Mesut Özil - 10

Archívum
Tayo
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Varane, R9.
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Mesut Özil - 10

HozzászólásSzerző: Tayo » 2013. május 9., csütörtök 13:14

Özil di Mariahoz hasonlóan nagyon elkényelmesedett, az első évükben mindkettő odatette magát és keményen dolgoztak és ez meg is látszott a pályán mutatott teljesítményükön. Tipikus eset ez a fiatalok körében hogy egy jó szezon után elhiszik magukról hogy jók és nem törekednek a minél jobb teljesítményre hanem nagyképűségből csak a mezt viszik ki a pályára mondván úgy is rá van írva hogy Özil a többi meg majd jön. Özil esetében a gólpasszok jönnek, ami nagyon nagy hasznára van a csapatnak , de a kiemelkedő játékkal adós ami a posztjából adódóan követelés lenne . Lehoz egy átlagos teljesítményt sok gólpasszal. Sokkal több egy az egy elleni szituációt szeretnék látni tőle , beindulásokat, kényszerítőket és kapuralövéseket . Ezek mind benne vannak , de csak néhanapján jönnek elő. Nagyon kéne neki egy olyan edző aki felrázza őt , és mégjobb teljesítményre ösztönzi mert akkor még nagyobb hasznára lehetne a csapatnak.

hehe
Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.

HozzászólásSzerző: hehe » 2013. május 9., csütörtök 13:01

danny smithnek jár a pacsi, jól mondja.
Kép
Kép
Kép

Mike
Kedvenc játékosaid: Guti, Özil, Ronaldo, Zidane, Varane
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Colts

HozzászólásSzerző: Mike » 2013. május 9., csütörtök 12:58

Danny Smith írta:A csávó a nagy teher alatt nem képes teljesíteni.
te miről beszélsz? Egy darab kihagyott ziccerről ember. Ronaldo pl évekig flop volt a nagy meccseken. Nemtom milyen meccseket néztél az előző 3 évben, de amikor nagy volt a tét általában Özil és Ronaldo volt az aki kihúzott minket a kakiból.
Egyáltalán nem rossz teher alatt, tudnék mondani neked így kapásból kb 10-12 embert a keretből akiről viszont ez egyértelműen kijelenthető.

ericco írta:Ott a portugál vette át zseniálisan a labdát, így került kiszorított helyzetbetbe.
Semmilyen kiszorított helyzet nem volt. Csak a kapus volt előtte, szembe a kapuval. Attól h nem a földön volt a labda még 100%kos ziccer volt. NB1-ben is, nemhogy egy Ronaldotól. Csak jobban kellett volna koncentrálni, és nem középre lőni. Higu és Özil is kiszorított szögből lőtt hozzá képest, ettől függetlenül mindegyiket illett volna belőni.
"Mesut Ozil is my successor. I have never seen such quality in a player. " -Zidane

Toky
Kedvenc játékosaid: Casillas, Varane, Ramos, Benzema, Marcelo, Alonso, di María, Isco
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: Toky » 2013. május 9., csütörtök 12:18

'shutterisland írta:pont ezért írtam, hogy bőven elférnek középen, mert a szezon mondjuk 55-60 meccséből legalább 40 meccs ilyen, ahol simán belefér egy vkp-modric-özil hármas.
nyilván a topcsapatok ellen több stabilitás kell, de a szezon nagy részében (legtöbb liga meccs, kupameccsek, bl-ben gyengébb ellenfelek) belefér.
Kupameccseken is van komolyabb ellenfél. Csakhogy valami apróságba belekössek. :mrgreen:

És a komoly válasz: Talán elég lehetne, DE
1. Özillel eggyel kevesebb emberünk van, aki labdát képes szerezni, amit Ő védekezik(?) azzal nem megyünk sokra, még a letámadásokat sem igazán érzi, hogy hova mozogjon.
2. Kevesebb labdaszerző, kevesebb ideig van nálunk a labda, és többet kell utána futni, több erőbe kerül visszaszerezni. A csapat jobban elfárad.
3. Ez a 40 meccs kiválóan alkalmas rá, hogy a játékunk és a játékosok összeforrjanak. Megismerjék az újakat (és az újak a mostani gerincet), és magukévá tegyék a taktikát, a letámadást. (A játékfelfogást nem kell, mert látszott tegnap, hogyha Mourinho nem nyomja rá a csapatra a bélyegét, bizony kiválóan játszunk a talajon, kicsiben. Ha még ehhez hozzáveszünk egy Marcelot, és nem kényszer jobb bekkünk lesz Nacho személyében... Már alig várom. <nyáladzós szmájli>)

Danny Smith
Kedvenc játékosaid: Sergio Ramos, CR, Zidane, Makelele, Varane
Kedvenc csapatod: Real Madrid 02'

HozzászólásSzerző: Danny Smith » 2013. május 9., csütörtök 11:19

Remy írta:
Danny Smith írta:Nem a Málaga ellen kell villogni és vigyorogni a gólnál!!! A Dortmund ellen kellett volna berúgni...pedig ott a csodás ballábadon volt, te szerencsétlen. :-@
Hagyjuk már azt a kihagyott helyzetet könyörgöm! Nem azon múlt! Nem a 2. meccsen kellett volna megfeszülni, hanem már az elsőn is, és nem bekapni 4 gólt egy lengyeltől. Ez a hajó az első meccsen ment el, attól függetlenül, hogy továbbjuthattunk volna.

Persze utólag könnyű Özilre fogni a kiesést... holott nem csak ő volt a hibás. :sly:
besteve7 írta:
Danny Smith írta:Nem a Málaga ellen kell villogni és vigyorogni a gólnál!!! A Dortmund ellen kellett volna berúgni...pedig ott a csodás ballábadon volt, te szerencsétlen.
Én meg ehhez a hsz-hez tudok gratulálni :cens: :vivo: Jár a pacsi.
Ennyi erővel tavaly meg Ronaldo kihagyott tizenegyesén múlt, akkor most ő se örüljön egyik góljának sem :salute:
Nekem lehet esni. De azt mindenki láthatja, hogy Özil semmit se fejlődött az első évéhez képest. Nulla. Zéró. A csávó alibizik folyamatosan. Kocog és lézeng a pályán. A tegnapi hozzászólásomkor nem Özilre fogtam a kiesést. Én a két helyzet közti különbséget írtam. A csávó a nagy teher alatt nem képes teljesíteni. Pedig nem ez volt az első BL-elődöntője. Azért írtam, hogy nem a Málaga ellen kell villogni egy tét nélküli szaros bajnokin. Özil kicsit se akar többet azért, hogy hasznosabb legyen. Vagy ha neki ez a teljesítmény elég...akkor nagyon nagy baj van vele... :angry: Egyszerűen csak frusztrál, hogy egy ilyen tesze-tosza csávó kirobbanthatatlan a kedvenc csapatom kezdőjéből. Ad 1-2 gólpasszt a meccsen?! kössz b.meg. Alap feladat. Emellett szakadjon meg, mint Modric. A horvát az első madridi meccsén a Szuperkupa döntőben megmutatta, hogy mit is kell csinálni a pályán. (5 perc alatt!!!) Hogy is kell játszania egy középpályásnak. Hát nem úgy ahogy Özil....
Tényleg lehet szidni engem, de ez a gyerek egy nulla. Már ha BL-t akarunk nyerni. A bajnokságban tök fasza. A legjobb. :D
Viszlát José! Örültem
Iker - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Gündogan, Modric, Kondogbia - ???, Benz, CR

'shutterisland
Kedvenc játékosaid: LM / GD
Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2013. május 9., csütörtök 10:57

es akkor ugy jarunk mint ti a Bayern ellen, mert kozepen nincs ero. Ozil mezonymunkaja kozepen nagyon keves ilyen top csapatok ellen. Kell harom kozepso kp, akik azert stabilitast adnak a csapatnak. Vidal es Modric eleg egy Betis ellen, de nem a BL-ben.
pont ezért írtam, hogy bőven elférnek középen, mert a szezon mondjuk 55-60 meccséből legalább 40 meccs ilyen, ahol simán belefér egy vkp-modric-özil hármas.
nyilván a topcsapatok ellen több stabilitás kell, de a szezon nagy részében (legtöbb liga meccs, kupameccsek, bl-ben gyengébb ellenfelek) belefér.

besteve7
Kedvenc játékosaid: Raúl, Casillas, Falcaó

HozzászólásSzerző: besteve7 » 2013. május 9., csütörtök 10:28

Danny Smith írta:Nem a Málaga ellen kell villogni és vigyorogni a gólnál!!! A Dortmund ellen kellett volna berúgni...pedig ott a csodás ballábadon volt, te szerencsétlen.
Én meg ehhez a hsz-hez tudok gratulálni :cens: :vivo: Jár a pacsi.
Ennyi erővel tavaly meg Ronaldo kihagyott tizenegyesén múlt, akkor most ő se örüljön egyik góljának sem :salute:

RealRaúl77
Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo

HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2013. május 9., csütörtök 8:57

ericco írta:Semmi ilyet nem állítottam. Csak az ismert eredmény fejében, igen, azon az egy gólon múlott.
De ha már felhoztad, pontosan nem tudom megmondani, hogy hogy alakult volna a meccs, ha belövi, de te sem. Te honnan vagy olyan biztos abban, hogy nem azon az egy gólon múlott?
Pont azt mondom, hogy nem lehet megállapítani. Nem mondtam, hogy én bármit is meg tudok állapítani, annyit mondtam, hogy nem lehet azt így beilleszteni, hogy ha Özil vagy Higu (oké, CR-t akkor hagyjuk ki) berúgja, azt oda beillesztem, és a meccs marad változatlan, és jön az a késői két gól, és 3-0 és mindenki boldog. Annyit mondtam, hogy ha azt az egy kis momentumot megváltoztatjuk, vagy bármelyiket, akkor egy ok-okozati láncolat (egy másik, mint ami megtörtént) végigfut az egészen, és kapunk egy teljesen más meccset, egyáltalán nem azt, amit láttunk. És innentől kezdve felesleges erről beszélni, hogy ő hibás, mert kitudja, hogy az a meccs, az milyen meccs. Bármi lehet. Persze hibázott, mert nem rúgta be, igen, be kellett volna rúgni. (És nem is azt mondom, hogy nem lehet azon mérgelődni, hogy kihagyta, mert én is ugyanúgy mérgelődök, persze ez természetes.) De nem jelenthető ki, hogy akkor 3-0 a vége, és kész (És persze nem is zárható ki). Nem tudjuk. Én csak erre próbáltam rávilágítani.
ericco írta:Részben egyet értek, de egy továbbjutás nagyon is elmehet a kihagyott ziccereken. Pellegrini alatt a Lyon ellen, vagy akár a Dortmund elleni visszavágó. Azért abban egyet értünk szerintem, ha berúgjuk a helyzeteket, megkönnyítjük magunknak a továbbjutást.
Persze igazad van teljesen. Elmehet. Feltételes módban. (De biztosan nem jelenthetjük ki a fentiek miatt, szóval továbbra is tartom az eddig írtakat). És igen a ziccereket/helyzeteket be kell verni (merthát azok azért vannak, és azért fociznak, hogy győzzenek, és azt meg a gólokkal lehet ugyebár, de ez evidens). És továbbra sem zárom ki, hogy Özil (Higu) góljának okán, egy alázás is alakulhatott volna akár ki (ergo a helyzet(ek)et berúgva, megkönnyítve a dolgunk, szóval amit írsz a végén).

Szerintem egy kicsit filozófiaibb ez a kérdés annál, hogy egyértelmű kijelentéseket tehessünk. :-)
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.

https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4

2024/25: Ide azt a hét kupát.

ericco
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: ericco » 2013. május 9., csütörtök 8:38

RealRaúl77 írta:1. Ott az első 20 percben három ordító helyzet volt, három különböző embertől (Higu, CR, Özil) Hogy döntöd el, hogy akkor most melyikük kimaradt helyzete a hibás? (Szóval miért pont Özil kihagyott helyzetén múlott?)
Ez az Özil topic, azért. Higuaín is ugyanolyan mesüge volt annál a helyzetnél. Ronaldo helyzetét még nem nevezném ziccernek. Ott a portugál vette át zseniálisan a labdát, így került kiszorított helyzetbetbe. Össze sem hasonlítható a két jómadárral.
2. Ha ott Özil berúgja (vagy a másik kettő közül valamelyik) teljesen máshogy alakul a meccs, akkor ez nem ugyanaz. Hogy lehet akkora hatalmad (vagy bárki másnak, aki azt mondja, hogy ezen múlott), hogy megállapítsd, hogy ha ott bemegy az a gól, vagy valamelyik, akkor továbbjutunk? Ki tudja, hogy akkor mi történik? Senki. Lehet elkényelmesedünk, mert ó korán megvan a gól, és arra ébredünk, hogy már 1-2 a Dortmundnak. Lehet az is, hogy szarrá alázzuk őket, vagy épp akár az is, hogy 4-1re nyerünk, és tizenegyesekkel kizúgunk. Nem tudod megmondani.
Semmi ilyet nem állítottam. Csak az ismert eredmény fejében, igen, azon az egy gólon múlott.
De ha már felhoztad, pontosan nem tudom megmondani, hogy hogy alakult volna a meccs, ha belövi, de te sem. Te honnan vagy olyan biztos abban, hogy nem azon az egy gólon múlott?
Teljesen felesleges ujjal mutogatni, hogy ez bizony rajtad múlott, nem változtat semmin. Ez van, kész, el kell fogadni, nem találgatni, hogy ha te berúgod, akkor ott vagyunk a döntőben.
Részben egyet értek, de egy továbbjutás nagyon is elmehet a kihagyott ziccereken. Pellegrini alatt a Lyon ellen, vagy akár a Dortmund elleni visszavágó. Azért abban egyet értünk szerintem, ha berúgjuk a helyzeteket, megkönnyítjük magunknak a továbbjutást.
Merci Zizou!

RealRaúl77
Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo

HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2013. május 9., csütörtök 8:22

ericco írta:Egy gól hiányzott a továbbjutáshoz. Szóval ezen múlt. Volt esélyünk az első elbaltázott meccs után is.
Ezt így nem lehet kijelenteni biztosan.

1. Ott az első 20 percben három ordító helyzet volt, három különböző embertől (Higu, CR, Özil) Hogy döntöd el, hogy akkor most melyikük kimaradt helyzete a hibás? (Szóval miért pont Özil kihagyott helyzetén múlott?)
2. Ha ott Özil berúgja (vagy a másik kettő közül valamelyik) teljesen máshogy alakul a meccs, akkor ez nem ugyanaz. Hogy lehet akkora hatalmad (vagy bárki másnak, aki azt mondja, hogy ezen múlott), hogy megállapítsd, hogy ha ott bemegy az a gól, vagy valamelyik, akkor továbbjutunk? Ki tudja, hogy akkor mi történik? Senki. Lehet elkényelmesedünk, mert ó korán megvan a gól, és arra ébredünk, hogy már 1-2 a Dortmundnak. Lehet az is, hogy szarrá alázzuk őket, vagy épp akár az is, hogy 4-1re nyerünk, és tizenegyesekkel kizúgunk. Nem tudod megmondani.

Teljesen felesleges ujjal mutogatni, hogy ez bizony rajtad múlott, nem változtat semmin. Ez van, kész, el kell fogadni, nem találgatni, hogy ha te berúgod, akkor ott vagyunk a döntőben. Nem tudod megmondani. (Az első meccset lehet hibáztatni, úgy ahogy van, de akkor meg a második alakulhatott volna másként, szóval még csak azt is felesleges)

Mondom mindezek úgy, hogy egyáltalán nem vagyok Özil fan. Kicsit sem.
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.

https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4

2024/25: Ide azt a hét kupát.

ericco
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: ericco » 2013. május 9., csütörtök 7:59

Remy írta:Hagyjuk már azt a kihagyott helyzetet könyörgöm! Nem azon múlt!
Egy gól hiányzott a továbbjutáshoz. Szóval ezen múlt. Volt esélyünk az első elbaltázott meccs után is.
Merci Zizou!

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2013. május 9., csütörtök 6:39

Danny Smith írta:Nem a Málaga ellen kell villogni és vigyorogni a gólnál!!! A Dortmund ellen kellett volna berúgni...pedig ott a csodás ballábadon volt, te szerencsétlen. :-@
Hagyjuk már azt a kihagyott helyzetet könyörgöm! Nem azon múlt! Nem a 2. meccsen kellett volna megfeszülni, hanem már az elsőn is, és nem bekapni 4 gólt egy lengyeltől. Ez a hajó az első meccsen ment el, attól függetlenül, hogy továbbjuthattunk volna.

Persze utólag könnyű Özilre fogni a kiesést... holott nem csak ő volt a hibás. :sly:
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

Mike
Kedvenc játékosaid: Guti, Özil, Ronaldo, Zidane, Varane
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Colts

HozzászólásSzerző: Mike » 2013. május 9., csütörtök 4:20

remélem ezt most minden egyes játékosunk topikjába beírod...te szerencs...

hehe írta:kakának kevesebb meccsen több gólja van a madridban, mint özilnek! (ha jó statot néztem.) (plusz: ha kaká kapna annyi játékpercet, valszeg a gólpasszokban is előrébb lenne.)
Te, most ne gyere nekem itt a statisztikákkal!! :mrgreen:
Am ez a valszeg több assistja lenne azért hülyeség, mert senkinek sincs több, talán Messinek, de fej-fej mellett a kettő. Akkor miért pont Kakának lenne? :lol:
"Mesut Ozil is my successor. I have never seen such quality in a player. " -Zidane

Danny Smith
Kedvenc játékosaid: Sergio Ramos, CR, Zidane, Makelele, Varane
Kedvenc csapatod: Real Madrid 02'

HozzászólásSzerző: Danny Smith » 2013. május 9., csütörtök 2:39

Nem a Málaga ellen kell villogni és vigyorogni a gólnál!!! A Dortmund ellen kellett volna berúgni...pedig ott a csodás ballábadon volt, te szerencsétlen. :-@
Viszlát José! Örültem
Iker - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Gündogan, Modric, Kondogbia - ???, Benz, CR

numberone1
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros

HozzászólásSzerző: numberone1 » 2013. május 9., csütörtök 2:30

'shutterisland írta:
Ha mindketten a pályán vannak, akkor Özilnek csak a szélen jut hely.
hát én úgy gondoltam, hogy ha vesztek egy vidalt, akkor ők párban modriccsal, előttük özil tkp, a támadóhármas meg ugye cr-benzelma-bale/dm/akárki.
es akkor ugy jarunk mint ti a Bayern ellen, mert kozepen nincs ero. Ozil mezonymunkaja kozepen nagyon keves ilyen top csapatok ellen. Kell harom kozepso kp, akik azert stabilitast adnak a csapatnak. Vidal es Modric eleg egy Betis ellen, de nem a BL-ben.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane

34. Liga, 13. BL :coffee:
Merci Zizou :salute: KAK :sziv:

'shutterisland

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2013. május 9., csütörtök 1:32

Ha mindketten a pályán vannak, akkor Özilnek csak a szélen jut hely.
hát én úgy gondoltam, hogy ha vesztek egy vidalt, akkor ők párban modriccsal, előttük özil tkp, a támadóhármas meg ugye cr-benzelma-bale/dm/akárki.

Toky
Kedvenc játékosaid: Casillas, Varane, Ramos, Benzema, Marcelo, Alonso, di María, Isco
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: Toky » 2013. május 9., csütörtök 1:28

'shutterisland írta:modric - özil...
úgy gondolom, hogy elférnek ketten is egyébként a pályán.
Ha mindketten a pályán vannak, akkor Özilnek csak a szélen jut hely. Oda pedig van jobb is (csak még(?) nem játszik itt).
Ma tény, hogy jó volt, de azt ne felejtsük el, hogy emberelőnyben játszottunk, így a Malaga képtelen volt feladni valamelyest a széleket. Vagyis Özilnek több területe volt.
Ettől függetlenül, én megtartanám, mint 12. vagy 13. ember.

'shutterisland

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2013. május 9., csütörtök 0:28

én nem akarok ebbe belefolyni meg lehurrogni bárkit is, de modric és özil között zongorázható a különbség
aki ezt nem így véli az vagy soha életében nem focizott, vagy annyira elvakult özillel szemben, hogy nem akarja látni a horvát képességeit
komolyabb szinten nem fociztam, és özillel szemben sem vagyok elfogult, viszont szerintem ez túlzás.
a "zongorázható különbség" az mondjuk (csak hogy csapatnál maradjunk) ezen a szinten egy callejon-ronaldo vagy ramos-nacho összehasonlításnál helytálló lehet, de azért itt nem érzem reálisnak.
tény, hogy modric jobb, stabilabb, de én személy szerint özilt is nagyon jó játékosnak tartom, még ha idén ebből kevesebbet is villantott, képességei alapján azért nincs annyira lemaradva modrictól.
úgy gondolom, hogy elférnek ketten is egyébként a pályán.

morientes
Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)

HozzászólásSzerző: morientes » 2013. május 6., hétfő 19:34

félreértés ne essék, a real madrid jövőjének szempontjából mind a két játékos kevés, de én nem tudom kakát ekézni és baszogatni, annál inkább özilt, aki egy hajszállal sem teszi oda magát jobban, amikor minden lehetőséget megkap.
Erre próbáltam rávilágitani,mikor összehasonlítottam a két játékos megitilését.A sajátságos toleranciámmal. :coffee:

De könnyen lehet,ha tényleg jön Ancelotti,akkor megfordul a trend.Akkor megmutathatja a német hogy jobb mint a kiöregedő félben lévő brazil.Persze nem biztos hogy így lesz,de Ancelotti és Kaká viszonyát ismerve,ez könnyen előfordulhat.Persze hogy Kakával mennyivel lennék beljebb,az is egy kérdés.
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az... 

hehe
Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.

HozzászólásSzerző: hehe » 2013. május 6., hétfő 19:06

hogy kaká miért motiválatlan?
egyrészt nem motiválatlan, sokkal de sokkal többet lézeng meg alibizik özil a pályán például.
és hogy miért? mert tudják mindketten, hogy akármit csinálnak, kaká padozik, özil meg játszik.
ez azért kicsit elbassza az ember kedvét.

egy másik dolog:
kakának kevesebb meccsen több gólja van a madridban, mint özilnek! (ha jó statot néztem.) (plusz: ha kaká kapna annyi játékpercet, valszeg a gólpasszokban is előrébb lenne.)
ez szánalmas özilre nézve, aki felhúzza a 10-es mezt, kirobbanthatatlan, játékban semmivel sem jobb kakánál és még 7 évvel fiatalabb is, ráadásul komoly sérülése sem volt soha, nemhogy még szét lenne műtve és rúgva, mint kaká.

félreértés ne essék, a real madrid jövőjének szempontjából mind a két játékos kevés, de én nem tudom kakát ekézni és baszogatni, annál inkább özilt, aki egy hajszállal sem teszi oda magát jobban, amikor minden lehetőséget megkap.
Kép
Kép
Kép

Vissza: