Karim Benzema

A Real Madrid egykori nagyjai.
schranzer
Kedvenc játékosaid: Roberto Carlos, Ronaldo (R9)
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Karim Benzema - 9

HozzászólásSzerző: schranzer » 2013. december 27., péntek 13:32

R.M.C.F írta: -----Lopez
CArv----Pepe---Ramos---MArc
-----X-----Alonso------Modric
-----------Isco
--Bale--------------CR

Isco feljebb mehetne azért....lehetne helycsere is.....
hogy ez mennyire hülyeség? :hmmm: a fene sem tudja.
Vélemény?
Ez a verzio le volt már írva párszor. Bár nem ilyen formában, hanem 4 4 2 diamond formában. Vagyis én legalábbis úgy irtam. Ami végulis, ha Alonsot hátrébb vonjuk, akkor diamond :mrgreen: . Ha az X helyére behelyettesítjuk Vidalt vagy Pogbát, az egyenlet megis van oldva :lol: . Kitudja milyen lenne ez igy, elméletileg jol hangzik, de a gyakorlat kitudja mit mutatna. Bár ha azt vesszuk, hogy Bale kepes 90 percen keresztul bejatszani az egesz tamadorészt, feltunhet a kapu elott vagy bárhol, és képes lenne csatár módjára játszani, lehet megérne egy próbát.

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2013. december 27., péntek 13:14

R.M.C.F írta:-----Lopez
-----------Isco
--Bale--------------CR

Vélemény?
Ebben az esetben Isco nem tunne el a "daraloban"? csak kerdem.

R.M.C.F
Kedvenc játékosaid: Sergio
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. december 27., péntek 13:09

nem akarok beleszólni,de a csatár kérdést már korábban meg kellett volna lépni. 2 évvel is akár korábban, higu betli volt,benz meg lelkis kisfiú(neki egy kisebb csapat való ezek szerint ahogy nem kell ekkora nyomáson lennie). Nem teljesitenek úgy ahogy egy minden fronton harcoló végső győzelemért küzdő csapat cenyói.Évek óta szajkózva van, hogy hozzanak valakit, de ezek szerint nem olvassák a fórumot. :D Akkor még elérhető áron vehettük volna meg, aguerot,falcaot vagy suarezt,da ahogy itt a legtöbbje,ott madridban sem voltak tisztában suarez vagy aguero képességeivel valójában igy elsiklottak az mellett hogy ezek a támadók jobbak a mieinknél sokkal.

Most már arra kell menni,amit csoki is irt,megnézni honnan lehet leszedni egy szuperteheséges cenyót......és hozni.

Ha......és ez a legfőbb kérdőjel számomra:

Ha KELL center egyáltalán nekünk. Mert nem tudom mit akar hosszútávon CA. :hmmm: eltudok képzelni egy két szélről befelé támadó bale és cr szárnyat, mögöttük fellépő marcelo és carvajal......középen meg egy visszavont cenyó, aki kiszolgálni is tud.......én feltolnám iscot a pi*****ba oda.
-----Lopez
-----------Isco
--Bale--------------CR

Vélemény?
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2013. december 27., péntek 12:55

MyStiQ írta:....

Hosszú lett, kapkodós lett, értelme sincs sok, de azért leírtam. :mrgreen:
Tenyleg nincs sok ertelme :mrgreen:.
De azert a lenyeget leirtad.
Benzemahoz visszaerve, a kepessegei megvannak, lattuk is milyen is az amikor jol jatszik, fejben viszont hihetetlenul gyenge. Es en leginkabb attol tartok, hogy ezen mar 26 evesen nem is nagyon tud valtoztatni. A 4 evvel ezelotti Karimtol joggal vartuk, hogy ezen a teren fejlodjon, de elmeletileg a kovetkezo evekben kene csucsformaban jatszania..

MyStiQ

HozzászólásSzerző: MyStiQ » 2013. december 27., péntek 12:34

Muszáj beleszólnom. :mrgreen:

Az egyik oldalról jogosak a kritikák, a másik oldalról pedig jogosnak tartom azt is, hogy túlságosan lenézitek ezt a srácot.

Láthattuk már többször is, hogy a képességei megvannak, ahogyan azt is, hogy fejben lenne hova fejlődnie.

Viszont van egy olyan speciális tényező - inkább 2 -, ami (vagy inkább aki) mellett nem lehet szó nélkül elmenni. Cristiano Ronaldo (és Bale). Van egy olyan játékosunk, akire ki van hegyezve a csapat játéka. Ő lövi a büntetőket, ő lövi a szabadrúgásokat, mindenki neki segít, ő az elsődleges gólfelelősünk, nem a kimondott csatárunk. A Real Madrid vállalta ezt, hogy egy "szélső" lesz a leggólerősebb játékosunk. Erre most idén érkezett Bale, aki a tavalyi szezonban egyedül vitte a hátán a csapatát, verte a gólokat, és ő is vezéregyéniség volt. Idejött, aztán most vele kapcsolatban is olyanok az elvárások, aminek borzasztó nehéz lesz megfelelnie. Rúgjon meccsenként gólt Cé, rúgjon meccsenként 30-ról gólt Bale, aztán produkáljon még Isco, Xabi, Modric és Benzema is. Közben legyen stabil a védekezés, ne kapjunk gólokat, üssünk meg mindenkit sok-sok góllal. Mindezt úgy, hogy 2 olyan emberünk is van a kezdőben, akiért majdnem mindegyik topcsapat ölni lenne képes. Viszont ennek vannak árnyoldalai is. Ki kell szolgálni őket, alájuk kell játszani. Bale most MÉG beáll a sorba, de ezáltal szerintem vissza fognak esni a mutatói, aztán jönnek majd a kritikák továbbra is vele kapcsolatosan. Pedig ezt kell tennie, nem bírnánk azt elviselni, ha egyszerre 2 ilyen játékosunk is lenne, akit folyamatosan tömni kell labdákkal, hogy megrúgják a saját góljukat.

Na most gondoljatok bele abba a helyzetbe, hogy Benzema helyett (akiről már többen is írták itt a fórumon, hogy játsszon középpályást, mert osztogatni jobban tud, ráadásul a kaput sem támadja) hoznánk egy Cavanit, egy Lewandowskit, egy Ibrahimovicot, egy Falcaot, egy RvP-t vagy egy Diego Costát. Ezek az emberek is elvárják azt, hogy a csapat nekik dolgozzon, ami rendben is van, hiszen a topcsapatok többsége ezt játssza (Kivételt a Real Madrid (Cé és Bale), a Barcelona (Messi és Neymar), és a Pep-féle Bayern München (ide beírhatnám az összes középpályást) képez.).

Ezek az emberek nem jelentenének megoldást a csapat számára, kivéve, ha eladnánk Cét. Azt meg gondolom nem sokan akarják. (Érintőlegesen egy másik téma: csípem Cét, de amíg ő a Real Madridban játszik, nem várok olyan játékot a csapattól, amire már évek óta várok a Real Madridtól. ) Ugyanis ha jönne a fentiek közül valaki, akkor a 3 középpályásunkra akkora feladat hárulna, amit szerintem már nem bírnának el. Cristiano Ronaldo nem a védekezéséről híres, ahogyan a fentebb felsorolt támadók sem. Ráadásul még így is kiölnék egymást valamennyire, hiszen 2 dudás 1 csárdában ritkán fér meg egymás mellett. Én például nem látom azt magam előtt, hogy Cé és Ibrahimovic felváltva rúgják a szabadrúgásokat, a büntetőket, ahogyan azt sem, hogy amíg nincs meg a góljuk, addig felszabadultan játszanának. Ha pedig valamelyiknek a számai visszaesnének, akkor rögtön jönne a sajtó, a kritikák, ami nem tenne jót sem nekik, sem a csapatnak.

Maradt Rooney és Agüero (és Suarez, de róla később) a lentebb felsorolt top10-es listáról. Róluk már inkább el tudnám képzelni, hogy besegítenének Cének, elfogadnák azt, hogy csak másodikok, harmadikok (Bale miatt) a csapatban. Én személy szerint Rooney miatt nem áldoznám be Benzemát, Agüero pedig nem lenne olcsó. Kérdés, hogy a nyáron átalakításra szoruló középpálya (én legalábbis várok oda egy nagyobb nevet, és remélhetőleg a névvel együtt egy komoly teljesítményt), és a stadion modernizálása mellett lenne-e keret egy ekkora transzferre. És Agüero még az olcsóbb megoldás szerintem.

Suarez és a Liverpool formája ugyanis azt vetíti előre, hogy jövőre találkozhatunk velük a BL-ben, ami a szerződéshosszabbítás mellett további milliókat jelent a játékos szerződtetésekor. Ráadásul vele kapcsolatban is vannak félelmeim. Remek játékos, rúg, csíp, harap, gólokat lő, kiszolgál, de azért csak ő ott a vezér, csak rá van kihegyezve minden. Nem tudom mennyire tetszene neki, hogy itt be kéne állnia Cé mögé.

Hosszú lett, kapkodós lett, értelme sincs sok, de azért leírtam. :mrgreen:

CS0ki

HozzászólásSzerző: CS0ki » 2013. december 27., péntek 12:23

Ha a Liverpoolnak leteszünk 60-at, elfogadják.
Ja, persze! :lol: Nagyjából 100at kipengettünk Bale-ért, akinél egy cseppet jobban játszik most Suarez, és akit már tavaly is jobbnak tartottak a liverpoolosok. Akkor majd közel feléért biztos elengedik.. És már azt is megmutatták, hogy hisztivel nem lehet lelépni tőlük, Suarez elég szépen lázadozott már, csinált kellően vállalhatatlan dolgokat, eszükbe nem volt eladni. Ha van kivásárlási ára, azért el lehetne hozni. A mai pletyka szerint 100 millió font.
Falcao örömében sírva jönne el a Moancobol kb. , oda is egy 60-at kell oda adni .
Egyrészt fogalmunk sincs mennyit kéne adni, másrészt a fizetése elég komoly, nem valószínű, hogy leharmadolná jó fejségből.

Körbe lehet nézni csatároknál, mondjuk nekem jobban tetszene, ha nem egy másik komoly csapat befutott játékosát hoznánk el megint a liga alsó felének éves költségvetéséért, hanem egy feltörekvő tehetségért, akiből esetleg itt lesz valaki.

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. december 27., péntek 12:10

Na látod az ilyen gondolkodású emberek szoktak pofára esni... Suárezt már a nyáron nem akarták 40 millióért elengedni, akkor most miért tennék 60-ért, mikor aláírtak vele egy hosszútávú szerződést és bombaformában játszik? Falcaot miért adnák ugyan annyiért, amikor a fizetésére is kiadtak már 10-20 millió eurót pluszba úgy, hogy nem éppen úgy fossa a gólokat, ahogy elgondolták. Lewa esete más, elvileg már a Bayern játékosa. És persze nálunk még vagy olyan is, hogy Real Madrid faktor, ami azt takarja, hogy a végsőkig akarnak minket lehúzni...
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

oroszisti
Kedvenc játékosaid: Raúl,
Kedvenc csapatod: Real Madrid, EgriFC

HozzászólásSzerző: oroszisti » 2013. december 27., péntek 11:54

Hagyjuk már hogy nincs megszerezhető csatár. Bárkit meg lehet venni. Ha a Liverpoolnak leteszünk 60-at, elfogadják. Ott van Lewandowski , csak meg kell fizetni , egy nagyobb fizut felajánlani és kész. Falcao örömében sírva jönne el a Moancobol kb. , oda is egy 60-at kell oda adni . Nálam kb. a Top 3 csatár ők és mindegyik megszerezhető ...
Benzemát meg simán el lehet adni 40-ért . 20 M ráfizetés kb ...
Danilo--Woodgate---Heinze—-Drenthe
-----Gravesen-Gago-Khedira---
Hazard---------------------------Faubert
----------------Jovic------------------

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. december 27., péntek 11:36

Én azt mondom, hogy az utóbbi években bebizonyított két dolgot: a tehetsége worldclass a mentalitása meg amatőr. Így kapunk egy középszerű teljesítményű játékost néhai világklasszis megoldásokkal, teljesítménnyel. Sajnos Benzema már nem lesz jobb, max kitudunk belőle csavarni egy olyan félévet-évet, mint a legutóbbi bajnoki címünk évében.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

Reaper's Scythe

HozzászólásSzerző: Reaper's Scythe » 2013. december 27., péntek 11:33

Egy szóval nem írtam, hogy Benzema jelenleg jól játszik. Viszont nincs olyan csatár, akit lehetne helyette hozni és előrelépést is jelentene, mert aki igen, az nem megszerezhető, innentől kezdve meg felesleges a rinyálás. Én is tudom, hogy szarul játszik, de még ígyis második a házi góllövő listán + gólpasszokban is második CR és Bale mellett. Engem csak az idegesít, hogy többen kb Böde szintre állítják be a csávót, mintha nem tudna 2 egyeneset belerúgni a labdába, holott azért annyira nem siralmas a helyzet. Ha lehet, én is hoznék mellé/helyette egy jobb csatárt csak éppen nem igazán lehet.

Gerr90
Kedvenc játékosaid: Modrić, Camavinga

HozzászólásSzerző: Gerr90 » 2013. december 27., péntek 11:31

Reaper's Scythe írta:Ja hülyeséget kérdezek, ezért te megkérdezed ugyanazt :lol: De még érvet nem hoztál fel ellene csak annyit, hogy szar meg nem tett le semmit az asztalra.
Én aláírom, hogy nem tud konstans jó teljesítményt lehozni, de továbbra sincs nála jobb opció. Ráadásul a statjai sem azt mutatják, hogy nagyon le lenne maradva az általam említett másik 9 csatártól sőt, nem egyet meg is előz. Úgyhogy továbbra is várom a normális érveket, mert az, hogy "szar" meg "nem tett le semmit az asztalra" nem érv.
A legnagyobb érvem Benzema ellen, hogy nem csatár. Hivatalosan persze az és a posztja is rendre ennek megfelelô, meccsrôl-meccsre, de ettôl még az én olvasatomban ô nem csatár. Ráerôltethetjük ezt a szerepkört, hátravonhatjuk és a CR-Bale szárnnyal még eredményes is lehet, de a fenébe is, mi, Madridisták nem ehhez a színtelen-szagtalan valamihez vagyunk szokva, amit produkál. Ide a világ legjobb csatárai kellenek, nem valaki, aki évek óta kapja a bizalmat az egy jó évére. Aki lelkisérült, aki nem bírja a konkurenciát, de elkényelmesedik, ha nincs.
A Real Madridban játszik, megbecsülhetné. Melyik másik játékos várja el, hogy állandóan pátyolgassák?!
Engem nagyon irritál a hozzáállása. A technikai tudása megvan, de se akarás, se gyôztes mentalitás.
Suarez kellene ide, akinek van vér a pucájában! Felüdülés lenne végre egy csatár a Real keretében.

realistahuni
Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
Kedvenc csapatod: Los negros

HozzászólásSzerző: realistahuni » 2013. december 27., péntek 11:27

Azzal felesleges mentegetőzni, hogy top 10, mert előrébb nem leszünk.DM is top 10 jobb szélső, meg Khedira is a "szakma szerint" top 10 vkp, de BL győzelemhez ahogy látjuk bőven kevés ez is. Cserének még jó is lenne Benya de padoztatni már luxus szerintem egy 35 milliós játékost ilyen fizetéssel.
Higuain megkapta a fikázást, Özil megkapta, DM, Khedira megkapja, és Benzema is megérdemli, ezen kár csodálkozni.

peti_madrid
Kedvenc játékosaid: Zizou, Guti, Modric, CR

HozzászólásSzerző: peti_madrid » 2013. december 27., péntek 11:27

Hagyjuk már ezeket a statisztikákat... Olyanok, mint a youtubeos videók, bárkiről lehet csinálni egy olyat, ami tetszik a szemnek... Lássuk be, hogy Benzema kevés ide, nem bírja ezt a nyomást, de mivel csak Morata van mögötte, ezért még muszáj maradnia. Ettől függetlenül :banplz: :banplz:

Sunsky
Kedvenc játékosaid: Ibra, Modric, Isco, Neymar

HozzászólásSzerző: Sunsky » 2013. december 27., péntek 11:24

Reaper's Scythe írta:Ja hülyeséget kérdezek, de még érvet nem hoztál fel ellene csak annyit, hogy szar meg nem tett le semmit az asztalra.
Én aláírom, hogy nem tud konstans jó teljesítményt lehozni, de továbbra sincs nála jobb opció. Ráadásul a statjai sem azt mutatják, hogy nagyon le lenne maradva az általam említett másik 9 csatártól sőt, nem egyet meg is előz. Úgyhogy továbbra is várom a normális érveket, mert az, hogy "szar" meg "nem tett le semmit az asztalra" nem érv.
Normális érveket már felsoroltam 4 hsz-szel ezelőtt...
zalkrisz írta:Hát az utóbbi pár meccs még azt sem közelíti meg. Olyan lomha lett kb, mint nagyanyám, ha a labdák csak 1-2 méterre pattognak tőle, akkor már jók vagyunk, a támadások elakadnak a passzai pontatlanok. Én nem tudom mi van vele, de valami kegyetlen fos, amit mutat.
Nekem az a fajta csatár kell, aki képes váratlanul gólt lőni, aki, ha másoknak nem megy, képes hátán vinni a csapatot. Benzemának csak akkor megy jól, mikor a többinek is. De minek hozzak fel még érveket. Egyszerűen annyira irritál a tesze-tosza játéka, és mindez a legmagasabb szinten, hogy még Higuaint is visszasírom. De védjétek csak, 5 éve más nem megy. Ha nem veszitek észre mennyi támadás akad el rajta, és a lomhasága mekkora hátrány, akkor nincs miről beszélni.

De én kérek elnézést, Benzema ugyanolyan jó, mint Suárez, Ibra, Falcao, Costa meg a másik 5 felsorolt......

Reaper's Scythe

HozzászólásSzerző: Reaper's Scythe » 2013. december 27., péntek 11:20

Ja hülyeséget kérdezek, ezért te megkérdezed ugyanazt :lol: De még érvet nem hoztál fel ellene csak annyit, hogy szar meg nem tett le semmit az asztalra.

Sunsky

HozzászólásSzerző: Sunsky » 2013. december 27., péntek 11:16

pátkán írta: Mi olyan vicces? neked is van egy véleményed meg neki is.
Mert nem tudom milyen szemüveg kell, hogy Benzemát a többiekkel egy lapon lehetsen említeni. A francia válogatottban 0. Nálunk volt 1 elfogadható éve. amúgy 10 meccsenként van 1 jó meccse, aztán ennyi.
Reaper's Scythe írta:Miért teszed fel ugyanazt a kérdést, amit én? Én nem azt írtam, hogy Benzema sokat tett le az asztalra, hanem várom a neveket, akik olyan hű, de sokat tettek le az asztalra CR-en meg Casillason, esetleg Alonson kívül, hamár ezzel szapulja mindenki a franciát.
Mert hülyeséget kérdezel... mi köze egy védőnek egy csatár teljesítményéhez? Vagy egy kapusnak, középpályásnak? Nem azzal kell védeni valakit, hogy másra mutogatsz. De volt itt mellette egy Higuain, aki ugyanúgy el lett paterolva, holott többet köszönhettünk neki, mint Karimnak. Csak ez nem erről szól. Ha valaki szar, akkor szar.

Reaper's Scythe

HozzászólásSzerző: Reaper's Scythe » 2013. december 27., péntek 11:12

Miért teszed fel ugyanazt a kérdést, amit én? Én nem azt írtam, hogy Benzema sokat tett le az asztalra, hanem várom a neveket, akik olyan hű, de sokat tettek le az asztalra CR-en meg Casillason, esetleg Alonson kívül, hamár ezzel szapulja mindenki a franciát.

Attól még, mert te elcserélnéd bármelyikre, ott van a TOP 10-ben, akiket felsoroltam azokon kívül nincs jobb nála, de a felsoroltak közül se mind, ráadásul egyik sem megszerezhető. Costa, Cavani, Rooney meg nem is kéne, Ibra meg a kora miatt nem lenne már opció.

pátkán

HozzászólásSzerző: pátkán » 2013. december 27., péntek 11:11

zalkrisz írta:Te milyen neveket soroltál fel ember? Kivétel nélkül bármelyikre elcserélném. Top 10-es csatár???
Mi olyan vicces? neked is van egy véleményed meg neki is.

lehet itt jönni facebookkal, lehet itt jönni pózolásokkal,tiniribikkel, ez a manusz akkor is kell ide :salute:
joabulicsak

Sunsky

HozzászólásSzerző: Sunsky » 2013. december 27., péntek 11:04

Reaper's Scythe írta:Soroljátok már a játékosokat a keretből, aki olyan sokkal többet tett le az asztalra, mint ő
Hihetetlen, hogy páran mennyire semmibe nézik, holott simán TOP 10-es csatár, akármilyen szar meccseket is hoz le.
(Nálam a TOP 10, sorrend nélkül: Ibra, Suarez, Lewandowski, Falcao, Rooney, RvP, Agüero, Cavani, Diego Costa, Benzema)
Miért, mit tett le nálunk Benzema az asztalra? Most a játék képéről beszélünk, a befejezésekről, egy csatár dolgairól. Eddig mindenki azzal védte, hogy összjátékban jó, hát mostmár abban sem. Te milyen neveket soroltál fel ember? Kivétel nélkül bármelyikre elcserélném. Top 10-es csatár??? :lol: :lol:

Reaper's Scythe

HozzászólásSzerző: Reaper's Scythe » 2013. december 27., péntek 10:59

Soroljátok már a játékosokat a keretből, aki olyan sokkal többet tett le az asztalra, mint ő :lol:
Hihetetlen, hogy páran mennyire semmibe nézik, holott simán TOP 10-es csatár, akármilyen szar meccseket is hoz le.
(Nálam a TOP 10, sorrend nélkül: Ibra, Suarez, Lewandowski, Falcao, Rooney, RvP, Agüero, Cavani, Diego Costa, Benzema)

Vissza: