Real Madrid vs. Barcelona

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
Sunsky
Kedvenc játékosaid: Ibra, Modric, Isco, Neymar
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Real Madrid vs. Barcelona

HozzászólásSzerző: Sunsky » 2013. december 22., vasárnap 18:36

Nem kell mondani semmit, de ha már kapnak egy tizenegyest, akkor legtöbben meg sem nézik, hogy mi volt, jön a duma, hogy a szokásos 11-es ott van...

heccsat
Kedvenc játékosaid: Varane, Ronaldo, Modric, Isco, Kroos

HozzászólásSzerző: heccsat » 2013. december 22., vasárnap 18:34

zalkrisz írta:remélem, majd ha a mi javunkra tévednek
csak nem mindegy az arány, ha lesgól volt akkor mondjuk azt, hogy szép volt? vagy mit vársz?
a barca javára kb. 70-30 % arányban tévednek, ez a nem mindegy
minket sokkal többet sújtanak az ítéleteikkel, kamupirosak, nem megadott 11esek, elvett szabályos gólok, megadott szabálytalan gólok az ellenfélnek, és persze mindenhol van ilyen, csak nem mindegy, hogy valaki javára olyan arányban "tévednek", hogy az statisztikailag lehetetlen vagy valakit olyan arányban hátráltatnak
----------------De Gea-----------------
Carvajal--Varane--Ramos--Marcelo
-------Pogba-------Kroos------------
--------------Modric------------------
---Hazard---------------------Isco---
-------------Ronaldo-----------------
Next season dreamteam

Sunsky
Kedvenc játékosaid: Ibra, Modric, Isco, Neymar

HozzászólásSzerző: Sunsky » 2013. december 22., vasárnap 18:29

faszért kell állandóan lesgólozni, kamugólozni... remélem, majd ha a mi javunkra tévednek, akkor is mindent nagyítóval néztek... ne süllyedjünk már le arra a szintre, amit ellenünk nyomatnak évek óta...

Anyaka
Kedvenc játékosaid: Raul
Kedvenc csapatod: Hungary

HozzászólásSzerző: Anyaka » 2013. december 22., vasárnap 18:29

Pedro everywhere. :lol:

Ma a góltól, a gólpasszig, a tizenegyesig, a lökdösődésig mindenben benne volt. :lol:

ateeemadrid

HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2013. december 22., vasárnap 18:28

És? bajnokságokat így is nyerik sorba , bl- t meg mi se nyertünk évek óta pedog jó védelmünk van
mi az, hogy és? lehet te szimpatizálsz a katalánokkal is, de én személy szerint nem, és örülnék, ha a city kiejtené őket.

kár ezért a meccsért, ha a getafe inkább támadott volna, akkor egy X azért benne lehetett volna.

heccsat
Kedvenc játékosaid: Varane, Ronaldo, Modric, Isco, Kroos

HozzászólásSzerző: heccsat » 2013. december 22., vasárnap 18:27

na egy szép lesgól is becsúszik, a kiment labda mellé, a 11 essel együtt
----------------De Gea-----------------
Carvajal--Varane--Ramos--Marcelo
-------Pogba-------Kroos------------
--------------Modric------------------
---Hazard---------------------Isco---
-------------Ronaldo-----------------
Next season dreamteam

Géci
Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos

HozzászólásSzerző: Géci » 2013. december 22., vasárnap 18:27

Na meg az sem mimd1, hogy itt volt egy olyan gól ami előtt ki ment a labda, most meg egy less gól... Szokásos barca faktor azért ott van...
Csak nem egy 11-es? :mrgreen:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Géci 2013. december 22., vasárnap 18:28-kor.

ericco
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: ericco » 2013. december 22., vasárnap 18:26

lesgól :)

Pedig bíztam benne, hogy a Getafe valahogy befing még egy gólt, és X lesz :shifty:
Merci Zizou!

Banán

HozzászólásSzerző: Banán » 2013. december 22., vasárnap 18:26

Nincs sehol megírva, hogy 2-0 után fel kell állnia egy csapatnak. Nekünk se sikerült nyerni.
Félre ne értsetek, nem erre fogom stb. De nekünk 2-0-nál jött még egy kiállítás, ami kéréses volt, nekik pedig engedtek egy olyan gólt, ahol bedobásnak kellett volna következni. Igazából részletkérdés, meg nem számít, nem ezen múlik, de azért más a két csapat helyzete ilyen szempontból.

Dupla D
Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal

HozzászólásSzerző: Dupla D » 2013. december 22., vasárnap 18:26

Jézuskrisztus. Ez a szerencsétlen Getafe védő meg megáll mutogatni, hogy les volt, amíg Fabregas üresen berúgja.. Ellenünk 0-3-ról felbírtak állni, itt meg nekiállnak buzizni? Eszem megáll.

Szerk.: FarkasNorbi: "belerúgott Pedroba, ki kellett volna állítani" :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Végül is nem a labdába rúgott bele..
Nekem ennyi elég volt, többet nem jövök.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Dupla D 2013. december 22., vasárnap 18:28-kor.
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2013. december 22., vasárnap 18:14

MyStiQ írta:
Az ilyen, és ehhez hasonló okosságok után ne csodálkozz azon, ha kiröhögnek egy-egy félmondatod után.
Viszont, ha 2-0 után nem állt volna fel a barca, és kikaptak volna, akkor meg jöttek volna olyanok, akik azt írják, hogy " hát igen.. Neymar és Messi nélkül megesik...és 2-0 után nem tudnak újítani" stb.

Nincs sehol megírva, hogy 2-0 után fel kell állnia egy csapatnak. Nekünk se sikerült nyerni.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2013. december 22., vasárnap 18:11

ericco írta:
Érdekes tavasz lenne, mivel Hummels nem játszhatna a BL-ben :mrgreen:
már Drake is lemondott a BLről :mrgreen:

MyStiQ

HozzászólásSzerző: MyStiQ » 2013. december 22., vasárnap 18:07

Kedves Remy!
Szerző: Remy Dátum: 56 perccel ezelőtt

1-0 .... meglesz ez B-)

Lafita zseni :D A kommentátor megmondta... mert sarkazni csak egy zseni tud :lol:

szerk: Nézzétek a meccset, mert jó a Getafe

szerk2 : 2-0 :lol:
Az ilyen, és ehhez hasonló okosságok után ne csodálkozz azon, ha kiröhögnek egy-egy félmondatod után.

Úszómester
Kedvenc játékosaid: Ramos, Marcelo, Beckham, CR

HozzászólásSzerző: Úszómester » 2013. december 22., vasárnap 18:01

ateeemadrid írta:no offense, de nagyon gyenge ez a barca, szerintem magabiztosan ki fogja ejteni őket a city.
egyszerűen ilyen védelemmel nem lehet nagyobb sikereket elérni, egy getafe egy félidő alatt rúghatott volna 4-et. mi lesz itt, ha agüero jön velük szembe?
.
És? bajnokságokat így is nyerik sorba , bl- t meg mi se nyertünk évek óta pedog jó védelmünk van

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2013. december 22., vasárnap 18:00

ateeemadrid írta:no offense, de nagyon gyenge ez a barca, szerintem magabiztosan ki fogja ejteni őket a city.
Vigyázz, mert amikor én ezt mondtam, akkor kiröhögtek... :) :shifty:
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

Drake
Kedvenc játékosaid: Henry
Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Arsenal

HozzászólásSzerző: Drake » 2013. december 22., vasárnap 18:00

ateeemadrid írta:
Már nem azért,de Ti CR meg pl. Modric nélkül hogy játszanátok?Szerintem akadozna ott is a gépezet.
ennél szerintem jobban, de igazából a védelem gyengeségére akartam felhívni a figyelmet.
amúgy iniestával mi a 'csa van? rá sem ismerni, pedig leginkább tőle várnám, hogy ilyenkor alkot valamit.
Iniesta ebben a szezonban ritka gyengén tolja.Szerintem csak a szeződéshosszabbítási mizéria végett játszott gyengébben,de most megkapta amit akart,hát alkosson végre valamit.

ericco
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: ericco » 2013. december 22., vasárnap 18:00

Mike írta:ugye nem gondolja senki h bármi befolyása van a meccsre annak h mi ide miket írunk :lol: :lol: :lol:
Szerintem itt nem arról van szó. Hanem arról, hogy az már majdnem olyan szint, mint farkasnorbiéké, amelyet annyiszor kritizálunk a fórumon.
A Pikés résszel teljesen egyetértek.Már várom a napot,amikor eltakarodik innen Maskeránóval karöltve.Télen jöhetne egy Hummels kaliber azt neki lehet menni a tavasznak egy Bartra-Hummels védősorral.
Érdekes tavasz lenne, mivel Hummels nem játszhatna a BL-ben :mrgreen:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ericco 2013. december 22., vasárnap 18:02-kor.
Merci Zizou!

ateeemadrid

HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2013. december 22., vasárnap 17:57

Már nem azért,de Ti CR meg pl. Modric nélkül hogy játszanátok?Szerintem akadozna ott is a gépezet.
ennél szerintem jobban, de igazából a védelem gyengeségére akartam felhívni a figyelmet.
amúgy iniestával mi a 'csa van? rá sem ismerni, pedig leginkább tőle várnám, hogy ilyenkor alkot valamit.

Drake
Kedvenc játékosaid: Henry
Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Arsenal

HozzászólásSzerző: Drake » 2013. december 22., vasárnap 17:55

egyszerűen ilyen védelemmel nem lehet nagyobb sikereket elérni, egy getafe egy félidő alatt rúghatott volna 4-et. mi lesz itt, ha agüero jön velük szembe?

évek óta mondom, hogy ez a piqué egy nulla, volt 1 jó szezonja, ott is lényegében azért teljesített ilyen jól, mert nagyszerűen ment a letámadás, és nem volt dolga. de amúgy szerintem egy bartra már most simán megüti ezt a szintet.

a getafénál meg tényleg ilyen buták? a vak is látja, hogy kb. annyira tudnak védekezni, mint a katalánok, támadniuk kéne, azt nyerni 5-4re, ha védekeznek akkor kapnak még 6ot.

lafita amúgy ügyes. már nem először szopatja a barca védelmét, és ellenünk is szokott szépeket tolni.

A Pikés résszel teljesen egyetértek.Már várom a napot,amikor eltakarodik innen Maskeránóval karöltve.Télen jöhetne egy Hummels kaliber azt neki lehet menni a tavasznak egy Bartra-Hummels védősorral.

ateeemadrid

HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2013. december 22., vasárnap 17:52

no offense, de nagyon gyenge ez a barca, szerintem magabiztosan ki fogja ejteni őket a city.

évek óta mondom, hogy ez a piqué egy nulla, volt 1 jó szezonja, ott is lényegében azért teljesített ilyen jól, mert nagyszerűen ment a letámadás, és nem volt dolga. de amúgy szerintem egy bartra már most simán megüti ezt a szintet.

a getafénál meg tényleg ilyen buták? a vak is látja, hogy kb. annyira tudnak védekezni, mint a katalánok, támadniuk kéne, azt nyerni 5-4re, ha védekeznek akkor kapnak még 6ot.

lafita amúgy ügyes. már nem először szopatja a barca védelmét, és ellenünk is szokott szépeket tolni.

Vissza: