Mozi, filmek
Re: Mozi, filmek
Nem is beszélnek, hanem kiabálnak egyszerre. A 3 órás játékidő ellenére egyáltalán nem tűnt hosszú filmnek, persze azért van 1-2 jelenet, amit azért szépen elnyújtottak. DiCaprio pedig hozza a szokásos zseniális alakítását.
Tegnap megnéztem egy interjút, amiben LDC és Scorsese azt mondták, hogy ez kb egy 6-7 éves projekt volt. Illetve először Pittnek szánták a főszerepet.
Tegnap megnéztem egy interjút, amiben LDC és Scorsese azt mondták, hogy ez kb egy 6-7 éves projekt volt. Illetve először Pittnek szánták a főszerepet.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Remélem is, hogy jó lesz Úgy volt, hogy tegnap nézzük meg, de sajna közbe jött néhány embernek 1-2 dolog...Zsombor írta:Szerintem jó lett. Sajnos szinkronos tudtam csak megnézni,de ha kijön biztos, hogy angolul is megnézem.Remy írta:Ma Wall Street farkasa jön
Amúgy azt hallottam a feliratos verzióról, hogy nem a legjobb, mert van több olyan jelenet is, ahol rengetegen beszélnek egyszerre, és ezt feliratosan nem igazán lehet átadni. Nyilván ha tudsz valamennyire angolul, akkor könnyebb.
Mi szinkronosan nézzük meg ma, de amint kijön szerintem meglesem feliratosan is, aztán meglátjuk úgy milyen.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
Szerintem jó lett. Sajnos szinkronos tudtam csak megnézni,de ha kijön biztos, hogy angolul is megnézem.Remy írta:Ma Wall Street farkasa jön
- Ferencváros
- Kedvenc csapatod: Ferencváros, Nashville, Magyar válogatott
Az elmúlt napok filmjeiről egy kisebb értékelés, bár nem vagyok egy nagy kritikus.
A vadászat
Ez fogott meg a legjobban. Habár 20-30 percig semmi nem történt igazán, aztán nagyon érdekessé vált. Érdekes téma volt, kell néha egy ilyen is, a sok amerikai hülyeség mellé. Ami nem tetszett, hogy Lucas nem nagyon állt ki magáért. Arra pedig kíváncsi vagyok,Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!hogy ki lőtt rá a végén.
Mindenféleképpen ajánlani tudom, habár kell hozzá némi értelem szerintem, hogy megértsd a filmet. Bőven csinálhatták volna hosszabbra is.
10/8
A 42-es
Ha először látok ilyen filmet, azt mondom, hogy jó. Oké, igaz történet alapján, meg mindent, de már annyiszor eljátszották ezt a filmet, hogy a négerek ki vannak közösítve. A megállíthatatlan, Emlékezz a titánokra. Így számomra egy szimpla sablonfilm. Bár egyszer meg lehet nézni.
10/5
Családi üzelmek
Szerintem is, az elmúlt évek egyik legjobb vígjátéka, habár nem volt nehéz überelni az eddigieket. Jennifer Anniston még mindig bombanő. Az elmúlt évek egyik olyan filmje, amin fel-fel tudtam nevetni néha. Márpedig nálam ez ritka.
10/7
Mellékhatások
Nem sok film van, amit kikapcsolok idő előtt..végül is ezt sem, de valami hatalmas szenvedés volt. Lehet azért, mert már éjfél körül néztem, és fáradt voltam, de ez valami nagyon gyenge volt. Nem jött be egyáltalán.
10/3
Izomagyak
Ez a másik olyan film, amit csak azért nem kapcsoltam ki, mert bírom Mark Wahlberget, meg Dwayne Johnsont is.De ez tényleg olyan film, amit fél óra alatt lejátszhattak volna.
10/2
A Noble család
Megint egy kellemes film, mert olyan a témája, ami nem mindennapi. Elkényeztetett emberek. Szép valóság. Az apjuk ráun, és meg akarja leckéztetni őket. Tény, lehetett volna jobb is, de már a téma miatt is megéri megnézni.
10/6.5
A mintatanár
Valahogy ez a film sem jött át. Olyan semmitmondó, és valószerűtlen számomra. Túl jószívű a főszereplő, számomra elveszti a realitását a film. Vagy lehet, csak ritka az ilyen ember..sőt.
10/4
A magányos lovas
Kicsit hajaz szerintem, a Django elszabadul című filmre. Nem tudom miért, de egyből az ugrott be. A sztorija tetszik, a szereplők jól alakítanak, kellemes két és fél óra. Eleinte nehezen akartam nekiülni, de annyian dicsérték már, hogy kénytelen voltam, de bevallom, nem bántam meg.
10/7
A vadászat
Ez fogott meg a legjobban. Habár 20-30 percig semmi nem történt igazán, aztán nagyon érdekessé vált. Érdekes téma volt, kell néha egy ilyen is, a sok amerikai hülyeség mellé. Ami nem tetszett, hogy Lucas nem nagyon állt ki magáért. Arra pedig kíváncsi vagyok,Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!hogy ki lőtt rá a végén.
Mindenféleképpen ajánlani tudom, habár kell hozzá némi értelem szerintem, hogy megértsd a filmet. Bőven csinálhatták volna hosszabbra is.
10/8
A 42-es
Ha először látok ilyen filmet, azt mondom, hogy jó. Oké, igaz történet alapján, meg mindent, de már annyiszor eljátszották ezt a filmet, hogy a négerek ki vannak közösítve. A megállíthatatlan, Emlékezz a titánokra. Így számomra egy szimpla sablonfilm. Bár egyszer meg lehet nézni.
10/5
Családi üzelmek
Szerintem is, az elmúlt évek egyik legjobb vígjátéka, habár nem volt nehéz überelni az eddigieket. Jennifer Anniston még mindig bombanő. Az elmúlt évek egyik olyan filmje, amin fel-fel tudtam nevetni néha. Márpedig nálam ez ritka.
10/7
Mellékhatások
Nem sok film van, amit kikapcsolok idő előtt..végül is ezt sem, de valami hatalmas szenvedés volt. Lehet azért, mert már éjfél körül néztem, és fáradt voltam, de ez valami nagyon gyenge volt. Nem jött be egyáltalán.
10/3
Izomagyak
Ez a másik olyan film, amit csak azért nem kapcsoltam ki, mert bírom Mark Wahlberget, meg Dwayne Johnsont is.De ez tényleg olyan film, amit fél óra alatt lejátszhattak volna.
10/2
A Noble család
Megint egy kellemes film, mert olyan a témája, ami nem mindennapi. Elkényeztetett emberek. Szép valóság. Az apjuk ráun, és meg akarja leckéztetni őket. Tény, lehetett volna jobb is, de már a téma miatt is megéri megnézni.
10/6.5
A mintatanár
Valahogy ez a film sem jött át. Olyan semmitmondó, és valószerűtlen számomra. Túl jószívű a főszereplő, számomra elveszti a realitását a film. Vagy lehet, csak ritka az ilyen ember..sőt.
10/4
A magányos lovas
Kicsit hajaz szerintem, a Django elszabadul című filmre. Nem tudom miért, de egyből az ugrott be. A sztorija tetszik, a szereplők jól alakítanak, kellemes két és fél óra. Eleinte nehezen akartam nekiülni, de annyian dicsérték már, hogy kénytelen voltam, de bevallom, nem bántam meg.
10/7
- soadroli
- Kedvenc csapatod: a másik
Jól megy Én ma akartam menni a Mittyre, csak lebetegedtem egy kicsit, de még idén megnézem. 47 Ronint látta már valaki?Remy írta:Ez a Walter Mitty egész jó lett. Kellemesen csalódtam benne.
Ma Wall Street farkasa jön
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Ez a Walter Mitty egész jó lett. Kellemesen csalódtam benne.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
The Class of '92
Hali! Nem tudjátok,hogy a közeljövőben lesz-e magyar felirat a filmhez vagy esetleg már valahol van, csak én vagyok a béna és nem találom?
Hali! Nem tudjátok,hogy a közeljövőben lesz-e magyar felirat a filmhez vagy esetleg már valahol van, csak én vagyok a béna és nem találom?
"If you don't like your destiny, don't accept it."
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Hát nagyon nem csak téged, kb. amióta szerepel a mozivásznon lejátszott mindenféle kis agyonsztárolt ringyót. Aztán most ő a sztár, csak hát ő nem jogtalanul. Éhezők viadalát is megéri miatta meglesni.sentry írta:Mivel nem nagyon érdekel az Oscar egy ideje, így nem is tudtam hogy ő kapta idén februárban. Hopsz.
De hát akkor nem csak engem nyűgözött le az alakításával.
Bocs a dupláért.
Az Életrevalók-hoz hasonlóan ezt a filmet sem tudom megunni. David Fincher alkotása, Michael Douglas a főszerepben, erősen ajánlom mindenkinek, aki még nem látta.
Játsz/ma (The Game)
Játsz/ma (The Game)
Mivel nem nagyon érdekel az Oscar egy ideje, így nem is tudtam hogy ő kapta idén februárban. Hopsz.
Bocs a dupláért.
Bocs a dupláért.
Silver Linings Playbook/Napos oldal (2012)
Elég jó kis dráma. Nem az a befordulós, napokat gondolkodós, de tetszett. Jóféle.
Jennifer Lawrence-re pedig érdemes figyelni, ügyes színésznő.
No, de nem írok fél oldalas elemzést, nem vagyok ....
8/10
Elég jó kis dráma. Nem az a befordulós, napokat gondolkodós, de tetszett. Jóféle.
Jennifer Lawrence-re pedig érdemes figyelni, ügyes színésznő.
No, de nem írok fél oldalas elemzést, nem vagyok ....
8/10
- nmate
A papó a legjobb benne "Úgyhogy meg kell hágni azt a nőt... vagy ha nem akarod, akkor küldd el hozzám"
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
A második rész is hatalmas, meg is nézem őket a szünetbennmate írta:Karácsonyi filmnek még, bár a témája nem a karácsony: A szomszéd nője mindig zöldebb. Istenem... szanaszét röhögöm az agyam minden egyes alkalommal a Jack Lemmon - Walter Matthau duón, eszméletlen zseniális figurák
- nmate
Karácsonyi filmnek még, bár a témája nem a karácsony: A szomszéd nője mindig zöldebb. Istenem... szanaszét röhögöm az agyam minden egyes alkalommal a Jack Lemmon - Walter Matthau duón, eszméletlen zseniális figurák
- Remy
- Kapcsolat:
Én inkább megnézem, hogy a Nakatomi toronyházban hogyan ünnepelneksoadroli írta: Ma meg is néztem a Bunyó karácsonyigot, még mindig baromi jó
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- soadroli
Bud Spencer és Terence Hill életműdíjat kaptak (3 éve ). Videó
Imádom őket, mikor állva tapsol mindenki...huhh Ma meg is néztem a Bunyó karácsonyigot, még mindig baromi jó
Imádom őket, mikor állva tapsol mindenki...huhh Ma meg is néztem a Bunyó karácsonyigot, még mindig baromi jó
- Anis
- Kedvenc játékosaid: Drogba, Essien, CR, Di Maria
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Chelsea, Inter
Visszatérve a karácsonyi filmekhez: itt van 10 film, a klasszikus fajtából, ahonnan lehet válogatni!
Van benne '47-es és még '38-as film is.
Van benne '47-es és még '38-as film is.
FERRARI - MSchumi - Alonso - Kimi - Federer - Kobe - LeBron
London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!
London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!
- Anyaka
- Kedvenc játékosaid: Raul
- Kedvenc csapatod: Hungary
Kellemes kis horror lesz ez. Nem túl eredeti, de talán jól lesz megvalósítva. De megnézem, és kiderül.
The Human Race
The Human Race
- Remy
- Kapcsolat:
Sötét lovag - Felemelkedés
Akármennyire is imádom ezt a filmet, azt a végjátékot nem fogom megbocsájtani Nolannek. Óriási ziccert hagyott ki...
Na mindegy... egyszer a jövőben remélem, hogy egy azaz 1 részig még visszatér ehhez az univerzumhoz, és Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!csinál egy Robin filmet. Én nagyon örülnék neki. JGL-t amúgy is bírom.
Akármennyire is imádom ezt a filmet, azt a végjátékot nem fogom megbocsájtani Nolannek. Óriási ziccert hagyott ki...
Na mindegy... egyszer a jövőben remélem, hogy egy azaz 1 részig még visszatér ehhez az univerzumhoz, és Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!csinál egy Robin filmet. Én nagyon örülnék neki. JGL-t amúgy is bírom.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- soadroli
Szerintem is jó. Evil dead 1 meg tényleg fos. De ez full hülyeség, nem kell komolyan venni. Nem tudom mit vártál tőleBoky írta:miről beszélsz? zseniális film, legalább 8/10.lordgabi írta:Közben megemlítette soadroli a Náci zombik (Død snø, 2009) c. förmedvényt, ez mégis mi?!
2 pont IMDb-n, nem sok kellett, hogy megközelítse a Gonosz halott első részét, az egyetlen eddigi egyesem.