esik ki hónapokra....na ott már tényleg nagy baj lenne

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2013. december 17., kedd 16:36

GT37 írta:
Colin Johnson (Anguilla): Messi, Ronaldo, Sneijder.
Ez valami vicc? :lol: :lol:
En mar alig varom, hogy nyilvanossa tegyek a teljes listat. Olyan jokat fogunk rajtuk szorakozni :lol:

GT37
Kedvenc csapatod: Barça, Spurs

HozzászólásSzerző: GT37 » 2013. december 17., kedd 16:24

csabi* írta:
Colin Johnson (Anguilla): Messi, Ronaldo, Sneijder.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ez valami vicc? :lol: :lol:

Vissza: