Ezt soha nem fogja kinőni...ő ilyen, én ebbe már beletörődtem, a sok pozitívum mellet ezt az 1 negatívumot simán eltudom viselni...egyébként meg látva benzema formáját lehet ,hogy jobban is jártunk,hogy inkább elsütötte...Sierra írta:Igen, ez viszont így van, utána már teljesen okés, mert akkor már partiban van, kiszolgál, felszabadult. De addig amíg nem megy a góllövés, annyira rátud görcsölni erre a "gólt kell szereznem mindenáron" dologra, hogy már fáj nézni mit szenved.MyStiQ írta:Egészen addig szokott ez lenni, amíg meg nem lövi a maga gólját. Aztán elmaradnak a 40-ről ellőtt labdák, felhőtlenül tud örülni a többiek góljainak, nincs hiszti, stb, stb.
Szinte biztos, hogy így lett volna. Pont tegnap ezt hozták fel Benzemánál, hogy ő is állandóan Cét keresi a labdákkal, de a többiekre is eléggé igaz ez. Mindenki alájátszik.MyStiQ írta:Most gondoljatok bele egy olyan helyzetbe, ahol valaki más viszi a labdát középen, balra Cé, jobbra meg más. Szerintem bármelyik csapattársa letette volna neki balra. Néha igazán viszonozhatná ezt.
Cristiano Ronaldo
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Re: Cristiano Ronaldo - 7
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
Igen, ez viszont így van, utána már teljesen okés, mert akkor már partiban van, kiszolgál, felszabadult. De addig amíg nem megy a góllövés, annyira rátud görcsölni erre a "gólt kell szereznem mindenáron" dologra, hogy már fáj nézni mit szenved.MyStiQ írta:Egészen addig szokott ez lenni, amíg meg nem lövi a maga gólját. Aztán elmaradnak a 40-ről ellőtt labdák, felhőtlenül tud örülni a többiek góljainak, nincs hiszti, stb, stb.
Szinte biztos, hogy így lett volna. Pont tegnap ezt hozták fel Benzemánál, hogy ő is állandóan Cét keresi a labdákkal, de a többiekre is eléggé igaz ez. Mindenki alájátszik.MyStiQ írta:Most gondoljatok bele egy olyan helyzetbe, ahol valaki más viszi a labdát középen, balra Cé, jobbra meg más. Szerintem bármelyik csapattársa letette volna neki balra. Néha igazán viszonozhatná ezt.
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Casillas, Falcaó
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
És remélhetőleg megkapja az gumibogyó díjat is, ami azért segíthetne neki lenyugodni egy picit.h3x0r írta:Remelem a szunet alatt fejben is kipiheni magat.
- h3x0r
3-2 utan a helyzete, amikor nem rakta le Benzemanak a balosra, hanem ellotte, az nem is zavart annyira, mert szep is lett volna a 70 gol, habar a 69 kicsit viccesebb
Inkabb az zavart, amikor 0-0-as allasnal a balosrol szinte nullszogbol ellotte, ahelyett hogy bepasszolta volna kozepre az uresen allo Isconak. Regebben foleg a fontos meccseken csinalta ezt rendszeresen, de az utobbi idokben ugy ahogy lekuzdotte ezt a tulajdonsagat. De most megint kezd elojonni. Remelem a szunet alatt fejben is kipiheni magat.
Inkabb az zavart, amikor 0-0-as allasnal a balosrol szinte nullszogbol ellotte, ahelyett hogy bepasszolta volna kozepre az uresen allo Isconak. Regebben foleg a fontos meccseken csinalta ezt rendszeresen, de az utobbi idokben ugy ahogy lekuzdotte ezt a tulajdonsagat. De most megint kezd elojonni. Remelem a szunet alatt fejben is kipiheni magat.
Hát szerintem ma inkább a minél több gólt kell lőnöm hangulata volt, mert a gólja meg volt, már csak főszereplő akart volna lenni. Ez a maximalizmusa azért káros. Engem amúgy nem ez bosszantott, hanem az, hogy még mindig rengetegszer lassítja a támadást azzal, hogy megáll toporog, csinál egy biciklit és alibi. Rengeteg felesleges megmozdulása volt.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
Egészen addig szokott ez lenni, amíg meg nem lövi a maga gólját. Aztán elmaradnak a 40-ről ellőtt labdák, felhőtlenül tud örülni a többiek góljainak, nincs hiszti, stb, stb.Cé meg... utálom amikor ennyire csak az a fontos neki, hogy gólt szerezzen, ilyenkor leszarja a csapatot. Szerencsére azért kevésszer van ilyen.
Most gondoljatok bele egy olyan helyzetbe, ahol valaki más viszi a labdát középen, balra Cé, jobbra meg más. Szerintem bármelyik csapattársa letette volna neki balra. Néha igazán viszonozhatná ezt.
Ez a kis szünet meg jót fog tenni neki is meg a csapatnak is.
