szerintem is jobb,de gondolom, h legalabb ezen a poszton probalnak magyarokat tartani.Ferencváros írta: Ranilovic állítólag távozik, pedig jobb kapusnak tartom, mint Kunságit.
za biztos, h akp-t meg kell erositeni mert a vedelem mellet ez a ketto csapatresz a leggyengebb. Ez ket uton modon lehetne megoldani. 1. Veszunk oda kettot uj jatekos. Az egyik az altalad emlitett box-to-box jatekos mondjuk Sno. Es egy labda biztos vkp. Nem tudom ki, ezt rabizom Monizra Busait kevesnek ereznem, ha bajnoki cimert mennenk.Ferencváros írta: Illetve remélem Busai visszatér Szolnokról. Cukic helyett szívesebben elnézném, Döme idejében is lehetett látni, hogy a védekező feladatát nagyon is meg tudja oldani, most pedig Szolnokon elkezdte rugdosni a gólokat is. Józsi és Cukic sem ütközik eleget a középpályán, Busával talán ez meg lenne oldva.
De kiegeszitonek inkabb mint Csukics.
A 2. egyet veszunk olyan es az Sno fele b-to-b, es Besicet feljabb tolni vkp-nak. Siman megoldana, robbanekonyabb es labda biztosabb mint Csukics es Jozsi egyuttveve. Rendszeresen felmegy es bevallalja az 1vs 1-t sikeresen, es nagy munkabirasu. Viszont ha ez tortenne akkor kell min. 2 kozepso vedo. De rre meg vissza terek.
Csatar is kell, itt az a kerdes, h Bode helyett egy igazi golvagot v cserejenek, de egy Pericsnel jobb opciot akit barmikor belehet allitani. Ha Bodinhonal jobbat akkor ebben a szisztemaban neki nem marad hely. Mert a szenyo mogott Leonardo fog lenni(aki remelhetoleg egy jobb alapozassal sokkal tobbet fog mutatn). A ket szelen meg gyorsabb emberek lesznek. Vagy Bode marad az elso szamu szenyo mogotte Leoval szelen ket gyors emberrel, es moge kap egy jo vkit konkurencianak.
A vedelem.
Besic jo melle kellene vki mert azert Klein sem az igazi, de Gyombernel jobb. De en szivem szerint a kp-n jatszatnam Besicet, az NB1 legjobb kp-ja lehtne. Mendesrol szo volt, aki parszoros holland valogatott, es egyutt dogozott Monizzal a Salzburgban. Lattam parszor jatszani a holland bajnoksagban, lehetne egy Vinicius szint. Eros, gyors es kelloen tapasztalt, pont olyan amilyenre szuksegunk lenne. Besicet melle v meg egy uj embert es nagyon stabilak lennenk.
Somaliara kulon kiternek. Nalam jobbhatved lenne.Megmondom miert, mert a masodik hullambol erkezve az ellenfel nem tudja felvenni a gyorsasaga miatt. Ha fel van tolva szelsonek akkor konnyebb levedekezni ot. Viszont o is nagy munkabirasu az egesz meccset vegig tudja robotolni es iszonyu gyors. Nagy fegyverteny lehetne, eleg gyorsan feltudna lepni es segiteni a tamadasokat, az embere meg nem tud vissza zarkozni vele. Elegsokszor ez be is jott, gondolok itt a ket balbombajara amit jobbhatvedkent csinalt. De olyan is eleg sokszor torteni, h Jenner befele cselez es helyet ad Somalianak igy o letudja vinni az alap vonalig. Helyezkedesben vannak neha gondjai amin meg lehet javitani, eleg sok szelsobol lesz szelsohatved, pont emiatt. Moniznak lesz vele dolga, de meg mindig konnyebb egy szelsobol szelsohatvedet faragni mint pont forditva. Egyebkent a parharcainak tobbseget megnyeri. Sok test-test elleni harcbol jon ki gyoztesen, egy fel lott labdara elobb oda er mint az ellenfel tamadoja. En latok benne fantaziat, es szerintem jobb mint Alempijevics. Ilyenkor mindig a Vidi tavalyi vedelemet tudom felhozni, h ott nem utkozne ki ennyire Somalia vedekezesenek hianyossagai, mert Caneira v Vinicius tudna annyira levedekezni a teruletet, h rendre fel tudjon menni segiteni a tamadasokat. Tovabba Caneira egy vezer a vedelemben nagy tapasztalattal, aki kordinalna Somaliat es sokat tanulhatna tole. Canairat csak kepletesen gondoltam bele.
Lesz mit dolgozni a csapaton, remelhetoleg megcsijuk a 3. helyet. Bizom a debrecenben, h mar megvan nekik a kupa indulos hely beleszarnak a bajnokiba. Az MTK meg kipurcan a vegere. Kicsit a Honvedtol is felek, stabilabbak mint a msik ketto. Nem lesz konnyu.