Kommentáld a híreket

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.

Ki lenne nálad az edző jövőre?

A szavazás 2024. december 19., csütörtök 7:15-ig van érvényben.

Carlo Ancelotti
14
21%
Xabi Alonso
51
76%
Zidane
2
3%
Más, megírom kommentben
0
0 szavazat

Szavazatok száma: 67

Legkisebbtobi

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: Legkisebbtobi » 2013. május 9., csütörtök 15:22

Remy írta:Van olyan stat ami megmutatja, hogy Mou keze alatt hány Castillás lépett pályára tétmeccsen, és hogy ki mennyin? :hmmm:
Imad ezen lovagolni... de mitol jobb egy castillasnak ha bedobjak egy tetnelkuli mecsen az utolso 10 percre?

(hozzad irom, de csak mert ide tartozik :mrgreen: )

kupak17

HozzászólásSzerző: kupak17 » 2013. május 9., csütörtök 15:19

Ronaldo marad.
nem tudom volt-e már de amikor megláttam akkor egy hatalmas kő esett le a szívemről. :mrgreen:
hala madrid!
Javi Garcia, Isco válogatott csapattársa: “A képességei, és a csapat ahol szerepel mint nagyon sokat segítenek neki. Egy hozzá hasonló játékos ott játszik és azt csinál, ahol és amit csak akar.

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2013. május 9., csütörtök 15:12

Van olyan stat ami megmutatja, hogy Mou keze alatt hány Castillás lépett pályára tétmeccsen, és hogy ki mennyin? :hmmm:
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

morientes
Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)

HozzászólásSzerző: morientes » 2013. május 9., csütörtök 15:01

4 gólt rúgot a szezonban kétlem, hogy egy meccsből kéne megítélned. :-) Leeresztett az ember.
Így van.Amennyi ziccert képes ő is kihagyni,simán kezet foghatna Higuainnal :agree:
Tegnap elsült a lába,mint a portugál gyereknek ellenünk,de vannak ott kva nagy koncentrációs bajok,és az egy csatárnál végzetes lehet.

Egyébként hasonló problémák vannak J.Baptistával is,aki meg már korba is lassan nyugdíj jogosult lesz :-)
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az... 

@Sonny
Kedvenc játékosaid: CR7, Zidane, Redondo
Kedvenc csapatod: Real Madrid CF

HozzászólásSzerző: @Sonny » 2013. május 9., csütörtök 14:47

MorataMartin írta:Én mondjuk örülnék egy "portói-csomagnak" is James Rodriquez és Jackson Martinez személyében. Bár az én két titkos favoritom nyárra Jesé felhozatala a nagy csapatba és Isco leigazolása. Jobban örülnék Isconak, mint Balének v. Neymárnak.
Tehetséges játékos Isco meg spanyol is,de szerintem nem emlegethető egy lapon a fent említett kettővel. Meg amúgy mások is elmondták már,hogy Isco leginkább a baloldalról szeret befele indulni, azt meg kétlem,hogy szívesen eljönne padozni,mert onnan ugye Ronaldo kirobbanthatatlan. Jobb szélen meg szerintem ő nem lenne opció, és középen sem,mert ahogy elnéztem nincs meg benne az az irányítói véna,hogy szórja a gólpasszokat, ő inkább a góllövésben jó.

Victor
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Norwich City

HozzászólásSzerző: Victor » 2013. május 9., csütörtök 14:40

Az a rohadt olcsó azt hiszem 17 millió volt. Szerintem annyit nem ért.
én pár millióra emlészem, +arra, hogy hajlandó lett volna lemondani a fizetése nagy részéről.

Gerr90
Kedvenc játékosaid: Modrić, Camavinga

HozzászólásSzerző: Gerr90 » 2013. május 9., csütörtök 14:39

Victor írta:én továbbra is sajnálom Adebayort, nagyon itt akart maradni, és rohadt olcsón itt maradhatott volna, cserének szerintem tökéletes opcióként szolgált volna. :roll:
neymar meg menjen csak a barcába.
Az a rohadt olcsó azt hiszem 17 millió volt. Szerintem annyit nem ért.

Victor
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Norwich City

HozzászólásSzerző: Victor » 2013. május 9., csütörtök 14:36

én továbbra is sajnálom Adebayort, nagyon itt akart maradni, és rohadt olcsón itt maradhatott volna, cserének szerintem tökéletes opcióként szolgált volna. :roll:
neymar meg menjen csak a barcába.

MorataMartin
Kedvenc játékosaid: Morata, Zidane, Cristiano Ronaldo

HozzászólásSzerző: MorataMartin » 2013. május 9., csütörtök 14:32

Én mondjuk örülnék egy "portói-csomagnak" is James Rodriquez és Jackson Martinez személyében. Bár az én két titkos favoritom nyárra Jesé felhozatala a nagy csapatba és Isco leigazolása. Jobban örülnék Isconak, mint Balének v. Neymárnak.

Raúl
Kedvenc játékosaid: Raúl, Benzema, CR7, Varane, Modric

HozzászólásSzerző: Raúl » 2013. május 9., csütörtök 14:29

És mit szólnátok Júlio Baptistához mint cserecsatár? Ha jól tudom, már csak 1 éve van hátra a Málaganál. Összjátékban sem elveszett, olykor szokott gólokat is rúgni, szerintem tűrné a padot is, valamint ismeri már a Realt. És mivel Málaga és 1 éve van hátra, még olcsó is lenne. Pár évig meglenne oldva a cserecsatár probléma, és Benzema is bizonyíthatna.
már próbáltuk, mégegyszer nemáplíz :salute:

Gerr90
Kedvenc játékosaid: Modrić, Camavinga

HozzászólásSzerző: Gerr90 » 2013. május 9., csütörtök 14:22

Toky írta:És mit szólnátok Júlio Baptistához mint cserecsatár? Ha jól tudom, már csak 1 éve van hátra a Málaganál. Összjátékban sem elveszett, olykor szokott gólokat is rúgni, szerintem tűrné a padot is, valamint ismeri már a Realt. És mivel Málaga és 1 éve van hátra, még olcsó is lenne. Pár évig meglenne oldva a cserecsatár probléma, és Benzema is bizonyíthatna. :D
Hm, én úgy vagyok vele, hogy szívesebben látnék ilyen szerepben egy feltörekvô játékos, akiben van lehetôség, mint egy olyat, aki már lefelé tart.

Toky
Kedvenc játékosaid: Casillas, Varane, Ramos, Benzema, Marcelo, Alonso, di María, Isco
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: Toky » 2013. május 9., csütörtök 14:19

És mit szólnátok Júlio Baptistához mint cserecsatár? Ha jól tudom, már csak 1 éve van hátra a Málaganál. Összjátékban sem elveszett, olykor szokott gólokat is rúgni, szerintem tűrné a padot is, valamint ismeri már a Realt. És mivel Málaga és 1 éve van hátra, még olcsó is lenne. Pár évig meglenne oldva a cserecsatár probléma, és Benzema is bizonyíthatna. :D

CS0ki

HozzászólásSzerző: CS0ki » 2013. május 9., csütörtök 14:14

A Neymarról szóló hírek alapján a gyereknek meg teljesen mindegy, hogy hova. Lehet az Madrid, Barca, PSG, Chelsea...

Pont az a baj, hogy nem mindegy neki...Ha mindegy lenne, már itt lenne. A mostani hírek szerint is annyi pénzt ajánlunk neki, hogy csak pislogok, de állítólag megy a barcába. De ez megint olyan téma, hogy nem igazán tudjuk mi zajlik a háttérben.
4 gólt rúgot a szezonban kétlem, hogy egy meccsből kéne megítélned. Leeresztett az ember.
Ötöt a tegnapival együtt. Minden versenysorozatban meg nyolcat. Kevés...Ráadásul soha nem volt túl eredményes játékos, konkrétan egy kiemelkedő szezonja volt. Nem véletlen, hogy a Spurs is szabadulni akar tőle.

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. május 9., csütörtök 14:07

kelemen.istvan írta:
morientes írta:Ami meg Balet illeti,tegnap visszanéztem a chelsea elleni meccsüket,megint csak nem mondanám hogy brillírozott,bár a csapat nem muzsikált rosszul.
Én is néztem,de inkább Adebayor miatt. Akinek a nevét tegnap felvetettem mint lehetséges opció második számú csatárnak,és valaki írta,hogy nem rúgja a gólokat,mára már nem az igazi.
Aha.értem. :-)
Bár lehet,hogy csak ezen a meccsen kijött neki a lépés. Tudta,hogy figyelem :lol: :lol:

Jeséről annyit írtok már,hogy már kiváncsi lennék rá is. :shifty:
4 gólt rúgot a szezonban kétlem, hogy egy meccsből kéne megítélned. :-) Leeresztett az ember.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

morientes

HozzászólásSzerző: morientes » 2013. május 9., csütörtök 14:01

Az ilyeneken mindig hatalmasakat kacagok. :lol: Rühellem szinte kivétel nélkül az összes favágóföldit, viszont Őt lehet látni legalább. Neymarért kíváncsi vagyok hány brazil bajnokit izgultatok végig? Valahogy nem pörög a Dél-Amerikai topik kibeszélője.
Én mióta szó van róla,nézem.Írtam is odaát a D.amerikai topicba,de mivel csak magam után irogattam ujra és ujra,kezdett off szaga lenni.
De sokszor írtam már hogy kicsit lenézik azt a bajnokságot,pedig ömlik bele a pénz,meg hogy erősebb lett jóval a brazilerio mint 5 éve volt,stb...Meg hogy Neymar nem az hülye felkapott divatgyerek aminek sokan próbálják beállítani holott nem is látták csak mondjuk a válogatottba.
Én nem szoktam minősíteni senkit,amíg nem láttam egy jópárszor,pl Gündoganrol is ezért nem mondok semmit.2-3 meccsből nem itélkezek,de mind Neymart,mint Balet sorozatosan látom,ebből kijelenthetem,számomra Neymar magasan jobb.
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép

RealRaúl77
Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo

HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2013. május 9., csütörtök 13:48

morientes írta:de azt nemtudom hogy a rövidpasszos,kényszerítős játékban hogy válna be madridba.
Ha az lesz itt..... :kivagyhe:
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.

https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4

2024/25: Ide azt a hét kupát.

VanillaSky

HozzászólásSzerző: VanillaSky » 2013. május 9., csütörtök 13:47

Főleg olyat nem, akinek fontosak lennének az európai felkészülési meccsek is. Mindenki azt szeretné, ha az új igazolások hamar csatlakoznának a csapathoz, hogy megszokja a környezetet, a stílust és így, mire kezdődik a szezon ne idegenként mozogjon a játékosok közt.
Először tegyük félre, hogy talán még létezik olyan játékos akinek van álmai csapata és nem csak álmai fizetése. Ilyenkor egyértelmű a helyzet, ha az a klub is keresi, menni is fog hozzá, ha az eladó klub kényszerhelyzetben van. Olyankor viszont mikor egy játékosnak csak az a célja, hogy bekerüljön egy európai élcsapatba és kellő teljesítmény valamint médiajelenlét is van mellette simán a kivárásra fog játszani. Nem Dzsudzsákokról van szó, aki június elején aláír már valahova. Egy komolyabb játékos nyugodtan várhat az átigazolási szezon végéig. Ilyenkor nekik meg az ügynökeiknek van helyzeti előnyük a vásárló klubok meg felüllicitálhatják egymást. A Neymarról szóló hírek alapján a gyereknek meg teljesen mindegy, hogy hova. Lehet az Madrid, Barca, PSG, Chelsea...
Multkor is,a gólon kívül nem tett hozzá semmit.Azelőtt megint csak nem.Azelőtt meg asszem el volt tiltva a EL-ből...
Na...néha elsül a lába,meg szabiból is kva jó,de azt nemtudom hogy a rövidpasszos,kényszerítős játékban hogy válna be madridba... :hmmm:
Az ilyeneken mindig hatalmasakat kacagok. :lol: Rühellem szinte kivétel nélkül az összes favágóföldit, viszont Őt lehet látni legalább. Neymarért kíváncsi vagyok hány brazil bajnokit izgultatok végig? Valahogy nem pörög a Dél-Amerikai topik kibeszélője.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára VanillaSky 2013. május 9., csütörtök 13:50-kor.

morientes

HozzászólásSzerző: morientes » 2013. május 9., csütörtök 13:43

beckham96 írta:
morientes írta: Ami meg Balet illeti,tegnap visszanéztem a chelsea elleni meccsüket,megint csak nem mondanám hogy brillírozott,bár a csapat nem muzsikált rosszul.
Én ezt nem mertem leírni. Féltem, hogy megint belémkötnek... :Đ
Multkor is,a gólon kívül nem tett hozzá semmit.Azelőtt megint csak nem.Azelőtt meg asszem el volt tiltva a EL-ből...
Na...néha elsül a lába,meg szabiból is kva jó,de azt nemtudom hogy a rövidpasszos,kényszerítős játékban hogy válna be madridba... :hmmm:
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép

Marci77
Kedvenc játékosaid: Raúl.....Kocsárdi,Huszti.
Kedvenc csapatod: ZTE FC, Real Madrid, Juventus, Arsenal, Boston Celtics, NE Patriots

HozzászólásSzerző: Marci77 » 2013. május 9., csütörtök 13:31

Adebayort akkor kellett volna itt tartani cserének,amikor itt volt. (Amúgy meg kapgyabe a togói kocsog... :vivo: )
Mindörökké KÉK-FEHÉR szív!

beckham96
Kedvenc játékosaid: David Beckham, Cristiano Ronaldo, Gera Zoltán, Kaká
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: beckham96 » 2013. május 9., csütörtök 13:24

morientes írta: Ami meg Balet illeti,tegnap visszanéztem a chelsea elleni meccsüket,megint csak nem mondanám hogy brillírozott,bár a csapat nem muzsikált rosszul.
Én ezt nem mertem leírni. Féltem, hogy megint belémkötnek... :Đ

Vissza: