Real Madrid vs. Barcelona
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
Re: Real Madrid vs. Barcelona
ha úgy játszunk, mint a getafe ellen, akkor nyilván ki fogunk esni.
de senki nem abból indul ki, bízunk abban, hogy a csapat a jobbik formájában lép pályára ezeken az összecsapásokon, és akkor a mostani hiányzóinkkal együtt egy hajszállal a már említett rutin miatt mi vagyunk az esélyesebbek.
azt pedig még bele sem kalkuláltam, hogy mi van, ha a city fog szarul játszani, mint ahogyan azt a bajnokságban megtették párszor, vagy ahogy a bayern simán elverte őket az etihad-ban.
mert itt mindenki úgy gondolkozik, hogy aguék csapatni fogják.
egyébként aguero ott lesz már biztosan.
de senki nem abból indul ki, bízunk abban, hogy a csapat a jobbik formájában lép pályára ezeken az összecsapásokon, és akkor a mostani hiányzóinkkal együtt egy hajszállal a már említett rutin miatt mi vagyunk az esélyesebbek.
azt pedig még bele sem kalkuláltam, hogy mi van, ha a city fog szarul játszani, mint ahogyan azt a bajnokságban megtették párszor, vagy ahogy a bayern simán elverte őket az etihad-ban.
mert itt mindenki úgy gondolkozik, hogy aguék csapatni fogják.
egyébként aguero ott lesz már biztosan.
-
- Kedvenc játékosaid: Iniesta, Thiago, Rivaldo
- Kedvenc csapatod: Barca
Azért, ha nem lesz ennyi hiányzó, ha nem is túlságosan, de Angliában is mi számítunk esélyesebbnek. Hogy ez előny vagy hátrány lesz azt egyelőre nem tudni. Ráadásul Aguero játéka is veszélybe került az odavágóra, jó esetben is akkor térhet vissza. A kulcs a Bl-ben is inkább az, ki képes kevesebb sérülttel kiállni egy-egy meccsre. Nem kötekedésből, de ha nálatok, mondjuk meccsekre kiesne Cr és mondjuk Modric, mellette pedig lenne még 1-2 hiányzó, szerintetek hány pontot vesztettetek volna.
A tegnapi meccsről, pedig, hogy ki mit hallgat el és a bíró kinek kedvezett látványosan azt jobb ha hagyjuk. A Getafenak amúgy is legalább két emberrel kevesebbel kellett volna befejezni a meccset, Pedro gólját les címén tévesen elvették, volt egy bőven 11-es gyanús szitu is az elején, szóval volt ide-oda tévedés rendesen.
Ha már mindenki kettős mércéről beszél a másik felét is nézzük meg a dolgoknak.
A Bl-re nagyon kíváncsi leszek. Eddig nagyon a papírforma érvényesült, talán egyedül a Juve számít meglepetésnek és az egyenes kieséses szakaszban sem tűnik úgy, hogy 1-2 esettől eltekintve, ne az esélyesebbek jussanak tovább, akkora a különbség a csapatok közt. A Schalkenak is kb. 15-20% esélyt ha adok, azt is csak azért mert korábban láttunk már nagy meglepetéseket.
A tegnapi meccsről, pedig, hogy ki mit hallgat el és a bíró kinek kedvezett látványosan azt jobb ha hagyjuk. A Getafenak amúgy is legalább két emberrel kevesebbel kellett volna befejezni a meccset, Pedro gólját les címén tévesen elvették, volt egy bőven 11-es gyanús szitu is az elején, szóval volt ide-oda tévedés rendesen.
Ha már mindenki kettős mércéről beszél a másik felét is nézzük meg a dolgoknak.
A Bl-re nagyon kíváncsi leszek. Eddig nagyon a papírforma érvényesült, talán egyedül a Juve számít meglepetésnek és az egyenes kieséses szakaszban sem tűnik úgy, hogy 1-2 esettől eltekintve, ne az esélyesebbek jussanak tovább, akkora a különbség a csapatok közt. A Schalkenak is kb. 15-20% esélyt ha adok, azt is csak azért mert korábban láttunk már nagy meglepetéseket.
- Savant
- Kedvenc játékosaid: Carlos, Zidane, Ronaldo; Jordan, Shaq, Ibaka
- Kedvenc csapatod: Madrid
Oboázza a rák a Cityt. Nem világverő csapat, sőt. De nem is Getafe. AZ ilyen hibákat ők is kihasználják és nem feltétlenül kapnak olyan gólokat Kompanyék, mint amik tegnap estek... Hogy a szabálytalanokról ne is szóljak.
Kp-n és elöl pedig erős a City. És igen nagyon sajnálom, mea culpázok, de az a véleményem, hogy a City megüti őket ahogy írtam. Tényleg bocs!
Kp-n és elöl pedig erős a City. És igen nagyon sajnálom, mea culpázok, de az a véleményem, hogy a City megüti őket ahogy írtam. Tényleg bocs!
CRISTIANORONALDO
Ricsárd, Bayern-Barcelona BL elődöntő:
"A Barcelona nem szokott foglalkozni a játékvezetőkkel!"
Ricsárd, Bayern-Barcelona BL elődöntő:
"A Barcelona nem szokott foglalkozni a játékvezetőkkel!"
-
- Kedvenc játékosaid: Henry
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Arsenal
Tello haja balra van zselézve,pedig a meccsen még jobbra volt.h3x0r írta:Keresd a hibat
- GT37
- Kedvenc csapatod: Barça, Spurs
A City-t szerintem is túlértékelik páran, nem azt mondom, hogy agyon fogjuk verni őket, de mi számítunk esélyesebbnek szvsz, bármennyire is jók most Silváék. (Arról nem is beszélve, hogy akkor már lesz Messi is.)
Egyébként nagyon izgalmas meccsek lesznek, az tuti, Pellegrini nem fogja leparkolni a buszt, ebben szinte biztos vagyok, és a Silva-Agüero-Negredo-Touré-Nasri ötös azért nem rossz, nálunk meg lesz Messi, Neymar, Alexis, Iniesta (aki remélhetőleg addigra fel tud javulni), talán Cesc is... A futball ünnepe lesz az a két összecsapás.
Pinto pedig boldog karácsonyt kíván mindenkinek: KATT
Egyébként nagyon izgalmas meccsek lesznek, az tuti, Pellegrini nem fogja leparkolni a buszt, ebben szinte biztos vagyok, és a Silva-Agüero-Negredo-Touré-Nasri ötös azért nem rossz, nálunk meg lesz Messi, Neymar, Alexis, Iniesta (aki remélhetőleg addigra fel tud javulni), talán Cesc is... A futball ünnepe lesz az a két összecsapás.
Pinto pedig boldog karácsonyt kíván mindenkinek: KATT
Örök poén.mocsok írta:tele van barcással(+gt) az oldal
Már nincs daffy, úgyhogy ezek is eltűntek sajnos.'shutterisland írta:csak én azt a 2-3 hozzászólást hiányolom kicsit (és ezek korábban megvoltak) ami realostól jött és megvilágította a másik oldalt is, vagy ha valaki vagy valakik túlzásokba estek, klubhovatartozástól függetlenül helyre rakta az illető(ke)t.
az mindig pozitív csalódás volt, mindig volt egy " nocsak " érzetem.
- h3x0r
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Egy Ajax hogy tudna ebbol elonyt kovacsolni? Sehogy. Maga a BL rutin nem fog egy csapatot se magasabb szintre emelni. Peldaul van 2 hatved, az egyik egy fiatal gyors jatekos, a masik egy oregebb, akinek a sebessege is megkopott mar. Mig a fiatalabbikat megveri a tamado, addig a masik "rutinbol megoldja". En inkabb arra gondoltam, hogy a barca jatekosai kozul tobben jartasak a BL kieseses szakaszaban es egy - egy szituaciot fejben jobban tudnak majd kezelni e miatt. Persze ez magaban semmit se er.zalkrisz írta:Most függetlenül attól, hogy melyik az erősebb, kifejtenéd, hogy ez a rutin mit takar? Mindenféle gúnytól mentesen kérdem, mert én nem tudom megérteni, hogy pl egy Ajax, akinek van BL rutinja, hogy tudná ezt előnyre fordítani egy City ellen, akiknek nem annyi. Mert szerintem kb semmit nem jelent, egyszerűen az egyik jobb, de az nem a múlt miatt lesz, szerintem.h3x0r írta: de azert a rutin az a barca mellett szol. Sok dont majd az aznapi formarol, teljesen 3 eselyes meccseket fogunk latni.
- Sunsky
- Kedvenc játékosaid: Ibra, Modric, Isco, Neymar
Most függetlenül attól, hogy melyik az erősebb, kifejtenéd, hogy ez a rutin mit takar? Mindenféle gúnytól mentesen kérdem, mert én nem tudom megérteni, hogy pl egy Ajax, akinek van BL rutinja, hogy tudná ezt előnyre fordítani egy City ellen, akiknek nem annyi. Mert szerintem kb semmit nem jelent, egyszerűen az egyik jobb, de az nem a múlt miatt lesz, szerintem.h3x0r írta: de azert a rutin az a barca mellett szol. Sok dont majd az aznapi formarol, teljesen 3 eselyes meccseket fogunk latni.
- torjack
- Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
- Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf
Én nem értem mire ez a nagy City oboázás
Rúgtak egy hatost a rangadókon gyenge Arsenalnak, rúgtak egy hatost az alapból gyenge Spursnek, vagy 4-et a szintén flop MU-nak, meg ugye nyertek Münchenben 0-2-ről. Ebből sokan arra következtetnek, hogy a ManCity aztán mostmár egy hűdebivaly csapat. De a BL más kávéház. A Messi-Neymar-Alexis trió azért fog kellemetlen perceket okozni nekik. Esetleg ha szereznének a télen egy normális kapust...
- h3x0r
En se annyira ertem ezt a tulzott optimizmust. Eros csapat ez a City, foleg az utobbi idoben mutattak nagy format, de azert a rutin az a barca mellett szol. Sok dont majd az aznapi formarol, teljesen 3 eselyes meccseket fogunk latni. Ha mondjuk a Bayern-el kerultek volna ossze, akkor mas lenne a helyzet, de a City nem Bayern..lesliejr írta:Én nem értem mire ez a nagy City oboázás. Semmivel nem jobbak a többi európai nagycsapatnál (még), sőt...
-
- Kedvenc csapatod: Barcelona
Én nem értem mire ez a nagy City oboázás. Semmivel nem jobbak a többi európai nagycsapatnál (még), sőt...
Szerintem inkább ez annak szól, hogy megint szeretnének sokan látni egy Bayern féle alázást. Egyrészt a City nem Bayern, másrészt a tavalyi semmilyen, edző nélküli, ötlettelen sablon Barca köszönő viszonyba sincs az ideivel.
Max a védelem. De az is csak akkor, ha a Piqué-Masch-Alves féle "fantasztikus" trió játszik...láttuk ugye hétvégén, mikor újra összeálltak egy kis kihagyás után.
Ettől még kiejthet minket a City, mert jó csapat, de semmivel nem jobb, mint a többi esélyes akik közé mi is tartozunk. Csak ne Fabregas játsszon hamis kilences poszton, mert akkor elvesztünk.
Aki azt állítja, hogy a Martino féle Barca nem fejlődött, annak nincs tv-je. Az elmúlt 5 évben mikor bírtuk volna el ennyit Messi hiányát? Vkinek amúgy feltűnik, hogy nincs pályán? Támadások ugyanúgy megvannak, meccsenként van egy rakat gólhelyzetünk, ontjuk a gólokat, most 5-öt, Celtic-nek 6-ot. Ez eddig nem volt így. Ha nem volt Messi, a gólok sem jöttek, max a nyögvenyelős győzelmek.
Ehhez a csapathoz teszi majd hozzá Messi januártól zsenialitását. Valószínű az angolokkal 2 gól gazdag meccset játsszunk. Pellegrini nem az az edző, aki beállítja védekezni az aktuális csapatát. Erről asszem nektek nem kell mesélni.
Ahol bajban leszünk, az a mindenkori védelmünk és a pontrúgások. Szívunk is eleget ez miatt majd, ez biztos.
De azt nem lehet kijelenteni, hogy simán kiejtenek minket, maximum ez vkiknek a vágyuk.
Szerintem inkább ez annak szól, hogy megint szeretnének sokan látni egy Bayern féle alázást. Egyrészt a City nem Bayern, másrészt a tavalyi semmilyen, edző nélküli, ötlettelen sablon Barca köszönő viszonyba sincs az ideivel.
Max a védelem. De az is csak akkor, ha a Piqué-Masch-Alves féle "fantasztikus" trió játszik...láttuk ugye hétvégén, mikor újra összeálltak egy kis kihagyás után.
Ettől még kiejthet minket a City, mert jó csapat, de semmivel nem jobb, mint a többi esélyes akik közé mi is tartozunk. Csak ne Fabregas játsszon hamis kilences poszton, mert akkor elvesztünk.
Aki azt állítja, hogy a Martino féle Barca nem fejlődött, annak nincs tv-je. Az elmúlt 5 évben mikor bírtuk volna el ennyit Messi hiányát? Vkinek amúgy feltűnik, hogy nincs pályán? Támadások ugyanúgy megvannak, meccsenként van egy rakat gólhelyzetünk, ontjuk a gólokat, most 5-öt, Celtic-nek 6-ot. Ez eddig nem volt így. Ha nem volt Messi, a gólok sem jöttek, max a nyögvenyelős győzelmek.
Ehhez a csapathoz teszi majd hozzá Messi januártól zsenialitását. Valószínű az angolokkal 2 gól gazdag meccset játsszunk. Pellegrini nem az az edző, aki beállítja védekezni az aktuális csapatát. Erről asszem nektek nem kell mesélni.
Ahol bajban leszünk, az a mindenkori védelmünk és a pontrúgások. Szívunk is eleget ez miatt majd, ez biztos.
De azt nem lehet kijelenteni, hogy simán kiejtenek minket, maximum ez vkiknek a vágyuk.
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
'shutterisland írta: vagy sörvirsli ámokfutásai elleni írások, stb.)
Az a tag annyira vakon van ,ha a labdarúgásról van szó, hogy még Hegyi Iván is megirigyelné...Üzenem neki,hogy ne hagyjon fel a fórumozással, mert van egy madridista valahol a nagy világban, aki csak azért látogatja az EB-t,hogy rajta röhögjön.
Egyébként most tényleg nem értem mi ez a nagy bírózás, 5-2 lett és kész.Majd máshol visszakapják.Isten ad és elvesz. (City...)
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo
hát nem tudom.Jó látni azért, hogy nem csak nekem az a sejtésem, hogy a City úgy veri ki ezt a játékot felmutató Barcelonát, mint Pistike a pöcsét.
nem hiszem hogy sok olyan csapatot tudnék most mondani, amelyik a 3 legjobbja nélkül is feláll idegenben egy bajnokin 0-2ről és hint egy ötöst.
Nagy sírás lesz itt a fórumon amikor majd kiesik a City.
most lehet emiatt szidni, de már itt volt az ideje ennek, nagyon vicces volt, hogy bármit csinált nem történt semmi és el lett hirtelen felejtve...kamcore írta:Médiához meg annyit, hogy ilyen lejárató kampány, mint ami az utóbbi fél évben Messi ellen irányult, az enyhén szólva is túlzás.
lehetne sorolni hány pöppet gusztustalan dolga volt, de mind el lett felejtve és ő volt a jófiú, a szent angyal, a tökéletes ember...
egy rossz szót nem szólhat emiatt Messi, itt volt már ennek az ideje, hogy ennek vége legyen és történjen az ami most van.
így is túl sokáig volt ebben a tökéletes ember skatulyában, elképesztő focista, de ez amit vele műveltek az elmúlt években....
Ha ezt lejárató kampánynak nevezzük, akkor CR ellen is volt, mikor hétről-hétre kifigurázták valamiért. Ha balra zselézte a haját azért, ha csúnyán nézett azért, én még emlékszem rá. Különbség, hogy ő nem került adócsalási ügybe, és az édesapját sem vádolták pénzmosással, drogügyekkel, plusz nem szólt be durván, nyilvánosan, a sajtón keresztül az alelnöknek (ráadásul egy elég nyilvánvaló témáról szóló vitában, a pénz....), nem bikázta 2 méterről a közönségbe a labdát, stb-stb. Kicsit most sarkítottan konkretizáltam, de ettől még a lényeg igaz marad.kamcore írta:Vagy nézhetnétek objektíven is a dolgokat, és kevesebb lenne a károgás.
Médiához meg annyit, hogy ilyen lejárató kampány, mint ami az utóbbi fél évben Messi ellen irányult, az enyhén szólva is túlzás.
Van aki elismeri, van aki nem, de Messi hosszú évekig tökéletesnek, "példaképnek" volt beállítva a médiában. Túlzás lenne azt állítani, hogy a mai napig is (persze, még mindig elég megnézni pl. egy Sport Tv-s közvetítést hogy kiábránduljak), de azért azt sem mondhatjuk, hogy teljesen alaptalanul támadják, már aki támadja.
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldinho, Messi, Iniesta, Mascherano
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona
Vagy nézhetnétek objektíven is a dolgokat, és kevesebb lenne a károgás.
Médiához meg annyit, hogy ilyen lejárató kampány, mint ami az utóbbi fél évben Messi ellen irányult, az enyhén szólva is túlzás.
- mocsok
mostmár felesleges egy realosnak megvédeni a barcát, mert már tele van barcással(+gt) az oldal akik megteszik ezt helyettük.
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
nem a védjegyem, de előfordult már ez is, ha láttam valamit, amivel nem értek egyet, és esetleg más nem írt ellenvéleményt az adott állítással szemben.
pl. mostanság benzema vs tevez, vagy bbc vs man.
máskülönben nem azért hiányolom, mert én real védőszent vagyok, vagy mert odaát az a jellemző, hogy ha valaki túloz, akkor helyre teszi valaki (pedig sűrűn előfordul azért, gt bevédi bale-t, vagy sörvirsli ámokfutásai elleni írások, stb.) hanem azért, mert itt ez azért mindig jelen volt, és ez (is) része annak a szintkülönbségnek, amiről szó szokott lenni a két fórum tekintetében.
pl. mostanság benzema vs tevez, vagy bbc vs man.
máskülönben nem azért hiányolom, mert én real védőszent vagyok, vagy mert odaát az a jellemző, hogy ha valaki túloz, akkor helyre teszi valaki (pedig sűrűn előfordul azért, gt bevédi bale-t, vagy sörvirsli ámokfutásai elleni írások, stb.) hanem azért, mert itt ez azért mindig jelen volt, és ez (is) része annak a szintkülönbségnek, amiről szó szokott lenni a két fórum tekintetében.
Manapság ez teljesen kihalt (tegyük hozzá, részben okkal, és nem csak feltétlenül az egyik oldal tehet róla), sokszor nincs kedvem írni se, inkább read-only módban vagyok.'shutterisland írta:szerintem ezt nem is várja el senki, hehén kívül (azt is csak neymar esetében) senkitől sem.tök természetes dolog, hogyha szereztek egy szép gólt akkor közel sem lesz annyi olyan hsz hogy "hú ez nagyon ott volt" mint amikor valami bírói hibának köszönhetően nyertek és akkor károgunk.
csak én azt a 2-3 hozzászólást hiányolom kicsit (és ezek korábban megvoltak) ami realostól jött és megvilágította a másik oldalt is, vagy ha valaki vagy valakik túlzásokba estek, klubhovatartozástól függetlenül helyre rakta az illető(ke)t.
Jav: Természetesen a Real-Barca vitákra gondoltam.
- András93
Gondolom te ilyen vagy a másik oldalon.'shutterisland írta:csak én azt a 2-3 hozzászólást hiányolom kicsit (és ezek korábban megvoltak) ami realostól jött és megvilágította a másik oldalt is, vagy ha valaki vagy valakik túlzásokba estek, klubhovatartozástól függetlenül helyre rakta az illető(ke)t.