Kommentáld a híreket

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.

Ki lenne nálad az edző jövőre?

A szavazás 2024. december 19., csütörtök 7:15-kor befejeződött.

Carlo Ancelotti
21
19%
Xabi Alonso
84
76%
Zidane
4
4%
Más, megírom kommentben
1
1%

Szavazatok száma: 110

besteve7
Kedvenc játékosaid: Raúl, Casillas, Falcaó
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: besteve7 » 2013. május 10., péntek 18:43

Erti írta:És még 2016ban EBt is rendeznek náluk ami újabb lökést adhat nekik a fejlődésre. Az utánpótlásuk is úgy tűnik nagyot fejlődött az elmúlt években. Komoly bajnokság lehet a francia pár éven belül
Bármekkorát fejlődik valahogy nem érzem benne a logikát Falcao részéről, bárhogy is nézzük óriási visszalépés egy Bl induló csapatból egy épp feljutott csapatba kerülni, emellett kb ugyanazt a pénzt megkapná akár Chelsea, PSG, City hármastól is. Bár szerintem óriási kacsa, két hete még biztos MU-s szerződésről szólt a fáma, jövő hétre már várom az Anzsi híreket.

Am egy gondolat erejére visszatérnék a "Raúl megvétózta a csatárok érkezését" szösszenetre, hiszen olyan csatárok érkeztek ide, mint Ronaldo, Owen, Baptista, Robinho, Van Nistelrooy, Huuntelar, Benzema vagy akár Higut is említhetném. Hát elnézve a névsort elég szarul csinálta mit ne mondjak. :coffee: A góllövéshez jobban értett. :-)

Erti

HozzászólásSzerző: Erti » 2013. május 10., péntek 18:23

numberone1 írta:Kivancsi leszek erre a Monaco-Fakcao hazassagra is. Ha a MOnacot megerositik, nagyo jot tehet a focinak es nem csak a francianak. Az mindeninek jobb, h nem csak a 4 nagy bajnoksagrol szol minden. Egy Falcao erkeztevel csabito lehet masoknak is a Monaco. Azert durva nemreg meg Koman Vlagyimirt igazoltak, most meg mar Falcaorol beszelnek.
És még 2016ban EBt is rendeznek náluk ami újabb lökést adhat nekik a fejlődésre. Az utánpótlásuk is úgy tűnik nagyot fejlődött az elmúlt években. Komoly bajnokság lehet a francia pár éven belül

Neymarnak meg ha van esze nem megy Barcelonába. Alba és Mascherano kivételével minden igazolásukat tönkre vágták. Elég esélyes, hogy az ő sorsa is hasonló lenne ott

realistahuni
Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
Kedvenc csapatod: Los negros

HozzászólásSzerző: realistahuni » 2013. május 10., péntek 18:12

sok szakmai bakija volt az én meglátásom szerint
Erről tényleg írhatnál, mert azt, hogy hogyan verte a barcát, meg hogyan háborúzik a sajtóval meg a játékosokkal meg mindennel már elég bőven kifejtetted. :D
Az olyanokra térj ki, hogy miért jó nekünk idegenben az X, miért kell Khedirát már 3 éve a kezdőbe nézni(meg a többi kiskedvencet amikor teljesen flopok), miért állunk vissza egygólos vezetésnél nagyobb tétmeccseken stb...

numberone1
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros

HozzászólásSzerző: numberone1 » 2013. május 10., péntek 18:03

istimester írta:Neymar szerződése jövőre lejár. Amennyiben nem hosszabit, senki sem fog komolyabb összegek fizetni a Santosnak. Lehet bármilyen goldenboy a gyerek.
ezt en sem hinnem, viszont a lenyeg a haterben valo egyeseg. Mennyit kellene fizetni a barcanak pluszba, v esetleg megkellene kenni az apukat esetleg a Santosnak kicsivel tobbet, h minket preferaljanak a Barcaval szemben.
De lehet, h sokkal egyszerubb lesz a keplet.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane

34. Liga, 13. BL :coffee:
Merci Zizou :salute: KAK :sziv:

istimester
rex madridistae
Kedvenc játékosaid: Iván Helguera, Raúl
Kedvenc csapatod: DAC

HozzászólásSzerző: istimester » 2013. május 10., péntek 18:00

Neymar szerződése jövőre lejár. Amennyiben nem hosszabit, senki sem fog komolyabb összegek fizetni a Santosnak. Lehet bármilyen goldenboy a gyerek.

Donát
Kedvenc csapatod: Los Blancos

HozzászólásSzerző: Donát » 2013. május 10., péntek 17:58

Hogy a f :cens: ba fizetnénk 120, 80, de akár 60 milliót, (vagy bárki más), ha 45 a kivásárlási ára?? Nagyon béna pletykák ezek.

Matt009
Kedvenc játékosaid: Casillas, Higuain, Varane, Modric, Özil NEM

HozzászólásSzerző: Matt009 » 2013. május 10., péntek 17:52

numberone1 írta:
R.M.C.F írta:

sok szakmai bakija volt az én meglátásom szerint.......de emellett olyan dolgokat tett,amire másnak esélye sem volt.
Ha érdekel,akkor fogok róla írni....
Engem csak a foci resze erdekel. Irhatsz privatban ahogy gondolod, de szerintem inkabb jobb ha tobben is olvassak. Mindenesetre erdekelne a velemenyed, meg talan masokat is.
Csatlakozom engem is érdekelne a szakmai rész.
Ez igaz, és nem is ez az én bajom, hanem az eszköz...a módszer,mert azzal a csapatnak ártottak. Nekem ez a bajom velük.
Jm is ludas,ez nyilvánvaló.....de ezeket NEM ÍGY kellett volna megoldani.
Ezt is adom. Ez egy gusztustalan mód volt JM kiutálására.

Csak én nem vagyok biztos benne, hogy ezek a gondok nem voltak jelen tavaly májusban. Lehet, hogy akkor szólt Ramos és Iker Pereznek, aki meg elhajtotta őket, hogy friss bajnok/rekorder edzőt nem rúgunk ki.

numberone1

HozzászólásSzerző: numberone1 » 2013. május 10., péntek 17:42

R.M.C.F írta:

sok szakmai bakija volt az én meglátásom szerint.......de emellett olyan dolgokat tett,amire másnak esélye sem volt.
Engem csak a foci resze erdekel. Irhatsz privatban ahogy gondolod, de szerintem inkabb jobb ha tobben is olvassak. Mindenesetre erdekelne a velemenyed, meg talan masokat is.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane

norbinovak
Kedvenc játékosaid: R9, Zidane, Ronaldinho
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Videoton

HozzászólásSzerző: norbinovak » 2013. május 10., péntek 17:42

Zidane menesztve lett? Na,ez nekem új.....mi is volt pontosan a feladata? Mert alapjáraton semmit sem csinált. Vagy nem az volt véletlenül hogy edzőképzésre jelentkezett mert edző akar lenni? Ja de igen.
Igen, menesztve lett. Nem kimondottan a klubtól, hanem a sportigazgatói pozícióból. Most már nem Ő tárgyal, hanem Sánchez. Nem ajánl játékosokat sem.
Karankát miért nem menesztette? Ő sem bírózott pedig eléggé..........
Nektek az is baj,ha a sok szemét ellenünk fújás miatt egy önérzetesebb ember felveszi a kesztyűt?
Karanka a bizalmasa, Ő nem szól bele Mourinho dolgaiba. Sajtótájékoztatón szépen nyomatja a sablont. Ő pont egy olyan ember, akit Mourinho szeret, mert azt csinálja, amit mond neki.
Az meg egyáltalán nem baj, ha egy ember beszól a bíróknak egy olyan meccs után, ahol rosszul fújtak. Sőt, ha igaza volt ebben, mindig támogattam én is. Nem nekünk volt ez a problémánk különben sem, hanem Mou-nak Zidane-nal.
Nem beszélünk, ha jól emlékszem Schuster nyilatkozta még ezt, menesztése után (és Villa volt az), de ha esetleg tévedek a nyilatkozattal kapcsolatban, több pletyka volt a Villa-Raúl ellentétről alapjáraton.
Szerintem a Villa-ügyet Calderón vétózta meg, nem Raúl. A Raúl-Villa ellentétet pedig az újságírók állították be. Mégegyszer mondom, szerintem, én legalábbis így emlékszem.
Így volt.....csak sokan ezeket személyes szeretetük miatt eltorzultan ítélik meg.
Én pl. soha nem voltam oda Raúlért, úgyhogy én nem ezért mondom, amit mondok, hanem azért amit Te is szoktál hangoztatni, hogy az újságíróknál (főleg a spanyolnál) aljasabb állat nincs a Földön.

Amúgy, ha már ennyire van magyarázatotok mindenre, akkor azt mondjátok meg, hogy miért rúgott bele Coentrao-ba és CR-be is? Mert ugye volt olyan hír, vagy nyilatkozata, ahol az 54!! gólos Cr-t kritizálta... Coentrao-ra meg ugye most mondta, hogy azért játszik, mert nincs jobb megoldás. Hogy mondhat ilyet egy edző? Még akkor is, ha Marcelo alapjáraton tényleg jobb nála. Ilyet egy értelmes edző nem mond. Csodálatosan lerombolja a gyerek önbizalmát. Semmibe veszi az egész éves munkáját ezzel az egy mondattal. Meg Ő nem szeret a sajtón keresztül kommunikálni a csapatával, erre egy olyan embert talál meg pont a sajtón keresztül, aki egy rossz szót nem mond róla, aki csendben teszi a dolgát?? Igazán különleges edző és személyiség tényleg...

R.M.C.F
Kedvenc játékosaid: Sergio
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. május 10., péntek 17:37

Van oka annak, hogy Ramos és Iker nem kedveli Mourinhot.
Ez igaz, és nem is ez az én bajom, hanem az eszköz...a módszer,mert azzal a csapatnak ártottak. Nekem ez a bajom velük.
Jm is ludas,ez nyilvánvaló.....de ezeket NEM ÍGY kellett volna megoldani.

:vivo: :vivo: :vivo: :vivo: :vivo:
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.

Matt009
Kedvenc játékosaid: Casillas, Higuain, Varane, Modric, Özil NEM

HozzászólásSzerző: Matt009 » 2013. május 10., péntek 17:31

besteve7 írta:
numberone1 írta:Nagy kiralysag lenne, ha jonne.
Csak normális áron, mert ez a 120 millió ami a rövidhírbe van az egyszerűen elmebeteg vétel lenne, legyen szó bárkiről. Ennek a fele is sok egy 21 éves európai focit csak Tv-ben látó aranyfiúért.
Az egy olyan elmebeteg hír, hogy ilyet csak bedrogozva lehet kitalálni vagy elhinni. Ha Neymar jön, akkor sok ojróért jön, de szerintem a felső határ 60 milla. Ez fölött nem nagyon fogunk fizetni senkiért idén. Nincs is olyan játékos jelenleg Messin és CR-en kívül aki ennél többet érne. De CR itt van, Messi meg ugye Barcás...

Ha a Barcának tényleg előszerződése Neymarral, ami felbontás esetén pénzbüntivel jár a tarajos vagy a Santos számára, akkor két opció van:
- Ha alacsony az összeg (ezt a határt én most 10 millióban határoznám meg) akkor kipengetjük, ha Neymar ide akar jönni
- Ha ennél magasabb ez az összeg, akkor Neymar a Barcáé.
Igen, nagyon úgy tűnik, hogy a két jómadár rájátszott az edző kirúgatására, még ha akaratlanul is, de okuk nem volt rá? Vizsgáljuk már meg két oldalról a dolgokat, mert te úgy adod elő, hogy Mourinho tökéletesen, hibátlanul, a madridizmus szellemével megegyezően vezette a klubot, de a két belső ellenség, Iker Casillas, és Sergio Ramos direkt megpróbálta megfúrni a számukra egyébként tökéletes edzőt.
Én sem hiszem, hogy egyértelműen Mou a jófiú, Iker és Ramos pedig a két főellenség. Van oka annak, hogy Ramos és Iker nem kedveli Mourinhot. Edzőbá tette eleget azért, hogy páran a csapatból megutálják, mert a módszerei kétszínűek, alattomosak és gusztustalanok. A konstans pofázás pedig már unalmas. Nem azzal van itt a baj, hogy Mourinho 1-2x helyretette az újságírókat, hanem azzal, hogy sokszor túllőtt a célon. Egy idő után mindenért járt a szája, és a magvas mondanivalók közhelyes siránkozássá silányultak. Ezek után nem véletlen, hogy az öltözőt elvesztette, ami szerintem több, mint 50%ban az ő hibája.

R.M.C.F
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. május 10., péntek 17:28

numberone1 írta:
JM hibás dolgokban,tudnák egy oldalt regélni róla....és meg is teszem....de hogy ezek ketten támadták hátba az olyan biztos hogy csak na...
Hagyjuk a politikat es a belso problemakat. Kivancsi lennek erre az elemzesedre. Foleg arra az oldalra, h milyen hibakat latsz Mou-ban szakmai szemszogbol es hagyjuk a Schusterrel meg Ramossal valo osszehasonlitast. Csak a szakmai reszre vagyok kivancsi.

R.M.C.F

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. május 10., péntek 17:25

PEEtör írta:
Ostobaságot ne beszéljünk már.
Nem beszélünk, ha jól emlékszem Schuster nyilatkozta még ezt, menesztése után (és Villa volt az), de ha esetleg tévedek a nyilatkozattal kapcsolatban, több pletyka volt a Villa-Raúl ellentétről alapjáraton.

Így volt.....csak sokan ezeket személyes szeretetük miatt eltorzultan ítélik meg. A raul téma erre tökéletes példa volt.....rossz volt nézi a kapitány szenvedését éveken át, de a raulosok szerint minden rendben volt, igaz a válogatottba se fért be már 2006 tól, de az nem téma......itt még király volt.

Most ez lesz JM vs Iker Casillas is......JMJ olyanba nyúlt amibe nem lehet,mert megfúrják mint a szart. Kiváncsi lennék egy életrajzi könyvben ha ezekről beszélne, de elmondta,hogy nem fog kitálalni. Van nekünk így is elég bajunk a médiával, nem kell még ez is,hogy kik a belső kiskirályok :lol: :lol:

Bocs, de nem JM-t akarom védeni,hanem a klubot(csak most éppen ő van a mesében), mivel SZERiNTEM belül van egy kis büdös ebben a sztoriban....és igen, jobban hiszek JM-nak, mert nekem eddig úgy jött le, hogy neki jobban hihetek.

numberone1

HozzászólásSzerző: numberone1 » 2013. május 10., péntek 17:22

Kivancsi leszek erre a Monaco-Fakcao hazassagra is. Ha a MOnacot megerositik, nagyo jot tehet a focinak es nem csak a francianak. Az mindeninek jobb, h nem csak a 4 nagy bajnoksagrol szol minden. Egy Falcao erkeztevel csabito lehet masoknak is a Monaco. Azert durva nemreg meg Koman Vlagyimirt igazoltak, most meg mar Falcaorol beszelnek.

PEEtör

HozzászólásSzerző: PEEtör » 2013. május 10., péntek 17:15

Ostobaságot ne beszéljünk már.
Suarez nagyon képzett,és a vérében van a kapu támadása,olyan akit ha megkötözöl,és elé tolsz egy kaput, akkor elkezd habzani a szája,és ha elvágod a kötelet akkor orra bukik,mert menne mint az állat a kapura. - R.M.C.F.

numberone1

HozzászólásSzerző: numberone1 » 2013. május 10., péntek 17:14

Gerr90 írta:Nekem van egy olyan érzésem, hogy Neymar 60 alatt fog csapatot váltani. Azt nem tudom, hogy hová igazol, de tuti nem annyiért dobbant majd, amennyikről mostanában cikkeznek. Komolyan mintha versenyeznének, hogy ki tud nagyobb számot csempészni a Real Madrid - Neymar kontextusba.
A Barcanak fizetendő büntetés meg tuti kamu. Elvileg a FIFA nem engedélyez hasonló szerződéseket, szóval ha létezik is, akkor érvényteleníteni lehet. Nem elképzelhetetlen, hogy itt köt ki, de szerintem csak akkor van rá reális esély, ha új edzővel kezdjük a következő szezont.
A 80+40 milliós történet meg vicc. Perez soha nem fog 40 milliót kicsengetni...legalábbis a Barcának biztosan nem. Vicc lenne ajándékba adni nekik egy Hummelst...
Ezt gondolom a Santos is alatudja tamasztani, h a klubot megkerulve akarjak leigazolni. Itt ala lehetne tenni a barcanak ha jon Neymar ha nem. Tobbet kell ajanlani mint a katalanok, es a Santosnak meg kellene tenniuk egy feljelentest. Persze sok mindent azzal nem lehetne kezdeni, ha Neymar minden aron oda akarna igazolni.
besteve7 írta:
Csak normális áron, mert ez a 120 millió ami a rövidhírbe van az egyszerűen elmebeteg vétel lenne, legyen szó bárkiről. Ennek a fele is sok egy 21 éves európai focit csak Tv-ben látó aranyfiúért.

Mivel illegalis az eloszerzodes, igy nem hinnem, h ennyit kellene fizetni. sem a buntit sem az eloszerzodest nem kellene kiperkalni a barcanak. Bar kitudja Perezt amekkora gemtlumen.

R.M.C.F

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. május 10., péntek 17:12

Tarack írta:
Pipita írta:Hát akkor vegyük le a rózsaszín szemüveget, de tényleg.
Igen, nagyon úgy tűnik, hogy a két jómadár rájátszott az edző kirúgatására, még ha akaratlanul is, de okuk nem volt rá? Vizsgáljuk már meg két oldalról a dolgokat, mert te úgy adod elő, hogy Mourinho tökéletesen, hibátlanul, a madridizmus szellemével megegyezően vezette a klubot, de a két belső ellenség, Iker Casillas, és Sergio Ramos direkt megpróbálta megfúrni a számukra egyébként tökéletes edzőt.
:salute: :salute: :salute: :salute: Ezzel tökéletesen egyetértek!!!! R.M.C.F. már csak ilyen ő tudja a tutit.......
és ha valakinek más a véleménye az hülye vagy a torz média elhitet vele olyan dolgokat amik nem is léteznek.
Hozzáteszem amikor ezeket a híreket kezdte a sajtó megszellőztetni (Casillas nem örült a gólnál, az öltözőben gondok vannak stb.) még az volt a véleménye hogy ez csak a gonosz újságírók kitalációja!
Figyelj ide se***, a sajtó minden nap írt rólunk szemét dolgokat,általánosságban nem hiszem el amit írnak,de igyekeztem mindig odabiggyeszteni,(pont a sügérek miatt,) hogy nyilván van ami bejön nekik......ha ez az öltözői probléma bejött nekik, akkor másik 32 meg nem.......
talán így felfogod,ha nem,akkor kezd újra az által***st.
azért lett Zidane menesztve, mert nem védte Mou seggét a sajtó előtt
Zidane menesztve lett? Na,ez nekem új.....mi is volt pontosan a feladata? Mert alapjáraton semmit sem csinált. Vagy nem az volt véletlenül hogy edzőképzésre jelentkezett mert edző akar lenni? Ja de igen.
. Nem bírózott gombnyomásra, ahogy azt Mourinho kérte.
Karankát miért nem menesztette? Ő sem bírózott pedig eléggé..........
Nektek az is baj,ha a sok szemét ellenünk fújás miatt egy önérzetesebb ember felveszi a kesztyűt? :'(

besteve7
Kedvenc játékosaid: Raúl, Casillas, Falcaó

HozzászólásSzerző: besteve7 » 2013. május 10., péntek 17:08

numberone1 írta:Nagy kiralysag lenne, ha jonne.

Gerr90
Kedvenc játékosaid: Modrić, Camavinga

HozzászólásSzerző: Gerr90 » 2013. május 10., péntek 17:07

Nekem van egy olyan érzésem, hogy Neymar 60 alatt fog csapatot váltani. Azt nem tudom, hogy hová igazol, de tuti nem annyiért dobbant majd, amennyikről mostanában cikkeznek. Komolyan mintha versenyeznének, hogy ki tud nagyobb számot csempészni a Real Madrid - Neymar kontextusba.
A Barcanak fizetendő büntetés meg tuti kamu. Elvileg a FIFA nem engedélyez hasonló szerződéseket, szóval ha létezik is, akkor érvényteleníteni lehet. Nem elképzelhetetlen, hogy itt köt ki, de szerintem csak akkor van rá reális esély, ha új edzővel kezdjük a következő szezont.
A 80+40 milliós történet meg vicc. Perez soha nem fog 40 milliót kicsengetni...legalábbis a Barcának biztosan nem. Vicc lenne ajándékba adni nekik egy Hummelst...

numberone1

HozzászólásSzerző: numberone1 » 2013. május 10., péntek 17:01

mohaola írta:Egy bizonyos Alfonso Ussía(újságíró) a twitteren azt írta hogy a Real Madrid és Neymar között teljes a megállapodás, egyre több hír vele kapcsolatban is, továbbra is azon a véleményen vagyok,hogy a Barcaba fog igazolni.
Nagy kiralysag lenne, ha jonne. Mar csak Perezben bizakodhatunk, remelhetoleg meg talaltak fater gyenge pontjat- $ - es nyelbe tudjak utni. Ha lep Mou akar ide is johet Neymar, mert ha jol emlekszem nem igazan tetszett nekik Jose jatek hitvallasa. CR remelhetoleg hosszabit + par kozepso kp :zoldsalas: . Talan Ancelotti tudna mit kezdeni Neymarral, mint anno Lucassal is. :hmmm:

Vissza: