Zidane menesztve lett? Na,ez nekem új.....mi is volt pontosan a feladata? Mert alapjáraton semmit sem csinált. Vagy nem az volt véletlenül hogy edzőképzésre jelentkezett mert edző akar lenni? Ja de igen.
Igen, menesztve lett. Nem kimondottan a klubtól, hanem a sportigazgatói pozícióból. Most már nem Ő tárgyal, hanem Sánchez. Nem ajánl játékosokat sem.
Karankát miért nem menesztette? Ő sem bírózott pedig eléggé..........
Nektek az is baj,ha a sok szemét ellenünk fújás miatt egy önérzetesebb ember felveszi a kesztyűt?
Karanka a bizalmasa, Ő nem szól bele Mourinho dolgaiba. Sajtótájékoztatón szépen nyomatja a sablont. Ő pont egy olyan ember, akit Mourinho szeret, mert azt csinálja, amit mond neki.
Az meg egyáltalán nem baj, ha egy ember beszól a bíróknak egy olyan meccs után, ahol rosszul fújtak. Sőt, ha igaza volt ebben, mindig támogattam én is. Nem nekünk volt ez a problémánk különben sem, hanem Mou-nak Zidane-nal.
Nem beszélünk, ha jól emlékszem Schuster nyilatkozta még ezt, menesztése után (és Villa volt az), de ha esetleg tévedek a nyilatkozattal kapcsolatban, több pletyka volt a Villa-Raúl ellentétről alapjáraton.
Szerintem a Villa-ügyet Calderón vétózta meg, nem Raúl. A Raúl-Villa ellentétet pedig az újságírók állították be. Mégegyszer mondom, szerintem, én legalábbis így emlékszem.
Így volt.....csak sokan ezeket személyes szeretetük miatt eltorzultan ítélik meg.
Én pl. soha nem voltam oda Raúlért, úgyhogy én nem ezért mondom, amit mondok, hanem azért amit Te is szoktál hangoztatni, hogy az újságíróknál (főleg a spanyolnál) aljasabb állat nincs a Földön.
Amúgy, ha már ennyire van magyarázatotok mindenre, akkor azt mondjátok meg, hogy miért rúgott bele Coentrao-ba és CR-be is? Mert ugye volt olyan hír, vagy nyilatkozata, ahol az 54!! gólos Cr-t kritizálta... Coentrao-ra meg ugye most mondta, hogy azért játszik, mert nincs jobb megoldás. Hogy mondhat ilyet egy edző? Még akkor is, ha Marcelo alapjáraton tényleg jobb nála. Ilyet egy értelmes edző nem mond. Csodálatosan lerombolja a gyerek önbizalmát. Semmibe veszi az egész éves munkáját ezzel az egy mondattal. Meg Ő nem szeret a sajtón keresztül kommunikálni a csapatával, erre egy olyan embert talál meg pont a sajtón keresztül, aki egy rossz szót nem mond róla, aki csendben teszi a dolgát?? Igazán különleges edző és személyiség tényleg...