Nézzél körül itt, sokaknak volt már ilyen gondja.Win7. A képernyőillesztő hibáját irja ki állandóan.
OFF
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Re: OFF
Win7. A képernyőillesztő hibáját irja ki állandóan. A kép elsőtétül,majd 2-3 mp után visszaáll.
Mit tegyek? Vegyek egy nagy levegőt?
Mit tegyek? Vegyek egy nagy levegőt?
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- chosenone46
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
kicsit megkésve, de köszi srácok a tippeket a "barátnőajándékvásárhoz".
"...csak a kedvesség, az öröm,
a pardon, meg a köszönöm,
a gyöngédség, a figyelem,
csak az az igaz idelenn..."
a pardon, meg a köszönöm,
a gyöngédség, a figyelem,
csak az az igaz idelenn..."
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
békéscsaba, 2013.12.27.pheco írta:Nagyon durva ez az idojaras. Tegnap egy vekony pulcsiba meg egy dzsekibe mentem el itthonrol.. Nem igazan szeretem a telet, de ez azert mar tulzas.
- h3x0r
Parszor mar beszeltunk a facebookrol, azon belul is jo par idiotarol.
Ezen az oldalon osszefoglalnak 10 ilyen tipust
Ezen az oldalon osszefoglalnak 10 ilyen tipust
- GT37
- Kedvenc csapatod: Barça, Spurs
Majd március-áprilisban jöhet a hó.pheco írta:Nagyon durva ez az idojaras. Tegnap egy vekony pulcsiba meg egy dzsekibe mentem el itthonrol.. Nem igazan szeretem a telet, de ez azert mar tulzas.
Amúgy ma én is rövidgatyában és pólóban fociztam három órát... Mondjuk én alapvetően szeretem a telet, de most nem hiányzik valahogy.
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Nagyon durva ez az idojaras. Tegnap egy vekony pulcsiba meg egy dzsekibe mentem el itthonrol.. Nem igazan szeretem a telet, de ez azert mar tulzas.
- hala real
- Kedvenc játékosaid: casillas, r9, cr7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Ferencváros
segitsetek, mert felb.sz ez a ge.i....gepen nem enged semmit csinalni, barmit akarok, bejon a k.rva windows accelerator pro es blokkol mindent..meg a firefoxot se engedi..de a programok kozott nincs is ott...mit csinaljak? nagzon felszab mar...
Annyi a köcsög , hogy megtelik velük a Nou Camp.
"A szívem inkább fehér, mint gránátvörös-kék” – (R9)
"Megvan a véleményem, de tudom, hogy bármit is mondok, úgyis rossz fényben tüntetik fel." - C.Ronaldo
"A szívem inkább fehér, mint gránátvörös-kék” – (R9)
"Megvan a véleményem, de tudom, hogy bármit is mondok, úgyis rossz fényben tüntetik fel." - C.Ronaldo
- Santi
- Kedvenc játékosaid: Santillana, RobyCarlos, Casillas, Zidane, Callejón
Ennyiért nem hiszem, hogy eltudom adni, de azért megadom az érdeklődő face elérhetőségét, hátha megtudjátok beszélni. Lökök pm-et.filatáska írta:Na most vagyok gépközelben!
Körbenéztem Van aki, 50 k felett árulja a használtabb ugyaniilyen kormányát. Így én 42-3 k-ért tudnám eladni, vmint ajándék ps3 játékot is tudok adni. Esetleg add meg a vevő(k) adatait, hogy fel tudjam venni a kapcsolatot. Szerintem ez reális ár, tekintve a minőséget, az újszerű állapotot valamint azt, hogy már sajnos nem gyártják.
Jöhet pü.
- Sunsky
- Kedvenc játékosaid: Ibra, Modric, Isco, Neymar
Csak poén volt, gondolom nincs neki épp véletlenül a fiókban egy kicsi.. na mindegy, visszavettem.............Realista24 írta:Mondjuk, aki még egyszer drogozásra biztat valaki mást, azt véglegessel kivágom. Még, ha konkrétan nem is ezt írtad, nem érdekel.
Szar poén, késő bánat. R24
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Mondjuk, aki még egyszer drogozásra biztat valaki mást, azt véglegessel kivágom. Még, ha konkrétan nem is ezt írtad, nem érdekel.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
mert nem volt annyi eszed hogy egy kis fűvel "lehozd" magadzalkrisz írta:plusz nem aludtam egész éjjel, asszony örült is neki
joabulicsak
- Sunsky
- Kedvenc játékosaid: Ibra, Modric, Isco, Neymar
Orrspré, pia, speed. Nekem probléma alkohollal most letudva, eddig nem kaptam levegőt, de megittam a maradék nemtudommit és mindjárt jobban vagyokreeed_ati írta:Az alkohol olyan szempontból jó, hogy egy bizonyos mennyiség után baromira nem foglalkozol majd vele, hogy neked orrdugulásod van.Orrdugulás ellen valami jó bevált tipp?
Szerintem egy próbát mindenképpen megér. :Đ
Speed-et egyszer próbáltam, bár nem épp orrdugugálsra akartam, de hogy elmúlt az is pillanatok alatt, az csak hab volt a tortán.. plusz nem aludtam egész éjjel, asszony örült is neki
- reeed_ati
- Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane
Az alkohol olyan szempontból jó, hogy egy bizonyos mennyiség után baromira nem foglalkozol majd vele, hogy neked orrdugulásod van.Orrdugulás ellen valami jó bevált tipp?
Szerintem egy próbát mindenképpen megér. :Đ
Na most vagyok gépközelben!
Körbenéztem Van aki, 50 k felett árulja a használtabb ugyaniilyen kormányát. Így én 42-3 k-ért tudnám eladni, vmint ajándék ps3 játékot is tudok adni. Esetleg add meg a vevő(k) adatait, hogy fel tudjam venni a kapcsolatot. Szerintem ez reális ár, tekintve a minőséget, az újszerű állapotot valamint azt, hogy már sajnos nem gyártják.
Jöhet pü.
Jöhet pü.
- Santi
- Kedvenc játékosaid: Santillana, RobyCarlos, Casillas, Zidane, Callejón
Mindjárt vége a napnak, de még semmit nem írtál. A vevők meg engem már zaklatnak egész nap, mert megpendítettem, hogy tudok egy eladó kormányt.filatáska írta:Holnapig írok, addig tájékozódok, hogy mennyit ér kb.
Próbáld a szádon venni a levegőt.
-
- Kedvenc játékosaid: Benzema, Coentrao, Varane, Modric
nem, még él és virul a biznisz a józsefvárosin, nem fogják azt úgysem bezárni, ha meg mégis, akkor is szépen átköltöznek másik helyre.(apropó, bezárták azt? mert hallottam ilyet, meg az ellenkezőjét is, és nem tudom mi van most).
But he is a good boy...