Ezt gondolom a Santos is alatudja tamasztani, h a klubot megkerulve akarjak leigazolni. Itt ala lehetne tenni a barcanak ha jon Neymar ha nem. Tobbet kell ajanlani mint a katalanok, es a Santosnak meg kellene tenniuk egy feljelentest. Persze sok mindent azzal nem lehetne kezdeni, ha Neymar minden aron oda akarna igazolni.Gerr90 írta:Nekem van egy olyan érzésem, hogy Neymar 60 alatt fog csapatot váltani. Azt nem tudom, hogy hová igazol, de tuti nem annyiért dobbant majd, amennyikről mostanában cikkeznek. Komolyan mintha versenyeznének, hogy ki tud nagyobb számot csempészni a Real Madrid - Neymar kontextusba.
A Barcanak fizetendő büntetés meg tuti kamu. Elvileg a FIFA nem engedélyez hasonló szerződéseket, szóval ha létezik is, akkor érvényteleníteni lehet. Nem elképzelhetetlen, hogy itt köt ki, de szerintem csak akkor van rá reális esély, ha új edzővel kezdjük a következő szezont.
A 80+40 milliós történet meg vicc. Perez soha nem fog 40 milliót kicsengetni...legalábbis a Barcának biztosan nem. Vicc lenne ajándékba adni nekik egy Hummelst...
besteve7 írta:
Csak normális áron, mert ez a 120 millió ami a rövidhírbe van az egyszerűen elmebeteg vétel lenne, legyen szó bárkiről. Ennek a fele is sok egy 21 éves európai focit csak Tv-ben látó aranyfiúért.
Mivel illegalis az eloszerzodes, igy nem hinnem, h ennyit kellene fizetni. sem a buntit sem az eloszerzodest nem kellene kiperkalni a barcanak. Bar kitudja Perezt amekkora gemtlumen.