![Mosoly :)](./images/smilies/smile1.gif)
Nagyon nyom a Norwich, eddig jobbak. :Đ
HozzászólásSzerző: lordgabi » 2013. december 28., szombat 16:25
HozzászólásSzerző: Pipita » 2013. december 28., szombat 16:12
HozzászólásSzerző: GT37 » 2013. december 28., szombat 16:03
Akkor tuti nyer a United.nmate írta:Szerintem is bőven esélyes a Norwich. (Meg is tettem őket +1-es ázsiaihendivel.)
Bár mostanában kezd magára találni a junájtid, de azt jó október-novemberi formát igazán megmutathatnák ma
HozzászólásSzerző: nmate » 2013. december 28., szombat 15:59
HozzászólásSzerző: GT37 » 2013. december 28., szombat 15:57
Rooney sérült.nmate írta:MU elég tartalákos...
HozzászólásSzerző: nmate » 2013. december 28., szombat 15:37
Mondjuk ennél (meg úgy kb. 10-ből 8 angol meccsnél) sokkal jobb a szórakoztató faktor, mint egy Celta-Osasuna meccsen, abban biztos vagyokmorientes írta:Hajtás az van,futballtudás már kevésbé,de valóban jó meccset hoz a két,naggyából azonos erőt képviselő csapat...megy a bruszt rendesen
HozzászólásSzerző: morientes » 2013. december 28., szombat 15:34
Hajtás az van,futballtudás már kevésbé,de valóban jó meccset hoz a két,naggyából azonos erőt képviselő csapat...megy a bruszt rendesenÚgyhogy most, a 82. percben 3-3 az állás, remek, hajtós meccs.
HozzászólásSzerző: GT37 » 2013. december 28., szombat 15:25
HozzászólásSzerző: Anis » 2013. december 28., szombat 14:45
Sturridge nyerte meg nekik a meccseket az első fordulókban. Az első 4 fordulóban 4 gólt lőtt Daniel és ebből 3 db úgy hogy 1-0-ra nyertem, a 4.en pedig 2-2 a Swansea ellen, ötödik pedig vereség. Ott nagy mázlijuk volt hogy Sturridge nagyon jól elkapta a fonalat. Utána/közben több helyen is olvastam, hogy majd úgyis visszaesik ha megjelenik Luis, de nem jött be: 6-9. fordulókban is 4 meccsen 4 gólt lőtt.Kerlon írta: mert pl Suárez nélkül is ment nekik ilyen Aspasokkal.
HozzászólásSzerző: lordgabi » 2013. december 28., szombat 14:34
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. december 27., péntek 11:46
HozzászólásSzerző: morientes » 2013. december 27., péntek 11:38
Jól van már csaszi,értem én hogy hogy érted,de nem birtam ki hogy ne pöccintsek beléd igy online az évvégén egy pöppet...R.M.C.F írta:A néjmár- messi duó szerintem is jobb az aguero negredonál....én soha nem mondtam hogy néjmár nem jó. Azért verekedtem mert a tudása fel lett fújva nem valós szintre.Azért talán erősebb ez a páros még mint a Kun-Negredo pakk...
(Na mit kapok én RMCF-től ezért....méghogy Neymar...
)
Azért illik már kiismerni a véleményeimet.![]()
HozzászólásSzerző: nmate » 2013. december 27., péntek 10:45
HozzászólásSzerző: alexoxladjackoxi » 2013. december 27., péntek 10:38
Nézzél több Arsenal meccset!nmate írta:Már bocs, de ez minden csak nem minőségi pad. Max Wilshere meg Rosicky.alexoxladjackoxi írta: Ezt azért nem nevezném lufi kispadnak. Plusz azért a többi cserénk se rossz.
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2013. december 27., péntek 10:30
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. december 27., péntek 10:25
A néjmár- messi duó szerintem is jobb az aguero negredonál....én soha nem mondtam hogy néjmár nem jó. Azért verekedtem mert a tudása fel lett fújva nem valós szintre.Azért talán erősebb ez a páros még mint a Kun-Negredo pakk...
(Na mit kapok én RMCF-től ezért....méghogy Neymar...
)
HozzászólásSzerző: sucre » 2013. december 27., péntek 10:15
HozzászólásSzerző: morientes » 2013. december 27., péntek 9:53
Ez igaz,ellenben a keretük nekik a legsekélyebb,a kezdőn kívül....de még azt is csak jó iparosok alkotják,Suarezen,Coutinhon kívül.Sturridge ugyan szarja a gólokat ha nem sérült,de kretiv játékosnak nem mondanám...Ettől független behúzhatják,kis szerencsével,itt azért nem dominál az a taktikus foci,mint europaba.Erre alapozok én is... A másik pedig az, hogy nincs se BL, se EL, hogy oda is tartalékoljanak, ami meg nem mind1.
HozzászólásSzerző: nmate » 2013. december 27., péntek 9:37
Már bocs, de ez minden csak nem minőségi pad. Max Wilshere meg Rosicky.alexoxladjackoxi írta: Ezt azért nem nevezném lufi kispadnak. Plusz azért a többi cserénk se rossz.
HozzászólásSzerző: alexoxladjackoxi » 2013. december 27., péntek 9:16
Miért lenne lufi a pad? A legerősebb kezdőnk jelenleg: Szczesny - Sagna Mertesacker Koscielny Gibbs - Arteta Ramsey - Walcott Özil Cazorla - Giroud. Minőségi cserék: Vermaelen, Monreal, Wilshere, Flamini, Rosicky, Chamberlain, Podolski, Diaby (bár ő rengeteget sérült). Ezt azért nem nevezném lufi kispadnak. Plusz azért a többi cserénk se rossz.Géci írta:Meg abban, hogy az Arsenalnak is lufi a pad... Amúgy én valami ilyet tudnék elképzelni, hogy 1.City, 2.Chelsea, 3.Pool, 4.Arsenal, 5.MU, 6.Evertonistimester írta:a Pool pedig legfeljebb a nemzetközi sorozat hiányából kovácsolhat előnyt,
Ami biztos szerintem, hogy ez az utolsó fordulókba fog eldőlni...
Jelenlévő fórumozók: 28 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem