akkor már az egész Sport TV-t bezárták volna...'shutterisland írta:amúgy nem lehet, hogy ferit pont a sok leveletek miatt küldték el ?
elég hirtelen távozott.
biztos, hogy nem ez van a háttérben.
HozzászólásSzerző: ferni » 2013. december 24., kedd 14:40
akkor már az egész Sport TV-t bezárták volna...'shutterisland írta:amúgy nem lehet, hogy ferit pont a sok leveletek miatt küldték el ?
elég hirtelen távozott.
HozzászólásSzerző: morientes » 2013. december 24., kedd 14:16
Nyilván egy szurkoló mindig a pozitivumot helyezi előtérbe a csapatánál,nincs máshogy ezzel a délföldi sem,az hogy kicsit elfogult...az meg habitus kérdése... Nem mindenki nézi olyan reálisan a dolgokat mint én,vagy pláne Tenem tudok olyat olvasni tőled,amiben nem látnál valami rendkivül jót a barca házatáján.
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2013. december 24., kedd 14:07
HozzászólásSzerző: Pipita » 2013. december 24., kedd 13:39
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. december 24., kedd 12:43
'shutterisland írta:
én kedvelem tatát, bízok is benne, nagyon jó irányban próbálkozik,
.
Megnéztem. 2006-2011 ig aki nem vette észre az vagy vak,vagy barcás.Ha már mindenki kettős mércéről beszél a másik felét is nézzük meg a dolgoknak.
HozzászólásSzerző: torjack » 2013. december 23., hétfő 19:44
Klopp nagy kópé, az eb végéig marad Dortmundban, utána átveszi a spanyol válogatotthoz távozó Pep helyét a bajoroknál. Götze már úgyis ott van, nyáron megy Lewandowski is, eb után meg viszi magával Reus-t is.egy 46 éves Kloppról nem tudhatni,hogy 5-10 év múlva mit akar, lehet addigra már pont ide akar jönni.
HozzászólásSzerző: GT37 » 2013. december 23., hétfő 19:28
Egy álom lenne, imádom Klopp papát. Amúgy azzal sem lenne bajom, ha Tata hosszabb ideig maradna itt, mint Pep... Csak hát elég sok stresszel jár ez az állás, szóval meglepődnék, ha még mondjuk négy-öt év múlva is velünk lenne.csababarca írta:lehet addigra már pont ide akar jönni.
HozzászólásSzerző: csababarca » 2013. december 23., hétfő 19:21
sentry írta:
Szerintem Ő sose menne hozzátok. Tiszta szívből szeret titeket.
Volt is pár hete egy interjú, ott is kedves szavakkal illette a katalán brigádot - igaz a Barca játékát minősítette inkább.
De szerintem, ha Ő el is megy onnan - nem hiszem hogy 1-2 éven belül, akkor nem hiszem, hogy a katalán jófiúk klubját választaná. Szerintem. De persze nehéz alátámasztani ezt.
HozzászólásSzerző: sentry » 2013. december 23., hétfő 18:45
Szerintem Ő sose menne hozzátok. Tiszta szívből szeret titeket.'shutterisland írta:isten ments, hogy valaha is xavi legyen az edzőnk.
pont az a lényeg, hogy újítani kell a csapat játékán (amit tata is próbál, kisebb-nagyobb sikerrel), erre pont az lenne az új edzőnk, aki ennek az egész változásnak a legnagyobb kerékkötője ?
hát nem lennék odáig az ötletért.
én kedvelem tatát, bízok is benne, nagyon jó irányban próbálkozik, de mivel nem egy klasszis edzőről beszélünk, könnyen besülhet majd, főleg a komolyabb bl meccseken.
ha ne adj isten távozna az év végén, csakis egy ismertebb edzőnek örülnék, aki mindenképpen külsős.
klopp, bielsa, laudrup, stb.
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2013. december 23., hétfő 18:35
HozzászólásSzerző: lesliejr » 2013. december 23., hétfő 18:17
Én nem az eredményességre gondoltam, hanem a mutatott játékra. Sokkal színesebb a támadójáték, ehhez nem kell tavaszig várni, hogy lássuk. Ahogy nálatok sem kell várni addig, hogy el lehessen mondani, Ancelottival mást játszik a Real. Azt még nem tudni, hogy eredményesebbet-e, de próbál jó irányba változtatni, ami törvényszerűen hibákkal is jár.Azért a Barca tavaly karácsony előtt is volt ilyen magabiztos mint most, sőt. valami 10en valahány ponttal vezették a ligát, szóval még magabiztosabb volt.
aztán jött a tavasz.
HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2013. december 23., hétfő 17:29
hát erről majd szerintem márciusban nyilatkozzunk magabiztosan.Aki azt állítja, hogy a Martino féle Barca nem fejlődött, annak nincs tv-je.
HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2013. december 23., hétfő 17:09
HozzászólásSzerző: GT37 » 2013. december 23., hétfő 16:44
Inkább Puyol lehetne a vezetőedző, jobban fel tudná tüzelni a játékosokat, jobb motivátor lenne, Xavi meg a háttérben szépen összerakná a taktikai részét a dolognak. Nem lenne rossz.Drake írta:Szerintem sok Barcásnak az álma a Xavi-Puyol edző kettős.Xavi lenne a vezetőedző Puyol meg olyan,mint nálatok Zidane.De szép is lenne....
Ez meg hatalmas. Tello gyerek azért megnézhetné, mit tesz fel a netre...h3x0r írta:Keresd a hibat
HozzászólásSzerző: morientes » 2013. december 23., hétfő 15:51
Azért Tatat én nem írnám le...változóban van az a csapat,és az argentin mesternek ehhez van köze...Tito az volt mint Pep,talán annyi különbséggel hogy a szélső játékot TALÀN jobban erőltette,főképpen Telloval...wZoLee7 írta:Tata helyett Xavi vagy Puyol is állhatna ott, taktikailag ugyan annyit érne, mint emberi tényező meg szerintem az általam említett két játékost sokkal jobban is tisztelnék...kb mint nálunk Zidane szerepe
HozzászólásSzerző: pheco » 2013. december 23., hétfő 15:19
HozzászólásSzerző: Drake » 2013. december 23., hétfő 15:17
Szerintem sok Barcásnak az álma a Xavi-Puyol edző kettős.Xavi lenne a vezetőedző Puyol meg olyan,mint nálatok Zidane.De szép is lenne....wZoLee7 írta:Tata helyett Xavi vagy Puyol is állhatna ott, taktikailag ugyan annyit érne, mint emberi tényező meg szerintem az általam említett két játékost sokkal jobban is tisztelnék...kb mint nálunk Zidane szerepe
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2013. december 23., hétfő 15:05
HozzászólásSzerző: morientes » 2013. december 23., hétfő 13:50
Hát ezt azért a barcarol is el lehet mondani.A citynél Yaya Toure lehet a nyerő ember a kp-n,brutal szezont fut,nem csak hogy gólerős,de ismeri a poszt csínját-bínját....Kp-n és elöl pedig erős a City.
HozzászólásSzerző: pheco » 2013. december 23., hétfő 13:38
Jelenlévő fórumozók: 3 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem