Premier League

Foci a Real Madridon túl...

Ki lesz a bajnok?

A szavazás 2024. szeptember 1., vasárnap 13:05-kor befejeződött.

Arsenal
29
30%
Chelsea
3
3%
Liverpool
8
8%
Manchester City
51
53%
Manchester United
3
3%
Tottenham
3
3%
Más, megírom kommentben
0
0 szavazat

Szavazatok száma: 97

morientes
Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)

Re: Premier League

HozzászólásSzerző: morientes » 2014. január 4., szombat 15:02

Ez a Pantilimon mekkora szerencsétlenség... :lol:
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az... 

GT37
Kedvenc csapatod: Barça, Spurs

HozzászólásSzerző: GT37 » 2014. január 3., péntek 15:02

tucsoki írta:A PL-t aktívan követem, nekem merőben más a véleményem róla. Persze abban egyetértünk, hogy már nem fog fejlődni, és nem egy RvP, de azért nem rossz spíler. Még a 33-at súrolva is (hó végén tölti) megvan benne minden ami ahhoz kell, hogy tökéletes kiegészítőember legyen. Tavaly vágott 33 meccsen 15 gólt, mezőnyben is sokat hozzátett a játékhoz. Állítólag sokszor motivációs gondjai is voltak, nem csak neki, hanem a csapatnak, Jol kezei alatt....
Igaz, Giroud mögé nem lenne rossz, a könnyebb meccseken és/vagy a kupában (ha továbbjutnak ellenünk :D ) játszhatna, csak hát ha a francia kidől, akkor első számú csatárnak nem feltétlenül a legjobb választás. Mondjuk nyárig csak kihúzzák valahogy Wengerék, aztán úgyis igazolnak egy klasszis középcsatárt szerintem. (Wenger egyébként azt nyilatkozta, hogy Berba nem szerepel a kiszemeltjeik között, no nem mintha ez bármit is jelentene.)

tucsoki

HozzászólásSzerző: tucsoki » 2014. január 2., csütörtök 23:00

GT37 írta:
Drake írta:Berbatov csak azért kell,mert mind2 csatárunk sérült.Arra a pár hétre jó lenne,aztán Júliusban mehet Isten hírével.Nyáron meg úgyis jön Benzema,aki Wenger kezei alatt úgy fogja termelni a gólokat,mint a Lyonba.
Berbatovot elvihetitek nyugodtan, már egy ideje nem a régi, nem lenne olyan nagy erősítés szerintem.
A PL-t aktívan követem, nekem merőben más a véleményem róla. Persze abban egyetértünk, hogy már nem fog fejlődni, és nem egy RvP, de azért nem rossz spíler. Még a 33-at súrolva is (hó végén tölti) megvan benne minden ami ahhoz kell, hogy tökéletes kiegészítőember legyen. Tavaly vágott 33 meccsen 15 gólt, mezőnyben is sokat hozzátett a játékhoz. Állítólag sokszor motivációs gondjai is voltak, nem csak neki, hanem a csapatnak, Jol kezei alatt....

Év elején eljátszottam a gondolattal, hogy esetleg Karim mellé őt kéne elhozni olcsóba max. 1-2 évre, de ezzel már elkéstünk.

GT37

HozzászólásSzerző: GT37 » 2014. január 2., csütörtök 22:42

Only two Tottenham managers have taken 10+ points from their opening four PL games: Tim Sherwood and Harry Redknapp.

Pennant :lol:

És remélem, mindenkinek megvan, hogy szombaton (negyedikén) negyed héttől North London Derby, azaz Arsenal-Spurs az FA-kupában! :salute:

csabi*
Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
Kedvenc csapatod: los blancos.

HozzászólásSzerző: csabi* » 2014. január 2., csütörtök 16:10

Wertz írta:A középpályájuk nagyon gyenge. Legalább 3 minőségi embert hozniuk kell nyáron, ha vissza akarnak a következő szezonban kerülni a BLbe, mert idén nem lesznek TOP4ben
khedira :shifty:
Kép

GT37

HozzászólásSzerző: GT37 » 2014. január 2., csütörtök 15:59

Drake írta:Berbatov csak azért kell,mert mind2 csatárunk sérült.Arra a pár hétre jó lenne,aztán Júliusban mehet Isten hírével.Nyáron meg úgyis jön Benzema,aki Wenger kezei alatt úgy fogja termelni a gólokat,mint a Lyonba.
Berbatovot elvihetitek nyugodtan, már egy ideje nem a régi, nem lenne olyan nagy erősítés szerintem.

Benzema meg maximum akkor megy hozzátok, ha a Real elviszi Suárezt, ami ugyan lehetséges, de ez esetben megint embertelen összeget kell perkálniuk Pérezéknek, amit nem biztos, hogy megtesznek Bale után... :hmmm:

És egy kis Bendtneeer

morientes

HozzászólásSzerző: morientes » 2014. január 2., csütörtök 15:40

Kerlon írta:Lavezzi hamis 9-es volt a Napoliban és még Ancelotti keze alatt is sokszor, de tud a szélen is jól megél. Persze messze nem a legjobbak egyik, de nem rossz játékos ő.
Így van,csak azért mondtam hogy inkább szélső,mert az arsenalba nincs hamis 9-es,lévén a szerkezet más,ugye Özil miatt.
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. január 2., csütörtök 15:32

Lavezzi hamis 9-es volt a Napoliban és még Ancelotti keze alatt is sokszor, de tud a szélen is jól megél. Persze messze nem a legjobbak egyik, de nem rossz játékos ő.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

morientes

HozzászólásSzerző: morientes » 2014. január 2., csütörtök 15:29

Nyáron meg úgyis jön Benzema,
Felejtsd el....
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép

Drake
Kedvenc játékosaid: Henry
Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Arsenal

HozzászólásSzerző: Drake » 2014. január 2., csütörtök 15:23

Berbatov csak azért kell,mert mind2 csatárunk sérült.Arra a pár hétre jó lenne,aztán Júliusban mehet Isten hírével.Nyáron meg úgyis jön Benzema,aki Wenger kezei alatt úgy fogja termelni a gólokat,mint a Lyonba.

morientes

HozzászólásSzerző: morientes » 2014. január 2., csütörtök 15:21

egy fürge, valamennyire kombinatív, és legfontosabb szempontként jó befejező kéne oda, nem tudom ennek mennyire felel meg lavezzi, nem ismerem igazán.
Meghát ő inkább szélső mint center...amúgy nem játszott ő rosszul a BL-be Ancelotti alatt,de annyira nem egetverő...
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép

Drake
Kedvenc játékosaid: Henry
Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Arsenal

HozzászólásSzerző: Drake » 2014. január 2., csütörtök 15:09

Berbatov csak azért kell,mert mint2 csatárunk sérült.Arra a pár hétre jó lenne,aztán nyáron mehet Isten hírével.Nyáron meg úgyis jön Benzema. :mrgreen:

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. január 2., csütörtök 14:48

Remy írta:Lehetséges, hogy az Arsenal megszerzi Berbatovot. Elvileg 2 milla körül mozog az ára. :hmmm: Háát nem tudom. Ő is csak olyan szerintem, hogy ott van aztán ennyi. Előrébb nem lépnek vele.

Lavezziről beszéltek még, bár én őt sem tartom sokra, de talán vele azért előrébb lépnének. Szerintem ő sem lenne drága, mert mintha arról írtak volna anno, hogy a PSG-nek nem kell, és eligazolhat.
berbatov teljesen értelmetlen lenne

egy fürge, valamennyire kombinatív, és legfontosabb szempontként jó befejező kéne oda, nem tudom ennek mennyire felel meg lavezzi, nem ismerem igazán.

amúgy meg egy suarez, de az nem lesz.
Nem illik.

Marci77
Kedvenc játékosaid: Raúl.....Kocsárdi,Huszti.
Kedvenc csapatod: ZTE FC, Real Madrid, Juventus, Arsenal, Boston Celtics, NE Patriots

HozzászólásSzerző: Marci77 » 2014. január 2., csütörtök 14:45

Berbatov azért kéne mert Bendtner hetekre kidőlt. Tőlem jöhet
Mindörökké KÉK-FEHÉR szív!

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2014. január 2., csütörtök 14:38

Lehetséges, hogy az Arsenal megszerzi Berbatovot. Elvileg 2 milla körül mozog az ára. :hmmm: Háát nem tudom. Ő is csak olyan szerintem, hogy ott van aztán ennyi. Előrébb nem lépnek vele.

Lavezziről beszéltek még, bár én őt sem tartom sokra, de talán vele azért előrébb lépnének. Szerintem ő sem lenne drága, mert mintha arról írtak volna anno, hogy a PSG-nek nem kell, és eligazolhat.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

morientes

HozzászólásSzerző: morientes » 2014. január 2., csütörtök 12:31

R.M.C.F írta:
morientes írta:Nem mondom hogy elúszott a manchesternek a bl,hosszú még a szezon...de azért nagy pénzt nem tennék rá... :lol:

Alapvetően gyengék. Nincs mire bizakodniuk.
Ha csak arra nem,hogy a nagyok szépen körbeverdesik egymást tavasszal,ők meg bemakkolják a meccseket....de ehhez azért most télen kellene hozni 1-2 kreativ játékost a kp-ra....de az esély úgy is annyira minimális,hogy nincs is értelme beszélni róla....
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2014. január 2., csütörtök 10:04

Anis írta:"Meg akarom őt tartani. Meg akarom őt tartani, azaz nem akarom őt elengedni. Ez az én véleményem, ez a vágyam. De a klub ajtaja nyitva áll, ugyanúgy mint az én ajtóm is előtte. Ha egy játékos szeretne beszélni velünk, akkor mi ott fogunk várni rá. De ha engem kérdeznek arról, hogy el akarom-e adni őt, akkor a válaszom: Nem, nem akarom őt eladni." - José Mourinho Matáról.
(Ha esetleg más médiákban csak a mondandója második felét jelenítenék meg...)
Mou... az egy dolog, hogy mit mond, és mit cselekszik. Mata miért nem játszik? Sérült? Húzóembere volt a csapatnak, erre idén alig játszott.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

Anis
Kedvenc játékosaid: Drogba, Essien, CR, Di Maria
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Chelsea, Inter

HozzászólásSzerző: Anis » 2014. január 2., csütörtök 10:00

"Meg akarom őt tartani. Meg akarom őt tartani, azaz nem akarom őt elengedni. Ez az én véleményem, ez a vágyam. De a klub ajtaja nyitva áll, ugyanúgy mint az én ajtóm is előtte. Ha egy játékos szeretne beszélni velünk, akkor mi ott fogunk várni rá. De ha engem kérdeznek arról, hogy el akarom-e adni őt, akkor a válaszom: Nem, nem akarom őt eladni." - José Mourinho Matáról.
(Ha esetleg más médiákban csak a mondandója második felét jelenítenék meg...)

Az angol verzió, ha kellene:
“I don’t want him to go, that is my opinion and that is my wish - but my door is open. The club door is open too, so when a player wants to speak with us we are there waiting for them. But if you ask me do I want to sell him, I don’t want to.”

De ahogy Mou már elmondta párszor: a sajtó mindig azokra kíváncsi akik elégedetlenek LEHETNEK és nem azokra akik a gólokat szállítják és jól játszanak a meccseken. Szenny média van mindenhol, csak a feszültségkeltéshez értenek.
'shutterisland írta:gondolom lesz közte 1-2 töltelék meccs, de egy aston villa vagy stoke ellen is kockázatos kitolni a cserecsapatot, ezért szép ez a bajnokság.
persze hogy lesz közte pár 'töltelék meccs' is,
Csak a bajnokságot nézve:
Pool, MU, Sunderland, Stoke, Swansea, Totten, Chelsea, City, Everton, WHU, Hull, Newcastle
A két Bayern meccs pedig a MU-Sunder és a Swansea-Totten páros közé esik majd.

FA kupa meg most hétvégén kezd, első ellenfél a Tottenham, szóval lehet egyből ki is esnek,
és akkor ez a sorozat nem fogja őket zavarni már.
FERRARI - MSchumi - Alonso - Kimi - Federer - Kobe - LeBron

London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!

Wertz

HozzászólásSzerző: Wertz » 2014. január 2., csütörtök 8:54

Mindent elárult a tegnapi meccsen a MUról, hogy támadásban az egyetlen jól játszó játékosuk a 18-19 éves Januzaj volt...és ezzel Januzajra semmi rosszat nem akartam mondani

A középpályájuk nagyon gyenge. Legalább 3 minőségi embert hozniuk kell nyáron, ha vissza akarnak a következő szezonban kerülni a BLbe, mert idén nem lesznek TOP4ben

nmate
Kedvenc játékosaid: Arbeloa

HozzászólásSzerző: nmate » 2014. január 2., csütörtök 1:10

Más választásuk nem lesz, a Stokeok ellen kell kiküldeni a benchet. Majd akkor kiderül, mennyire mély a keret.

Vissza: