Személyszerin tavaly sem rajongtam érte, de akkor legalább lôtte a gólokat, idén viszont a csapat féke volt, mikor játszott. Amikor a jobboldal környékén látom egyszerre Arbeloat, Khedirat és Callejont a sírás kerülget. Egy percig sem bánkódnék, ha elmenne.L.Miki írta:Azért tavaly szinte az egész fórum egytől egyig dicsőítette a kis Josét, mára pedig már mindenkinek csak egy nagy PÚP. Gyorsan megfordult a világ. Ebben a szezonban tényleg csapnivalóan játszott, de nem hiszem, hogy ezért egyből el kellene küldeni a saját nevelésünket azt a tényt szem előtt tartva, hogy tavaly azért elég jól nyomta a gáz pedált és igen aktívan, szépen és eredményesen is focizott. Ennyi erővel Benzemát is ellehetne küldeni... mert ebben az évben ő sem hozta azt amit elvártunk volna tőle a tavalyi idény után.Gerr90 írta:Carvajal alatt gondolom Callejont értettél, aki remélem tényleg elmegy, mert szerintem csak foglalja a helyet Jesé, vagy egy másik tehetség elől.
Szerény meglátásom szerint, az elküldendő listán Callejón előtt még szerepel pár név, akiket el kellene küldeni, nem ő neki kellene az első helyen lenni az elküldöttek névsorában! Ha jövőre magára talál egy esetleges új edzővel, új rendszerrel és hozni fogja a folyamatos jó formát akkor oké, de ha jövőre sem akkor tényleg eljutottunk a viszlát szintig. Én adnék neki még egy esélyt, az az esély pedig a következő idény lenne. Megmondanám neki, hogy most rajtad a sor, hogy bizonyíts... vagy sikerül vagy pedig elsüllyedsz és mész a süllyesztőbe.
Jövôre még annyi lehetôséget sem fog kapni -szerintem-, mint idén.
Részemrôl Benzema is mehetne, ha lenne megfelelô alternatíva a helyére. De nincs.
Nála szinte mindig csak a "majd jövôre" és a "még egy esély" szlogen megy. A múlt szezont leszámítva, én flopnak értékelem ôt is. Nagyon örültem neki és ezért nagyot is csalódtam benne.