Premier League

Foci a Real Madridon túl...

Ki lesz a bajnok?

A szavazás 2024. szeptember 1., vasárnap 13:05-kor befejeződött.

Arsenal
29
30%
Chelsea
3
3%
Liverpool
8
8%
Manchester City
51
53%
Manchester United
3
3%
Tottenham
3
3%
Más, megírom kommentben
0
0 szavazat

Szavazatok száma: 97

Galacticos

Re: Premier League

HozzászólásSzerző: Galacticos » 2014. január 1., szerda 16:06

Anis írta:(amire sokszor a Real nem volt képes idegenben).
Anis írta:De amúgy elég érdekes, hogy sok nagycsapat elég nulla produkcióval áll elő idén idegenben (Real,
miért kevered ide mindig a realt?

a city bajnoki idegenbeli mérlege: 10 meccs: 4 győzelem / 2 döntetlen / 4 vereség. 19:17es gólkülönbség.
a real bajnoki idegenbeli mérlege: 9 meccs: 6 győzelem / 2 döntetlen / 1 vereség. 22:13mas gólkülönbség.
azt az egy vereségünket is a barcelona ellen szenvedtük el.
a city idegenbeli pontjai: 14 (10 meccs alatt)
a real idegenbeli pontjai: 20 (9 meccs alatt)
és rengeteg küszködős meccset nyertünk meg.

és a bl-ben is, gurítottunk egy hatost törökországban (ott ahol a nagy álom középpályás sorral felálló juve kikapott és kiesett) simán nyertünk dániában (ott ahol a juve szintén botlott) és torinoban le x-eltünk.
hát basszameg, soha rosszabb idegenbeli mérlegünk ne legyen.

Anis
Kedvenc játékosaid: Drogba, Essien, CR, Di Maria
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Chelsea, Inter

HozzászólásSzerző: Anis » 2014. január 1., szerda 15:50

A City meg úgy tűnik az utóbbi fordulókban megtanult idegenben is nyerni. A Fulham elleni volt a legnagyobb "tettük", ott én már ki is nyomtam a streamet, elkönyveltem, hogy nem nyernek, erre nézem az eredményeket 2-4. Most szintén, ha nem is jó és szép játékkal, de hozták a kötelezőt (amire sokszor a Real nem volt képes idegenben).
Ami legjobban meglepett és sztem másokat is (Digi stúdiójábna is mondták), hogy Kin kiesése semmiben nem befolyásolta az eredményességüket. Míg pl Yaya megtanult szabadrúgásokat is lőni, idén már 4 gólt lőtt ebből, illetve már a 10. gólját lőtte középpályásként.

De amúgy elég érdekes, hogy sok nagycsapat elég nulla produkcióval áll elő idén idegenben (Real, Dortmund, Chelsea, eleddig a City is és még jó páran).

Amúgy meg brutál amit a City művel idén, ha a nemzeteközi kupákban induló csapatok nézzük a közel azonos meccsszám miatt (bajnokság, ligakupa és BL/EL), akkor a City már 85 gólnál jár. Míg mögöttük nagy űr és a többiek közel azonos mennyiséget lőttek: 52 gólos a MU, Chelsea, Tottenham, 51 pedig az Arsenal, míg a Pool nemzetközi meccsek nélkül is 48-nál jár. (City és Arsenal 29 meccsen, Totten 30 meccsen, Chelsea & MU pedig 28 meccsen érték ezt el, Pool meg 21 meccs alatt)

Amúgy Michunak inkább a tavaly ősze volt félelmetes (magához képest), hiszen akkor lőtte a góljainak nagyon nagy százalékát: 18 bajnoki gól 13 is még a 2012-es évben született. Idén pedig Michu már kihagyott 4 fordulót sérülése miatt (11-14.ford) illetve most jelenleg is sérült, így lemaradt az ünnepi meccsekről.
Bony pedig a kezdőfordulóban egyből betalált a MU-nak (1-4-es vereség), majd nagy gólcsend és a 8.fordulóban egy a Sunderland ellen és kettő a Stoke ellen 3-3-as meccsen. Viszont ő is sérült volt egy darabig. amúgy meg úgy néz ki nem mindenki akklimatizálódik egyből olyan jól a másik városhoz, bajnoksághoz, közeghez, mint másik.
FERRARI - MSchumi - Alonso - Kimi - Federer - Kobe - LeBron

London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!

MyStiQ

HozzászólásSzerző: MyStiQ » 2014. január 1., szerda 15:32

Ha Michu idei szezonja jónak nevezhető, akkor Bony kritikáját sem érzem jogosnak.

Mondjuk nekem ez az egész Swansea bűzlik Michuval meg Laudruppal együtt. Az előbbinek volt egy tűrhető szezonja a Rayoban, meg egy tavaly, aztán se előtte, és eddig nagyon úgy tűnik, hogy se utána semmi.

Laudrup meg. Átvette Rodgers helyét, behúztak egy kupát, nyomtak egy viszonylag normális focit, aztán kész. Nem vagyok teljesen képben a Swansea múltjával kapcsolatban, de nem lennék meglepődve, ha a tavalyi jó eredmények részben Rodgers miatt jöttek volna. Láttunk már ilyet a futballtörténelemben, hogy vitte a csapatot a lendület. Ezzel persze nem azt mondom, hogy Laudrup rossz edző, csak már párszor olvastam ezen a fórumon is az ő nevét, hogy jó lenne a csapat élére. Nincs kizárva, de én például semmi pénzért nem cserélném le Ancelottit rá.

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2014. január 1., szerda 14:47

morientes írta:Szépen játszik ez a walesi csapat de nincs csatár....így meg nem lehet.Hiányzik Michu...ez az igazság :)
Azt furcsállom, hogy Bony ennyi gyenge. Én sokkal többet vártam tőle. Hollandiában nagyon jól teljesített, és a testi adottságai is jók, de valahogy mégsem jön neki össze az élet Angliában. Kár, pedig a Swansea szimpatikus csapat, és jó lett volna, ha Michu mellett van egy másik jó csatár.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

morientes
Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)

HozzászólásSzerző: morientes » 2014. január 1., szerda 14:19

Szépen játszik ez a walesi csapat de nincs csatár....így meg nem lehet.Hiányzik Michu...ez az igazság :)
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az... 

csabi*
Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
Kedvenc csapatod: los blancos.

HozzászólásSzerző: csabi* » 2013. december 31., kedd 17:44

én utálom a délutáni meccseket mert sose bírok olyankor felkelni ,hogy az egész meccset lássam :D
Kép

GT37
Kedvenc csapatod: Barça, Spurs

HozzászólásSzerző: GT37 » 2013. december 31., kedd 16:57

'shutterisland írta:én örülök a délutáni meccseknek, ha minden meccs este lenne, mindig ütnék egymást.
nem csak a bajnokságon belül, hanem a többi bajnokság meccseivel is.
így is nehéz sokszor eldönteni, hogy az egymást átfedő meccsek közül melyiket nézze az ember, hát még úgy, ha csak este lennének meccsek.
Egyetértek, én is szeretem a délutáni meccseket, ennek is megvan a maga hangulata, nincs is annál jobb, mint mikor két-három meccs van rögtön egymás után egy jó kis Super Sunday keretében. B-)

(Ráadásul így nem ütköznek túl sűrűn a Barça- és a Spurs-mérkőzések hétvégénként.)

'shutterisland
Kedvenc játékosaid: LM / GD
Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2013. december 31., kedd 16:44

én örülök a délutáni meccseknek, ha minden meccs este lenne, mindig ütnék egymást.
nem csak a bajnokságon belül, hanem a többi bajnokság meccseivel is.
így is nehéz sokszor eldönteni, hogy az egymást átfedő meccsek közül melyiket nézze az ember, hát még úgy, ha csak este lennének meccsek.

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2013. december 31., kedd 15:38

amíg nem lesznek olcsóbbak a jegyek addig a helyzet nem fog változni, szervezhetnek akármilyen szurkolói csoportokat...a sok klub tulajnak azt kellene eldöntenie, hogy nyerni akarnak valamit, vagy csak üzlet az egész, mert ha üzlet akkor egy mezei szurkolóval mit sem törődnek, úgy meg ő sem fog tenni sokkal többet a csapatért, bekapcsolja a tv-t, megiszik pár sört meccs közben aztán kész

morientes

HozzászólásSzerző: morientes » 2013. december 31., kedd 15:24

R.M.C.F írta:Morientessel értek egyet......illetve nekem a kora délutáni kezdéstől a gyomrom forog.Ha a madrid mindig délután 16 kor nyomulna,a hajamat tépném ki.
Meccs? Szurkolás? ESTE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Adom!Délután négyig be se lehet rendesen rúgni... :lol:
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép

R.M.C.F
Kedvenc játékosaid: Sergio
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. december 31., kedd 15:17

Morientessel értek egyet......illetve nekem a kora délutáni kezdéstől a gyomrom forog.Ha a madrid mindig délután 16 kor nyomulna,a hajamat tépném ki.
Meccs? Szurkolás? ESTE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.

BBarni
Kedvenc játékosaid: Gera, Lipcsei, Ronaldo, Zidane, Henry
Kedvenc csapatod: FTC, Real Madrid

HozzászólásSzerző: BBarni » 2013. december 31., kedd 13:27

Nem is csak ez, de maga a hangulat! Nem a szurkolásról beszélek mert az mindkét helyen(angol,spanyol) lószar!Angliában maga a körítés nagyon jó, ahogy a németeknél is, a spanyoloknál nem így látom! Plusz ezerszer előbb nézek meg egy West Brom-Swansea meccset mint pld egy Celta-Levante...ég és föld szerintem!
Persze a PL sem hibátlan tele van a meccs ázsiai turistákkal, sajnos egyre több helyen színház van...

morientes

HozzászólásSzerző: morientes » 2013. december 31., kedd 12:58

Ez mondjuk jellemző a PL-re,ezért is tartom a világ legjobb és legerősebb bajnokságának. A nyomába se ér a spanyol vagy a német bajnokság. Angliában egyszerűen minden a fociról szól. Nézzétek meg: szarnak az ünnepekre,ezek még január 1-én is teljes bajnoki fordulót játszanak. Teltház minden meccsen,szinte mindig 4-5 csapat van közvetlen közelében az éllovasnak. Rengeteg körbeverés,döntetlen,senki ellen nem mehetsz biztosra. A lelátókon nincsen csönd,
Én azt mondom,a legkiegyensúlyozottab...egyszerű,őszinte foci,nincs agyontaktikázva,azért élvezhető....de azért itt is tudnak uncsi meccset játszani,mikor kicsit olyan szüreti szőllőtaposáshoz hasonlít a dolog...az iram hatalmas,a legnagyobb a világon ez nem kérdés,de igazából "focit" csak néhány csapat játszik a mezőnyből....
A másik...spanyolországban is minden a foci körül forog,arról megy a duma a tapasbárokban,kocsmákban,munkahelyen,utcán...és bár a bernabeuban valóban csendesen szurkolnak,köszönhető az Elnöknek,aki megnyeste a Sur szárnyait,de pl bilbaoba,sevillaba,a vicente calderonba van azért rendes szurkolás...néha meg a liverpoolnál olyan csend van mint az operában.Vagy mondhatnám akár a manchester vagy a chelsea pályáját is...ott sem az van már mint rég,köszönhető a magas jegyáraknak,valamint a szigorú biztonsági előírásoknak...ettől függetlenül én is szeretem,félreértés ne legyen.....
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép

GT37
Kedvenc csapatod: Barça, Spurs

HozzászólásSzerző: GT37 » 2013. december 30., hétfő 21:07

csabi* írta:szvsz ez a bayern van olyan esélyes mint az a barca volt
Sőt, szerintem több esélyük van a címvédésre. Baromi erősek voltak tavaly is, most Pep még néhány taktikai elemet hozzátett a játékhoz, még sokoldalúbbak, dominánsabbak, veszélyesebbek lettek, no meg most már ott van nekik Kroosék mellett Thiago és Götze is.

Na de ez itt :off:, úgyhogy témábú' ki.

csabi*

HozzászólásSzerző: csabi* » 2013. december 30., hétfő 20:57

El Unico írta: A Barcának volt a legnagyobb esélye a címvédésre az elmúlt években,mégse értek oda...
szvsz ez a bayern van olyan esélyes mint az a barca volt
Kép

R.M.C.F
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. december 30., hétfő 20:55

mindig volt/van egy csapat,akik képesek kiejteni a címvédőt és ezt rendre meg is teszik.
Mert az olyan sorozat megnyeréséhez,ahol egyenes kiesés is van,mint a BL....szerencse is kell. Kevés a sikerhez a tudás.

RealVazquez
Kedvenc játékosaid: CR
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2013. december 30., hétfő 20:39

Nem hiszem,hogy lesz címvédés. És talán ebben még az UEFA-nak is van érdeke.

A Barcának volt a legnagyobb esélye a címvédésre az elmúlt években,mégse értek oda... mindig volt/van egy csapat,akik képesek kiejteni a címvédőt és ezt rendre meg is teszik. Idén is vannak ilyen csapatok: rögtön itt az Arsenal. Ott a Chelsea. Mi. Barcelona... esetleg ha a Manchester United formába lendül... egy oda-visszavágós párharcban bármi előfordulhat,a legnagyobbak is hibázhatnak,és a BL-ben elég egyetlen hiba,kiestél. #közhely :lol:
Ez a tegnapi Chelsea győzelem szép és jó, de nagyon sokat köszönhetnek a sorsolásnak.
Hihetetlen egy csapat amúgy ez a Chelsea... néha borzasztó,ahogy játszanak,hullámzó a teljesítményük,mégis ott vannak a húsos fazék közelében. Ez mondjuk jellemző a PL-re,ezért is tartom a világ legjobb és legerősebb bajnokságának. A nyomába se ér a spanyol vagy a német bajnokság. Angliában egyszerűen minden a fociról szól. Nézzétek meg: szarnak az ünnepekre,ezek még január 1-én is teljes bajnoki fordulót játszanak. Teltház minden meccsen,szinte mindig 4-5 csapat van közvetlen közelében az éllovasnak. Rengeteg körbeverés,döntetlen,senki ellen nem mehetsz biztosra. A lelátókon nincsen csönd,megy az éneklés ezerrel,meccs előtt,alatt,után söröznek,kocsmáznak. A Bernabéut meg nem kell bemutatni ugye,ég és föld. Egyszer mindenképp elmegyek Angliába,mindegy,melyik városba,London,Manchester,Birmingham stb,egy angol meccset tuti meg fogok nézni,kíváncsi vagyok az ottani futballkultúrára. :)
:goat:

R.M.C.F

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. december 30., hétfő 20:17

csabi* írta:
R.M.C.F írta:kb valdez...ő is része volt,sőt,nem is annyira alja....mert voltak jó védései,jó mezőnymunkái stb...
arra célzol ,hogy az ellenfél 16osáig sprintelt reklamálni ? :mrgreen:

Ez jó.....és igaz is,de nem erre. :lol: :lol: :lol:

csabi*

HozzászólásSzerző: csabi* » 2013. december 30., hétfő 20:15

R.M.C.F írta:kb valdez...ő is része volt,sőt,nem is annyira alja....mert voltak jó védései,jó mezőnymunkái stb...
arra célzol ,hogy az ellenfél 16osáig sprintelt reklamálni ? :mrgreen:
Kép

R.M.C.F

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. december 30., hétfő 20:06

Drake írta:

Ha Májusban megnyeri a Bayern a BL-t,akkor elhiszed végre,hogy Pep nem egy szerencsétlen kretén,aki jókor volt jó helyen?

A BM peppel és pep előtt is a legesélyesebb volt,mert jelenleg ők jobbak. Ha nem pep lett volna az edző,hanem mondjuk :hmmm: akár klopp vagy marad yuup akkor is ezen a szinten lennének.
pep nem kretén,mindig is dicsértem hogy mennyire tudott "karmesterkedni" úgy hogy alapvetően semmi sem történt attól másként. Mint a láthatatlan varázsló egy varázspálcával. :D nem rossz ő,de el kell osztani 10el mint amire tartják és kb kijön a valós tudása,mert az elmúlt évek legtúlértékeltebb edzője lett. Neki is volt sikere a barca korszakában,ezt is irtam már róla,ezt nehéz elvitatni,mint kb valdez...ő is része volt,sőt,nem is annyira alja....mert voltak jó védései,jó mezőnymunkái stb.......pepnek is volt benne érdeme,csak sokkal kevesebb mint sokan hiszik.

Szóval, a BM sanszos,akár pep akár heynckes az edző. Bár én nem vagyok annyira elalélva tőlük mint sokan,mert szerintem nem verhetetlenek,az csak téveszme,de akkor is ők az esélyesebbek ha már meg kell neveznem valakit.

De mi egy év múlva már elfogjuk verni őket..Addigra fogunk annyit lépni előre.

Vissza: