Real Madrid vs. Barcelona

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
ferni

Re: Real Madrid vs. Barcelona

HozzászólásSzerző: ferni » 2013. december 24., kedd 14:40

'shutterisland írta:amúgy nem lehet, hogy ferit pont a sok leveletek miatt küldték el ?
elég hirtelen távozott.
akkor már az egész Sport TV-t bezárták volna... :lol: :lol: :lol:

biztos, hogy nem ez van a háttérben.

morientes
Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)

HozzászólásSzerző: morientes » 2013. december 24., kedd 14:16

:D nem tudok olyat olvasni tőled,amiben nem látnál valami rendkivül jót a barca házatáján.
Nyilván egy szurkoló mindig a pozitivumot helyezi előtérbe a csapatánál,nincs máshogy ezzel a délföldi sem,az hogy kicsit elfogult...az meg habitus kérdése... :D Nem mindenki nézi olyan reálisan a dolgokat mint én,vagy pláne Te :mrgreen:
Egyébként,ha már Tata,sztm eddig elég jól helytáll,én azt hittem hogy-megmondom őszintén-a karácsonyt már rosarioban tölti :mrgreen: (már úgyértem hogy vissza se kell neki jönnie :lol: )
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az... 

'shutterisland
Kedvenc játékosaid: LM / GD
Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2013. december 24., kedd 14:07

amúgy nem lehet, hogy ferit pont a sok leveletek miatt küldték el ?
elég hirtelen távozott.

Pipita
Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
Kedvenc csapatod: Real, Leeds

HozzászólásSzerző: Pipita » 2013. december 24., kedd 13:39

FarkasNorbi /Horvátferi (nem tudom melyyik volt éppen) a legjobb napjait idézi a Clásico maratonon. A 2005. április 10-ei, 4-2-es meccsről félidőben legalább kétszer elmondta hogy április HARMINCEGYEDIKÉN játszották. :lol: :lol: Felénk azt május egynek hívják... :lol:

R.M.C.F
Kedvenc játékosaid: Sergio
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. december 24., kedd 12:43

'shutterisland írta:

én kedvelem tatát, bízok is benne, nagyon jó irányban próbálkozik,

.

:D nem tudok olyat olvasni tőled,amiben nem látnál valami rendkivül jót a barca házatáján.
Ha már mindenki kettős mércéről beszél a másik felét is nézzük meg a dolgoknak.
Megnéztem. 2006-2011 ig aki nem vette észre az vagy vak,vagy barcás.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.

torjack
Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf

HozzászólásSzerző: torjack » 2013. december 23., hétfő 19:44

egy 46 éves Kloppról nem tudhatni,hogy 5-10 év múlva mit akar, lehet addigra már pont ide akar jönni.
Klopp nagy kópé, az eb végéig marad Dortmundban, utána átveszi a spanyol válogatotthoz távozó Pep helyét a bajoroknál. Götze már úgyis ott van, nyáron megy Lewandowski is, eb után meg viszi magával Reus-t is. :D

A Barcához majd Moniz megy. Roppant lelkes, jól bánik a fiatalokkal, mi kell még? :mrgreen:

GT37
Kedvenc csapatod: Barça, Spurs

HozzászólásSzerző: GT37 » 2013. december 23., hétfő 19:28

csababarca írta:lehet addigra már pont ide akar jönni.
Egy álom lenne, imádom Klopp papát. :salute: Amúgy azzal sem lenne bajom, ha Tata hosszabb ideig maradna itt, mint Pep... Csak hát elég sok stresszel jár ez az állás, szóval meglepődnék, ha még mondjuk négy-öt év múlva is velünk lenne.

Laudrupot meg úgyis elcsábítjuk a White Hart Lane-re nyáron, aztán ott lesz tíz-tizenöt évig, PL-győzelemig viszi a csapatot, szóval ő nem jöhet szóba. :mrgreen:

csababarca
Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.

HozzászólásSzerző: csababarca » 2013. december 23., hétfő 19:21

sentry írta:
Szerintem Ő sose menne hozzátok. Tiszta szívből szeret titeket. :mrgreen:
Volt is pár hete egy interjú, ott is kedves szavakkal illette a katalán brigádot - igaz a Barca játékát minősítette inkább.
De szerintem, ha Ő el is megy onnan - nem hiszem hogy 1-2 éven belül, akkor nem hiszem, hogy a katalán jófiúk klubját választaná. Szerintem. De persze nehéz alátámasztani ezt.

Mourinho se szeretett minket 2008ban,aztán mégsem rajta múlott,hogy nem ő lett az edzőnk.
Ez semmit nem jelent,ki kit szeret,ahol megfizetik az edzőt,odamegy dolgozni,persze vannak extrém kivételek,de egy 46 éves Kloppról nem tudhatni,hogy 5-10 év múlva mit akar, lehet addigra már pont ide akar jönni.
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."

sentry

HozzászólásSzerző: sentry » 2013. december 23., hétfő 18:45

'shutterisland írta:isten ments, hogy valaha is xavi legyen az edzőnk.

pont az a lényeg, hogy újítani kell a csapat játékán (amit tata is próbál, kisebb-nagyobb sikerrel), erre pont az lenne az új edzőnk, aki ennek az egész változásnak a legnagyobb kerékkötője ?
hát nem lennék odáig az ötletért.

én kedvelem tatát, bízok is benne, nagyon jó irányban próbálkozik, de mivel nem egy klasszis edzőről beszélünk, könnyen besülhet majd, főleg a komolyabb bl meccseken.

ha ne adj isten távozna az év végén, csakis egy ismertebb edzőnek örülnék, aki mindenképpen külsős.
klopp, bielsa, laudrup, stb.
Szerintem Ő sose menne hozzátok. Tiszta szívből szeret titeket. :mrgreen:
Volt is pár hete egy interjú, ott is kedves szavakkal illette a katalán brigádot - igaz a Barca játékát minősítette inkább.
De szerintem, ha Ő el is megy onnan - nem hiszem hogy 1-2 éven belül, akkor nem hiszem, hogy a katalán jófiúk klubját választaná. Szerintem. De persze nehéz alátámasztani ezt.

Nos. Majd meglátjuk. De szerintem ha véletlen a bajnokságot is buknátok és BL-ből is kiesnétek (erre van a nagyobb esély, de szerintem ha nem is játékkal, akkor jön a szokásos segítség fentről - no offense, de tényleg gyakori ilyenkor a bírói segítség) akkor küldik csak el Tatát.

szerk: kicsit sok lett a szerintem.
szerintem.

de már nem tudom, hogy írjak nem támadó jelleggel, és ne legyen flame.

'shutterisland
Kedvenc játékosaid: LM / GD
Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2013. december 23., hétfő 18:35

isten ments, hogy valaha is xavi legyen az edzőnk.

pont az a lényeg, hogy újítani kell a csapat játékán (amit tata is próbál, kisebb-nagyobb sikerrel), erre pont az lenne az új edzőnk, aki ennek az egész változásnak a legnagyobb kerékkötője ?
hát nem lennék odáig az ötletért.

én kedvelem tatát, bízok is benne, nagyon jó irányban próbálkozik, de mivel nem egy klasszis edzőről beszélünk, könnyen besülhet majd, főleg a komolyabb bl meccseken.

ha ne adj isten távozna az év végén, csakis egy ismertebb edzőnek örülnék, aki mindenképpen külsős.
klopp, bielsa, laudrup, stb.

lesliejr
Kedvenc csapatod: Barcelona

HozzászólásSzerző: lesliejr » 2013. december 23., hétfő 18:17

Azért a Barca tavaly karácsony előtt is volt ilyen magabiztos mint most, sőt. valami 10en valahány ponttal vezették a ligát, szóval még magabiztosabb volt.
aztán jött a tavasz.
Én nem az eredményességre gondoltam, hanem a mutatott játékra. Sokkal színesebb a támadójáték, ehhez nem kell tavaszig várni, hogy lássuk. Ahogy nálatok sem kell várni addig, hogy el lehessen mondani, Ancelottival mást játszik a Real. Azt még nem tudni, hogy eredményesebbet-e, de próbál jó irányba változtatni, ami törvényszerűen hibákkal is jár.

petiamadridista
Kedvenc játékosaid: Ronaldo
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2013. december 23., hétfő 17:29

Aki azt állítja, hogy a Martino féle Barca nem fejlődött, annak nincs tv-je.
hát erről majd szerintem márciusban nyilatkozzunk magabiztosan.
Azért a Barca tavaly karácsony előtt is volt ilyen magabiztos mint most, sőt. valami 10en valahány ponttal vezették a ligát, szóval még magabiztosabb volt.
aztán jött a tavasz.
vannak ott azért lyukak bőven még.
A Pep korszak csapatától még messze vannak.

ateeemadrid

HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2013. december 23., hétfő 17:09

xavi, mint edző? hát, hem tudom. ahhoz azért valamiféle intelligencia is kéne, abból meg neki nem sok van.
legalábbis a nyilatkozatai alapján egy részeg ramos is értelmesebb nála.

puyolból inkább lehetne.

GT37
Kedvenc csapatod: Barça, Spurs

HozzászólásSzerző: GT37 » 2013. december 23., hétfő 16:44

Drake írta:Szerintem sok Barcásnak az álma a Xavi-Puyol edző kettős.Xavi lenne a vezetőedző Puyol meg olyan,mint nálatok Zidane.De szép is lenne.... :'(
Inkább Puyol lehetne a vezetőedző, jobban fel tudná tüzelni a játékosokat, jobb motivátor lenne, Xavi meg a háttérben szépen összerakná a taktikai részét a dolognak. :D Nem lenne rossz.
h3x0r írta:Keresd a hibat :mrgreen:
Ez meg hatalmas. :lol: Tello gyerek azért megnézhetné, mit tesz fel a netre... :D

morientes

HozzászólásSzerző: morientes » 2013. december 23., hétfő 15:51

wZoLee7 írta:Tata helyett Xavi vagy Puyol is állhatna ott, taktikailag ugyan annyit érne, mint emberi tényező meg szerintem az általam említett két játékost sokkal jobban is tisztelnék...kb mint nálunk Zidane szerepe
Azért Tatat én nem írnám le...változóban van az a csapat,és az argentin mesternek ehhez van köze...Tito az volt mint Pep,talán annyi különbséggel hogy a szélső játékot TALÀN jobban erőltette,főképpen Telloval...
Tata viszont más...talán nem olyan látványosan,de ő is megpróbálja átformálni a csapatot ahogy nálunk Carlo...
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép

pheco
Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: pheco » 2013. december 23., hétfő 15:19

Xavi tudna szépeket nyilatkozni a klasszikusok előtt/után :mrgreen: Remélem nálunk is összeáll majd jó pár év múlva egy Zizou-Raúl páros, esetleg Guti.

Drake
Kedvenc játékosaid: Henry
Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Arsenal

HozzászólásSzerző: Drake » 2013. december 23., hétfő 15:17

wZoLee7 írta:Tata helyett Xavi vagy Puyol is állhatna ott, taktikailag ugyan annyit érne, mint emberi tényező meg szerintem az általam említett két játékost sokkal jobban is tisztelnék...kb mint nálunk Zidane szerepe
Szerintem sok Barcásnak az álma a Xavi-Puyol edző kettős.Xavi lenne a vezetőedző Puyol meg olyan,mint nálatok Zidane.De szép is lenne.... :'(

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2013. december 23., hétfő 15:05

Tata helyett Xavi vagy Puyol is állhatna ott, taktikailag ugyan annyit érne, mint emberi tényező meg szerintem az általam említett két játékost sokkal jobban is tisztelnék...kb mint nálunk Zidane szerepe

morientes

HozzászólásSzerző: morientes » 2013. december 23., hétfő 13:50

Kp-n és elöl pedig erős a City. 
Hát ezt azért a barcarol is el lehet mondani.A citynél Yaya Toure lehet a nyerő ember a kp-n,brutal szezont fut,nem csak hogy gólerős,de ismeri a poszt csínját-bínját....
Arról nem beszélve hogy ismeri a barca játékát,azok a fiuk újat neki nem mutatnak.De hát a barcaba is ott van Fabregas meg Iniesta,akik megint csak nem kispàlyások,fòleg Fabregas kezd nagyon magára találni.
Elől Messi-Neymar,jobbnak tünik mint egy Agüero-Negredo pakk,bár Kun se fut rossz szezont.Suarez után őt tartom most a PL legjobb formába lévő támadójának.
Hátul a katalánoknál lehet gond,Pique-Mascherano manapság egy vicc,de hát Vincent Kompany öngólja is magáért beszél,a másik oldalon.... :mrgreen:
Ha az edzőket nézem,Pelle jobbnak tünik,taktikailag mindenképp,de az az igazság hogy Tata-ról még nem sok derült ki,az elmúlt meccsek alapján....mindenesetre nagyon kieggyensúlyzott párharc,én,ha fogadni kellene egy hajszálnyival a barcara tennék,elsősorban Messi és Neymar miatt....sláger meccs lesz az biztos,én magam kívánci vagyok,mire jutnak majd...
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép

pheco
Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: pheco » 2013. december 23., hétfő 13:38

City folyamatosan fejlődik, 1 hónapja kb elkapták a fonalat nagyon. Elég sok gólt kapnak, de nagyon sokat lőnek. Remélem gólgazdag meccseken kiesik a Barca :mrgreen:

Vissza: