Mennyei futball
-
- Kedvenc játékosaid: Gera, Lipcsei, Ronaldo, Zidane, Henry
- Kedvenc csapatod: FTC, Real Madrid
Re: Mennyei futball
Reszkess málta és vatikán!
- JustoVillar
- Kedvenc játékosaid: Casillas, Justo Villar, Bueno
- Kedvenc csapatod: Haladás, Packers, Celtics, Saxo-Tinkoff
Hát ez siralmas...Amekkora feje simán elmenne hollandnak, lehet ezért csányinak már ezért külföldinek számít.
Köszönöm Istenem, hogy nem vagyok fradista.
Egy élet, egy szerelem, egy vallás Haladás
Öpike
Egy élet, egy szerelem, egy vallás Haladás
Öpike
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Amúgy arra van esély, hogy Huszti újra válogatott legyen? Hihetetlen, hogy a legjobb magyar játékos nincs a válogatotban
szerintem csányi nem csak MLSZ vezér, de még trollfoci admin is, másképpen nem tudom felfogni ezt a hihetetlenül remek döntést.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- GT37
- Kedvenc csapatod: Barça, Spurs
Nem értem, miért vagytok ennyire felháborodva... Pintér nemzetközi szinten is elismert, klasszis, professzionális, sokoldalú edző, aki jól ismeri a magyar közeget, így minden adott ahhoz, hogy meginduljon a fejlődés, és nyolc-tíz éven belül visszatérjen a magyar válogatott oda, ahová mindig is tartozott: a szűk elitbe!
Pintér tökéletes választás szerintem.
Megindulhat a modernizáció, a fejlődés, és a 2018-as vébén már a top4 lesz a cél.
Nincs még elveszve a magyar foci!
Elképesztő.
Pintér tökéletes választás szerintem.
Megindulhat a modernizáció, a fejlődés, és a 2018-as vébén már a top4 lesz a cél.
Nincs még elveszve a magyar foci!
Elképesztő.
- ikelemen5
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Sokkot kaptam..Pintér kevesebbet fog keresni,mint Csányi ?
Ennyit tudott válaszolni..
Kiröhögtetik magukat a szurkolókkal, ráadásul hülyének is nézik az embert..
Ennyit tudott válaszolni..
Kiröhögtetik magukat a szurkolókkal, ráadásul hülyének is nézik az embert..
“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Ez az év vicce szerintem.
Az MLSZ vette a bátorságot és szembehazudta az összes szurkolót. Külföldi edző, aham.
Egyébként a sajtóközleményből nyilvánvaló: a külföldi SZAKEMBEREK, akikkel tárgyaltak reálisan megmondták nekik, hogy itt 1-2 év alatt bizony nem lesz eredmény, nem lesz semmise. Erre kerestek egy rendes magyar embert, aki gondolom elvállalta, hogy kijuttatja a csapatot a következő EB-re. VICC!
Én már csak azt kívánnám, hogy a következő 3 hazai meccsre egyetlen szurkoló sem menjen ki, vegyék már észre magukat ezek...
- Puding
- Kedvenc játékosaid: Raúl, CR7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, New England Patriots, LA. Lakers
Én is, szerintem Bognár "Kaszinós" György lett volna a legalkalmasabb a szövetségi kapitány posztra, csalódtam benned MLSZ...kelemen.istvan írta:Beszarok az mlsz működésén
Van lejjebb?
"No matter what situation we are in, we have to make the plays at critical moments to win the games." - Tom Brady
- Matt009
- Kedvenc játékosaid: Casillas, Higuain, Varane, Modric, Özil NEM
Ennyi erővel Egervárit is hagyhatták volna a padon...
Pintér kétségtelenül jó edző magyar szinten, az biztos volt, hogy valamikor megkapja a válogatott irányítását. Amilyen gyenge a magyar edzői kar, kétségtelenül rászolgált. Azonban az időzítés nem jó. Nem most kellett volna odaadni neki a válogatottat. Most tripla akkora nyomás lesz a csapaton, nagy eredménykényszer, nagyobb, mint eddig, mert most talán reális esély van egy pótselejtezős helyre. Ide egy jó pedagógus kellett volna, aki tudja kezelni a csapatot. Pintér nem az. Ő egy kemény kezű motivátor, szilárd elképzelésekkel, de a rugalmasság nem a kenyere, és pedagógiailag szerintem csődöt fog mondani. Vele nem nagyon lesznek ilyen 8-1-ek, de ettől még nem leszünk eredményesebbek, sőt. Egervárit lehet szidni, jogosan kritizálni, de lényegében nálunk erősebb csapatok ellen a 6 meccsből összehozott 2 döntetlent és egy győzelmet, amit más edzők nem igazán tudtak felmutatni. Azok az eredmények Egervári pedagógiai érzéke miatt születtek. Taktikailag az öreg nem volt a toppon, ennek köszönhető a 3-0 meg a 8-1, a nyilatkozataitól meg a falra másztam, de azért vannak bizonyos érdemei. Véleményem szerint vele több sanszunk lenne, mint Pintérrel.
Külföldi szakvezető lett volna az ideális, hosszú távban gondolkozás, de túl csábító a 24 csapatos EB, és rövid távú célokért beáldozunk komoly fejlődési esélyt. Érthető, de buta döntés az MLSZ-től. A gond az, hogy jelenlegi helyzetben Pintér a magyar nyelv tudásán kívül semmivel sem ér többet egy külföldi edzőnél.
Pintér kétségtelenül jó edző magyar szinten, az biztos volt, hogy valamikor megkapja a válogatott irányítását. Amilyen gyenge a magyar edzői kar, kétségtelenül rászolgált. Azonban az időzítés nem jó. Nem most kellett volna odaadni neki a válogatottat. Most tripla akkora nyomás lesz a csapaton, nagy eredménykényszer, nagyobb, mint eddig, mert most talán reális esély van egy pótselejtezős helyre. Ide egy jó pedagógus kellett volna, aki tudja kezelni a csapatot. Pintér nem az. Ő egy kemény kezű motivátor, szilárd elképzelésekkel, de a rugalmasság nem a kenyere, és pedagógiailag szerintem csődöt fog mondani. Vele nem nagyon lesznek ilyen 8-1-ek, de ettől még nem leszünk eredményesebbek, sőt. Egervárit lehet szidni, jogosan kritizálni, de lényegében nálunk erősebb csapatok ellen a 6 meccsből összehozott 2 döntetlent és egy győzelmet, amit más edzők nem igazán tudtak felmutatni. Azok az eredmények Egervári pedagógiai érzéke miatt születtek. Taktikailag az öreg nem volt a toppon, ennek köszönhető a 3-0 meg a 8-1, a nyilatkozataitól meg a falra másztam, de azért vannak bizonyos érdemei. Véleményem szerint vele több sanszunk lenne, mint Pintérrel.
Külföldi szakvezető lett volna az ideális, hosszú távban gondolkozás, de túl csábító a 24 csapatos EB, és rövid távú célokért beáldozunk komoly fejlődési esélyt. Érthető, de buta döntés az MLSZ-től. A gond az, hogy jelenlegi helyzetben Pintér a magyar nyelv tudásán kívül semmivel sem ér többet egy külföldi edzőnél.
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Realista24 írta:Hatalmas döntés
Pintér
A foci mozartja. egyébként a stilusát ismervén sem értem a döntést,mert nála nem megengedett a triblizés, a lógás, a csapat körüli kotorékolás, munkakerülés stb....
Annak örülök, hogy nem külföldi jött.....tök értelmetlen volna.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
Több mint húsz külföldi edzővel álltunk kapcsolatban” – mondja kérdésre válaszolva Csányi Sándor
Na ja. Ezért lett egy Pintér.
marhák, marhák mindenhol.
"If you don't like your destiny, don't accept it."
- torjack
- Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
- Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf
Erre inni kell, bazmeg
- sander
- Kedvenc játékosaid: Varane
sajnos mindig van lejjebb....kelemen.istvan írta:Beszarok az mlsz működésén
Van lejjebb?
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Hatalmas döntés
Pintér
Pintér
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- ikelemen5
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos
Beszarok az mlsz működésén
Van lejjebb?
Van lejjebb?
“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”
-
Szóval ha megverik a Bayernt akkor mi vagyunk a világ legjobb csapata!Érdekesség, hogy az a Raja Casablanca került a Klubvilágbajnokság döntőjébe, akiket a Ferencváros nyáron 3-2-es arányban legyőzött, igaz csak felkészülési mérkőzésen. A marokkóiak ellenfele a Bayern München lesz
(Nem mintha amúgy nem mi lennénk )
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Mike írta:meg amugyis, minek kell ide drágán külföldi, mikor a szaktekintély Bognár megmondta h Mezey lenne a legjobb
Bognár Gyuri nagy tréner.....nagy szakmai nivó. Sopronban úgy tartott edzéseket,hogy nem is nézte,hanem kapura lődözött és élvezte hogy a pipába csavargatja a labdát.....és nem unta meg.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
-
- Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
- Kedvenc csapatod: csakamadrid.
gyuribácsi még ingyen is elvállalná a további szétbarmolást ezen a heskey híren meg besírtam
- Mike
- Kedvenc játékosaid: Guti, Özil, Ronaldo, Zidane, Varane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Colts
meg amugyis, minek kell ide drágán külföldi, mikor a szaktekintély Bognár megmondta h Mezey lenne a legjobb
"Mesut Ozil is my successor. I have never seen such quality in a player. " -Zidane
-
Szép is lenne... Ez inkább a humor topikba illett volna!
Egyébként szerintem meglepetés lesz az új edző!
Egyébként szerintem meglepetés lesz az új edző!