mikor volt ez?
hát most meg nem mondom neked, hogy mikor volt, de biztos vagyok benne, hogy hol ilyen mérkőzés
Én nem tudom ki hogy van vele, de én rohadtul csípem Suárezt, nyáron sem véletlenül említettem őt állandóan. Nem tudom ki találta ki, hogy öncélú, de ez hatalmas hülyeség. Ugyanúgy kiszolgálja a társait, simán lepasszolja, ha az jobb helyzetben van, mindig is a csapatért küzdött. Válogatottban csak a vb-n láttam, de ott szintén ugyanezt ellehet róla mondani. Néha vállalkozik azért, ellővi ő is, de messze nem CR, aki ha kapu előtt van, akkor csak a lövőhelyzetet keresi és társakra nem is figyel.
Cavani - Ibra, nem egyszer játszottak egymás mellett... Egyikük miért ne férne el itt? (Cavani játéka mondjuk nem tetszik) Ronney-ra sokmindent lehet mondani, de hogy önző azt nem. Őszintén megmondva Falcao-val és a többiekkel nagyon nem vagyok képbe.
A pénz kérdés az más dolog, azt majd Perez tudja...
megint fogalomzavarban szenvedsz, senki nem mondta, hogy suarez öncélú
itt arról van szó, hogy a pool játékba nagyban épül suarezre, és nem biztos, hogy jól jönne még egy olyan ember a támadó harmadba, aki cr és bale mellett szintén elvárja, hogy alá dolgozzanak
benzema akármennyire is szar most, ő nem várja el, hogy alá dolgozzanak a többiek, hanem ő is kiveszi a részét a melóból rendesen, és tömi cét, meg a többieket labdákkal
most ezzel nem azt akarom mondani, hogy suarez csak áll a pályán és várja a labdát, de lényegesen másabb a helyzet, mikor őt keresik a legtöbbet a labdával
bale már így is kapja az ívet, hogy semmi, akkor mi lenne itt suarez érkezése után? nem hiszem el, hogy 10 év után sokan ugyanabba a hibába esnének ismét, ha ők irányítanák a csapatot
persze megvan rá az esély, hogy suarez beválik, de szerintem nekünk nem még egy egyéniségre van szükségünk