Taktikai háború (Legyél Ancelotti)
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Re: Taktikai háború (Legyél Ancelotti)
José Rodriguez???Hát ő még a castillaba se szint...
LEGIO PATRIA NOSTRA
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Az jó lenne....jól elpitsáznának bennünket, a média meg ízekre szedne.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
-
- Kedvenc játékosaid: Morata, Zidane, Cristiano Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Én ma megnéznék valami ilyesmit: Diego Lopez - Carvajal, Nacho, Ramos, Casado - José R., Xabi Alonso - Jesé, Isco, Ronaldo - Morata/Benzema.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Igazság szerint nem tudjuk, hogy mi van a háttérben. Carlo egyáltalán reagált a kijelentésre?
Mindenesetre nagyon megnézném ma a kezdőben.
Mindenesetre nagyon megnézném ma a kezdőben.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- ___Samy___
hát ha jesének ennyi esze van, akkor nem tudom megsajnálni, hogy nálunk nem fog beválni
pedig már tényleg kezdtem azt hinni, hogy a kellő alázattal veti bele magát ebbe az évbe, de úgy látszik tévedtem
pedig már tényleg kezdtem azt hinni, hogy a kellő alázattal veti bele magát ebbe az évbe, de úgy látszik tévedtem
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
igazából nehéz vele..néha 10v11 néha 12v11 érzést ad a játéka..valahogy egyik se jó pedig fontos elem lehetne, csak hát nem tudja feldolgozni/elfogadni..agyban rizseshús sajnaRemy írta:Dm lesz a kezdő... akkor is ő lenne, ha Jesé nem szólal meg. Amúgy nem tudom hogy miért erőltetjük DM-et. Akkora nulla lett az az ember, hogy arra nincsenek szavak. Nagyon el akar menni, és valószínűleg ezért ilyen a hozzáállása a pályán. No, nem baj... 10v11 lesz...
Nem illik.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Dm lesz a kezdő... akkor is ő lenne, ha Jesé nem szólal meg. Amúgy nem tudom hogy miért erőltetjük DM-et. Akkora nulla lett az az ember, hogy arra nincsenek szavak. Nagyon el akar menni, és valószínűleg ezért ilyen a hozzáállása a pályán. No, nem baj... 10v11 lesz...
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
pheco írta:Ez kimaradt nekem, mit írt ki?DavieS írta:Jesé pedig valszeg a twitteres beszólása után nem sokat fog játszani ma, a kezdőben semmiképp nem lesz.
Realista24 írta:Jese (twitter):" Daré siempre lo mejor de mi ....! Aunque te parezca poco siempre será lo mejor de mi... "
Jese: "Mindig a lehető legjobbat hozom ki magamból...! Bár ez neked kevésnek tűnik, de mindig megteszem, ami tőlem telik..."
Ex-szerkesztő.
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!
2015. november 25.
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Ez kimaradt nekem, mit írt ki?DavieS írta:Jesé pedig valszeg a twitteres beszólása után nem sokat fog játszani ma, a kezdőben semmiképp nem lesz.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
DM-et lehet majd csodálni, reménykedjünk, hogy jól húzzák fel, bár meglepődnék.
Nem illik.
- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
Bale sincs a keretben...
Ex-szerkesztő.
2015. november 25.
2015. november 25.
- DavieS
- Kedvenc játékosaid: #2 #12 #19
Pepe kipontozodott a múltkor, ő tuti nem játszik ma, Jesé pedig valszeg a twitteres beszólása után nem sokat fog játszani ma, a kezdőben semmiképp nem lesz.MorataMartin írta:Mai kezdőm: Diego Lopez - Carvajal, Ramos, Pepe, Marcelo - Xabi Alonso, Modric - Ronaldo, Isco, Bale - Jesé.
92:48
#2 #8 #12 #19 #23
#2 #8 #12 #19 #23
-
- Kedvenc játékosaid: Morata, Zidane, Cristiano Ronaldo
Mai kezdőm: Diego Lopez - Carvajal, Ramos, Pepe, Marcelo - Xabi Alonso, Modric - Ronaldo, Isco, Bale - Jesé.
Ez itt elég gyakori dolog a fórumon, hogy néhány ember véleménye=mindenki véleményével. Beír valamit három ember, aztán pár hét után már úgy emlegeti valaki, mintha az egész fórum ezt szajkózta volna.Nyugottam idézd be azt a mondatot tőlem ahol én Pellegrinit szidtam.Annak idején én védtem őt.
Szóval várom szerettel azt a mondatomat.
Normális körülmények között simán verni kellett volna őket már ezelőtt is, de az első percben láttam, hogy nem normálisak a körülmények. Az a pálya olyan volt...Nem lepődtem meg, hogy nem lett alázás. De persze így is nyerhettünk volna, volt pár olyan helyzet, amiben egy szebb napon lövünk pár gólt, nem jött össze. Közben az ellenfél az égvilágon semmi veszélyt nem jelentett a kapunkra. Amiatt a meccs miatt már akkor sem tudtam igazán elővenni senkit, viszont ma a körlmények adottak, ha ma cseszik el, akkor joggal lehet fellógatni őket a golyójuknál fogva.
- ikelemen5
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos
És mégis mit vársz,hogy bírjuk a fórumra,hogy húú,nehéz meccse lesz,remélem azért nem veszik félvállról a srácok,a végén megszórnak minket,hiszen mégis csak a CD Olímpic de Xàtiva-val játszunk,nem egy kis csapattal???Matt009 írta:A fórumra. A csapunk mindenkit hozzáállásra. Nem baj. Kell ez. Én is abszolút így gondolom, de van egy határ. A másfél héttel ezelőtti eredmény és produkció fényében ez a felfogás (mármint, hogy a cserékkel is simán ütjük őket) ma inkább arrogancia, semmint egészséges önbizalom.
Szerintem nincs azzal semmi gond,ha lenézik őket.
“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”
Mindenki legalább egy osztállyal fentebb játszott már, szóval elvárt a győzelem. Az arrogancia meg majd megmutatkozik a pályán.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Matt009
- Kedvenc játékosaid: Casillas, Higuain, Varane, Modric, Özil NEM
Ennyi volt a lényege annak, amit írtam. De engem oltottak ezerrel.A cserékkel(ifjakkal) én is óvatosan bánnék,kell...meg mehet be,de azért ne ész nélkül.
Nem Perezekre értettem. A fórumra. A csapunk mindenkit hozzáállásra. Nem baj. Kell ez. Én is abszolút így gondolom, de van egy határ. A másfél héttel ezelőtti eredmény és produkció fényében ez a felfogás (mármint, hogy a cserékkel is simán ütjük őket) ma inkább arrogancia, semmint egészséges önbizalom.A világ egyik legjobb keretével rendelkező klubnál abszolut realitás ez a fajta optimizmus.
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
A világ egyik legjobb keretével rendelkező klubnál abszolut realitás ez a fajta optimizmus. Ha nem igy lenne,akkor a real a valencia szintjén lenne kb ánblokk.Matt009 írta:Annyira bírom az itt uralkodó kincstári optimizmust, ami jelen van legalább 5-6 éve
Állandóság........és nem is nagy dolog ez,perez és a brigádja fogja fel hogy EZEN múlik.
A cserékkel(ifjakkal) én is óvatosan bánnék,kell...meg mehet be,de azért ne ész nélkül.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Casillas, Falcaó
Itt azért ebben az estben szó sincs optimizmusról, ez csak szimpla realitás. Azért ne hogy már a világ egyik legjobb csapatának cserejátékosaitól ne várjuk el, hogy hazai pályán simán bedaráljon egy félig meddig amatőr csapatot, elméletileg őket a sima Castillaval is verni kellene, nemhogy olyan játékosokkal akiknek a vételára egyenként magasabb, mint az ellenfél éves költségvetése. Ha erre képtelenek, akkor Jeséstől, Illarastól, Iscostól mehetnek a levesbe, mert számomra gyalázat, ha ezt a minimális feladatot nem tudják végrehajtani.Matt009 írta:Annyira bírom az itt uralkodó kincstári optimizmust, ami jelen van legalább 5-6 éve
Szerintem múltkor csak óvatos játékot kért Ancelotti, nehogy valakit tönkre vágjon a műfű. Nem csinált belőle ő se komolyabb ügyet, látszott rajtunk, hogy nem akarunk megszakadni és, hogy csak focizgatni mentünk idegenbe. Ma meg majd bedaráljuk őket.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K