Real Madrid vs. Barcelona

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
revolver
Kedvenc játékosaid: Luis Figo, Xabi Alonso, Raphael Varane, Alvaro Arbeloa
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Real Madrid vs. Barcelona

HozzászólásSzerző: revolver » 2013. december 22., vasárnap 20:09

..de néha olyan parádét lerendeztek 1-1 barca meccs alatt, amilyen még a "sötét oldalon" is ritka.
tehát kábé ugyanannyiszor fordul elő.

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. december 22., vasárnap 20:04

GT37 írta:Pedro likes his visits to Madrid - hat-trick at Rayo in September, another hat-trick now at Getafe, still to visit Calderon and Bernabeu. :mrgreen:
ferni írta:én vagyok mindkét oldalon, szinte semmi különbség nincs e tekintetben....
csak nálatok nincs ennyi ember, mint itt, ennyi csak a különbség.
Ennyi az egész, semmi különbség nincs. Szinte teljesen ugyanolyan a két szurkolótábor ebből a szempontból (is).
Ne keverd bele a Spurst a nagyok dolgába. :mrgreen:
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

GT37
Kedvenc csapatod: Barça, Spurs

HozzászólásSzerző: GT37 » 2013. december 22., vasárnap 19:54

Pedro likes his visits to Madrid - hat-trick at Rayo in September, another hat-trick now at Getafe, still to visit Calderon and Bernabeu. :mrgreen:
ferni írta:én vagyok mindkét oldalon, szinte semmi különbség nincs e tekintetben....
Ennyi az egész, semmi különbség nincs. Szinte teljesen ugyanolyan a két szurkolótábor ebből a szempontból (is).

Kerlon

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. december 22., vasárnap 19:22

Faust írta:
Kerlon írta:Van nálatok pár kivétel aztán a többség tényleg sötét. Szerintem valamivel jobbak vagyunk ilyen téren.
Nem.
ok. :D

Amúgy én az mb1 fórumon élősködöm és ott tényleg nagyon sok a retard hungarokatalán, ebből szűrtem le.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2013. december 22., vasárnap 19:21

Faust írta:
Kerlon írta:Van nálatok pár kivétel aztán a többség tényleg sötét. Szerintem valamivel jobbak vagyunk ilyen téren.
Nem.
semmivel se jobb egyik oldal se, ez egy nagy tévhit, hogy mekkora különbségek vannak ilyen téren... :)

Faust
El director de fotografía

HozzászólásSzerző: Faust » 2013. december 22., vasárnap 19:20

Nem.

Kerlon

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. december 22., vasárnap 19:19

'shutterisland írta:most be lehet marni, meg takarodjak innen, de néha olyan parádét lerendeztek 1-1 barca meccs alatt, amilyen még a "sötét oldalon" is ritka.
csak igazságtalan tartjuk az élet véletlenjeit. :D Az meg, hogy a sötét oldalon ritka... Jó vicc. Ne haragudj, de még Rosell is akkor támad, amikor akar... Van nálatok pár kivétel aztán a többség tényleg sötét. Szerintem valamivel jobbak vagyunk ilyen téren.
K

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. december 22., vasárnap 19:17

'shutterisland írta:most be lehet marni, meg takarodjak innen, de néha olyan parádét lerendeztek 1-1 barca meccs alatt, amilyen még a "sötét oldalon" is ritka.
Van rá egy megoldás, és még segíteni is tudok, ha szeretnéd :)
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Géci
Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos

HozzászólásSzerző: Géci » 2013. december 22., vasárnap 19:16

Mert már itt fórumoztok és nem a sötét oldalon :mrgreen:

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2013. december 22., vasárnap 19:14

:lol: :lol: :lol:
én vagyok mindkét oldalon, szinte semmi különbség nincs e tekintetben....

Prométheusz
Kedvenc játékosaid: Raul, Casillas, Puskás

HozzászólásSzerző: Prométheusz » 2013. december 22., vasárnap 19:12

mégis mi kellene? örömóda? szerinted ezen az oldalon ki rajong a csapatodért?
"Engem a futball megtanított győzni, és megtanított veszíteni is, és megtanított arra is, hogy az öröm úgyis felülkerekedik a bánaton, és hogy a gól maga a boldogság, a gyógyír minden addigi kihagyott helyzetre…"

'shutterisland
Kedvenc játékosaid: LM / GD
Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2013. december 22., vasárnap 19:11

most be lehet marni, meg takarodjak innen, de néha olyan parádét lerendeztek 1-1 barca meccs alatt, amilyen még a "sötét oldalon" is ritka.

Anyaka
Kedvenc játékosaid: Raul
Kedvenc csapatod: Hungary

HozzászólásSzerző: Anyaka » 2013. december 22., vasárnap 19:04

Úszómester írta: Mondtam én olyat hogy én nem örülnék?

Csak annyira mondja mindenki hogy semmit nem ér a védelmük meg valdes a legszarabb kapus a világon de mégis fele annyi gólt kapnak mint mi

A Barca védelme bakikirály, a Madridé meg sokszor átjáróház egy erőszakosabb csapatnál. Hasonlóan "jók", de mégsem ugyanolyanok.

