Premier League
Re: Premier League
a csodafegyver, jött, látott, győzött. Bendtner a király. :Đ
ennyi játék elég is volt neki, megy egy másik univerzumba győzelemhez segíteni egy másik csapatot.
(remélem nem súlyos)
ennyi játék elég is volt neki, megy egy másik univerzumba győzelemhez segíteni egy másik csapatot.
(remélem nem súlyos)
"If you don't like your destiny, don't accept it."
-
- Kedvenc játékosaid: Gera, Lipcsei, Ronaldo, Zidane, Henry
- Kedvenc csapatod: FTC, Real Madrid
Bendtner!!!!!
Zseni!
Zseni!
- soadroli
- Kedvenc csapatod: a másik
Lord Bendtneeeeeeer és megsérül
- GT37
- Kedvenc csapatod: Barça, Spurs
Today's line-up: Lloris; Walker, Chiriches, Dawson, Rose; Lennon, Capoue, Dembele, Eriksen; Adebayor, Soldado.
Our subs at United: Friedel, Fryers, Naughton, Bentaleb, Chadli, Lamela, Kane.
Walker és Rose szerencsére visszatér, a csatárpáros ugyanaz, Eriksen is kezd, nem rossz tizenegy ez, bár én Lamelát talán kezdettem volna Lennon helyett. Kane pedig ismét a padon, ennek is örülök.
Nem mi vagyunk az esélyesebbek, és akkor még enyhén fogalmaztam, de azért jó lenne egy pontot elhozni Manchesterből.
COYS!
Our subs at United: Friedel, Fryers, Naughton, Bentaleb, Chadli, Lamela, Kane.
Walker és Rose szerencsére visszatér, a csatárpáros ugyanaz, Eriksen is kezd, nem rossz tizenegy ez, bár én Lamelát talán kezdettem volna Lennon helyett. Kane pedig ismét a padon, ennek is örülök.
Nem mi vagyunk az esélyesebbek, és akkor még enyhén fogalmaztam, de azért jó lenne egy pontot elhozni Manchesterből.
COYS!
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Valóban...akkor talán.Márha VdB nem a szokás szerinti csatárnélküli baromságot erőlteti.Amúgy népszerű lesz a gyerek odahaza... Merthogy a brazilok is tele vannak jó befejezővel Ja jut eszembe tényleg hát ott van Pato Na de ez nem az a topic úgyhogy hagyom iscart írta:Mintha valami Diego Costa nevű figura is lenne még ott...
LEGIO PATRIA NOSTRA
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
-
- Kedvenc játékosaid: Henry
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Arsenal
Bazzeg mekkora kapushiba.Ez a Soton el van látva jóféle kapusokkal. Boruc a Senal ellen bénáskodott most meg ez a szerencsétlen.
-
- Kedvenc játékosaid: Henry
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Arsenal
Mekkora csira ez az Oszkár gyerek. Ha átugroja a kapust akkor biztos gól,de Ő inkább elesik.Remélem Coutinho ki fogja szorítani a Brazil kezdőből.
- ateeemadrid
ez az oscar nem elég hogy egy hulladék, de esze sincs éppenséggel sok.
tbo. fede ase rüdi fran. cama ceba güli jude. vini mbappe
- GT37
- Kedvenc csapatod: Barça, Spurs
Suárez megint lőtt egy gyönyörű szabadrúgásgólt, elképesztő.
A Stoke meg vezet az Everton ellen... Jól jönne egy pontvesztés Lukakuék részéről.
A Stoke meg vezet az Everton ellen... Jól jönne egy pontvesztés Lukakuék részéről.
Mintha valami Diego Costa nevű figura is lenne még ott...
- Marci77
- Kedvenc játékosaid: Raúl.....Kocsárdi,Huszti.
- Kedvenc csapatod: ZTE FC, Real Madrid, Juventus, Arsenal, Boston Celtics, NE Patriots
Ott van Fabregas
Eddig semmi extra az Arsenal meccs. Örülnék végre egy meccsnek amit végig támadunk,szép játékkal simán nyerünk...
Tizi véleményes
Eddig semmi extra az Arsenal meccs. Örülnék végre egy meccsnek amit végig támadunk,szép játékkal simán nyerünk...
Tizi véleményes
Mindörökké KÉK-FEHÉR szív!
- morientes
El Nino meg az előző két szezonjához képest,egyenesen fejlődik Már úgy értem néha betalál
Azért az fasza lesz a VB-n ha spanyolok ilyen "gólerős" csatárokkal mennek ki Torres,Soldado,Villa még jó hogy van egy Negredo...már ha VdB kiviszi...ha nem biztos világbajnokok leszünk
Azért az fasza lesz a VB-n ha spanyolok ilyen "gólerős" csatárokkal mennek ki Torres,Soldado,Villa még jó hogy van egy Negredo...már ha VdB kiviszi...ha nem biztos világbajnokok leszünk
LEGIO PATRIA NOSTRA
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Realista24 írta:Azt mondjak Higu nemet mondott Mou hívásáranmate írta:Chelseanek eddig bőven adatott a szerencséből, kellemetlen focit tol a Soton. Amúgy nem tudom, terveznek-e télen csatárt venni, mert Eto'o és Torres nettó emberhátrány, akár a bajnoki címbe is kerülhet, hogy ők ketten lőnek annyi gólt, mint az öreg Lampard.
50 misit adtak volna érte.
Nem hiszem hogy JM lett volna a probléma. Inkább a józan ész,a napoli szépen fejlődik az elmúlt években,a nézők imádják a csapatot és higu isten ott,alap kezdő. A chelseaben nem lenne bérelt helye,és ennyi megbecsülést soha sem kapna.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Még ő is többet érne, mint Torres Most is mi bepasszt csinált a kapus kezébe 5 méterről.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Azt mondjak Higu nemet mondott Mou hívásáranmate írta:Chelseanek eddig bőven adatott a szerencséből, kellemetlen focit tol a Soton. Amúgy nem tudom, terveznek-e télen csatárt venni, mert Eto'o és Torres nettó emberhátrány, akár a bajnoki címbe is kerülhet, hogy ők ketten lőnek annyi gólt, mint az öreg Lampard.
50 misit adtak volna érte.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Kinézem a Chelseaből, hogy Suarezért ajánlanak már a télen egy embertelen összeget vagy lecsapnak Lewara. Tényleg nagyon rájuk férne egy értelmes csatár.
- Galacticos
ott van még demba ba is.nmate írta:Chelseanek eddig bőven adatott a szerencséből, kellemetlen focit tol a Soton. Amúgy nem tudom, terveznek-e télen csatárt venni, mert Eto'o és Torres nettó emberhátrány, akár a bajnoki címbe is kerülhet, hogy ők ketten lőnek annyi gólt, mint az öreg Lampard.
és kölcsön van adva az aki talán gólt tudna lőni ebből a négy játékosból, azaz lukaku. csodálkozom még mindig hogy kölcsönadták, drogba lebutított verziója a tag aki még bőven fejlődhet. drogba meg mou egyik kedvence de hát reaktiválni kellett etoot.
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Chelseanek eddig bőven adatott a szerencséből, kellemetlen focit tol a Soton. Amúgy nem tudom, terveznek-e télen csatárt venni, mert Eto'o és Torres nettó emberhátrány, akár a bajnoki címbe is kerülhet, hogy ők ketten lőnek annyi gólt, mint az öreg Lampard.
- morientes
Adom.A belga(???) ma nagyot játszott.Michut csak azért érzem jobbnak,mert mezőnyben,(lévén a rayoba kp-t játszott,kb ott ahol nálunk Isco),többet hozzá tud tenni.Jobban ki tud szolgálni,(már ha van kit ),mint Bony.Egyébként Bony azért káprázatos eddig,a szezonban 13 gól az azért tiszteletre méltó..ezért esetleg ha együtt tudnának fenn lenni a spanyollal,akkor eredményesebb lehetne a csapat.Bár kiesési gond nem lesz,most egy brutál szériában vannak,(Chelsea,Astonvilla,city,majd aztán a MU),de azután könnyebb meccsek jönnek.Ha Michu idei szezonja jónak nevezhető, akkor Bony kritikáját sem érzem jogosnak.
Ami Laundrupot illeti....én még mindig nemtom eldönteni,hús vagy hal,a getafenal is voltak ugyan felvillanásai,de hogy aztán egy top csapatnál mire menne...passz.Én se cserélném el Ancelottival,ez biztos.
LEGIO PATRIA NOSTRA
- Galacticos
Anis írta:(amire sokszor a Real nem volt képes idegenben).
miért kevered ide mindig a realt?Anis írta:De amúgy elég érdekes, hogy sok nagycsapat elég nulla produkcióval áll elő idén idegenben (Real,
a city bajnoki idegenbeli mérlege: 10 meccs: 4 győzelem / 2 döntetlen / 4 vereség. 19:17es gólkülönbség.
a real bajnoki idegenbeli mérlege: 9 meccs: 6 győzelem / 2 döntetlen / 1 vereség. 22:13mas gólkülönbség.
azt az egy vereségünket is a barcelona ellen szenvedtük el.
a city idegenbeli pontjai: 14 (10 meccs alatt)
a real idegenbeli pontjai: 20 (9 meccs alatt)
és rengeteg küszködős meccset nyertünk meg.
és a bl-ben is, gurítottunk egy hatost törökországban (ott ahol a nagy álom középpályás sorral felálló juve kikapott és kiesett) simán nyertünk dániában (ott ahol a juve szintén botlott) és torinoban le x-eltünk.
hát basszameg, soha rosszabb idegenbeli mérlegünk ne legyen.