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo
pfuh. nagyon egyetértek.Tudom igazad van, de mérhetetlenül unom már ezt a szöveget az ő esetében. Tudom, ő is csak ember, tudom, sosem fociztam fingom nincs hogy mennek a dolgok, de azért vicces, hogy az ő lelkének mindig egy kis fröccs kell, hogy tudjon játszani. Mintha nem ez lenne alapból a dolga. Érdekes a többi játékos nem nagyon szorul/szorult rá erre kb. sose. Amúgy meg ennek az embernek már tök mindegy milyen lökést kap, azzal sem megy semmire.
Mióta Madridban van állandóan a kis lelke körül forog mindenki, jajj összetörte a lamborghinit, szegény, a lelkének a következő meccs, hátha összekapja magát, megdugja a 17 éves prostit, jaj a szegény lelke, kihagyja 3 méterről üres kapura, jaj a lelke
jaj a f.szom bele, már nem érdekel.
Hozzuk Suarezt vagy Falcaot, már nyáron is ezt tettem volna, aztán lelkizhetne a kispadon Benzema, és megmutatnák neki, hogy hogy kell fociznia egy csatárnak Madridban.
-
- Kedvenc játékosaid: Benzema, Coentrao, Varane, Modric
Tudom, és igazából neked is abszolút igazad van. Szóval nem is kívánom tovább kommentálni ezt a dolgot, mert amit írtál az jogos és én is sajnálom ezt az egész helyzetet.Természetesen nem neked szólt ez a kis szösszenet, ez úgy általánosságba írtam.
But he is a good boy...
Tudom igazad van, de mérhetetlenül unom már ezt a szöveget az ő esetében. Tudom, ő is csak ember, tudom, sosem fociztam fingom nincs hogy mennek a dolgok, de azért vicces, hogy az ő lelkének mindig egy kis fröccs kell, hogy tudjon játszani. Mintha nem ez lenne alapból a dolga. Érdekes a többi játékos nem nagyon szorul/szorult rá erre kb. sose. Amúgy meg ennek az embernek már tök mindegy milyen lökést kap, azzal sem megy semmire.primrose írta:ha(!) a francia belövi, akkor az lelkileg megint egy pozitív lökést adott volna neki
Természetesen nem neked szólt ez a kis szösszenet, ez úgy általánosságba írtam.
Cé meg... utálom amikor ennyire csak az a fontos neki, hogy gólt szerezzen, ilyenkor leszarja a csapatot. Szerencsére azért kevésszer van ilyen.
mint múltkor a nem tudom ki ellen ballal a hosszúba...
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- mocsok
hát azért ezt már megszokhattuk, nem új dolog.
az első félidőben is volt egy helyzet ahol inkább előtte rossz helyzetből ahelyett hogy bepasszolja a középen üresen álló csapattársaknak.
meg mikor csak úgy random ellövögeti negyvenről, mert már nagyon kell neki a gól...
benzema meg a másik véglet, az se jó. mindig a társat keresi, szinte nem is érdekli a kapu csak az, hogy lepasszolja valakinek. nem értem mi ez nála, azért a lyonban simán vezette a csapatot csatárként. kéthetente lőtt egy gólt a 16-oson kívülről valamelyik pipába.
az első félidőben is volt egy helyzet ahol inkább előtte rossz helyzetből ahelyett hogy bepasszolja a középen üresen álló csapattársaknak.
meg mikor csak úgy random ellövögeti negyvenről, mert már nagyon kell neki a gól...
benzema meg a másik véglet, az se jó. mindig a társat keresi, szinte nem is érdekli a kapu csak az, hogy lepasszolja valakinek. nem értem mi ez nála, azért a lyonban simán vezette a csapatot csatárként. kéthetente lőtt egy gólt a 16-oson kívülről valamelyik pipába.
-
- Kedvenc játékosaid: Benzema, Coentrao, Varane, Modric
A végén nagyon nem volt szép, hogy nem passzolta a bal szélen tisztán futó Benzemának. Tudom, ma fájt nézni a franciát, de ha ott passzol és ha(!) a francia belövi, akkor az lelkileg megint egy pozitív lökést adott volna neki, jó lenne ha ezekben a portugál is partner lenne.
But he is a good boy...
- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
Jót fog tenni neki is ez a kis szünet, nagyon fontos gólt szerzett, szabályos volt vagy sem, a végén pedig nem volt szép tõle, hogy elvállalta, a jobb szélen jött Jesé, a másikon pedig a francia, hátha egy kis szépségtapasz összejött volna a nullához.
Hajrá!
Hajrá!
Ex-szerkesztő.
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!
- Sunsky
- Kedvenc játékosaid: Ibra, Modric, Isco, Neymar
nem megy neki a játék, ráadásul önző volt.. végén is passzolhatott volna.. a sérülése óta gáz van
Remélem befejezi ezt az öncélú arcoskodást, amit ma csinált a pályán. Örültem volna, ha meglövi a 70. gólját, de ez a mai produkció...
K
K
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Nagyon remélem ,hogy nő vagy ...Donát írta:Nekem nagyon nem jön be ez a csaj. CR annál inkább!
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- Dupla D
- Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal
Azért a tavalyi karácsonyi videóját űbereli.
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.
-
- Kedvenc csapatod: Los Blancos
Nekem nagyon nem jön be ez a csaj. CR annál inkább!
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Cének szép karácsonya lesz