Úszómester
Kedvenc játékosaid: Ramos, Marcelo, Beckham, CR

HozzászólásSzerző: Úszómester » 2013. december 22., vasárnap 18:58

ateeemadrid írta:
És? bajnokságokat így is nyerik sorba , bl- t meg mi se nyertünk évek óta pedog jó védelmünk van
mi az, hogy és? lehet te szimpatizálsz a katalánokkal is, de én személy szerint nem, és örülnék, ha a city kiejtené őket.

a.
Mondtam én olyat hogy én nem örülnék?

Csak annyira mondja mindenki hogy semmit nem ér a védelmük meg valdes a legszarabb kapus a világon de mégis fele annyi gólt kapnak mint mi

Sunsky
Kedvenc játékosaid: Ibra, Modric, Isco, Neymar

HozzászólásSzerző: Sunsky » 2013. december 22., vasárnap 18:54

Hát ami jár az jár (néha ami nem az is.. :D )... már bocs... és legalább annyit nem kaptak meg ők sem. Most az megint más dolog, hogy amennyit Neymar színészkedik, kb még az edzője és csapattársai sem hiszik el, hogy felrúgták...

Nekünk is menni kéne előre, nyomás alatt tartani az ellenfelet, aztán talán mi is kapnánk többet. De nem, mi inkább magunkra húzzuk őket. Isten ments, hogy én ezeket védjem, csak néha magunkat is észre kéne venni. A bajnokság elején épp mi voltunk azok, akik meccseken keresztül megkaptuk a tizenegyeseket. Aztán volt ami jogtalan volt, volt ami elmaradt, de nekik ugyanezek megvannak. Múltkori pontvesztésükbe is erősen benne volt a bíró.

heccsat
Kedvenc játékosaid: Varane, Ronaldo, Modric, Isco, Kroos

HozzászólásSzerző: heccsat » 2013. december 22., vasárnap 18:52

Anyaka írta:"szokásos"
a szokásos 11-es kifejezés, azért alakult ki, mert nagyon sokszor olyankor kaptak 11est amikor szarban voltak és ezzel nyertek/x-eltek, jöttek fel és nagyon sokszor valami kamu dolog/színészkedés vagy olyan 11es, hogy még a barca játékosai is meglepődnek, hogy megkapták (puyol esés milan ellen szerű 11es)
----------------De Gea-----------------
Carvajal--Varane--Ramos--Marcelo
-------Pogba-------Kroos------------
--------------Modric------------------
---Hazard---------------------Isco---
-------------Ronaldo-----------------
Next season dreamteam

Anyaka
Kedvenc játékosaid: Raul
Kedvenc csapatod: Hungary

HozzászólásSzerző: Anyaka » 2013. december 22., vasárnap 18:49

Sierra írta:
zalkrisz írta:hogy a szokásos 11-es ott van...
Pont ez az, ez a lényeg, hogy a szokásos. Kit érdekel, hogy jogos vagy sem? A hangsúly azon van, hogy a szokásos.

Némi logikával, azért kisakkozható, hogy miért kapnak több tizenegyest. Mivel a 16-oson belül is rengeteget képesek passzolni. Volt olyan meccs, ahol valamelyik játékos az ötösről passzolta vissza. Már kínomban fogtam a fejem.
Egyébként idén 7 tizenegyest kaptak Barcelonaban. Madridban úgyszintén. Úgyhogy nagyon "szokásos"-ozni egyik oldalnak se kell. :)

Sierra

HozzászólásSzerző: Sierra » 2013. december 22., vasárnap 18:48

no offense, de nagyon gyenge ez a barca, szerintem magabiztosan ki fogja ejteni őket a city.
Na ez az amire soha nem lehet alapozni. Most lehet gyengék, de jövőhétre meg lehet mintha kicserélték volna őket.
Ráadásul egy BL párharc teljesen más tészta. Ott más formába mennek ki a csapatok (kivéve minket :lol: :lol: )

Galacticos

HozzászólásSzerző: Galacticos » 2013. december 22., vasárnap 18:45

na eddig tartott.
és még a büntetőjüket meg se kapták.
de most lefogadom hogy nem kapnak ki, és la. egy pirosat kap a getafe vagy ők egy büntetőt kapnak.
de kár hogy ilyenekre nem fogadok.
heccsat írta:csak nem mindegy az arány, ha lesgól volt akkor mondjuk azt, hogy szép volt? vagy mit vársz?
a barca javára kb. 70-30 % arányban tévednek, ez a nem mindegy
minket sokkal többet sújtanak az ítéleteikkel, kamupirosak, nem megadott 11esek, elvett szabályos gólok, megadott szabálytalan gólok az ellenfélnek, és persze mindenhol van ilyen, csak nem mindegy, hogy valaki javára olyan arányban "tévednek", hogy az statisztikailag lehetetlen vagy valakit olyan arányban hátráltatnak
hagyd rá, felesleges.

Sierra

HozzászólásSzerző: Sierra » 2013. december 22., vasárnap 18:42

zalkrisz írta:hogy a szokásos 11-es ott van...
Pont ez az, ez a lényeg, hogy a szokásos. Kit érdekel, hogy jogos vagy sem? A hangsúly azon van, hogy a szokásos.

Vissza: