Mesut Özil - 10

Archívum
morientes
Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)

Re: Mesut Özil - 10

HozzászólásSzerző: morientes » 2013. május 11., szombat 16:56

És ki kezdett volna helyette? Ne gyertek Modric-csal, mert neki nem helyette, hanem mellette kellett volna tolja egész szezonba. Di María kárára...
Isten lássa lelkem,véletlenül se szólnék bele,de Di Maria szélső,Modric meg középpályás... :roll:
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az... 

M1Ö
Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: M1Ö » 2013. május 11., szombat 10:01

Danny Smith írta:akkor is bérelt helye volt a kezdőben, amikor szart se csinált!
És ki kezdett volna helyette? Ne gyertek Modric-csal, mert neki nem helyette, hanem mellette kellett volna tolja egész szezonba. Di María kárára...
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero

Danny Smith
Kedvenc játékosaid: Sergio Ramos, CR, Zidane, Makelele, Varane
Kedvenc csapatod: Real Madrid 02'

HozzászólásSzerző: Danny Smith » 2013. május 10., péntek 21:05

besteve7 írta:
Danny Smith írta:Úgyhogy a jövő évi 4-3-3-ban a támadó hármas szélére kerül, vagy a kispadra...inkább utóbbi.
Olyan jó, hogy fórumon van a Real Madrid következő edzője, aki már betéve tudja a jövő évi felállást, távozókat, új szerzeményeket.
Én jelenleg csak abban bízom, h Mou eltakarodik, és jön egy új edző, aki újra egyé tudja varázsolni a keretet, akik képesek egymásért küzdeni, szívüket kitenni a pályára. Míg ez nincs meg, lehet itt Neymar, Bale, Falcao egyszerre a pályán, siker nem lesz.
Köszönöm! Elfogadom a kinevezést! :D
Legalább abban egyetértünk, hogy Josénak le kell innen lépnie. Amit soha nem bocsájtok meg neki az-az, hogy Özilnek akkor is bérelt helye volt a kezdőben, amikor szart se csinált!
hehe írta:vidal, pogba, gündogan, verratti, banega, biglia és gago ( :mrgreen: )
szóval van választási lehetőségünk, simán lehet erősíteni a kp-t.
özil meg egy ideális világban max a cserepadra kapaszkodhatna fel.
Remélem az a zöld vigyorgó fej egyet jelent a cinizmussal. :D Örülök, hogy valaki elvitte Gagót és megszabadultunk tőle. Vidal, Gündogan és Verratti mozgása és játéka nekem nagyon tetszik. Bár nekem megvan az Özil pótlék = Modric.
Viszlát José! Örültem
Iker - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Gündogan, Modric, Kondogbia - ???, Benz, CR

hehe
Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.

HozzászólásSzerző: hehe » 2013. május 10., péntek 9:27

besteve7 írta:
hehe írta:vidal, pogba, gündogan, verratti, banega, biglia és gago ( :mrgreen: )
Ez mind szép és jó, csak az a baj, hogy nincsenek itt, és valahogy Vidalon kívül az összes többivel úgy járhatunk, mint anno Sahinnal, hiába volt ő is a következő évek kp-s reménysége valahogy nem jött ki. Nincs rá garancia hogy fél, egy év után már a fórum 70% ócsárolná mind a két lábát :-)
mi? sahin? az általam felsorolt játékosok is egylábas, gyöklassú játékosok frissen műtött térddel?

akkor lemaradtam vmiről :hmmm:
Kép
Kép
Kép

besteve7
Kedvenc játékosaid: Raúl, Casillas, Falcaó

HozzászólásSzerző: besteve7 » 2013. május 10., péntek 9:17

Ez mind szép és jó, csak az a baj, hogy nincsenek itt, és valahogy Vidalon kívül az összes többivel úgy járhatunk, mint anno Sahinnal, hiába volt ő is a következő évek kp-s reménysége valahogy nem jött ki. Nincs rá garancia hogy fél, egy év után már a fórum 70% ócsárolná mind a két lábát :-)

hehe
Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.

HozzászólásSzerző: hehe » 2013. május 10., péntek 9:04

Eszterke írta:
Danny Smith írta: Ezért kell oda 3 labdaügyes, két lábas
Jaj, az álmodozó. Összesen van ilyen lehet hogy tényleg csak HÁROM a világban, és ebből egyet már elhappoltak a bajorok :lol:
vidal, pogba, gündogan, verratti, banega, biglia és gago ( :mrgreen: )

szóval van választási lehetőségünk, simán lehet erősíteni a kp-t.
özil meg egy ideális világban max a cserepadra kapaszkodhatna fel.
Kép
Kép
Kép

besteve7
Kedvenc játékosaid: Raúl, Casillas, Falcaó

HozzászólásSzerző: besteve7 » 2013. május 10., péntek 8:54

Danny Smith írta:Úgyhogy a jövő évi 4-3-3-ban a támadó hármas szélére kerül, vagy a kispadra...inkább utóbbi.
Olyan jó, hogy fórumon van a Real Madrid következő edzője, aki már betéve tudja a jövő évi felállást, távozókat, új szerzeményeket.
Én jelenleg csak abban bízom, h Mou eltakarodik, és jön egy új edző, aki újra egyé tudja varázsolni a keretet, akik képesek egymásért küzdeni, szívüket kitenni a pályára. Míg ez nincs meg, lehet itt Neymar, Bale, Falcao egyszerre a pályán, siker nem lesz.

Eszterke
Kedvenc játékosaid: Mesut Özil, Luis Figo, Sheva, Kaká, Torres, Navas, Reus

HozzászólásSzerző: Eszterke » 2013. május 10., péntek 8:26

Danny Smith írta: Ezért kell oda 3 labdaügyes, két lábas
Jaj, az álmodozó. Összesen van ilyen lehet hogy tényleg csak HÁROM a világban, és ebből egyet már elhappoltak a bajorok :lol: Nem feltétlen kellene ezek közül a srácok közül eladni mindenkit - és most nem csak Özilről beszélek - hanem agyban kéne helyrerakni őket, és máris előrébb lennénk, csakhogy ez nem sikerült Mounak.
Real Madrid means triumph in victory and triumph in loss. Real Madrid was yesterday, it is today and it will be tomorrow. Real Madrid are words that I still do not know how to express.

Danny Smith
Kedvenc játékosaid: Sergio Ramos, CR, Zidane, Makelele, Varane
Kedvenc csapatod: Real Madrid 02'

HozzászólásSzerző: Danny Smith » 2013. május 9., csütörtök 22:56

Kerlon írta:4231 egyet játszik mind a két csapat. Egyszerűen ott csapat védekezés van. Aztán az érdekelne a legkevésbé egy támadótól, hogy mennyire tud védekezni, ennyire erőből Di Maria egy zseni. Mindennek normális szisztémán kellene alapulnia, de hát...
Nem kellene sokat védekeznie, inkább csak letámadnia. Labdavesztésnél pedig visszatámadni, hajtani az ellenfelet! Özil ezt nem teszi meg. Nyugodtan megnézheti bárki. Ha elveszik tőle a labdát, kicsit azért odapiszkál hogy ne legyen olyan látványos a semmittevése, aztán simán elviszik mellette.
Itt az a gond, hogy fent van egyszerre a pályán CR, Benz, Özil, Di Maria, akik ha elvesztik, nem futnak vissza fejvesztve. Max az esetek 40 %-ban. Mögöttük pedig Xabi-apó és Khedira küzd 3-4 középpályással. :hmmm: Egyszerű matek emberek. Ez a rendszer nem működik. 3 belső középpályás kell, akik a szélen se botlanak meg a fűszálba, ha középre kell adni. Ezért kell oda 3 labdaügyes, két lábas, de ha ez nincs meg véletlenül akkor legalább pörgős, hajtós ember. És Özil nem ilyen... Úgyhogy a jövő évi 4-3-3-ban a támadó hármas szélére kerül, vagy a kispadra...inkább utóbbi.
Viszlát José! Örültem
Iker - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Gündogan, Modric, Kondogbia - ???, Benz, CR

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. május 9., csütörtök 22:46

4231 egyet játszik mind a két csapat. Egyszerűen ott csapat védekezés van. Aztán az érdekelne a legkevésbé egy támadótól, hogy mennyire tud védekezni, ennyire erőből Di Maria egy zseni. Mindennek normális szisztémán kellene alapulnia, de hát...
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

numberone1
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros

HozzászólásSzerző: numberone1 » 2013. május 9., csütörtök 22:24

Kerlon írta: Miért kéne 3 belső középpályással játszani? Se a Dortmund, se a Bayern nem játszik 3 belső kp-val. Csak azért írom, mert velük példálózol.
Bayern, mivel Kroos(alapban o a 3.) serult most igy Muller van kozepen akit lehet annak venni. Dortmundnal igaz, h Gotzet tettek kozepre, de jobban is vedekezik mint Ozil. Nem tudom mi az amit nem ertesz meg..... Modric jobban teljesit ha egeszen fel van tolva a tamadok moge..marmint magahoz kepest. Oziltol meg nem lattem egy olyan meccset vmirevalo ellenfel ellen, ahol egesz meccsen hiperaktiv lett volna(csuszott maszot).
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane

34. Liga, 13. BL :coffee:
Merci Zizou :salute: KAK :sziv:

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. május 9., csütörtök 22:14

numberone1 írta:
mocsok írta:mondjuk én meg azt nem értem ,hogy hogy lehet akkora böszmeséget mondani, hogy özil nem érzi a kis területen való játékot. nagyon is belepasszolna egy olyan csapatban, ahol benzema,marcelo, modric,cé és neadjisten neymar akar vele focizgatni.
es akkor a kp-t meg hagyjuk olyannak amilyen. Lehet, h bele illene....De az alap, h kell ket kozepso kp a Dortmund lefociszta a kp-t,mit tenne velunk egy Bayern. Ha erkezik egy tkp Bale v Neymar es ket kozepso kp akkor hova rakod Ozilt? Max rotalni lehetne 2 poszton, de hogy alap kezdo legyen :/
Miért kéne 3 belső középpályással játszani? Se a Dortmund, se a Bayern nem játszik 3 belső kp-val. Csak azért írom, mert velük példálózol. És ha érkezik még 15 ember? Akkor hova rakod a maradékot? Kész tény, hogy az összes érkező jobb Özilnél? Szerintem ez a számotokra fix, de pl. nálam ott sántít a dolog, hogy tegnap Fabinhot, már a jövő évi keretbe raknátok, amikor beállt egy buli meccsre 15 perc erejéig a 9 emberrel játszó Malaga ellen. Aztán az is kiderült, hogy Arbeloa szintjét már üti, aki rendelkezik két EB és egy VB címmel... Ennyit az elfogultságról. :coffee: Ez már csak olyan vita kb. 3 oldala, hogy mi nem szeretjük Mesutot, szóval takarodjon, mert balf :cens: sz megye 2-es játékos egy szem bal lábbal, amit megint csak ti hangsúlyoztok annyira. Bale persze nagy király én meg hajlamos vagyok elsiklani dolgok felett, meg nem észrevenni a hibákat... Pff
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

morientes

HozzászólásSzerző: morientes » 2013. május 9., csütörtök 21:44

matador írta:A rövidpasszos kis csiki-csuki játékot érezné. Ha a baljára jön a labda. Erre pedig egy kiscsapat ellen van csak lehetőség figyelni. Én eladnám, ha valaki robbantana érte egy 35 millert, de mondjuk 25 helyett inkább itt tartanám 12. játékosnak. Persze a 10-es mezt mindenképp le kell róla rángatni. Kiscsapatok ellen remek fegyver lenne, de ha Modric elől veszi el a helyet a jövőben fontos BL-meccseken, akkor mehet a bumm a fejbe.
35-ért,na neeem...én vagyok az egyik legnagyobb kritikusa,de 40 alatt semmi képp.Azért neki a marketing értéke sem rossz.
Hogy a 10-es mezt le kell e róla rángatni...nincs ennek már akkora jelentősége mint rég,bár persze az nekem is fontos,hogy ha valaki ilyen kulcspozicioba játszik,mint ő,attól ez amit idén nyújt,édes kevés.
Na de majd az új edző...ha az se akkor meg a következő... :roll:
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép

matador
Kedvenc játékosaid: Raúl, Totti, Benzema, Varane, Modric

HozzászólásSzerző: matador » 2013. május 9., csütörtök 20:15

A rövidpasszos kis csiki-csuki játékot érezné. Ha a baljára jön a labda. Erre pedig egy kiscsapat ellen van csak lehetőség figyelni. Én eladnám, ha valaki robbantana érte egy 35 millert, de mondjuk 25 helyett inkább itt tartanám 12. játékosnak. Persze a 10-es mezt mindenképp le kell róla rángatni. Kiscsapatok ellen remek fegyver lenne, de ha Modric elől veszi el a helyet a jövőben fontos BL-meccseken, akkor mehet a bumm a fejbe.
Sportfilozófia: Roger Federer

numberone1
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros

HozzászólásSzerző: numberone1 » 2013. május 9., csütörtök 18:31

mocsok írta:mondjuk én meg azt nem értem ,hogy hogy lehet akkora böszmeséget mondani, hogy özil nem érzi a kis területen való játékot. nagyon is belepasszolna egy olyan csapatban, ahol benzema,marcelo, modric,cé és neadjisten neymar akar vele focizgatni.
es akkor a kp-t meg hagyjuk olyannak amilyen. Lehet, h bele illene....De az alap, h kell ket kozepso kp a Dortmund lefociszta a kp-t,mit tenne velunk egy Bayern. Ha erkezik egy tkp Bale v Neymar es ket kozepso kp akkor hova rakod Ozilt? Max rotalni lehetne 2 poszton, de hogy alap kezdo legyen :/
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane

34. Liga, 13. BL :coffee:
Merci Zizou :salute: KAK :sziv:

mocsok

HozzászólásSzerző: mocsok » 2013. május 9., csütörtök 17:55

mondjuk én meg azt nem értem ,hogy hogy lehet akkora böszmeséget mondani, hogy özil nem érzi a kis területen való játékot. nagyon is belepasszolna egy olyan csapatban, ahol benzema,marcelo, modric,cé és neadjisten neymar akar vele focizgatni.

morientes

HozzászólásSzerző: morientes » 2013. május 9., csütörtök 17:51

sőt, megkockáztatom, hogy én pl többre tartom, mint a fórum nagy része.
Te Sergio Bukfencet is többre tartod mint a fórum nagyrésze :mrgreen: :lol:
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép

'shutterisland
Kedvenc játékosaid: LM / GD
Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2013. május 9., csütörtök 17:37

középút alig van
ezt a középutat (most konkrétan özil megítélésében) egyébként én a saját ismerettségemre vetítve a barcások, és egyéb, nem real madrid szurkolók (mu-sok,arsenalosok,stb.) körében vettem észre.
ez nem csak özilre igaz amúgy, és nem csak a real madrid játékosaira, de általában "külső" szemlélőként sokkal kevésbé elfogult egy drukker, és érzelem mentesen tud értékelni.
a legtöbben elismerjük, hogy tényleg vannak zseniális húzásai, és egy nagyon patent kis játékos a hibái ellenére is, még ha nem is zidane.
sőt, megkockáztatom, hogy én pl többre tartom, mint a fórum nagy része.

___Samy___

HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2013. május 9., csütörtök 17:32

Először is: nem ez alapján a meccs alapján vonok le messzemenő következtetéseket. Egyszerűen csak nem ez az első eset, hogy felmerül, hogy jobban mozog szélen. Ez tény.
az alatta lévő pár sort nem konkrétan neked szántam, csak úgy általánosságban
én nekem őszintén szólva nem tetszik a szélen a játéka, pedig régebben én is úgy véltem, hogy a jobb szélen meg tudna élni, meg ugye ez az állandóan viszzateszemaballábamra dolog felettébb idegesít, meg könnyű levédekezni is
nem elég gyors és lendületes játékos, hogy ott játsszon, engem sokkal inkább középen győzött meg
bár én a padra tenném jövőre, hacsak nem javul drasztikusat
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"

Eszterke
Kedvenc játékosaid: Mesut Özil, Luis Figo, Sheva, Kaká, Torres, Navas, Reus

HozzászólásSzerző: Eszterke » 2013. május 9., csütörtök 17:29

___Samy___ írta: most akkor carvalhonak is szélen kéne játszania, mert 11-esbe játszik? vagy én ezt nem értem
tény, hogy özil jobban érzi a földön a játékot, modriccal, benzmával, cé-vel meg essiennel, de nem hinném, hogy ebből a meccsből messzemenő következtetést kéne levonni
persze jól szemléltette a dolgot, mikor bejöttek az argentinok, nem is volt játék utána
Először is: nem ez alapján a meccs alapján vonok le messzemenő következtetéseket. Egyszerűen csak nem ez az első eset, hogy felmerül, hogy jobban mozog szélen. Ez tény.
A 11-est pedig azért említettem, mert tudtommal az a szélső hagyományos száma, de javíts ki, ha tévedek :-) Ott pedig inkább szélen játszott, mintsem középen.
hehe írta:ezt az embert hogy a rákba lehet védeni
Nézd, szerintem te sem látod reálisan. Nem először írom, de azt hiszem utoljára: a fórumozó vagy védi, vagy mereven gyűlöli ezt az embert, középút alig van. Nem csak az egyik, vagy a másik oldalnak kell ezen, meg a stíluson, ahogy néha értekezik, elgondolkodnia. Persze és természetesen tisztelet a kivételnek, akinek nem inge ne vegye magára.

De, ahogy kedves jó Hofi Géza úr mondta, akinek inge, az öltözködjön már fel. :mrgreen:
Real Madrid means triumph in victory and triumph in loss. Real Madrid was yesterday, it is today and it will be tomorrow. Real Madrid are words that I still do not know how to express.

Vissza: