Mennyei futball

Foci a Real Madridon túl...
GT37
Kedvenc csapatod: Barça, Spurs

Re: Mennyei futball

HozzászólásSzerző: GT37 » 2013. december 24., kedd 12:53

BBarni írta:Nem takarodnak a csirkék! :vivo: :mrgreen:
GT hova kell nektek Besic, legjobb játékos lenne a csapatodban! :lol:
Azért remélem nem megy el a mennyeiből egy biszem-baszom ligába.... :salute:
Chiriches mellé jó lenne, mindketten meccsenként legalább ötször kezdenének el cselezgetni az ellenfél térfelén. :lol:

Amúgy elférne Chiriches, Dawson és Vertonghen mögé. :D

Bár sajnos ez csak a biszem-b@szom karalábéliga, nem hiszem, hogy otthagyná ezért a Mennyiet.

BBarni
Kedvenc játékosaid: Gera, Lipcsei, Ronaldo, Zidane, Henry
Kedvenc csapatod: FTC, Real Madrid

HozzászólásSzerző: BBarni » 2013. december 24., kedd 12:34

Besic nem zárja ki a váltást, Angliába hívhatják, a sport.ba azt írja, két Premier League-ben szereplő együttes, a Tottenham és a Fulham is szeretné megszerezni a futballistát, méghozzá már januárban.
Nem takarodnak a csirkék! :vivo: :mrgreen:
GT hova kell nektek Besic, legjobb játékos lenne a csapatodban! :lol:
Azért remélem nem megy el a mennyeiből egy biszem-baszom ligába.... :salute:

Ferencváros
Kedvenc csapatod: Ferencváros, Nashville, Magyar válogatott

HozzászólásSzerző: Ferencváros » 2013. december 23., hétfő 16:43

Wertz írta:Még megérteném, hogy sokan nem akarják kezdőként látni Dzsudzsákot. Csak az a helyzet, hogy nincs értelmes szélsőnk aki játszhatna helyette
Stieber, Lovrencsics. Mindkettőnek elég jól megy a csapatába, és egyik sem akkor "sztár", hogy leszarja a címeres mezt. Persze lehet, hogy ugyan olyan gyengébbek lennének mint Balázs, de akkor nem mindegy melyikük játszik? Legalább ők lehet nem magukért játszanának, és küzdenének. Az esélyt megérdemelhetnék.

Egyébként Vili minden meccsen hozta az átlagos teljesítményét. Komolyan, évekig szidtam, de általában ő a legjobbunk, szomorú, de néha a leggólveszélyesebb is.

BBarni

HozzászólásSzerző: BBarni » 2013. december 23., hétfő 15:52

Véber aki le kopasz fejű teknőcözte Kondást :lol: :lol:
Már csak Mészöly kéne oda :mrgreen:

besteve7
Kedvenc játékosaid: Raúl, Casillas, Falcaó
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: besteve7 » 2013. december 23., hétfő 15:48

BBarni írta:Azt hitte érte jöttek! :mrgreen:
Dehogy hitte, ő annyira jó a csapatával szemben, hogy feláldozta volna a szabadságát is értük :mrgreen:
De amúgy van valami a mondanivalójában, Egervári után, aki szerintem babusgatta a szegény pökhendi szeretett csapatát, kell egy erőskezű diktátor, aki rendbe szedi őket, hogy erre a feladatra Pintér elég lesz-e az majd kiderül.
És ha ezen a vonalon indulunk el, akkor Pintér kinevezi a két segítőjét: Urbán Flóriánt és Véber Györgyöt, ott lesz aztán ne mulass, csak a végén a válogatott meccsein kint lesz a 18 karika :)

BBarni

HozzászólásSzerző: BBarni » 2013. december 23., hétfő 15:36

Urbán Flórián: Az, hogy egy top edzőt idehozunk, és elkezd okoskodni, és elkezdi a magyar játékosoknak, hogy légy szíves, fáradj arrébb, és légy szíves, tolódj egy kicsit, erre nincs idő. A magyar játékosnál nincs légy szíves. Takarodjál oda, mert levágom a fejed. Így kell beszélni velük, legalábbis így gondolom. Pintér Attila erre maximálisan alkalmas. Lehet, hogy a személye megosztó a közvéleménynek, de üdvözlöm ezt a döntést” – mondta a volt válogatott labdarúgó.
:lol: :lol: :lol:
I love mb1 :sziv: :lol: :lol:

Vele a legjobb sztori amikor a vasasnál volt edző jöttek néhány bundázó játékosáért a sünök és mikor benyitottak az öltözőbe, falfehér arccal felállt és nyújtotta a kezét a zsaruknak! :lol: :lol: Azt hitte érte jöttek! :mrgreen:

Wertz

HozzászólásSzerző: Wertz » 2013. december 23., hétfő 11:14

Még megérteném, hogy sokan nem akarják kezdőként látni Dzsudzsákot. Csak az a helyzet, hogy nincs értelmes szélsőnk aki játszhatna helyette
Amúgy is mondjon már nekem valaki csak egy mezőnyjátékost aki tényleg játszott legalább 3 jó meccset a VB selejtezőkön

Ja persze tudom ott van Lovrencsics. Ő pont az a játékos, akit azért várnak a kezdőbe, mert még nem játszott a válogatottban. Majd játszik ő is pár gyenge meccset és ugyanúgy köpködve lesz, mint Dzsudzsák vagy Szalai

BBarni

HozzászólásSzerző: BBarni » 2013. december 22., vasárnap 19:22

kicsit több szerénységgel.

biztos te vagy minden idők legjobban informált valakije, egy igazi BENNFENTES, nem vitatom. hajrá. legyél büszke vele.
(bár elhiheted, nem egyedül vagy vele a világon, csak van aki ezt más méretű arcszerkezettel adja elő)

szóval annyi: régóta olvasom a madridom.hu oldalt, és a fórumot. ez a topic elvileg a magyar focié. te úgy kezeled, mintha valamiféle ferencváros oldal lenne. ez egy dolog. de néha - és tegnap igencsak - túlmegy egy ponton az, ahogy más csapatokkal szemben, más csapatok szurkolóival szemben viselkedsz. köpködsz, holott a saját csapatodra is lenne mit. ezért mondom: több szerénységgel, nemcsak a fradika van a világon.

tudod: ERKÖLCS, erő, egyetértés. csak tudod mit jelent, mégiscsak a ti jelmondatotok.

ennyi.

(egyébként emiatt a képmutató fradizmus miatt utálják legalább annyian a kedvenc egyletedet, mint amennyien szeretitek.)
Nem kell személyeskedni! :)
A többivel érdemben nem tudok foglalkozni, szerintem nem léptem át a határ, mert akkor a modik írtak volna!Megcáfolni pedig ahogy látom nem tudod amit írtam!
Szép estét! :coffee:

(Az utálat pedig azt jelenti, hogy valamit jól csinálunk! :) )

Ferencváros

HozzászólásSzerző: Ferencváros » 2013. december 22., vasárnap 19:15

Prométheusz írta:
nem a Dinamo Moszkvát neveztem magasan jegyzett csapatnak, hanem Dzsudzsákot magasan jegyzett játékosnak. ez meg akár tetszik - akár nem tény
Miért lenne magasabban jegyzett, mint a Bajnokok Ligája résztvevő Schalke kezdőcsatára, vagy a Bundesliga középmezőnyének húzóembere? Mert volt két-három jó éve? Akkor viszont Gera a legjobb :mrgreen:

Prométheusz
Kedvenc játékosaid: Raul, Casillas, Puskás

HozzászólásSzerző: Prométheusz » 2013. december 22., vasárnap 19:07

Ferencváros írta:
Prométheusz írta:
nyilván el kell felejteni a jelenkori magyar foci legmagasabban jegyzett játékosát. persze.
Azért egy Dinamo Moszkvát ne nevezzünk magasan jegyzett csapatnak.

Pár évvel ezelőtt igen, ott volt a toppon a PSV-ben, aztán elvitte a pénz. Azóta egy Huszti, egy Szalai sokkal "magasabban jegyzett". Arról nem is beszélve, hogy Lovrencsics is lehet, hogy nyáron távozik egy német elsőosztályú klubba.

De igen, nyomjuk csak Balázst a válogatottba..lássatok is, ne csak nézzetek. Évek óta semmit nem csinál a válogatottért, persze ez másról is elmondható.
nem a Dinamo Moszkvát neveztem magasan jegyzett csapatnak, hanem Dzsudzsákot magasan jegyzett játékosnak. ez meg akár tetszik - akár nem tény
"Engem a futball megtanított győzni, és megtanított veszíteni is, és megtanított arra is, hogy az öröm úgyis felülkerekedik a bánaton, és hogy a gól maga a boldogság, a gyógyír minden addigi kihagyott helyzetre…"

Prométheusz

HozzászólásSzerző: Prométheusz » 2013. december 22., vasárnap 19:05

BBarni írta:
már ne haragudj.. de te maffiázod Győrt?? nézz körül a saját házad táján, az Üllői út a magyar foci történetének a legnagyobb maffiafészke

de elég csak az utolsó tíz éveteket megnézni...
Igen én maffizázom! Szerintem egy "picit" többet is tudok a dolgokról mint te! :kacsint:
kicsit több szerénységgel.

biztos te vagy minden idők legjobban informált valakije, egy igazi BENNFENTES, nem vitatom. hajrá. legyél büszke vele.
(bár elhiheted, nem egyedül vagy vele a világon, csak van aki ezt más méretű arcszerkezettel adja elő)

szóval annyi: régóta olvasom a madridom.hu oldalt, és a fórumot. ez a topic elvileg a magyar focié. te úgy kezeled, mintha valamiféle ferencváros oldal lenne. ez egy dolog. de néha - és tegnap igencsak - túlmegy egy ponton az, ahogy más csapatokkal szemben, más csapatok szurkolóival szemben viselkedsz. köpködsz, holott a saját csapatodra is lenne mit. ezért mondom: több szerénységgel, nemcsak a fradika van a világon.

tudod: ERKÖLCS, erő, egyetértés. csak tudod mit jelent, mégiscsak a ti jelmondatotok.

ennyi.

(egyébként emiatt a képmutató fradizmus miatt utálják legalább annyian a kedvenc egyletedet, mint amennyien szeretitek.)
"Engem a futball megtanított győzni, és megtanított veszíteni is, és megtanított arra is, hogy az öröm úgyis felülkerekedik a bánaton, és hogy a gól maga a boldogság, a gyógyír minden addigi kihagyott helyzetre…"

Galacticos

HozzászólásSzerző: Galacticos » 2013. december 22., vasárnap 16:57

dzusdzsák azon kívül hogy a fifa borítókon pózol évről-évre, a psv-ből való eljövetele óta az ég világon semmit nem csinál.
semmi olyat nem csinált a válogatottban a finnek elleni gólon, meg egy barátságos jóllakott, motiválatlan olaszok elleni jó játékon kívül ami miatt őt lehetne számon tartani mint a legjobb.
és a dinamoban sem. a psv-ben volt valaki, csak aztán elbaszta. de a válogatottban, szerintem(!!!!!!!!!!!!) soha nem volt igazán az a húzóember mint aminek sokan tartották/tartják.

torjack
Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf

HozzászólásSzerző: torjack » 2013. december 22., vasárnap 16:48

nyilván el kell felejteni a jelenkori magyar foci legmagasabban jegyzett játékosát. persze
Nem kell elfelejteni...feltéve, ha a hazajöveteleket nem arra használja, hogy kaszinóban szétigya meg szétszívja magát...

BBarni

HozzászólásSzerző: BBarni » 2013. december 22., vasárnap 16:34

már ne haragudj.. de te maffiázod Győrt?? nézz körül a saját házad táján, az Üllői út a magyar foci történetének a legnagyobb maffiafészke

Igen én maffizázom! Szerintem egy "picit" többet is tudok a dolgokról mint te! :kacsint:

Ferencváros

HozzászólásSzerző: Ferencváros » 2013. december 22., vasárnap 16:30

Prométheusz írta:
nyilván el kell felejteni a jelenkori magyar foci legmagasabban jegyzett játékosát. persze.
Azért egy Dinamo Moszkvát ne nevezzünk magasan jegyzett csapatnak.

Pár évvel ezelőtt igen, ott volt a toppon a PSV-ben, aztán elvitte a pénz. Azóta egy Huszti, egy Szalai sokkal "magasabban jegyzett". Arról nem is beszélve, hogy Lovrencsics is lehet, hogy nyáron távozik egy német elsőosztályú klubba.

De igen, nyomjuk csak Balázst a válogatottba..lássatok is, ne csak nézzetek. Évek óta semmit nem csinál a válogatottért, persze ez másról is elmondható.

lordgabi
Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho

HozzászólásSzerző: lordgabi » 2013. december 21., szombat 19:19

Gulácsinak is nagyon jó szezonja van a Red Bull Salzburg csapatával, sima EL csoportelsőség, magabiztosan menetelnek a bajnokságban is, és sok meccsen gólt sem kapott. :)
Ex-szerkesztő.

2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás! :sziv: :salute:

Prométheusz

HozzászólásSzerző: Prométheusz » 2013. december 21., szombat 19:17

Anis írta:
Marky írta:nála el tudom képzelni, hogy, ha dzsudzsák nem hajt, akkor pad. ami nagyon ráférne, mert a válogatottban évek óta nevetséges, amit lehoz. ha ennyi előrelépést tud hozni, akkor már jobban jártunk, mint a sanyival.
nem csak a válogatottban, Moszkvában is 1 gól és 1 gólpassz az idei termése, ami egy támadó középpályástól nevetséges. Szóval szerintem egy jó darabig el kéne felejteni Balit és jöjjön az új generáció: Lovrencsics, Stieber, talán Huszti vissza és a többiek.
A másik, hogy kéne találni csatárt is, mert Szalai ugyan úgy nagy nulla a nyilatkozata óta.

Győrnél most ki lesz az edző? oda is vannak jelöltek?

Prométheusz

HozzászólásSzerző: Prométheusz » 2013. december 21., szombat 19:16

BBarni írta:Győrben mekkora maffia folyik, te jó isten... :lol: :lol:
Ez a Pintér ügy is nevetséges! :shutup:

torjack
Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf

HozzászólásSzerző: torjack » 2013. december 21., szombat 19:02

Hát persze, el kell felejteni Dzsudzsákot! Ez egyértelmű! :lol:
Bizony egyértelmű. Pinyő Liptákot átképzi szélsőnek. :coffee:

:mrgreen:

Wertz

HozzászólásSzerző: Wertz » 2013. december 21., szombat 18:58

Nem csak a menedzsere, hanem saját maga is lenyilatkozta, nem tér már vissza a válogatottba

Vissza: