Értékeld a legutóbbi meccset
-
- Kedvenc játékosaid: Morata, Zidane, Cristiano Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Értékeld a legutóbbi meccset
Lehet 201 gólt rúgni. Lehet 12 gólt rúgni a Barcának. Lehet BL gólkirály, de az ilyen sosem lesz a Real Madrid legendája sohasem lesz. Takarodjon az ilyen ember. Szégyent hoz a klubra. Mikor láttatok Raúltól ilyen valaha? Mourinho is húzzon a picsába. Fényévekre van Del Bosquétől
- RaúlRealMadrid
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Guti, Beckham, Cristiano Ronaldo "The Commander", Ramos, Kaká, Coentrao, Özil
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F. ; Ferencváros TC
Üdv mindenkinek.
SZÁNALOM!
Nagyon örüljünk, ha CR-t itt tudjuk tartani valahogy...
SZÁNALOM!
Nagyon örüljünk, ha CR-t itt tudjuk tartani valahogy...
Nos, akkor értékelek. Először is fontosnak tartom megjegyezni, hogy előbb vágom ki a szememet késsel minthogy Mourinhot még egyszer a Real kispadján lássam.
1. Melyik csapat az amelyik a bajnokságot novemberben feladja? Egyáltalán, hogy lehet ilyen mentalitás? A Real, hogy adhatja fel a bajnokságot? Én komolyan nem értem. Volt már erre precedens a Madrid történelmében?
2. Melyik csapat az amelyik ilyen szánalmas játékosokkal rendelkezik mint Özil és Higuaín? Szégyen a GALAKTIKUSOKHOZ, de úgy általában bármilyen más csapathoz mérve.
3. Melyik csapat az amelyiknek úgynevezett MENTALITÁSBELI problémái vannak a bajnokok ligája elődöntőjében? Ramos azt nyilatkozta gond volt a hozzáállással. Könyörgöm egy BAJNOKOK LIGÁJA ELŐDÖNTŐJÉBEN, HOGY LEHET GOND A HOZZÁÁLLÁSSAL?
4. Folyamatos ígéretek a szurkolóknak, hogy mindent megteszünk stb amiből aztán semmi nem lett.
1. Melyik csapat az amelyik a bajnokságot novemberben feladja? Egyáltalán, hogy lehet ilyen mentalitás? A Real, hogy adhatja fel a bajnokságot? Én komolyan nem értem. Volt már erre precedens a Madrid történelmében?
2. Melyik csapat az amelyik ilyen szánalmas játékosokkal rendelkezik mint Özil és Higuaín? Szégyen a GALAKTIKUSOKHOZ, de úgy általában bármilyen más csapathoz mérve.
3. Melyik csapat az amelyiknek úgynevezett MENTALITÁSBELI problémái vannak a bajnokok ligája elődöntőjében? Ramos azt nyilatkozta gond volt a hozzáállással. Könyörgöm egy BAJNOKOK LIGÁJA ELŐDÖNTŐJÉBEN, HOGY LEHET GOND A HOZZÁÁLLÁSSAL?
4. Folyamatos ígéretek a szurkolóknak, hogy mindent megteszünk stb amiből aztán semmi nem lett.
- Victor
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Norwich City
a tegnapi meccs ritka sz.r volt, de ami megint lejött:
-albiol nagyon kevés ide
-nachót maximum középen kéne játszatni, szélen borzalom
-a kp-nk nagyon gyenge, akárki játszik gyakorlatilag
-morata nekem nem madrid szint.
-albiol nagyon kevés ide
-nachót maximum középen kéne játszatni, szélen borzalom
-a kp-nk nagyon gyenge, akárki játszik gyakorlatilag
-morata nekem nem madrid szint.
Nem fog játszani. Probléma megoldva. :-) Albiol, Carvalho játékban van.Azért elő lehetne venni most JM-t, hogy pepét miért nem játszatta legalább 1 vagy 2 félidőt az elmúlt meccseken.......most remek lesz a kupadöntő majd
- madridronie
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo & Sergio Ramos, Benzema, Modric, Kroos, Marcelo (Ronaldo, Figo, R. Carlos, Beckham, Zidane, Guti, Kaká, Xabi Alonso & Totti)
Jól van, megnyugodtam; lassan mindenkinek világos és egyértelmű lesz a kolléga fenti megállapítása! Vigye csak a Sevilla és szerencsétlenkedjen inkább Andalúziában, irtó gyenge az emberünk!Tegnapi meccshez még annyit, hogy ez a Morata szörnyen nulla, kiegészítőnek is kevés talán. Nacho lelkes, megnézném középen, egy jó pados lehet belőle, csak el ne menjen a kedve.
bekk: Hakimi&Davies
támadó: Mbappé
Ronaldo ◄ The number one influence ► ★★★★★
Ronaldo Fenomeno vs Cristiano Ronaldo ● The Battle For The Name ● Best Skills
Courtois-Hakimi,E.M.,Alaba,Davies-A.T.,E.C.,J.B.-ViniJr.,Mbappé,Rodrygo
RealMadrid
"Cristiano es un extraordinario Comandante"
támadó: Mbappé
Ronaldo ◄ The number one influence ► ★★★★★
Ronaldo Fenomeno vs Cristiano Ronaldo ● The Battle For The Name ● Best Skills
Courtois-Hakimi,E.M.,Alaba,Davies-A.T.,E.C.,J.B.-ViniJr.,Mbappé,Rodrygo
RealMadrid
"Cristiano es un extraordinario Comandante"
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Nagyon mérges leszek, ha Rafának komolyabb baja lesz
Tegnapi meccshez még annyit, hogy ez a Morata szörnyen nulla, kiegészítőnek is kevés talán. Nacho lelkes, megnézném középen, egy jó pados lehet belőle, csak el ne menjen a kedve.
Tegnapi meccshez még annyit, hogy ez a Morata szörnyen nulla, kiegészítőnek is kevés talán. Nacho lelkes, megnézném középen, egy jó pados lehet belőle, csak el ne menjen a kedve.
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Azért elő lehetne venni most JM-t, hogy pepét miért nem játszatta legalább 1 vagy 2 félidőt az elmúlt meccseken.......most remek lesz a kupadöntő majd.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- numberone1
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
Varane terdserulest szenvedett, meg nem tudni a pontos diagnozist.elsore porc,remelhetoleg nem serultek a szalagok.
hat igen mar regen eldolt, de legalabb nem mi allunk sorfalat.....Az Atletico az a szerencses.
hat igen mar regen eldolt, de legalabb nem mi allunk sorfalat.....Az Atletico az a szerencses.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
- peti_madrid
- Kedvenc játékosaid: Zizou, Guti, Modric, CR
Inkabb annyit mondjatok, hogy mi volt szegeny Grande Raphaëllel amiert le kellett hozni, mert sajnos nem lattam csak az utolso 20 percet.
Ezt meg felesleges taglalni, hogy nyert a barca, mert oktoberben eldolt mar az egesz.
Ezt meg felesleges taglalni, hogy nyert a barca, mert oktoberben eldolt mar az egesz.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
ennyi a spanyol bajnokság. Hiába a Malaga jó BL szereplése, hiába az Atletico EL sikerei, a ligában nem képesek a 2 nagyot elverni. Szánalmas, hogy már szeptemberben eldőlhet a bajnoki cím manapság...Galacticos írta: ők jobban felszívták magukat a kicsik ellen
kevés a pénz, nagyon kevés a pénz a ligában.
Én nem látom azt a fényt az alagút végén, hogy egy 3. csapat is beleszólhasson a bajnoki címbe. És ez nagyon rossz.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- Galacticos
azóta változtak az idők.flori írta:mondjuk én úgy hallottam a túloldalról,hogy a bajnoki cim sz*rt se ér ha nem verjük meg a riválist.
na mind1. bohócok.
és a maradék 36meccs is számít!!!444
szánalmasak. de grat nekik ők jobban felszívták magukat a kicsik ellen, akik ellenünk elvégezték helyettük a piszkos munkát. mert ha az egymás elleni számítana akkor most benzema nyomhatná fel a bajnoki arannyal pózolós képeit a facebookra. teszem hozzá halkan hogy b csapattal, alvaromoratakkal a kezdőben, cével a padon ütöttük őket.
- flori
mondjuk én úgy hallottam a túloldalról,hogy a bajnoki cim sz*rt se ér ha nem verjük meg a riválist.
na mind1. bohócok.
na mind1. bohócok.
¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!
¡1, 2 y 3, Madrid!
- Nzedge
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo,Figo,Guti
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Amúgy Nacho most ügyesen,illetve harcosan mozgott.Tetszett a játéka.
2 szer égetjük őket egy héten belül!nmate írta:Én tudom miért nem akartunk ma nyerni pupákok.
Így kibaszunk az Atleticoval, hogy ők állhassanak sorfalat holnap
Hegyi Pista szerint klasszissal jobb volt a Barca, de azt nem említette meg, hogy idén nem vert meg minket a Barca komoly meccsen, illetve rendre felsült. Szuperkupán sikerült utoljára, de ott is mi nyertünk a végén. Hala Hegyi!
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Én tudom miért nem akartunk ma nyerni pupákok.
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Ami sztm az értékéből nem von le semmit ha objektivan nézzük.Pláne hogy alapból balos emberünk és jobbal akasztotta.Ha Özilnek ilyen jobb lába lenne...Ők életükben kb.3-szor lőnek ekkora gólt:-először,utoljára és soha többet!!!! :mrgreen:
De nem savazom a srácot,tegnap tényleg jól adta,meg a gólt is JOBB lábbal lőtte,ugyhogy nem bántom.
De ezek után méltán elvárhatjuk tőle,hogy keményebb ellenfelek ellen is LEGALÀBB ezt nyújtsa,mert ha ilyeneket tud,akkor meg még idegesítőbb az,mikor sz@rik az egészbe.
Egyébként Ronaldo gólpassza még Özilnek is becsületére vált volna.Amúgy tényleg jól játszott,megmutatta a világnak az önzetlen oldalát is,az meg hogy kihagyott egy tizit...hát istenem,jövőre a BL döntőbe majd nem fogja
Modric is remekelt,megint megeresztett egy lövést is,ebből minél többet,bár igaz nem ezért fontos ő a csapatnak,de azért ha ilyeneket tud...akkor hadd szóljon.
Egyébként osztom Kerlon véleményét,nem volt mérvadó ez a meccs,20 percig volt egyenlő az esély,aztán már ha lett volna is a malaganak köze ahhoz,hogy szorosabbá tegye,a kiállítással oda lett az esély.
LEGIO PATRIA NOSTRA
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
A Xabi-khedira dou se egy vilagszerte rettegett betondal...Toky írta:Modric és Khedira nem egy poszt. Lehet nyomatni az Alonso - Modric belső tengelyt előttük Özillel, de az tényleg átjáróház lenne
Khedira folyamatosan elore jarkal es adja el a labdakat, nyugodtan jatszhatott volna modric, talan szerzett annyi labdat mint khedira amikor palyan volt, csak tud is kezdeni valamit a labdaval nem ugy mint a nemet baratunk.
- Toky
- Kedvenc játékosaid: Casillas, Varane, Ramos, Benzema, Marcelo, Alonso, di María, Isco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Modric és Khedira nem egy poszt. Lehet nyomatni az Alonso - Modric belső tengelyt előttük Özillel, de az tényleg átjáróház lenne, és nagyon elfáradnának a srácok, mire visszaszereznék a bogyót. Ezt ilyen muszáj gól(oka)t rúgnunk szituációban tudom csak elképzelni.DavieS írta:Annyira szétverném most Mou irodáját, hogy miért kellett majdnem egy év, hogy Modric stabil kezdő legyen...Miért?????? Miért Khedira kellett? Miért????
Amúgy még "szerencse", hogy -ha jól emlékszem- Khedira is érinthetetlen a Marca szerint.
- numberone1
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
de csak abban az esetben, ha nem jonne Lucas,Gotze,Neymar,Bale. Azert DM-nel es Callejonnal jobb.Kerlon írta: nálad akkor se lenne, ha nem jönne a walesi vagy a brazil.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK