Drake írta:Áruljátok már el,hogy miből fizettük volna ki azt a 100 feletti összeget?Minket nem támogatnak bankok...
Amúgy meg tökmind1,hogy mennyibe került.A lényeg az,hogy megnyert nekünk 1 kupát,egy klasszikust + olyan játékot tol mostanság,hogy alig érezzük Messi hiányát.
Zseniális, hogy Neymar egyesek szerint megnyert egy trófeát+ a classico-t...Papíron nézve valóban, de a szuperkupán egy kínszenvedős idegenben lőtt góllal "nyertetek", ellenünk a gólja meg inkább szerencse,ott alexis volt a zseni, nem pedig a brazil...A probléma megint csak az ,hogy nincs a helyén kezelve a srác, mert valóban jól tolja...Azt viszont halkan jegyezzük meg,hogy Messit meg Neymart együtt még nem láttuk úgy játszani,amire hegyi iván rárántaná a lőcsit...Vagy az egyik volt jó , vagy a másik.Neymar továbbra is egy óriási tehetség de köze nincs még a top 5-höz. Én magam sosem akartam Neymart Madrid mezben látni, egyszerűen nem szimpatikus a tag, persze Cé se volt az, ma meg már Ronaldo és Zizu után ő következik a kedvenceimnél...De Iscot sokkal nagyobb kincsnek tartom mint Neymart jelenleg.Bale-t meg egyszerűen Madrid-kompatibilisabbnak, mindenki így járt jól szerintem ,hogy Neymar Barcelonában , Bale pedig Madridban kötött ki.
Az meg ,hogy honnan lenne 100 milliótók...teljesen nevetségessé teszed magad az ilyen kijelentésekkel, EB-n biztos nagy király lennél vele, itt viszont csak provokálsz a bankos beszólásoddal.Bl- topicba már írtam róla egy regényt, nem ismeritek a saját klubotokat, legalábbis az olyan szurkolók mint te.Vannak öreg motorosok akik tisztában vannak a dolgokat, legalább ők helyrerakhatnák a magadfajtákat...
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams