Real Madrid vs. Barcelona
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
Re: Real Madrid vs. Barcelona
forgathatod a szemeidet, ezek tények.
6-8 hetet mondtak 11-én, tehát az elche meccsre már várható volt, hogy bevethető lesz, ennyi a lényeg.
6-8 hetet mondtak 11-én, tehát az elche meccsre már várható volt, hogy bevethető lesz, ennyi a lényeg.
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Ááá komolyan mondom ezt már nem hiszem el... No comment...a 8 hét egyébként sem ugyanaz, mint a 2 hónap. (56 nap <-> 61 nap)
LEGIO PATRIA NOSTRA
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
- 'shutterisland
mi ebben a "hatalmas meglepetés" ?h3x0r írta:Most olvasom, hogy Messi felepulese (hatalmas meglepetesre ) jobban halad a vartnal es mar januar 5-en az Elche ellen palyara lephet.
november 11.-én mondtak 6-8 hetet, ami azt jelenti, hogy december 23. és január 6. között kellene visszatérjen hivatalosan.
a 8 hét egyébként sem ugyanaz, mint a 2 hónap. (56 nap <-> 61 nap)
- GT37
- Kedvenc csapatod: Barça, Spurs
Mondjuk szerintem legfeljebb 15-20 percet fog kapni ezen a meccsen,aztán nyolcadikán (a Getafe elleni kupameccsen) már kb. egy félidőt, hogy aztán az Atlético ellen már a kezdőben lehessen.h3x0r írta:Most olvasom, hogy Messi felepulese (hatalmas meglepetesre ) jobban halad a vartnal es mar januar 5-en az Elche ellen palyara lephet.
Amúgy ez baromi jól néz ki szvsz, elfogadnám harmadik számú meznek.'shutterisland írta:elvileg nem csak a csigás trollkodás volt, hanem ezt is lehozták, mint új mez.
- h3x0r
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Most olvasom, hogy Messi felepulese (hatalmas meglepetesre ) jobban halad a vartnal es mar januar 5-en az Elche ellen palyara lephet.
- 'shutterisland
elvileg nem csak a csigás trollkodás volt, hanem ezt is lehozták, mint új mez.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Szinkronizáltatni kell a sporttv-s fazonnal, aki visítva ordít egy három méteres passzánál is.R.M.C.F írta: Nem néztem,miért? ebben is állandóan a földre veti magát? Közben meg a speaker azt kamuzza hogy felrúgták? pedig csak feldobta magát.
Nem illik.
- GT37
- Kedvenc csapatod: Barça, Spurs
A spanyoloknál most tartják azt a napot, amit mi április elsején, szóval kéretik eszerint kezelni ezt a hírt is.Savant írta:Höjjaj.. biztosan beválna amúgy. Megint.
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
realistahuni írta:hehe írta:akit érdekel, 1 órás filmecske neymarról:
http://forum.rojadirecta.es/showthread. ... 5a8063227d
én már szedem
Milyen színpadon játszódik, Radó Andris benne van?
Nem néztem,miért? ebben is állandóan a földre veti magát? Közben meg a speaker azt kamuzza hogy felrúgták? pedig csak feldobta magát.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
hehe írta:akit érdekel, 1 órás filmecske neymarról:
én már szedem
Milyen színpadon játszódik, Radó Andris benne van?
-
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Savant írta:Höjjaj.. biztosan beválna amúgy. Megint.
Miért? Nem volt jó bolt?
Kösz. Inkább tegyél be ronaldot.hehe írta:akit érdekel, 1 órás filmecske neymarról:
én már szedem
- Savant
- Kedvenc játékosaid: Carlos, Zidane, Ronaldo; Jordan, Shaq, Ibaka
- Kedvenc csapatod: Madrid
CRISTIANORONALDO
Ricsárd, Bayern-Barcelona BL elődöntő:
"A Barcelona nem szokott foglalkozni a játékvezetőkkel!"
Ricsárd, Bayern-Barcelona BL elődöntő:
"A Barcelona nem szokott foglalkozni a játékvezetőkkel!"
- hehe
- Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
- Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.
akit érdekel, 1 órás filmecske neymarról:
én már szedem
én már szedem
- morientes
Ezzel egyet is értek,de visszakérdezek,egy nem épp kiemelkedő formában lévő Messit,Iniestat ki merte volna kihagyni?Mert ehhez bátorság kell,nem kicsi.Mert hiába a rossz forma,(ami azért még csak az általuk hozott konstans formához képest volt rossz,de még vállalható),nem hiszem hogy ettől független nem játszatta e volna más edző,csak a formájuk gyengülése miatt...bátor húzás volt ez,nem kétséges.Mert ha nem jöttek volna az eredmények,azonnal elő lett volna véve hogy miért nincs Messi,vagy Iniesta...A sztárok padoztatásával érdekes tészta, láttam a koncepciót, de kíváncsi lettem volna, hogy egy sérülésmentes, bombaformában lévő Messi-t, vagy egy kihagyhatatlan Iniesta-t is kirakott volna a keretből? Egyénileg senki nem hozott olyan szintet az év első negyedében, aki ne lett volna mellőzhető.
Ahogy egyébként rá is kérdezett a spanyol média,minden egyes alkalommal..
LEGIO PATRIA NOSTRA
Tata szerintem ennél hevesebb ember, sok nyilatkozatán érezhető a visszafogottsága. Ha pár évet eltöltött volna egy európai élcsapatnál, akkor kevésbé lenne ennyire szolid, az idő eldönti (ez nem személyes, bárkiről így vélekednék hasonló helyzetben). A sztárok padoztatásával érdekes tészta, láttam a koncepciót, de kíváncsi lettem volna, hogy egy sérülésmentes, bombaformában lévő Messi-t, vagy egy kihagyhatatlan Iniesta-t is kirakott volna a keretből? Egyénileg senki nem hozott olyan szintet az év első negyedében, aki ne lett volna mellőzhető.
- morientes
Én megmondom őszintén,"kellemesen" csalódtam Gerardo Martino-ba,azt hittem csak egy báb lesz,de az kezd kiderülni,hogy nem.Radikális változtatásokat ugyan eddig nem eszközölt a csapatnál,de néminemű változások azérr megfigyelhetők.Erre most nem térnék ki,leírtam már többször...
Egy valami biztos:Látszik hogy nincs beszarva az elnöktől,a nagy egoju játékosokat is bármikor padra teszi,nem ijed meg a mindig kritikus spanyol(katalán) médiától...hanem teszi a dolgát.S azt kell mondanom eddig nem is rosszul...
Egy valami biztos:Látszik hogy nincs beszarva az elnöktől,a nagy egoju játékosokat is bármikor padra teszi,nem ijed meg a mindig kritikus spanyol(katalán) médiától...hanem teszi a dolgát.S azt kell mondanom eddig nem is rosszul...
LEGIO PATRIA NOSTRA
-
egyébként most is ha nem csak ennyit olvastál volna el, hogy :
Elolvastam azt is. Lényegtelen a véleményem szempontjából,mert alapvetően neked ez kis pozitiv(mint minden). Rosszat nem fogsz szólni róluk,azt már levettem,akkor sem ha az ablakodat rúgják,mert az is egy csodálatosan tekert lövés volt,ami ritka....
Lehet hogy nem tudom jól megfogalmazni amit akarok,időm sincsen rá,csak idevetek pár sort.
Nem látom ezt gondnak.máskülönben az legyen a legnagyobb gondod,
Na....akkor meg is született. Vagyis ezt akartam valahogy kinyögni,hogy vannak akik mindenben a rosszat látják meg,Te meg mindenben a jót. Ezek a szélsőségek mindig érdekeltek. Ezért figyeltem fel a kommentjeidre,már nagyon rég óta.páran meg pont a fordítottját csinálják, ha a barcelonáról van szó, mindenből képesek kihozni a barcára vagy a barca jövőjére negatív fényt vető dolgokat, vagy éppen leírnak, temetnek minket évről-évre.
De ez nem baj,nem azért irtam,csak egy érdekes emberi forma,ami érdekes a számomra.
- 'shutterisland
egyébként most is ha nem csak ennyit olvastál volna el, hogy :
én kedvelem tatát, bízok is benne, nagyon jó irányban próbálkozik,
hanem az egész mondatot :
én kedvelem tatát, bízok is benne, nagyon jó irányban próbálkozik, de mivel nem egy klasszis edzőről beszélünk, könnyen besülhet majd, főleg a komolyabb bl meccseken.
akkor láthattad volna, hogy itt is vannak aggályaim.
máskülönben az legyen a legnagyobb gondod, hogy én a pozitív részét fogom meg a dolgoknak.
páran meg pont a fordítottját csinálják, ha a barcelonáról van szó, mindenből képesek kihozni a barcára vagy a barca jövőjére negatív fényt vető dolgokat, vagy éppen leírnak, temetnek minket évről-évre.
egyébként nekem meg az nem tetszik, mikor egyesek 1-2 rossz meccs után zavarnák el az edzőt, a fél keretet, mindig hoznák az aktuális sztárokat a piacról, és "szerencsétlen", "barom" meg "krv anyád" jelzőkkel illetik a csapat játékosait.
-
Sajnos nagyon ritkán tudtam barca meccset nézni,igy nem is szállnék vitába ezen ügyben,de nem erre "ment" ki a gondolatmenet. Hanem shutter általánosságban vett véleményeire.Nem rosszból értve persze.Az, hogy Martino jó irányba viszi a csapatot egyértelmű. Ha ezt nem látod, akkor nem nézel Barca meccseket. No offense, de nagyon sokat fejlődik a játékunk, új elemeket visz a taktikába, ami már nagyon kellett. Amellett az eredményességre sem lehet panasz. Kulcsjátékosok (főleg Messi) nélkül is sikeres a csapat.
A kettős mércéről pedig te beszéltél a legtöbbet és te voltál a legjobban felháborodva, ezért írtam, hogy ha ennyire ellene vagy akkor ti se csak a dolgok egyik oldalát vegyétek figyelembe.
Az hogy mindig mindenhol képes a jót meglelni,vagy azt hinni.....a lényeg a szemlélet. nem Tata irányvonala.
kettősmérce:
Igen,azt is észreveszem ha felénk billen valami.....különben mi értelme lett volna éveken át a mondanivalóimnak?
Ha nekünk tolnak többet azt is látom.....mitől ne látnám? A szemem félig lát csak? )))
Amiket elkezdtem sok évvel ezelőtt,egyedüliként megfogalmazni,állandó leszólások és kiröhögések közepette,azok......mára....vagy már az elmúlt években is egyértelműbbé,átláthatóbbá váltak.
Bár ma is sokan tagadják,de tök nyilvánvaló hogy amiket zömmel állitottam,azok mára már nem kuriózumok.
-
- Kedvenc játékosaid: Iniesta, Thiago, Rivaldo
- Kedvenc csapatod: Barca
Az, hogy Martino jó irányba viszi a csapatot egyértelmű. Ha ezt nem látod, akkor nem nézel Barca meccseket. No offense, de nagyon sokat fejlődik a játékunk, új elemeket visz a taktikába, ami már nagyon kellett. Amellett az eredményességre sem lehet panasz. Kulcsjátékosok (főleg Messi) nélkül is sikeres a csapat.R.M.C.F írta:'shutterisland írta:
én kedvelem tatát, bízok is benne, nagyon jó irányban próbálkozik,
.
nem tudok olyat olvasni tőled,amiben nem látnál valami rendkivül jót a barca házatáján.
Megnéztem. 2006-2011 ig aki nem vette észre az vagy vak,vagy barcás.Ha már mindenki kettős mércéről beszél a másik felét is nézzük meg a dolgoknak.
A kettős mércéről pedig te beszéltél a legtöbbet és te voltál a legjobban felháborodva, ezért írtam, hogy ha ennyire ellene vagy akkor ti se csak a dolgok egyik oldalát vegyétek figyelembe.