Szerintem kiegyenlített mérkőzés volt. Előzetesen 2v3 gólt, de akár 2,5 overt is vártam a meccstől, hál Isten egyiket sem tettem meg. Viszont egy 0-0-ra nem számítottam - bár a MU-val és a Spursel is X-eltek Mouék. De azért meccs előtt még nyomtam egy kommentet face-n az egyik (talán digisportos) kérdésre hogy vajon mi lesz a meccs eredménye: X-re vettem.
Első félidő a Chelsea volt, második inkább az Arsenalé. Viszont nagyon meglepődtem azon, hogy Wenger nem cserélt illetve hogy az Arsenalnak angyon sokáig nem is volt lövése majd sokáig kapura tartó lövése sem. így azért otthon nehéz nyerni. de egy X-ben kiegyeztek.
Ha ma az egyik fél a barca lett volna és spanyol bíró, akkor bizony a piroslap is simán előkerült volna... de ez Anglia, itt mások a szabályok és sokszor amit spanyolban simán lefújnak és lap is jár, az Angliában mehet tovább.
Összességében a kékek részéről nem rossz ez az X, főleg hogy már csak a Pool van a nagyok közül, azok is otthon a hétvégén, úgyhogy letudva a legtöbb kirándulás. Tavasszal a meccsek többsége otthon lesz.
Ezek a francia csatárok meg el vannak átkozva, mindkettő egy nagy nulla az esetek többségében, elképesztő milyen suták és milyen helyzeteket hagynak ki.
Megnézve az idegenbeli tabellát, elég fura, hogy a Tottenham gyűjtötte idegenben a legtöbb pontot!
![Hmmm :hmmm:](./images/smilies/hmmm.gif)
hosszabbítottak is az ideiglenes edzővel 2015ig...