Mondjuk úgy, hogy az enkór nagyban befolyásolja a filmezési szokásunkatsonic írta:Fura... Mindenki most nezte a Rush-t?
Mozi, filmek
- h3x0r
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Mozi, filmek
- sonic
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric
Fura... Mindenki most nezte a Rush-t?
Sok szot nem pocsekolnek az ertekelesre, meg megragom kicsit, egyelore csak 1 szo:
Fantastic!
9.5/10
Sok szot nem pocsekolnek az ertekelesre, meg megragom kicsit, egyelore csak 1 szo:
Fantastic!
9.5/10
"..We change the course of history. Everyday people like you and me.."
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Ez teljesen igaz. Ezért is érett már az újrázás, mert 13-14 évesen nem tudja teljes mértékben felfogni az ember, hogy mégis mit akart a film. Nyilván szép a disztópikus világ, meg a belassítások, bunyók stb, de azért ennél több van a filmben. Az is lehet, hogy 5 év múlva még jobban fog tetszeni, vagy új dolgokat fedezek majd fel benne stb.sentry írta:
Én meg azt mondom, baromira nem mindegy ki mennyire érett szellemileg és lelkileg mikor megnéz egy filmet. Biztos vagyok benne, hogy fel se fogható egyes embereknek bizonyos filmek (ezt páran a fórumon is alátámasztják egy-egy film értékelésével), mert egyszerűen kevesek még hozzá. És a különbözőek vagyunk, mindenkinek más tetszik - féle megközelítés meg iszonyat gyermeteg és álszent duma. Szerintem. Sőt az se, hogy milyen filmeket látott már előtte. Bár van aki nem hiszi ezt el.... de az már az ő hibája.
Ezért érdemes újrázni néha-néha a minőségibb filmeket, mert nem mindegy, hogy mikor, vagyis hány évesen ülünk le megnézni az adott filmet. Ez természetes dolog.
Azért van olyan, amikor ez helyénvaló. de a többi, mind igaz.különbözőek vagyunk, mindenkinek más tetszik
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- h3x0r
Vegre en is eljutottam oda, hogy megnezzem a Rush-t. Hat ez olyan 10/10 hogy nagyon
Én meg azt mondom, baromira nem mindegy ki mennyire érett szellemileg és lelkileg mikor megnéz egy filmet. Biztos vagyok benne, hogy fel se fogható egyes embereknek bizonyos filmek (ezt páran a fórumon is alátámasztják egy-egy film értékelésével), mert egyszerűen kevesek még hozzá. És a különbözőek vagyunk, mindenkinek más tetszik - féle megközelítés meg iszonyat gyermeteg és álszent duma. Szerintem. Sőt az se, hogy milyen filmeket látott már előtte. Bár van aki nem hiszi ezt el.... de az már az ő hibája.Remy írta:Ezért mondom mindig azt, hogy nem azt kell nézni, hogy melyik film hány éves, hanem, hogy milyen a minősége.lordgabi írta: Én is ajánlom, odaszab, pedig már 81 éves is elmúlt...
Mátrix
Áááá... Ez még jobb volt, mint anno. Kicsit másabb volt, mint 13-14 évesen. Zseniális.
Holnap még Gran Torinozok egyet, aztán vége is lehet az évnek.
És ezzel senkit nem akartam lenézni, remélem nem tűnt úgy! Ezek -szerintem/nálam- tények.
Szerk: Már sokszor nem tudom, hogy magyarázkodjak, hogy ne tűnjön sértőnek egy-egy mondatom. Ezért ez a sok szerintem.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Ezért mondom mindig azt, hogy nem azt kell nézni, hogy melyik film hány éves, hanem, hogy milyen a minősége.lordgabi írta: Én is ajánlom, odaszab, pedig már 81 éves is elmúlt...
Mátrix
Áááá... Ez még jobb volt, mint anno. Kicsit másabb volt, mint 13-14 évesen. Zseniális.
Holnap még Gran Torinozok egyet, aztán vége is lehet az évnek.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
Én is ajánlom, odaszab, pedig már 81 éves is elmúlt...nmate írta:Freaks 1932 képek. Érdemes utánaolvasni és megnézni a filmet, akit érdekelnek a régi vagy bizarr darabok.
Ex-szerkesztő.
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!
- soadroli
- Kedvenc csapatod: a másik
Jó lenne, de ez még nem tuti. Én ezt olvastam róla: "2013 szeptember elején bejelentette, hogy végleg visszavonul a színészettől, mivel memóriaromlása miatt már egyre nehezebben tudja szövegeit megtanulni, s ebből következően megjegyezni."
Kattsoadroli írta:Ez a Tégla még harmadjára is odab@sz, rohadt jó film.
Nicholson már tuti nem vállal több filmet?
amilyen szélsőséges gondolom Batman meghal, Joker meg Batman leszcsabi* írta:mért , te hogy fejezted volna be ?Anis írta:Ez a Nolan-Batman A Sötét lovag film már sokkal jobb és esemény/akciódúsabb volt mint az első, felvezető film. Tetszett az egész úgy ahogy volt, max 1-2 dolog volt, amit máshogy csináltam volna, ez már csak saját vélemény (pl a vége) - de persze majd megnézem a harmadikat is és akkor úgy majd talán máshogy látok dolgokat. Joker is jó karakter volt gonosznak, kár hogy a színész meghalt, jó alakítást nyújtott.
Első "felvonás" 7,5 volt, ez legyen egyel több: 8,5/10
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- soadroli
- Kedvenc csapatod: a másik
Ez a Tégla még harmadjára is odab@sz, rohadt jó film.
-
- Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
- Kedvenc csapatod: los blancos.
mért , te hogy fejezted volna be ?Anis írta:Ez a Nolan-Batman A Sötét lovag film már sokkal jobb és esemény/akciódúsabb volt mint az első, felvezető film. Tetszett az egész úgy ahogy volt, max 1-2 dolog volt, amit máshogy csináltam volna, ez már csak saját vélemény (pl a vége) - de persze majd megnézem a harmadikat is és akkor úgy majd talán máshogy látok dolgokat. Joker is jó karakter volt gonosznak, kár hogy a színész meghalt, jó alakítást nyújtott.
- Anis
- Kedvenc játékosaid: Drogba, Essien, CR, Di Maria
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Chelsea, Inter
Ez a Nolan-Batman A Sötét lovag film már sokkal jobb és esemény/akciódúsabb volt mint az első, felvezető film. Tetszett az egész úgy ahogy volt, max 1-2 dolog volt, amit máshogy csináltam volna, ez már csak saját vélemény (pl a vége) - de persze majd megnézem a harmadikat is és akkor úgy majd talán máshogy látok dolgokat. Joker is jó karakter volt gonosznak, kár hogy a színész meghalt, jó alakítást nyújtott.
FERRARI - MSchumi - Alonso - Kimi - Federer - Kobe - LeBron
London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!
London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!
- Remy
- Kapcsolat:
Durva film, viszont nekem eléggé unalmas volt Ugyanakkor nem tudom elfelejteni a látottakat...nmate írta: Freaks 1932 képek. Érdemes utánaolvasni és megnézni a filmet, akit érdekelnek a régi vagy bizarr darabok.
Ha már Tod Browning... akkor inkább a Dracula
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Én ismertem a Rush sztoriját, mégis imádom. A feelingje fog meg. A képek, a motorhangok, az életvitel, a karakterek a remek zenei aláfestés...nagyon eltalált film.
Freaks 1932 képek. Érdemes utánaolvasni és megnézni a filmet, akit érdekelnek a régi vagy bizarr darabok.
Freaks 1932 képek. Érdemes utánaolvasni és megnézni a filmet, akit érdekelnek a régi vagy bizarr darabok.
- Remy
- Kapcsolat:
Tökéletesen összerakott életrajzi film, emellett a legjobb autóversenyes film, amit valaha láttam. Nagyon nehéz összehozni a kettőt, de Ron Howardnak sikerült. Kivételes film, annyi biztos!hehe írta:csak azoknak jó, akik nem ismerik a történetet kívülről-belülről, magyarul nemigen F1-esek.pheco írta:Rush tényleg annyira jó film, hogy még egy olyan embernek is bejöhet, aki életében látott 5p F1-et? Annyian dicséritek itt, komolyan megnézem valamikor :Đ
a film maga profi munka, minden a helyén van, de semmi új nincs benne, mondhatni a vicc csak az újszülöttnek új.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
A Project X meg az agymosott, divat gyökerek meg mocsok által felkapott egyszer nézős baromság. Ez a véleményem.Ez eddig rendben is volna, de mocsoknak nincsenek se barátai, se haverjai.
szerkj: 30 perc akart lenni szóval ott kaszáltam én is
szerk2: egy 6/10es filmre nem mondanám, hogy csalódás. Azért érezheted annak, mert a körülötted lévők felhúzták, de szerintem bőven érdemes egyszer megnézni.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Na akkor nekem pont jó lesz Lehet holnap megnézem vagy inkább majd másnaposan szerdán
- hehe
- Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
- Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.
csak azoknak jó, akik nem ismerik a történetet kívülről-belülről, magyarul nemigen F1-esek.pheco írta:Rush tényleg annyira jó film, hogy még egy olyan embernek is bejöhet, aki életében látott 5p F1-et? Annyian dicséritek itt, komolyan megnézem valamikor :Đ
a film maga profi munka, minden a helyén van, de semmi új nincs benne, mondhatni a vicc csak az újszülöttnek új.
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Rush tényleg annyira jó film, hogy még egy olyan embernek is bejöhet, aki életében látott 5p F1-et? Annyian dicséritek itt, komolyan megnézem valamikor :Đ