morientes írta: 4 gólt rúgot a szezonban kétlem, hogy egy meccsből kéne megítélned. :-) Leeresztett az ember.
Így van.Amennyi ziccert képes ő is kihagyni,simán kezet foghatna Higuainnal
Tegnap elsült a lába,mint a portugál gyereknek ellenünk,de vannak ott kva nagy koncentrációs bajok,és az egy csatárnál végzetes lehet.
Egyébként hasonló problémák vannak J.Baptistával is,aki meg már korba is lassan nyugdíj jogosult lesz :-)
Amennyire én tudom, Baptista sokat volt sérült a szezonban. (Már ez is jó előjel számunkra.
) Nem látom, hogy miért lenne Nála koncentrációs gond. Arról nem is beszélve, hogy a Málaga játékosai úgy hoznak/hoztak egy ilyen szezont, hogy a fizetések el-elmaradoztak, hogy tudták, hogy jövőre nem indulhatnak nemzetközi kupákban. Így nehezebb is motiváltnak lenni.
A nyugdíjról meg annyit, hogy ha mi nyomunk, és szegezzük a kapu elé az ellenfelet a meccs nagy részén, akkor a csatárnak kevesebbet kell futnia, mint a mostani rendszerben. Továbbá már többször írtam, hogy én egy 30 körüli tapasztalt, de top közeli egyént igazolnék, aki tudja, hogy szezon nagy részén a padon ül. Mert ezt sem Agüero, sem más "sztár" csatár nem fogadná el. Valószínűleg Benzema sem.