Zene
- ___Samy___
Re: Zene
napokban találkoztam Joey zenéivel, egyből megfogott. Majd ráfülelek az albumra, köszi az infótSamy amúgy, ha tetszik ez a fajta irány amit Joey Badass meg CJ Fly képvisel, akkor hallgasd meg Capital Steez albumát.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
bocsi a dupláért, de :
The Game - Hit The J (Official Music Video)
Talán szeptemberben lett leforgatva, és akkor irogatta Game, hogy hamarosan felteszi az új klippet...
Most sikerült. Az Ali bomaye című számához pedig másfél hónapja készült klip, az is hamarosan jön...
The Game - Hit The J (Official Music Video)
Talán szeptemberben lett leforgatva, és akkor irogatta Game, hogy hamarosan felteszi az új klippet...
Most sikerült. Az Ali bomaye című számához pedig másfél hónapja készült klip, az is hamarosan jön...
___Samy___ írta:Joey Bada$$ Feat. CJ Fly - Hardknock
Nagyon bírom Joey zenéjét. Most szerintem végigpörgetem a 2013-as Freshman Class tagjainak a zenéit. ők azok
Samy amúgy, ha tetszik ez a fajta irány amit Joey Badass meg CJ Fly képvisel, akkor hallgasd meg Capital Steez albumát. Nagy haverok voltak, de tavaly szenteste öngyilkos lett Steez...
Logic,Schoolboy Q és Joey számait már hallgattam,meg pár Action Bronsont is, nagyon jól tolják.
Joey Bada$$ - Don't Front (Feat. CJ Fly)
Logic-Welcoma To Forever
- ___Samy___
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
- Kercsó
- Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham
#whatisyourexcuse
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
- Marci77
- Kedvenc játékosaid: Raúl.....Kocsárdi,Huszti.
- Kedvenc csapatod: ZTE FC, Real Madrid, Juventus, Arsenal, Boston Celtics, NE Patriots
Az első szimplán szar,és fáj. De a második. Az mi az atyaf*szom? Passzoljanak már ide csucsut.Zsombor írta:Mr.János Világ Vége
Pavel Gyűrösi feat. ILka Junior - Rossz vas szedés
nem tudom hogy humorba kellett-e volna. "leszakadt az ég,többet nem lesz nyitva a pék."
Mondjuk az a rím az elsőbe
Ha adtok alapot én is csinálok valamit,de az értelmes lesz legalább
Feloszlik a Golden Coast,nagyon fognak hiányozni
Pár zene is:
Macklemore & Ryan Lewis - Can't Hold Us feat Ray Dalton
Macklemore & Ryan Lewis - Make The Money
Macklemore - The Town
Macklemore - Soldiers
SUM 41 - Pieces
U2 & Green Day - The Saints Are Coming
SUM 41 - Some Say
2013-14ben várható új album a SUM 41-tól,immár Stevo nélkül...
Mindörökké KÉK-FEHÉR szív!
- GT37
- Kedvenc csapatod: Barça, Spurs
Blackmill - Evil Beauty (Changing Faces, NuKid & Alicrity Remix)
Terjed a zeneklubfringsquad írta:ANTI FITNESS CLUB - MENNYORSZÁG
nem tudom megunni.
- ___Samy___
- ___Samy___
jaja, már végighallgattam vagy 4-szerTetszik az új album?
eddig ez sikerült neki a legjobban sztem
Tetszik az új album? :-)___Samy___ írta:Logic - Nasty
Mr.János Világ Vége
Pavel Gyűrösi feat. ILka Junior - Rossz vas szedés
nem tudom hogy humorba kellett-e volna. "leszakadt az ég,többet nem lesz nyitva a pék."
- ___Samy___
- fringsquad
- Kedvenc játékosaid: cé, marci, jesé, modric
- Kedvenc csapatod: rm
Mr.Busta és Essemm - Eyyo
a real trill meg a garage együtt a toppon.
a real trill meg a garage együtt a toppon.
hala madrid!
Javi Garcia, Isco válogatott csapattársa: “A képességei, és a csapat ahol szerepel mint nagyon sokat segítenek neki. Egy hozzá hasonló játékos ott játszik és azt csinál, ahol és amit csak akar.
Javi Garcia, Isco válogatott csapattársa: “A képességei, és a csapat ahol szerepel mint nagyon sokat segítenek neki. Egy hozzá hasonló játékos ott játszik és azt csinál, ahol és amit csak akar.
- ___Samy___
GT37 írta:http://www.dmvlife.com/loyosiun2.html___Samy___ írta:már kint van? mi a címe? :-)
Ha nem ez az, akkor sorry. :-)
már zúzom is, köszi :-)Zsombor írta:De, ez az. :-)