Hát az utóbbi pár meccs még azt sem közelíti meg. Olyan lomha lett kb, mint nagyanyám, ha a labdák csak 1-2 méterre pattognak tőle, akkor már jók vagyunk, a támadások elakadnak a passzai pontatlanok. Én nem tudom mi van vele, de valami kegyetlen fos, amit mutat.nmate írta:Egy ilyen Guti szerepre mindenképp megtartanám a padon, mert ügyes játékos, ha én nincs betépve. Én úgy vettem észre, onnan jobb teljesítményeket hoz le, mint kezdőként.
Nagyon flegmán leírják itt páran, mintha egy Gago szint lenne kb.
Karim Benzema
- Sunsky
- Kedvenc játékosaid: Ibra, Modric, Isco, Neymar
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Karim Benzema - 9
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Egy ilyen Guti szerepre mindenképp megtartanám a padon, mert ügyes játékos, ha én nincs betépve. Én úgy vettem észre, onnan jobb teljesítményeket hoz le, mint kezdőként.
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
realistahuni írta:kijár a bulizás neki az utóbbi idők teljesítménye után.
Fészbúk, az megy. a megfáradt öreg. Túlhajszolta magát ősszel is. Most kilazítja a melót.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- peti_madrid
- Kedvenc játékosaid: Zizou, Guti, Modric, CR
El kéne zavarni a picsába innen ezt a bohócot... Elnézést, de már betelt a pohár nálam. Ez a faszi semmit nem rakott le az asztalra, mindig csak az ígérgetés ment, meg a rinyálás... Na meg a bulifotók. Abban legalább jó, de futball terén gyakorlatilag egy rakás szar. Nekem tök mindegy, hogy kit igazolunk, de ezt az embert minél hamarabb el kell zavarni innen
már azért megéri, hogy itt van, hogy a stílusán röhögjek
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
- heccsat
- Kedvenc játékosaid: Varane, Ronaldo, Modric, Isco, Kroos
Sajnálom az öreget, hogy ennyire semmi, pedig amíg itt volt Higu, mindig imádkoztam, hogy inkább Benzema játsszon, de már őt sem bírom elviselni a pályán, lassan annyira utálom már, mint Khedirát vagy Higuain. Sokat tett érte, hogy ne vegye semmibe az ember. Jövőre mindenképpen a csatár posztnak kell lennie a priornak és azután jöhet a kp megerősítése.
Ha lehetséges lenne akkor nyáron egy Agüero/Suarez ; Gündogan/Pogba párost hoznék mindenképpen. Meglátjuk mi lesz lehetséges Pereznek.
Ha lehetséges lenne akkor nyáron egy Agüero/Suarez ; Gündogan/Pogba párost hoznék mindenképpen. Meglátjuk mi lesz lehetséges Pereznek.
----------------De Gea-----------------
Carvajal--Varane--Ramos--Marcelo
-------Pogba-------Kroos------------
--------------Modric------------------
---Hazard---------------------Isco---
-------------Ronaldo-----------------
Next season dreamteam
Carvajal--Varane--Ramos--Marcelo
-------Pogba-------Kroos------------
--------------Modric------------------
---Hazard---------------------Isco---
-------------Ronaldo-----------------
Next season dreamteam
Jobb a lengyel a kolumbiainál.besteve7 írta:Géci írta:Falcao játékban semmi pluszHát ezt valahogy nem tudom értelmezni..Falcao játékban kevés, de Lewa, aki szerintem játékban is szintekkel a tigris alatt van, és a gólveszélyről nem is beszélve, meg nagyon jó lenne???Géci írta:, de Lewa is jó lenne nagyon
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Nem is nagyon van....max Alba.Mondjuk attól gusztustalanabb , parasztabb focistát is rég láttam
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- oroszisti
- Kedvenc játékosaid: Raúl,
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, EgriFC
Nyár végéig még egy bizonyos Diego Costával is szóba fognak minket hozni nem egyszer ...
Mondjuk attól gusztustalanabb , parasztabb focistát is rég láttam Szóval ő ne jöjjön de tuti pár hónap és tele lesz vele az összes újság .
Mondjuk attól gusztustalanabb , parasztabb focistát is rég láttam Szóval ő ne jöjjön de tuti pár hónap és tele lesz vele az összes újság .
Danilo--Woodgate---Heinze—-Drenthe
-----Gravesen-Gago-Khedira---
Hazard---------------------------Faubert
----------------Jovic------------------
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo
szerintem Falcao abszolúte de nem lehetetlen biznisz. A managere ott a legfőbb szál, őmiatta ment Monacoba is, meg lehetne kenni az a bulit, szerintem ha nagyon kéne akkor már januárban is akár. Én amúgy is a tigrist hoztam volna nyáron, de ezt kb minden héten leírom.
És hát ő egyértelműen top3 a befejező csatárok között.
Benzema egy kis tehetségecske hozzá képest. Egy nagy büdös nulla, egy semmi.
Istenemre mondom néha így jó leírni az előző sort, hát 4-5 évig csak a kis lelkével kellett foglalkozni, közben meg elment innen pár igen pöpec játékos 1 rossz év után, de Benzema az kb akkora túlélő mint Khedira baszki.
És hát ő egyértelműen top3 a befejező csatárok között.
Benzema egy kis tehetségecske hozzá képest. Egy nagy büdös nulla, egy semmi.
Istenemre mondom néha így jó leírni az előző sort, hát 4-5 évig csak a kis lelkével kellett foglalkozni, közben meg elment innen pár igen pöpec játékos 1 rossz év után, de Benzema az kb akkora túlélő mint Khedira baszki.
Legalább valamiről megjegyzi az utókor.
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Casillas, Falcaó
Géci írta:Falcao játékban semmi plusz
Hát ezt valahogy nem tudom értelmezni..Falcao játékban kevés, de Lewa, aki szerintem játékban is szintekkel a tigris alatt van, és a gólveszélyről nem is beszélve, meg nagyon jó lenne???Géci írta:, de Lewa is jó lenne nagyon
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Ezek szerint nem mostanában láttad Suarezt meg Lewát játszani. Falcao játékban semmi plusz, viszont, ha 16 oson belül kap akkor életveszély... Ide szerintem Suarez, Aguero vonulat lenne a legjobb, de Lewa is jó lenne nagyon (bár nem lepne meg, ha bayernbe kötne ki...)pheco írta:Lewa és Suarez túl önző játékosok ide, nem férnének meg Cével. Én a Falcao, Agüero kettő közül hoznám az egyiket és lehet, hogy le leszek támadva, de én Rooneyt is el tudnám képzelni. Neki megy a visszavontabb szerepkör is és helyzetbe is tudja hozni jól a társakat, igazából Benzi szerepét tudná hozni jól. Egy Benzema-Rooney csere nem is elképzelhetetlen szerintem.
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Lewa és Suarez túl önző játékosok ide, nem férnének meg Cével. Én a Falcao, Agüero kettős közül hoznám az egyiket és lehet, hogy le leszek támadva, de én Rooneyt is el tudnám képzelni. Neki megy a visszavontabb szerepkör is és helyzetbe is tudja hozni a társakat, igazából Benzi szerepét tudná jól hozni. Egy Benzema-Rooney csere nem is elképzelhetetlen szerintem, mivel SAF már a Lyonból el szerette volna vinni és gondolom most is lesz beleszólása a dolgokba.
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Hát nézzük:oroszisti írta:Utána meg Lewa,Suarez,Falcao, Agüero ...
Cavani: fél éve igazolt új csapatba, 64 milláért
Falcao: fél éve igazolt új csapatba, 60 milláért
Ibra: idős
Agüero: gazdag csapatban van, jól megy a szekér, nehéz lesz elhozni
Suarez: most hosszabbította meg a szerződését, ráadásul bombaformában van, giga összegbe kerülne de nem engedik el
Lewa, Jackson Martinez: nem elegek sztem ide
Van Persie: talán ha nagyon süllyed a Manchester akkor hozható lenne és jó lenne
Tudom, hogy nem ez az átigazolások topic, de Benzemához tartozik, hogy nem nagyon van elérhető igazán jó csatár akit hozni lehetne. Sajnos.
- oroszisti
- Kedvenc játékosaid: Raúl,
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, EgriFC
Már régóta érlelődik bennem egy jó kis hsz, de megvárom az év végét , addig még elhiszem hogy lehet belőle valaki ,de ha ez marad akkor mehet , sose volt a kedvencem , nem is lesz . Az volt az első hibája hogy őt választottuk Villa helyett Na mindegy szerintem Pereznél is már csak fél éve van . Azért remélem össze kapja magát
Utána meg Lewa,Suarez,Falcao, Agüero ...
Utána meg Lewa,Suarez,Falcao, Agüero ...
Danilo--Woodgate---Heinze—-Drenthe
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Nincs ambició, anélkül meg nehéz.
Nem tudom Wenger keze alatt esetleg még lehetne belőle valaki, de máshol nem nagyon hiszem...
A gond az, hogy a szóba jöhető alternatívák gyakorlatilag elérhetetlenek, nem tudom mikor lesz nekünk klasszis csatárunk
Nem tudom Wenger keze alatt esetleg még lehetne belőle valaki, de máshol nem nagyon hiszem...
A gond az, hogy a szóba jöhető alternatívák gyakorlatilag elérhetetlenek, nem tudom mikor lesz nekünk klasszis csatárunk
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Hát, ha valaki akkor én nagyon sajnálom mert nagyon szimpatikus volt amikor idekerült. Sajnos egyre jobban kezd elúszni, és ez elszomorít, de ezt mind magának köszönheti... Tegnap is amiket csinált...Csabi írta:most már legalább láthatja mindenki, hogy nem a cserebere meg a bizalom hiánya miatt volt olyan amilyen. ő ennyit tud. néha egy-egy fellángolás aztán 1 hónap szünet.