Mesut Özil - 10

Archívum
___Samy___

Re: Mesut Özil - 10

HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2013. május 9., csütörtök 17:19

Nem véletlen volt a srác 11-es a Werderben.
most akkor carvalhonak is szélen kéne játszania, mert 11-esbe játszik? vagy én ezt nem értem
tény, hogy özil jobban érzi a földön a játékot, modriccal, benzmával, cé-vel meg essiennel, de nem hinném, hogy ebből a meccsből messzemenő következtetést kéne levonni
persze jól szemléltette a dolgot, mikor bejöttek az argentinok, nem is volt játék utána
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"

hehe
Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.

HozzászólásSzerző: hehe » 2013. május 9., csütörtök 17:09

egyszerűen fel nem foghatom, hogy ezt az embert hogy a rákba lehet védeni - még aki özilszimpatizáns is - az elmúlt 2 éve alapján.
egy kibaszott métert nem fejlődött az emberünk, amióta idejött.
Kép
Kép
Kép

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. május 9., csütörtök 16:54

numberone1 írta:
Kerlon írta: Ráadásul neki sincs túl sok játszótársa a pályán, ha DM meg Higuaín van fent. Tegnap is tisztán látszott, hogy Modriccal, Benzemaval, hogy muzsikált.
tegnap az is latszott, es ezen hajlamos vagy allandoan atsiklani(Szerintem csak Ozil miatt). Hogy a kp sokkal jobb volt, h Essien volt kozepen Alonsoval es Modric volt feljebb Ozil helyen. Ezen lehet szepiteni,h Ozil is jobban jatszik Modriccal, de Modric is jobban tolja fent. Ez teny, ezen nincs mit bele magyarazni. Igen zongorazni lehet a kulonbseget kettejuk kozt amikor osszehasonlitjuk a ket jatekos teljesitmenyet azon a poszton.
Ja hajlamos vagyok... Zongorázzatok csak. Amúgy inkább állandóan magadnak magyarázol be dolgokat rólam, de már kezdem megszokni...
Tegnap 433/4141 volt. Essien és Modric egy vonalban voltak. Abszolút nem a megszokott 4231 volt, ahol Modric a center mögött volt...
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

Eszterke
Kedvenc játékosaid: Mesut Özil, Luis Figo, Sheva, Kaká, Torres, Navas, Reus

HozzászólásSzerző: Eszterke » 2013. május 9., csütörtök 16:39

Szerintem nem kérdés, hogy a Modric-Özil párosnak egyszerre kell játszani, méghozzá Modric, mint irányító, Özil meg mint szélső. Nem véletlen volt a srác 11-es a Werderben. Más, hogy a válogatottban hol van, de ott meg illik abba a rendszerbe.

Ez itt a Real.
Real Madrid means triumph in victory and triumph in loss. Real Madrid was yesterday, it is today and it will be tomorrow. Real Madrid are words that I still do not know how to express.

numberone1
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros

HozzászólásSzerző: numberone1 » 2013. május 9., csütörtök 16:20

Kerlon írta: Ráadásul neki sincs túl sok játszótársa a pályán, ha DM meg Higuaín van fent. Tegnap is tisztán látszott, hogy Modriccal, Benzemaval, hogy muzsikált.
tegnap az is latszott, es ezen hajlamos vagy allandoan atsiklani(Szerintem csak Ozil miatt). Hogy a kp sokkal jobb volt, h Essien volt kozepen Alonsoval es Modric volt feljebb Ozil helyen. Ezen lehet szepiteni,h Ozil is jobban jatszik Modriccal, de Modric is jobban tolja fent. Ez teny, ezen nincs mit bele magyarazni. Igen zongorazni lehet a kulonbseget kettejuk kozt amikor osszehasonlitjuk a ket jatekos teljesitmenyet azon a poszton.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane

34. Liga, 13. BL :coffee:
Merci Zizou :salute: KAK :sziv:

Corleone
Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid, AC Milan, Ferencvárosi TC

HozzászólásSzerző: Corleone » 2013. május 9., csütörtök 16:06

Tegnap is tisztán látszott, hogy Modriccal, Benzemaval, hogy muzsikált.
Igen, annyira nem ütköztek ki az alapvető technikai hiányosságai. A gólt szépen csinálta, de az, hogy néha esik-kelik a labdába.. Ez azért elég nagy baj. De nem őt akarom csak kipécézni, több játékossal is gond van ebbe a keretbe.
#happyshitting

Kerlon

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. május 9., csütörtök 16:01

Így is, hogy rém szar idényt hoz a Dortmund ellen is 3 ziccerben is bent volt, egyszer sajnos hibázott, egyszer Higuaín hibázott egyet meg Benzema bevert. Szerintem, aki meccsenként képes 3 gól helyzetet összehozni, annak helye van egy csapatban. Ráadásul neki sincs túl sok játszótársa a pályán, ha DM meg Higuaín van fent. Tegnap is tisztán látszott, hogy Modriccal, Benzemaval, hogy muzsikált. A másik meg, hogy az ívelgetős foci őt is kiveszi a játékból, mert ő nem az, akit indítgatni lehet, hanem, aki kis területen a földön játszva érzi a játékot.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

numberone1

HozzászólásSzerző: numberone1 » 2013. május 9., csütörtök 15:38

Modricnak a tamadok mogott van a helye az ellenfel tizenhatosa es a felezo kozott. Kezd mar szanalmassa lenni, h Ozilnek csinaljunk helyet kozepen. Nem tud vedekezni,de nem is teszi oda magat..... legalabb az a kep jonne le rola, h akar kuzd, de nem......Nem tud labdat tartani kozepen, amikor cselezgetni probal azt is szelen teszi..... Kozepen mar fennakad az elso emberen v hatra fele passzol.
Arra a szerepkorre Modric a tokeletes minden szempontbol.

szerk:
szerintem azert CR vert be sokkal nehezebb helyzeteket is nem egyszer. Neki az 100% ziccer, azert ne szepitsuk.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane

morientes
Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)

HozzászólásSzerző: morientes » 2013. május 9., csütörtök 15:30

Semmilyen kiszorított helyzet nem volt. Csak a kapus volt előtte, szembe a kapuval. Attól h nem a földön volt a labda még 100%kos ziccer volt. NB1-ben is, nemhogy egy Ronaldotól. Csak jobban kellett volna koncentrálni, és nem középre lőni. Higu és Özil is kiszorított szögből lőtt hozzá képest, ettől függetlenül mindegyiket illett volna belőni.
Nem birta már irányítani,az is bravúr volt hogy kapura tette.Özilnek meg ott volt ajtó-ablak,ha elrúgja a hosszúra,nincs az az isten hogy a kapus odaérjen
De jó lett volna a rövidre is,mert bemutatta lövőcsellel a hosszút,csak épp a koncentrációval volt némi gond.

Egyébként érdekes,ha valaki megfogalmaz valakivel szemben kritikát,akkor az már csak utálhatja az illetőt.Pedig dehogy.A kritikusai megfogalmazzák csak a véleményüket.Elmondják,mi nem tetszik mostanság a srác játékába.

De akik meg szeretik,azoktól egytől sem hallottam,hogy mi alapján betonkezdő,hogy mi az ok,ami miatt kirobbanthatatlan a csapatból.A kezdőből.Ezt még egy Mesutözil fantól sem olvastam.
Csak mindig azt,hogy istenadta zseni,akit ha valaki gatyába rázna,stb stb...de ha Moutinho nem tudta,akkor ki tudná???
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az... 

Legkisebbtobi

HozzászólásSzerző: Legkisebbtobi » 2013. május 9., csütörtök 15:20

akkor modric mi? kp? vkp? csak a nagyeszu edzonk jatszatta ott... de lassan o is rajon hogy modric nem kp... :roll:

Kerlon

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. május 9., csütörtök 15:11

Danny Smith írta:
Kerlon írta:Ha mi, Özil fanok LILAKÖDBEN járunk, akkor ti szimplán az UTÁLATTÓL nem láttok tisztán. Felesleges vitázni, mert minket az bánt, hogy megye 2-es szerencsétlenként kezelitek Özilt, ti meg szimplán nem vagytok képesek minimális szinten elismerni. Ott tartatok, hogy Özil nyakába varrtátok a BL kiesést.
Tudom, hogy felesleges vitázni arról, hogy most jó vagy nem jó játékos. Aki szereti, nem fogja soha megváltoztatni a véleményét róla. Én nem szeretem, de ha gyorsabb lenne, megtanulná használni a jobb lábát is (jó hogy nem akarta bal lábára tenni a labdát a hétvégi gólja előtt pfff...), nem lenne tesze-tosza, mint egy b.zi, hanem odatenni a lábát, csak néha-néha, visszaszerezvén a labdát...stb. Akkor lehet még meg is kedvelném. Nekem sajnos nagyok az elvárásaim, főleg ezzel a poszttal, amit Özil tölt be. Csak az a baj, hogy nem látom megoldhatatlannak a feladatot. Mert van egy Modric házon belül, aki megfelel azoknak a kritériumoknak, ami ezzel a mezzel, ezzel a számmal, és ezzel a poszttal jár. A minimum, hogy gólpasszt adjon! :angry:
Én nem az ő nyakába varrom a kiesést. Csapatként buktunk el. De vele nem nyerünk BL-t.
Annyit szeretnék írni a számodra, hogy HA mindenki Cristiano Ronaldonak született volna, akkor nem lennének problémáid. Amúgy lesznek.

Modric meg még mindig nem TKP, de úgy látszik itt mindegy. Ez a számozás meg már vicces. 10-es mez, 10-es mez... Akkor a 2-es játékosunk legyen favágó? Na mindegy én ezt a topikot lezártnak tekintem, mert nem látok esélyt a kiegyezésre. :agree:
K

numberone1

HozzászólásSzerző: numberone1 » 2013. május 9., csütörtök 14:55

'shutterisland írta:
pont ezért írtam, hogy bőven elférnek középen, mert a szezon mondjuk 55-60 meccséből legalább 40 meccs ilyen, ahol simán belefér egy vkp-modric-özil hármas.
nyilván a topcsapatok ellen több stabilitás kell, de a szezon nagy részében (legtöbb liga meccs, kupameccsek, bl-ben gyengébb ellenfelek) belefér.
Toky nagyabol leirta amit gondolok. Ha veszunk egy Verattit/Gundogan es Pogba/Vidal emberkek kozul 1-1, akkor lehetoleg szokjanak ossze Modriccal azon az eves 40 meccsen, mivel azert a csapatresz legfontosabb reszerol beszelunk.
Ozilt letne rotalni a jobbszelsovel esetleg az egyik kozepsokp-val, de ha nem fogadna el ezt akkor viszlat.

Danny Smith
Kedvenc játékosaid: Sergio Ramos, CR, Zidane, Makelele, Varane
Kedvenc csapatod: Real Madrid 02'

HozzászólásSzerző: Danny Smith » 2013. május 9., csütörtök 14:39

Kerlon írta:Ha mi, Özil fanok LILAKÖDBEN járunk, akkor ti szimplán az UTÁLATTÓL nem láttok tisztán. Felesleges vitázni, mert minket az bánt, hogy megye 2-es szerencsétlenként kezelitek Özilt, ti meg szimplán nem vagytok képesek minimális szinten elismerni. Ott tartatok, hogy Özil nyakába varrtátok a BL kiesést.
Tudom, hogy felesleges vitázni arról, hogy most jó vagy nem jó játékos. Aki szereti, nem fogja soha megváltoztatni a véleményét róla. Én nem szeretem, de ha gyorsabb lenne, megtanulná használni a jobb lábát is (jó hogy nem akarta bal lábára tenni a labdát a hétvégi gólja előtt pfff...), nem lenne tesze-tosza, mint egy b.zi, hanem odatenni a lábát, csak néha-néha, visszaszerezvén a labdát...stb. Akkor lehet még meg is kedvelném. Nekem sajnos nagyok az elvárásaim, főleg ezzel a poszttal, amit Özil tölt be. Csak az a baj, hogy nem látom megoldhatatlannak a feladatot. Mert van egy Modric házon belül, aki megfelel azoknak a kritériumoknak, ami ezzel a mezzel, ezzel a számmal, és ezzel a poszttal jár. A minimum, hogy gólpasszt adjon! :angry:
Én nem az ő nyakába varrom a kiesést. Csapatként buktunk el. De vele nem nyerünk BL-t.
Viszlát José! Örültem
Iker - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Gündogan, Modric, Kondogbia - ???, Benz, CR

hehe

HozzászólásSzerző: hehe » 2013. május 9., csütörtök 14:31

egy zseni, aki lehet, hogy ballábas, de olyan ballábbal meg játékintelligenciával rendelkezik, amivel jópár kétlábas sztár sosem fog... Fiatal és iszonyat potenciál van a srácban, aki egy másik edzővel a legjobbak közé fog emelkedni...
nem. :shifty:
Kép
Kép
Kép

Raúl
Kedvenc játékosaid: Raúl, Benzema, CR7, Varane, Modric
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: Raúl » 2013. május 9., csütörtök 14:26

Nekem a kedvenc játékosom továbbra is.

Én nem értek a focihoz, mert akkor lenézően, megvetően és lekicsinylően kellene beszélnem Özilről, de így , hogy nem értek hozzá, szerintem egy zseni, aki lehet, hogy ballábas, de olyan ballábbal meg játékintelligenciával rendelkezik, amivel jópár kétlábas sztár sosem fog... Fiatal és iszonyat potenciál van a srácban, aki egy másik edzővel a legjobbak közé fog emelkedni...

amúgy meg : tegnap jobbal szerzett gólt :mrgreen:

hehe

HozzászólásSzerző: hehe » 2013. május 9., csütörtök 14:00

basszameg egy real madrid 10-es számú játékos és alapembert nehogy már csak minimális szinten kelljen elismerni.
mi vagyunk mi? blasz-2?
az egyetlen, az egyetlen dolog, amit mellette fel lehet hozni, hogy ad gólpasszokat.
semmi más az ember. egy lófasz.
Kép
Kép
Kép

Casso

HozzászólásSzerző: Casso » 2013. május 9., csütörtök 13:57

Én nem varrtam az ő nyakába, de azért övé volt a legnagyobb helyzet és nem tudta belőni a 100%-os ziccert. Ettől függetlenül nem haragszom rá. Semleges vagyok, de néha olyanokat tud csinálni, hogy a falra mászom. És továbbra sem értem mire fel ő a csapat tízese. Ja és szörnyen egylábas szegény. Pedig tízes. Mindegy.

Kerlon

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. május 9., csütörtök 13:55

Ha mi, Özil fanok LILAKÖDBEN járunk, akkor ti szimplán az UTÁLATTÓL nem láttok tisztán. Felesleges vitázni, mert minket az bánt, hogy megye 2-es szerencsétlenként kezelitek Özilt, ti meg szimplán nem vagytok képesek minimális szinten elismerni. Ott tartatok, hogy Özil nyakába varrtátok a BL kiesést.
K

Danny Smith
Kedvenc játékosaid: Sergio Ramos, CR, Zidane, Makelele, Varane
Kedvenc csapatod: Real Madrid 02'

HozzászólásSzerző: Danny Smith » 2013. május 9., csütörtök 13:39

Mike írta:
Danny Smith írta:A csávó a nagy teher alatt nem képes teljesíteni.
te miről beszélsz? Egy darab kihagyott ziccerről ember. Ronaldo pl évekig flop volt a nagy meccseken. Nemtom milyen meccseket néztél az előző 3 évben, de amikor nagy volt a tét általában Özil és Ronaldo volt az aki kihúzott minket a kakiból.
Egyáltalán nem rossz teher alatt, tudnék mondani neked így kapásból kb 10-12 embert a keretből akiről viszont ez egyértelműen kijelenthető.
ericco írta:Ott a portugál vette át zseniálisan a labdát, így került kiszorított helyzetbetbe.
Semmilyen kiszorított helyzet nem volt. Csak a kapus volt előtte, szembe a kapuval. Attól h nem a földön volt a labda még 100%kos ziccer volt. NB1-ben is, nemhogy egy Ronaldotól. Csak jobban kellett volna koncentrálni, és nem középre lőni. Higu és Özil is kiszorított szögből lőtt hozzá képest, ettől függetlenül mindegyiket illett volna belőni.
Nem fogsz meggyőzni. (valószínűleg én se Téged) Özil az egyik leghaszontalanabb játékosunk. Közel sem akkora labdarúgó, mint amennyire sokan hiszik. Az lehetett volna, ha az első éve után nem áll meg a fejlődésben. Ő már nem lesz jobb. Elérte a legmagasabb szintet. És ez baj! Ennyi idősen még lenne hová fejlődnie. Az első évben pl még semmi bajom nem volt, akkor sem amikor 70 perc után oxigénsátort kellett a feje fölé húzni. De hogy ennyi idő után is a seggén vegye a levegőt...Annál sokkal összetettebb a dolog, mint egy kihagyott ziccer. Az ott a tetőpontja volt a teljesítményének!

Másik: Te miről beszélsz?! :lol: Hol volt kiszorított helyzet Higuainé és az Özilé. Menj fel a youtube-ra és nézz utána még egyszer. Özilnek azt be kellett volna vernie. De ha nem, adja középre, mert ott érkezett Cé. Már az is jobb lett volna. Nagyon nagy ötlet volt, hogy a rövidbe vissza akarta húzni, mert a kapus elment a hosszúra. De a kib.ott bal lábán volt, amiért annyira nedvesedik mindenki. Már azt se tudja normálisan használni??? :angry:
Ronaldonál meg tapsoltam kb. hogy eltalálta a kaput. NB1-ben felé teszik! :lol: Azért nehogy összehasonlítsad már ezt a 3 helyzetet!!! LILAKÖD
Viszlát José! Örültem
Iker - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Gündogan, Modric, Kondogbia - ???, Benz, CR

Zidane
Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane, Ronaldo, Figo, Guti
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: Zidane » 2013. május 9., csütörtök 13:35

Na azért nehogy már.
Kezdjük ott h szerintem ha nem Cr van ott helyzet sincs....egy hosszú ivelést követően a levegőben mellel úgy vette át, h ott maradt előtte (ez már bravúr volt), majd a levegőben úszva kapura küldte....ezért bőven nem lehet elmarasztalni...amit tudott kihozott a szituból. Ellenben a másik két jó madárral...ahhoz meg kétség se fér, h Özilé volt a legnagyobb helyzet...több szempontból is.
És ezzel nem a németre akarom kenni a kiesést, mert az összetettebb, egyszerűen csak egy tényt közöltem.
Szal ennyire ne legyünk már elfogultak.

Vissza: