Javaslataitok
Moderátor: Multimédiások
- ericco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
- Kapcsolat:
Re: Javaslataitok
OK, szerintem minimum PÜ-ben majd kapsz magyarázatot. Ne offoljunk tovább.
Merci Zizou!
-
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, SS Lazio, (L)egia.
Nekem 7 éven keresztül semmi bajom sem volt a "staffal". Azért regisztráltam most, mert olyan választ amelyik megáll a lábán, azóta sem kaptam senkitől. Én nem tüntetek fel senkit sem negatívan. Én leírtam azt ami történt. Ha ez alapján, bárkinek az jön le, hogy negatív megítélés alá esett, az csak annyit jelent, hogy a lelke mélyén egyetért, csak a mundér becsülete miatt nem vallja be magának sem. "Többen jóban vannak a staffal, mint akik nem" - ez hatalmas amúgy! "Tudnék mondani egy politikai csoportot akik pontosan ezt csinálják, mert büdös csicska mind és nem bírják elviselni, hogy hatalmas senkik. De ez itt tiltott, be is fejezem." - ezért nekem 2 hét járna És csak egy ilyen pártot tudnál mondani? Én 10-et tudok. Nem értem, hogy ha ennyire érzékenyek vagytok erre a politikai mizériára, akkor miért nem zavart titeket, hogy valakinek az avatarja 5 évig Mussolini volt az oldalatokon és napi szinten írt.
De úgy látom az idők folyamán nem változott itt, a madridista.hu-n semmi sem. Maradt az arrogancia, a gúny, a féligazságok, az ignorálás és a ferdítés.
Egy 4 soros hivatalos közleményt linkeltem be az FC Porto oldaláról, aminek lényege az volt, hogy Hulk játékjogának csak 85%-át adták el a Zenit-nek, 40 millió euróért. Ezt a link alá be is írtam. Ezért tiltottatok ki. Ezért nem is értettem, ezért nem is hagytam annyiban. 7 évig ott fórumoztam minden probléma nélkül, majd igazságtalanul 2 hétre töröltetek. Senki sem ismeri be, hogy hibázott. Senki sem mondja el, hogy mi alapján töröltétek a következőt aki Ekker Róberthez hasonló néven regisztrált, ha semmi bizonyíték nem volt rá, hogy az én vagyok. Mi van, ha a világhíres szobrász volt az, aki szintén Ekker Róbert és szintén Real szurkoló? Vagy a faterom, aki Ekker Róbert és az én gépem használja? Elszaladt veletek akkoriban a ló. Több dolog vált tilossá, mint ami szabad volt. A hozzászólások száma és minősége napról napra csökkent - véleményem szerint (amit mindenki tartson tiszteletben) nagyban nektek köszönhetően.Abban az időben a modik eléggé odafigyeltek arra, ha valaki nem magyar nyelvű oldalt, hírt, stb. linkelt be, és nem fordította le legalább pár mondatban, hogy mit is tartalmaz. Azért egyből röpködtek a két hetek, nem csak számodra. Nem ez történt véletlenül?
De úgy látom az idők folyamán nem változott itt, a madridista.hu-n semmi sem. Maradt az arrogancia, a gúny, a féligazságok, az ignorálás és a ferdítés.
- Adamo
- Kedvenc csapatod: realmadrid
valoszinuleg az IP cimetek sem volt ugyanaz, a masik Ekker RoberttelEkker Róbert írta:hozzá teszem nem tudom mi alapján, ugyan is nem csak egy Ekker Róbert létezik, én magam is ismerek személyesen egy másikat...
12
- ericco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
- Kapcsolat:
Abban az időben a modik eléggé odafigyeltek arra, ha valaki nem magyar nyelvű oldalt, hírt, stb. linkelt be, és nem fordította le legalább pár mondatban, hogy mit is tartalmaz. Azért egyből röpködtek a két hetek, nem csak számodra. Nem ez történt véletlenül?
Merci Zizou!
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
1. Kit érdekel?
2. Minek regisztrálsz, ha nem tetszik valami? Senki nem kötelez rá, hogy itt legyél. Tipikusan csak azért regelsz és azért írogatod ezeket, hogy provokálj, hogy valakit rossz fényben mutass be, aki nem szimpatikus. Érdekes, többen jóban vannak a staffal, mint akik nem, szóval most akkor nem tudom kivel van a probléma.
Tudnék mondani egy politikai csoportot akik pontosan ezt csinálják, mert büdös csicska mind és nem bírják elviselni, hogy hatalmas senkik. De ez itt tiltott, be is fejezem.
2. Minek regisztrálsz, ha nem tetszik valami? Senki nem kötelez rá, hogy itt legyél. Tipikusan csak azért regelsz és azért írogatod ezeket, hogy provokálj, hogy valakit rossz fényben mutass be, aki nem szimpatikus. Érdekes, többen jóban vannak a staffal, mint akik nem, szóval most akkor nem tudom kivel van a probléma.
Tudnék mondani egy politikai csoportot akik pontosan ezt csinálják, mert büdös csicska mind és nem bírják elviselni, hogy hatalmas senkik. De ez itt tiltott, be is fejezem.
-
Két hetet kaptam, mert írtam egy hosszú, szakmai igényességű hozzászólást (amelyik fényként világított abban a sötétségben ami uralkodott az ottani fórumban), mely hozzászólásban voltak bemásolt linkek (hivatalos közlemények), és az egyiket egyesek szerint az új fórumszabályzatnak nem megfelelően nem fejtettem ki eléggé, hogy mit tartalmaz - ami hazugság volt. Később írtam tiltakozó mailt és a facebook-on is, de sehol nem kaptam választ, kénytelen voltam újra regisztrálni... és ezért örökre bannoltatok, még mielőtt írhattam volna - hozzá teszem nem tudom mi alapján, ugyan is nem csak egy Ekker Róbert létezik, én magam is ismerek személyesen egy másikat...
Vázolom a szituációt: bemész a boltba, és az eladó megvádol azzal, hogy loptál valamit. A rendőrség vizsgálat nélkül 2 hét börtönre ítél. Nem adnak szót neked a bíróságon, ezért engedély nélkül felszólalsz - ezért cserébe életfogytiglant kapsz. Mindezt rendes, tisztességes állampolgárként.
Ezek után, kiírjátok ezt a szöveget a honlapotokra... "másban a szálkát, magatokban a gerendát se..."
Vázolom a szituációt: bemész a boltba, és az eladó megvádol azzal, hogy loptál valamit. A rendőrség vizsgálat nélkül 2 hét börtönre ítél. Nem adnak szót neked a bíróságon, ezért engedély nélkül felszólalsz - ezért cserébe életfogytiglant kapsz. Mindezt rendes, tisztességes állampolgárként.
Ezek után, kiírjátok ezt a szöveget a honlapotokra... "másban a szálkát, magatokban a gerendát se..."
-
Javaslatom:
"Igen, a madridista, ahogy ismertétek nincs tovább. Mi, az ex-szerkesztői megelégeltük az ott uralkodó diktátorizmust, ignorálást valamint a féligazságokat és ferdített tényeket, amivel hétről hétre szembe kellett néznünk."
Én is ezért hagytam ott a madridista.hu-t, pontosabban ti bannoltatok örökre. Én a diktátorizmust, az ignorálást valamint a féligazságokat és ferdítéseket tőletek kaptam, nem a tulajtól, ezért javasolom, hogy ezt az álszent szöveget szedjétek le.
Ekker Róbert
"Igen, a madridista, ahogy ismertétek nincs tovább. Mi, az ex-szerkesztői megelégeltük az ott uralkodó diktátorizmust, ignorálást valamint a féligazságokat és ferdített tényeket, amivel hétről hétre szembe kellett néznünk."
Én is ezért hagytam ott a madridista.hu-t, pontosabban ti bannoltatok örökre. Én a diktátorizmust, az ignorálást valamint a féligazságokat és ferdítéseket tőletek kaptam, nem a tulajtól, ezért javasolom, hogy ezt az álszent szöveget szedjétek le.
Ekker Róbert
- Nzedge
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo,Figo,Guti
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Már csak egy van mindenből.
- mocsok
komolyan inkább legyen kettő, mint egy sem. :-)
- Nzedge
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo,Figo,Guti
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
De legalább van!!! :-)
- istimester
- rex madridistae
- Kedvenc játékosaid: Iván Helguera, Raúl
- Kedvenc csapatod: DAC
2x is van
- Gabo
- Kedvenc játékosaid: Beckham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
nincs.BritishKnight írta:Van valami fejlemény a fórumajánlóval kapcsolatban?
- BritishKnight
- Kedvenc játékosaid: Messi, Xavi, Iniesta, Pinto
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona, Dortmund
- BritishKnight
- Kedvenc játékosaid: Messi, Xavi, Iniesta, Pinto
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona, Dortmund
Mivel a kérdések az új honlapról című topic zárva van, ezért itt teszem fel a kérdésemet:
Mikor mutatja újra a legutóbbi hozzászólásokat a fórum kezdőlap?
Mikor mutatja újra a legutóbbi hozzászólásokat a fórum kezdőlap?
Visça el Barça
#RESPECT
#RESPECT
- GT37
- Kedvenc csapatod: Barça, Spurs
Érdekes, most már nálam is tökéletesen működik, pedig nem is töröltem a sütiket.Csabi írta:érdekes, nekem minden megy gond nélkül. mgepróbálhatjátok törölni a sütiket, gyorsítótárat. hátha.
- Kercsó
- Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham
a fórumajánló nekem is hiányzik.
azzal csak az a gond, hogy akkor a fórumot kell megcsorbítani és keskenyebbre szabni.
azzal csak az a gond, hogy akkor a fórumot kell megcsorbítani és keskenyebbre szabni.
#whatisyourexcuse
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Már jók a szmájlik, idézés is működik a hozzászólás írása közben; a fórumajánló nagyon hiányzik + kell még a statisztika doboz, már megszoktam őket.
Ex-szerkesztő.
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!