Mennyei futball
-
- Kedvenc játékosaid: Gera, Lipcsei, Ronaldo, Zidane, Henry
- Kedvenc csapatod: FTC, Real Madrid
Re: Mennyei futball
Jova sajnos gyenge, kijövetelei borzalmasak és nagyon bizonytalan!Kurucz pedig megsérült még kb 4-5 hónap mire felépül!
Jól jön(ne) Dibusz!
Jól jön(ne) Dibusz!
- Anis
- Kedvenc játékosaid: Drogba, Essien, CR, Di Maria
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Chelsea, Inter
Jove és a másik kapus kevésnek bizonyult vagy mire fel kéne még Dibusz? Értem én hogy az egyik legjobb magyar kapus az NB1ben, de akkor is. Felváltva védenek Jovával? Uzoma amilyen gagyi volt az elején, úgy feljavult az utóbbi meccseken. Pár pécsi meccset sikerült elkapnom a TV-ben (az ellenfelek miatt néztem a meccseiket). Márkvárt is kiemelkedett a csapatból.BBarni írta:Dibusz a pletykák szerint a téli felkészülést már nálunk kezdi, neki örülök, de Uzoma vagy Márkvárt is megérne egy próbát!
de lehet hogy valaki majd besegít mondjuk nyárig és ott majd kiderül hogyan tovább. de ha a jobbak elmennek, akkor lehet hogy a ZTE sorsára juthatnak. (10 pont előnyük van az MTK-val szemben, azt kéne megtartani 13 fordulón át, Kaposvár meg már kb kiesett)
FERRARI - MSchumi - Alonso - Kimi - Federer - Kobe - LeBron
London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!
London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!
-
A pécsi focinak annyi...
Sajnálom őket, mert szimpatikusak voltak, de nekik annyi, már télen szét fogják őket rabolni!
Dibusz a pletykák szerint a téli felkészülést már nálunk kezdi, neki örülök, de Uzoma vagy Márkvárt is megérne egy próbát!
Sajnálom őket, mert szimpatikusak voltak, de nekik annyi, már télen szét fogják őket rabolni!
Dibusz a pletykák szerint a téli felkészülést már nálunk kezdi, neki örülök, de Uzoma vagy Márkvárt is megérne egy próbát!
- Ferencváros
- Kedvenc csapatod: Ferencváros, Nashville, Magyar válogatott
Wertz írta:Tehát azért ne játsszon, mert neked ellenszenvesFerencváros írta:akkora "sztár", hogy leszarja a címeres mezt.
azért mert egy normális meccse nem volt még a válogatottban, ennyi erővel mást is ki lehetne próbálni..akik legalább küzdenének.
nem tudom ebből, hogy adódott az, hogy ellenszenves.
- IkerCasillas
- Kedvenc játékosaid: IC
- Kedvenc csapatod: RMCF
Az, hogy Balázska sokszor csak lézeng a pályán nem magánvélemény kérdése, hanem tény.Wertz írta:Tehát azért ne játsszon, mert neked ellenszenves
Ebből adódóan Ferencváros se ellenszenv alapján rakná ki a kezdőből, hanem azért, hogy kicsit elgondolkodjon és lássa, hogy hogyan kell hajtani 10 millió emberért.
Tehát azért ne játsszon, mert neked ellenszenvesFerencváros írta:Stieber, Lovrencsics. Mindkettőnek elég jól megy a csapatába, és egyik sem akkor "sztár", hogy leszarja a címeres mezt. Persze lehet, hogy ugyan olyan gyengébbek lennének mint Balázs, de akkor nem mindegy melyikük játszik? Legalább ők lehet nem magukért játszanának, és küzdenének. Az esélyt megérdemelhetnék.Wertz írta:Még megérteném, hogy sokan nem akarják kezdőként látni Dzsudzsákot. Csak az a helyzet, hogy nincs értelmes szélsőnk aki játszhatna helyette
- GT37
- Kedvenc csapatod: Barça, Spurs
Chiriches mellé jó lenne, mindketten meccsenként legalább ötször kezdenének el cselezgetni az ellenfél térfelén.BBarni írta:Nem takarodnak a csirkék!
GT hova kell nektek Besic, legjobb játékos lenne a csapatodban!
Azért remélem nem megy el a mennyeiből egy biszem-baszom ligába....
Amúgy elférne Chiriches, Dawson és Vertonghen mögé.
Bár sajnos ez csak a biszem-b@szom karalábéliga, nem hiszem, hogy otthagyná ezért a Mennyiet.
-
Nem takarodnak a csirkék!Besic nem zárja ki a váltást, Angliába hívhatják, a sport.ba azt írja, két Premier League-ben szereplő együttes, a Tottenham és a Fulham is szeretné megszerezni a futballistát, méghozzá már januárban.
GT hova kell nektek Besic, legjobb játékos lenne a csapatodban!
Azért remélem nem megy el a mennyeiből egy biszem-baszom ligába....
- Ferencváros
Stieber, Lovrencsics. Mindkettőnek elég jól megy a csapatába, és egyik sem akkor "sztár", hogy leszarja a címeres mezt. Persze lehet, hogy ugyan olyan gyengébbek lennének mint Balázs, de akkor nem mindegy melyikük játszik? Legalább ők lehet nem magukért játszanának, és küzdenének. Az esélyt megérdemelhetnék.Wertz írta:Még megérteném, hogy sokan nem akarják kezdőként látni Dzsudzsákot. Csak az a helyzet, hogy nincs értelmes szélsőnk aki játszhatna helyette
Egyébként Vili minden meccsen hozta az átlagos teljesítményét. Komolyan, évekig szidtam, de általában ő a legjobbunk, szomorú, de néha a leggólveszélyesebb is.
-
Véber aki le kopasz fejű teknőcözte Kondást
Már csak Mészöly kéne oda
Már csak Mészöly kéne oda
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Casillas, Falcaó
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Dehogy hitte, ő annyira jó a csapatával szemben, hogy feláldozta volna a szabadságát is értükBBarni írta:Azt hitte érte jöttek!
De amúgy van valami a mondanivalójában, Egervári után, aki szerintem babusgatta a szegény pökhendi szeretett csapatát, kell egy erőskezű diktátor, aki rendbe szedi őket, hogy erre a feladatra Pintér elég lesz-e az majd kiderül.
És ha ezen a vonalon indulunk el, akkor Pintér kinevezi a két segítőjét: Urbán Flóriánt és Véber Györgyöt, ott lesz aztán ne mulass, csak a végén a válogatott meccsein kint lesz a 18 karika
-
Urbán Flórián: Az, hogy egy top edzőt idehozunk, és elkezd okoskodni, és elkezdi a magyar játékosoknak, hogy légy szíves, fáradj arrébb, és légy szíves, tolódj egy kicsit, erre nincs idő. A magyar játékosnál nincs légy szíves. Takarodjál oda, mert levágom a fejed. Így kell beszélni velük, legalábbis így gondolom. Pintér Attila erre maximálisan alkalmas. Lehet, hogy a személye megosztó a közvéleménynek, de üdvözlöm ezt a döntést” – mondta a volt válogatott labdarúgó.
I love mb1
Vele a legjobb sztori amikor a vasasnál volt edző jöttek néhány bundázó játékosáért a sünök és mikor benyitottak az öltözőbe, falfehér arccal felállt és nyújtotta a kezét a zsaruknak! Azt hitte érte jöttek!
Még megérteném, hogy sokan nem akarják kezdőként látni Dzsudzsákot. Csak az a helyzet, hogy nincs értelmes szélsőnk aki játszhatna helyette
Amúgy is mondjon már nekem valaki csak egy mezőnyjátékost aki tényleg játszott legalább 3 jó meccset a VB selejtezőkön
Ja persze tudom ott van Lovrencsics. Ő pont az a játékos, akit azért várnak a kezdőbe, mert még nem játszott a válogatottban. Majd játszik ő is pár gyenge meccset és ugyanúgy köpködve lesz, mint Dzsudzsák vagy Szalai
Amúgy is mondjon már nekem valaki csak egy mezőnyjátékost aki tényleg játszott legalább 3 jó meccset a VB selejtezőkön
Ja persze tudom ott van Lovrencsics. Ő pont az a játékos, akit azért várnak a kezdőbe, mert még nem játszott a válogatottban. Majd játszik ő is pár gyenge meccset és ugyanúgy köpködve lesz, mint Dzsudzsák vagy Szalai
-
Nem kell személyeskedni!kicsit több szerénységgel.
biztos te vagy minden idők legjobban informált valakije, egy igazi BENNFENTES, nem vitatom. hajrá. legyél büszke vele.
(bár elhiheted, nem egyedül vagy vele a világon, csak van aki ezt más méretű arcszerkezettel adja elő)
szóval annyi: régóta olvasom a madridom.hu oldalt, és a fórumot. ez a topic elvileg a magyar focié. te úgy kezeled, mintha valamiféle ferencváros oldal lenne. ez egy dolog. de néha - és tegnap igencsak - túlmegy egy ponton az, ahogy más csapatokkal szemben, más csapatok szurkolóival szemben viselkedsz. köpködsz, holott a saját csapatodra is lenne mit. ezért mondom: több szerénységgel, nemcsak a fradika van a világon.
tudod: ERKÖLCS, erő, egyetértés. csak tudod mit jelent, mégiscsak a ti jelmondatotok.
ennyi.
(egyébként emiatt a képmutató fradizmus miatt utálják legalább annyian a kedvenc egyletedet, mint amennyien szeretitek.)
A többivel érdemben nem tudok foglalkozni, szerintem nem léptem át a határ, mert akkor a modik írtak volna!Megcáfolni pedig ahogy látom nem tudod amit írtam!
Szép estét!
(Az utálat pedig azt jelenti, hogy valamit jól csinálunk! )
- Ferencváros
Miért lenne magasabban jegyzett, mint a Bajnokok Ligája résztvevő Schalke kezdőcsatára, vagy a Bundesliga középmezőnyének húzóembere? Mert volt két-három jó éve? Akkor viszont Gera a legjobbPrométheusz írta:
nem a Dinamo Moszkvát neveztem magasan jegyzett csapatnak, hanem Dzsudzsákot magasan jegyzett játékosnak. ez meg akár tetszik - akár nem tény
- Prométheusz
- Kedvenc játékosaid: Raul, Casillas, Puskás
nem a Dinamo Moszkvát neveztem magasan jegyzett csapatnak, hanem Dzsudzsákot magasan jegyzett játékosnak. ez meg akár tetszik - akár nem tényFerencváros írta:Azért egy Dinamo Moszkvát ne nevezzünk magasan jegyzett csapatnak.Prométheusz írta:
nyilván el kell felejteni a jelenkori magyar foci legmagasabban jegyzett játékosát. persze.
Pár évvel ezelőtt igen, ott volt a toppon a PSV-ben, aztán elvitte a pénz. Azóta egy Huszti, egy Szalai sokkal "magasabban jegyzett". Arról nem is beszélve, hogy Lovrencsics is lehet, hogy nyáron távozik egy német elsőosztályú klubba.
De igen, nyomjuk csak Balázst a válogatottba..lássatok is, ne csak nézzetek. Évek óta semmit nem csinál a válogatottért, persze ez másról is elmondható.
"Engem a futball megtanított győzni, és megtanított veszíteni is, és megtanított arra is, hogy az öröm úgyis felülkerekedik a bánaton, és hogy a gól maga a boldogság, a gyógyír minden addigi kihagyott helyzetre…"
- Prométheusz
- Kedvenc játékosaid: Raul, Casillas, Puskás
kicsit több szerénységgel.BBarni írta:Igen én maffizázom! Szerintem egy "picit" többet is tudok a dolgokról mint te!már ne haragudj.. de te maffiázod Győrt?? nézz körül a saját házad táján, az Üllői út a magyar foci történetének a legnagyobb maffiafészke
de elég csak az utolsó tíz éveteket megnézni...
biztos te vagy minden idők legjobban informált valakije, egy igazi BENNFENTES, nem vitatom. hajrá. legyél büszke vele.
(bár elhiheted, nem egyedül vagy vele a világon, csak van aki ezt más méretű arcszerkezettel adja elő)
szóval annyi: régóta olvasom a madridom.hu oldalt, és a fórumot. ez a topic elvileg a magyar focié. te úgy kezeled, mintha valamiféle ferencváros oldal lenne. ez egy dolog. de néha - és tegnap igencsak - túlmegy egy ponton az, ahogy más csapatokkal szemben, más csapatok szurkolóival szemben viselkedsz. köpködsz, holott a saját csapatodra is lenne mit. ezért mondom: több szerénységgel, nemcsak a fradika van a világon.
tudod: ERKÖLCS, erő, egyetértés. csak tudod mit jelent, mégiscsak a ti jelmondatotok.
ennyi.
(egyébként emiatt a képmutató fradizmus miatt utálják legalább annyian a kedvenc egyletedet, mint amennyien szeretitek.)
"Engem a futball megtanított győzni, és megtanított veszíteni is, és megtanított arra is, hogy az öröm úgyis felülkerekedik a bánaton, és hogy a gól maga a boldogság, a gyógyír minden addigi kihagyott helyzetre…"
- Galacticos
dzusdzsák azon kívül hogy a fifa borítókon pózol évről-évre, a psv-ből való eljövetele óta az ég világon semmit nem csinál.
semmi olyat nem csinált a válogatottban a finnek elleni gólon, meg egy barátságos jóllakott, motiválatlan olaszok elleni jó játékon kívül ami miatt őt lehetne számon tartani mint a legjobb.
és a dinamoban sem. a psv-ben volt valaki, csak aztán elbaszta. de a válogatottban, szerintem(!!!!!!!!!!!!) soha nem volt igazán az a húzóember mint aminek sokan tartották/tartják.
semmi olyat nem csinált a válogatottban a finnek elleni gólon, meg egy barátságos jóllakott, motiválatlan olaszok elleni jó játékon kívül ami miatt őt lehetne számon tartani mint a legjobb.
és a dinamoban sem. a psv-ben volt valaki, csak aztán elbaszta. de a válogatottban, szerintem(!!!!!!!!!!!!) soha nem volt igazán az a húzóember mint aminek sokan tartották/tartják.
- torjack
- Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
- Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf
Nem kell elfelejteni...feltéve, ha a hazajöveteleket nem arra használja, hogy kaszinóban szétigya meg szétszívja magát...nyilván el kell felejteni a jelenkori magyar foci legmagasabban jegyzett játékosát. persze
-
Igen én maffizázom! Szerintem egy "picit" többet is tudok a dolgokról mint te!már ne haragudj.. de te maffiázod Győrt?? nézz körül a saját házad táján, az Üllői út a magyar foci történetének a legnagyobb maffiafészke
de elég csak az utolsó tíz éveteket megnézni...