Karim Benzema

A Real Madrid egykori nagyjai.
primrose
Kedvenc játékosaid: Benzema, Coentrao, Varane, Modric
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Karim Benzema - 9

HozzászólásSzerző: primrose » 2013. december 27., péntek 16:13

Értem mit akarsz mondani... Csak nekem az a bajom ezzel az egésszel, hogyha Cének nem megy, akkor nincs aki eldöntse a meccseket. Mert lehet azt mondani, hogy oké, ott van Karim, aki kiszolgálja a társakat, nem kell gólt lőni, mert lő más.. De ha más nem lő, akkor meg gáz van...
Ha Cének nem megy, még akkor is görcsösen rá játszunk, mert egyszerűen így van elrendelve. Teljesen más a helyzet Suarezzel, akire szinte ráépül a Pool játéka. Én is kedvelem a fickó játékát, de szinte biztos, hogy a Realban nem lenne előtérbe ennyire a hapsi, mert be kellene állnia CR és most már Bale mögé is. Ez utóbbitól az emberek gólokat és jó játékot várnak, szóval tolni fogjuk alá is a lasztikat, mert mutatnia kell valamit, nincs mese. Ez a csapat inkább szól róluk, mint bárki másról, és így játszani sokkalta nehezebb, főleg egy csatárnak. Én is elégedetlen vagyok Benzemával, de egyesek túlzásba esnek őt illetőleg. Benzemanak most ez a szerepkör jut, és nem vagyok róla meggyőződve, hogy egy Ibra vagy Suarez féle kaliber ezt kezelni, vagy elfogadni tudná.
Jólvan, akkor Karim az Isten.
jajj, ezt meg szerintem senki nem írta! még a legnagyobb rajongói is elismerik, hogy vannak hiányosságai és kellene fejlődést mutatnia.
But he is a good boy...

Sunsky
Kedvenc játékosaid: Ibra, Modric, Isco, Neymar

HozzászólásSzerző: Sunsky » 2013. december 27., péntek 16:12

mocsok írta:
zalkrisz írta:Jólvan, akkor Karim az Isten.
bár tényleg karim a zisten, de most egy szóval nem írtam ezt. :)
Nem baj, csak jobb a békesség, úgyis elbeszél mindenki a másik mellett. :D

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2013. december 27., péntek 16:12

zalkrisz írta:most akkor nagyon megmondtad mikor volt... de biztos volt, persze.. tuti még nem próbáltuk, de mindegy. Arra emlékeznék.
Kezdokent nem is volt meg az a felallas csak par meccs vegen max 15 perc erejeig.

mocsok

HozzászólásSzerző: mocsok » 2013. december 27., péntek 16:11

zalkrisz írta:Jólvan, akkor Karim az Isten.
bár tényleg karim a zisten, de most egy szóval nem írtam ezt. :)

Sunsky

HozzászólásSzerző: Sunsky » 2013. december 27., péntek 16:08

mocsok írta:
zalkrisz írta:Értem mit akarsz mondani... Csak nekem az a bajom ezzel az egésszel, hogyha Cének nem megy, akkor nincs aki eldöntse a meccseket. Mert lehet azt mondani, hogy oké, ott van Karim, aki kiszolgálja a társakat, nem kell gólt lőni, mert lő más.. De ha más nem lő, akkor meg gáz van...
szerintem ezért vettük bale-t.
Jólvan, akkor Karim az Isten.

Nekem más a véleményem, én nem azt várom egy csatártól, amit ti ezekszerint. De elfogadom.

mocsok

HozzászólásSzerző: mocsok » 2013. december 27., péntek 16:06

zalkrisz írta:Értem mit akarsz mondani... Csak nekem az a bajom ezzel az egésszel, hogyha Cének nem megy, akkor nincs aki eldöntse a meccseket. Mert lehet azt mondani, hogy oké, ott van Karim, aki kiszolgálja a társakat, nem kell gólt lőni, mert lő más.. De ha más nem lő, akkor meg gáz van...
szerintem ezért vettük bale-t.

Sunsky

HozzászólásSzerző: Sunsky » 2013. december 27., péntek 16:03

___Samy___ írta:jó, nem írom le harmadjára is...
Értem mit akarsz mondani... Csak nekem az a bajom ezzel az egésszel, hogyha Cének nem megy, akkor nincs aki eldöntse a meccseket. Mert lehet azt mondani, hogy oké, ott van Karim, aki kiszolgálja a társakat, nem kell gólt lőni, mert lő más.. De ha más nem lő, akkor meg gáz van...

___Samy___

HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2013. december 27., péntek 16:01

most akkor nagyon megmondtad mikor volt... de biztos volt, persze.. tuti még nem próbáltuk, de mindegy. Arra emlékeznék.
akkor majd megkeresem neked ha lesz hozzá időm
Amúgy tesóm, aki Bayernes, én meg aki Realos, együtt ültünk le az utolsó két Pool meccsre, csak miatta. És mindkettőnknek az tűnt fel, hogy ugyanúgy félpályánál kavarog, védekezik, labdát szerez, mint Benzema. Csak mellette életveszélyes kapu előtt és kiszolgálja a társakat is. Nekem semmi bajom, meglehet a véleménye mindenkinek, csak nem szeretem, ha olyan emberről alkotnak véleményt, akit nem látnak játszani, holott Suárez ugyan azt tolja mint Benzema, csak hadd ne mondjam mennyivel látványosabban és veszélyesebben.
jó, nem írom le harmadjára is...
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"

Sunsky

HozzászólásSzerző: Sunsky » 2013. december 27., péntek 15:59

___Samy___ írta:hát most meg nem mondom neked, hogy mikor volt, de biztos vagyok benne, hogy hol ilyen mérkőzés
most akkor nagyon megmondtad mikor volt... de biztos volt, persze.. tuti még nem próbáltuk, de mindegy. Arra emlékeznék.
___Samy___ írta:megint fogalomzavarban szenvedsz, senki nem mondta, hogy suarez öncélú
Ezt meg közben javítottam, de mintha nem láttad volna, mielőtt elküldted a hszt... rendes srác vagy te.

Amúgy tesóm, aki Bayernes, én meg aki Realos, együtt ültünk le az utolsó két Pool meccsre, csak miatta. És mindkettőnknek az tűnt fel, hogy ugyanúgy félpályánál kavarog, védekezik, labdát szerez, mint Benzema. Csak mellette életveszélyes kapu előtt és kiszolgálja a társakat is. Nekem semmi bajom, meglehet a véleménye mindenkinek, csak nem szeretem, ha olyan emberről alkotnak véleményt, akit nem látnak játszani, holott Suárez ugyan azt tolja mint Benzema, csak hadd ne mondjam mennyivel látványosabban és veszélyesebben. Mert te amiket leírsz, azok alapján nem sokat láthattad játszani már bocs..

tucsoki

HozzászólásSzerző: tucsoki » 2013. december 27., péntek 15:58

___Samy___ írta:persze megvan rá az esély, hogy suarez beválik, de szerintem nekünk nem még egy egyéniségre van szükségünk
Ez a lényeg.

RealRaúl77
Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo

HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2013. december 27., péntek 15:55

Pont egy hosszú ideig formában lévő Benzemára lenne szükség. A tökéletesen lefedi azt, ami nekünk arra a posztra kell. És képes rá, láthattuk.

Egy nagyon nagy baj van csak. Nincs olyan, hogy hosszú ideig formában lévő Benzema.
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.

https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4

___Samy___

HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2013. december 27., péntek 15:51

mikor volt ez?
hát most meg nem mondom neked, hogy mikor volt, de biztos vagyok benne, hogy hol ilyen mérkőzés
Én nem tudom ki hogy van vele, de én rohadtul csípem Suárezt, nyáron sem véletlenül említettem őt állandóan. Nem tudom ki találta ki, hogy öncélú, de ez hatalmas hülyeség. Ugyanúgy kiszolgálja a társait, simán lepasszolja, ha az jobb helyzetben van, mindig is a csapatért küzdött. Válogatottban csak a vb-n láttam, de ott szintén ugyanezt ellehet róla mondani. Néha vállalkozik azért, ellővi ő is, de messze nem CR, aki ha kapu előtt van, akkor csak a lövőhelyzetet keresi és társakra nem is figyel.

Cavani - Ibra, nem egyszer játszottak egymás mellett... Egyikük miért ne férne el itt? (Cavani játéka mondjuk nem tetszik) Ronney-ra sokmindent lehet mondani, de hogy önző azt nem. Őszintén megmondva Falcao-val és a többiekkel nagyon nem vagyok képbe.
A pénz kérdés az más dolog, azt majd Perez tudja...
megint fogalomzavarban szenvedsz, senki nem mondta, hogy suarez öncélú
itt arról van szó, hogy a pool játékba nagyban épül suarezre, és nem biztos, hogy jól jönne még egy olyan ember a támadó harmadba, aki cr és bale mellett szintén elvárja, hogy alá dolgozzanak
benzema akármennyire is szar most, ő nem várja el, hogy alá dolgozzanak a többiek, hanem ő is kiveszi a részét a melóból rendesen, és tömi cét, meg a többieket labdákkal
most ezzel nem azt akarom mondani, hogy suarez csak áll a pályán és várja a labdát, de lényegesen másabb a helyzet, mikor őt keresik a legtöbbet a labdával

bale már így is kapja az ívet, hogy semmi, akkor mi lenne itt suarez érkezése után? nem hiszem el, hogy 10 év után sokan ugyanabba a hibába esnének ismét, ha ők irányítanák a csapatot

persze megvan rá az esély, hogy suarez beválik, de szerintem nekünk nem még egy egyéniségre van szükségünk
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"

Sunsky

HozzászólásSzerző: Sunsky » 2013. december 27., péntek 15:47

Kicsit hülyén fogalmaztam, mert nem arról volt szó, hogy önzőek, hanem, hogy rájuk van kihegyezve a csapat játéka. De ugyanazt a szerepkört, mint Benzema ők is betudnák tölteni, ők is tudnak osztogatni, plusz bevágni a helyzeteket, mellette pedig maguknak is kialakítani azokat. Csak ne töketlenkedjenek elől, ennyi a lényeg. Suarez az, aki erre a szerepre tökéletes lenne. Hétvégén is olyan passzokat nyomott...

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2013. december 27., péntek 15:40

R.M.C.F írta:nem akarok beleszólni,de a csatár kérdést már korábban meg kellett volna lépni. 2 évvel is akár korábban, higu betli volt,benz meg lelkis kisfiú(neki egy kisebb csapat való ezek szerint ahogy nem kell ekkora nyomáson lennie). Nem teljesitenek úgy ahogy egy minden fronton harcoló végső győzelemért küzdő csapat cenyói.Évek óta szajkózva van, hogy hozzanak valakit, de ezek szerint nem olvassák a fórumot. :D Akkor még elérhető áron vehettük volna meg, aguerot,falcaot vagy suarezt,da ahogy itt a legtöbbje,ott madridban sem voltak tisztában suarez vagy aguero képességeivel valójában igy elsiklottak az mellett hogy ezek a támadók jobbak a mieinknél sokkal.
Mourinho 2010 nyaran erkezett, Raul tavozott es maradt 2 fiatal, 23 eves csatarunk egy posztra. A 11-12-es szezonban mindketten jol teljesitettek, 2012 nyaran pedig nem a csatarainkkal volt a fo problema, hanem a kozeppalyankkal. Majd a 12-13-as szezonban mindketten gyengek voltak, de leginkabb Higuain, aki ezutan tavozott is. Erre a szezonra pedig megtartottuk Benzemat. Nyaron pedig a Bale transzfer miatt lehetetlen volt meg egy csatar erkezese.

Aguero 2011 nyaran igazolt a City-be, azon a nyaron lehetetlen lett volna elhozni az Atleticobol. 2012 nyaran se adta volna el a City egy ev utan ugy, hogy o volt az egyik legjobb jatekosuk. Csak iden nyaron probalkozhattunk volna.

Suarez a 10-11es szezon kozepen igazolt a Liverpoolba. Az akkori Suareznek szerintem tul nagy falat lett volna a Real Madrid. Tokeletes helyre igazolt, neki is kellett bo masfel ev mire igazan belelendult.

Falcaorol sokat nem tudok nyilatkozni, a kerdes az, hogy tudta megszerezni ot az Atletico, mikor nagyobb csapatokhoz is igazolhatott volna.

A gond(?) az, hogy a Bale transzfer miatt kb lehetetlen volt meg egy csatart is igazolni melle. Az eddigiek alapjan azt mondom, hogy jobb lett volna Bale helyett elhozni Suarezt.

Sunsky

HozzászólásSzerző: Sunsky » 2013. december 27., péntek 15:36

___Samy___ írta:játszottunk már így, talán nem is egyszer
szerintem elég ha annyit mondok, hogy többet nem szeretném ezt látni
Nem emlékszek rá, pedig minden meccset megnéztem a kupa első felvonását kivéve, mikor volt ez?

Jesét meg én el is felejtettem, vele még lehet 1-2 variációs lehetőség.
___Samy___ írta:ezt próbáltam már én is magyarázni egy néhány hete, de nem igazán vették figyelembe
attól rohadtul nem fog megoldódni a csatár "probléma", ha idehozzuk suarezt vagy a többi sztárt, ez rengeteg más tényezőtől függ, többek között azoktól is, amiket leírtál
Én nem tudom ki hogy van vele, de én rohadtul csípem Suárezt, nyáron sem véletlenül említettem őt állandóan. Nem tudom ki találta ki, hogy öncélú, de ez hatalmas hülyeség. Ugyanúgy kiszolgálja a társait, simán lepasszolja, ha az jobb helyzetben van, mindig is a csapatért küzdött. Válogatottban csak a vb-n láttam, de ott szintén ugyanezt ellehet róla mondani. Néha vállalkozik azért, ellővi ő is, de messze nem CR, aki ha kapu előtt van, akkor csak a lövőhelyzetet keresi és társakra nem is figyel.

Cavani - Ibra, nem egyszer játszottak egymás mellett... Egyikük miért ne férne el itt? (Cavani játéka mondjuk nem tetszik) Ronney-ra sokmindent lehet mondani, de hogy önző azt nem. Őszintén megmondva Falcao-val és a többiekkel nagyon nem vagyok képbe.
A pénz kérdés az más dolog, azt majd Perez tudja...

csabi*
Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
Kedvenc csapatod: los blancos.

HozzászólásSzerző: csabi* » 2013. december 27., péntek 15:20

CS0ki írta:
Körbe lehet nézni csatároknál, mondjuk nekem jobban tetszene, ha nem egy másik komoly csapat befutott játékosát hoznánk el megint a liga alsó felének éves költségvetéséért, hanem egy feltörekvő tehetségért, akiből esetleg itt lesz valaki.
Jesé :hmmm:
Kép

___Samy___

HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2013. december 27., péntek 15:09

Na most gondoljatok bele abba a helyzetbe, hogy Benzema helyett (akiről már többen is írták itt a fórumon, hogy játsszon középpályást, mert osztogatni jobban tud, ráadásul a kaput sem támadja) hoznánk egy Cavanit, egy Lewandowskit, egy Ibrahimovicot, egy Falcaot, egy RvP-t vagy egy Diego Costát. Ezek az emberek is elvárják azt, hogy a csapat nekik dolgozzon, ami rendben is van, hiszen a topcsapatok többsége ezt játssza (Kivételt a Real Madrid (Cé és Bale), a Barcelona (Messi és Neymar), és a Pep-féle Bayern München (ide beírhatnám az összes középpályást) képez.).
ezt próbáltam már én is magyarázni egy néhány hete, de nem igazán vették figyelembe
attól rohadtul nem fog megoldódni a csatár "probléma", ha idehozzuk suarezt vagy a többi sztárt, ez rengeteg más tényezőtől függ, többek között azoktól is, amiket leírtál
Alonso --- Modric
------ ISCO
DI Maria --- CR
------ Bale
játszottunk már így, talán nem is egyszer
szerintem elég ha annyit mondok, hogy többet nem szeretném ezt látni

iscoval meg az a baj, hogy nincs meg a fizikuma hozzá, hogy benzema helyén tudjon játszani
neki kell a lendület, hogy meg tudja húzni, és azt a két hátvéddel a nyakán nem fogja tudni megcsinálni, és akkor még a magas labdákról nem is beszéltem

Anthony
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo

HozzászólásSzerző: Anthony » 2013. december 27., péntek 15:02

R.M.C.F írta:Ha KELL center egyáltalán nekünk. Mert nem tudom mit akar hosszútávon CA. :hmmm: eltudok képzelni egy két szélről befelé támadó bale és cr szárnyat, mögöttük fellépő marcelo és carvajal......középen meg egy visszavont cenyó, aki kiszolgálni is tud.......én feltolnám iscot a pi*****ba oda.
-----Lopez
CArv----Pepe---Ramos---MArc
-----X-----Alonso------Modric
-----------Isco
--Bale--------------CR

Isco feljebb mehetne azért....lehetne helycsere is.....
hogy ez mennyire hülyeség? :hmmm:
Ezen én is gondolkoztam. Ki kell próbálni, Carlo annyi fölösleges dolgot kipróbált, inkább ezt nézte volna meg hogy működik...
R.M.C.F írta: Akkor még elérhető áron vehettük volna meg, aguerot,falcaot vagy suarezt,da ahogy itt a legtöbbje,ott madridban sem voltak tisztában suarez vagy aguero képességeivel valójában igy elsiklottak az mellett hogy ezek a támadók jobbak a mieinknél sokkal.
Ez meg a másik amin elgondolkoztam. Oké, hogy én mint laikus fotelszurkoló felfedeztem magamnak Suarezt 1-2 éve. De a Real Madrid baromi sok pénzt fizet profi játékosmegfigyelőknek, azok mi a francot csinálnak őszintén? Őket nem azért fizetik, hogy már az Ajaxban kinézzenek egy ilyen képességű játékost???

Legalább 2 éve le kellett volna cserélni az egyik betli csatárunkat, és ha a csere nem válik be, akkor idén a másikat is. Mi meg egyiket eladtuk és nem vettünk csatárt :S
Na majd nyáron repül a lóvé valakire ebben 100% vagyok.

Sunsky

HozzászólásSzerző: Sunsky » 2013. december 27., péntek 14:17

Én meg úgy vagyok vele, hogyha már mindenképp erőltetni akarja Carlo Di Mariat és Bale-t is, akkor tegye fel előre Bale-t, Di Maria meg játsszon a szélen. Egyelőre Bale játékban nagyon kevés, Di Maria olyan amilyen... Benzema szintén... szerintem semmit nem vesztenénk, egy próbát megérne, ráadásul az argentin Bale-lel ellentétben védekezésbe is besegít.

Alonso --- Modric
------ ISCO
DI Maria --- CR
------ Bale

Szerintem Isco-nak a daráló nem feküdne annyira, eltűnne, de ki tudja... lehet elszlalomozna, mint Messike ő is...

DavieS
Kedvenc játékosaid: #2 #12 #19

HozzászólásSzerző: DavieS » 2013. december 27., péntek 14:11

MyStiQ írta:Maradt Rooney és Agüero (és Suarez, de róla később)
Úgy emlékszem, hogy Agüero a tavalyi szezon vége elött, vagy azután rögtön meghosszabította a szerzödését az arabokkal, gondolom ezáltal mind a két fél jobban járt, szóval ha valami egetrengető nem történik, akkor őt onnan nem nagyon lehet elhozni, bár szerintem amúgy se nagyon szeretne eljönni az argentín, pláne most, amikor kezd valami stabilitás kiépülni náluk is.

Suarez a nagy betűs csatárt, és melózik is mellé, talán ezért kicsit jobban illene hozzánk, jó lenne a kp elé.

viszont, ha Cé és Bale mellé választani kellene valakit, akkor én Rooneyt hoznám, azért ő is meglövögeti a góljait és a gólpasszait nagy átlagba, viszont az a meló, amit mellé rak, az nem semmi, azt itt tudnák értékelni

szerintem Cé és Bale mellé jelenleg az angol illene a legjobban, mert nekünk melléjük kell egy odaillő
92:48

#2 #8 #12 #19 #23

Vissza: