BBarni írta:már ne haragudj.. de te maffiázod Győrt?? nézz körül a saját házad táján, az Üllői út a magyar foci történetének a legnagyobb maffiafészke
de elég csak az utolsó tíz éveteket megnézni...
Igen én maffizázom! Szerintem egy "picit" többet is tudok a dolgokról mint te!
kicsit több szerénységgel.
biztos te vagy minden idők legjobban informált valakije, egy igazi BENNFENTES, nem vitatom. hajrá. legyél büszke vele.
(bár elhiheted, nem egyedül vagy vele a világon, csak van aki ezt más méretű arcszerkezettel adja elő)
szóval annyi: régóta olvasom a madridom.hu oldalt, és a fórumot. ez a topic elvileg a magyar focié. te úgy kezeled, mintha valamiféle ferencváros oldal lenne. ez egy dolog. de néha - és tegnap igencsak - túlmegy egy ponton az, ahogy más csapatokkal szemben, más csapatok szurkolóival szemben viselkedsz. köpködsz, holott a saját csapatodra is lenne mit. ezért mondom: több szerénységgel, nemcsak a fradika van a világon.
tudod: ERKÖLCS, erő, egyetértés. csak tudod mit jelent, mégiscsak a ti jelmondatotok.
ennyi.
(egyébként emiatt a képmutató fradizmus miatt utálják legalább annyian a kedvenc egyletedet, mint amennyien szeretitek.)
"Engem a futball megtanított győzni, és megtanított veszíteni is, és megtanított arra is, hogy az öröm úgyis felülkerekedik a bánaton, és hogy a gól maga a boldogság, a gyógyír minden addigi kihagyott helyzetre…"