Kosárlabda (NBA, Euroliga stb.)
- Puding
- Kedvenc játékosaid: Raúl, CR7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, New England Patriots, LA. Lakers
Re: Kosárlabda (NBA, Euroliga stb.)
Botrány ez a Knicks. 17 másodpercel a vége előtt 90-90nél megvan a támadó lepattanó, JR meg rádobja... természetesen ki is hagyta ahogy illik.
"No matter what situation we are in, we have to make the plays at critical moments to win the games." - Tom Brady
- Galacticos
a left miatt csak a negyedik negyedet látom a houston meccséből.
de nézem van hátra 3mp a gsw@warriorsból és 2vel égnek curryék. na mondom ezt megnézem.
benyomom a streamet igoudala nagynehezen bedobja kb a félpályánál duplázzák curryt aki az utolsó pillanatban odadobja igoudalanak aki egy nyakatekert( ) triplát dob még pont időben és bámm bent van.
második gamwwinnere. úristen mekkora volt.
de nézem van hátra 3mp a gsw@warriorsból és 2vel égnek curryék. na mondom ezt megnézem.
benyomom a streamet igoudala nagynehezen bedobja kb a félpályánál duplázzák curryt aki az utolsó pillanatban odadobja igoudalanak aki egy nyakatekert( ) triplát dob még pont időben és bámm bent van.
második gamwwinnere. úristen mekkora volt.
Ne legyen kétség a GSW teljesítményét illetően. Nem lesznek 6.-7. helyen a legvégén is, én biztosra veszem a pályaelőnyt. OKC,Spurs és LAC lesz még szvsz ott a 4-ben. Ha nem kerülnek egy ágra, akkor én egy GSW-Thunder nagydöntőt vizionálok, de ez még nagyon messze van.
Harden vezetői képességére pedig megkapjuk a választ majd a PO-ban.
Ma hajnalban végre vintage D-Will játszott, és bár JJ dobta a buzzert, ezt a meccset Williams nyerte meg, ráadásul 16 pontos hátrányból a Thunder otthonában(Westbrooktól függetlenül) nem sok csapat tud nyerni. Most megvan a momentum, a Cavs-Hawks duót meg kéne csapni.
Ma pedig Utah ellen kéne folytatni a szép szériát, bár ők sajnos b2b-ből jönnek egy győzelemmel, de azért remélem, hogy Burke megeszi Marshallt, meg a Los Angeles Tankers maradék backcourtját. :Đ
Harden vezetői képességére pedig megkapjuk a választ majd a PO-ban.
Ma hajnalban végre vintage D-Will játszott, és bár JJ dobta a buzzert, ezt a meccset Williams nyerte meg, ráadásul 16 pontos hátrányból a Thunder otthonában(Westbrooktól függetlenül) nem sok csapat tud nyerni. Most megvan a momentum, a Cavs-Hawks duót meg kéne csapni.
Ma pedig Utah ellen kéne folytatni a szép szériát, bár ők sajnos b2b-ből jönnek egy győzelemmel, de azért remélem, hogy Burke megeszi Marshallt, meg a Los Angeles Tankers maradék backcourtját. :Đ
- Galacticos
alapból az volt a terv hogy holnap magyar kommentárral megnézem az ismétlést de elhúzódott a left úgyhogy már megnézem a meccset.
most 15tel megy a gsw és currynek volt egy totál átszellemült perce, mindegy volt hogy ki állt előtte beverte a triplát emberről. elképesztő ilyenkor nézni amit művel.. kezdem megkedvelni.
pont beszélgettünk este remyvel hogy megfoghatja-e valaki a heatet. hát ez a gsw most úgy játszik ahogy a szezon elején várta tőlük kb mindenki, az oké hogyha van curry és igoudala akkor nagyon jó a mérlegük de összességében hiába pokoli erős most nyugat az a 6 vagy 7. hely karcsú. asszem maka is rájuk dobta a future bet-et az okc meg a heat mellett. jó magasak, ha lépnek segíteni a társak mondjuk boshnak akkor kidobják triplára ahol szintén nagyon erősek, és igoudala személyében még emberük is van james megfékezésére.
visszatérve a rocketsra. pont ez volt ma téma a topikban ahol valaki 4 pontban összeszedte a fő hibát (azokat amiket mi is). ez viszont kulcsmondat hardenről:
szerk.: és közben vége a harmadik negyednek és 8közte.
most 15tel megy a gsw és currynek volt egy totál átszellemült perce, mindegy volt hogy ki állt előtte beverte a triplát emberről. elképesztő ilyenkor nézni amit művel.. kezdem megkedvelni.
pont beszélgettünk este remyvel hogy megfoghatja-e valaki a heatet. hát ez a gsw most úgy játszik ahogy a szezon elején várta tőlük kb mindenki, az oké hogyha van curry és igoudala akkor nagyon jó a mérlegük de összességében hiába pokoli erős most nyugat az a 6 vagy 7. hely karcsú. asszem maka is rájuk dobta a future bet-et az okc meg a heat mellett. jó magasak, ha lépnek segíteni a társak mondjuk boshnak akkor kidobják triplára ahol szintén nagyon erősek, és igoudala személyében még emberük is van james megfékezésére.
visszatérve a rocketsra. pont ez volt ma téma a topikban ahol valaki 4 pontban összeszedte a fő hibát (azokat amiket mi is). ez viszont kulcsmondat hardenről:
tartok tőle hogy nem, bár még mindig nagyon fiatal.de az igazi vízválasztó nála az lesz, hogy scoring machine-ből előre tud-e lépni franchise leader-ré.
szerk.: és közben vége a harmadik negyednek és 8közte.
Farmar újabb 4 hétre kiesett, nincs backcourt.(Nash,Bryant,Farmar,Henry. Maradt Marshall,Meeks és Young az egyes-kettes posztra úgy, hogy ma hajnalban sfként kezdett Swaggy P) Esküszöm elő fog kerülni itt még Arenas is.
Portlandnél valóban akadnak már olyan jelek, hogy fárad a csapat, remélem McCollum elhozza a megváltást(bár erősen kétlem)
Sunsnál amúgy nem tudom, hogy meglesz-e a kipukkadás. Baromi jó a periméter védekezésük, simán jók lehetnek a PO-ra.
Bynumot meg nagyon bírom, de ő is tragédia fejben, persze a sérülések mellett
Portlandnél valóban akadnak már olyan jelek, hogy fárad a csapat, remélem McCollum elhozza a megváltást(bár erősen kétlem)
Pont mint a Netsnél. Én mondjuk sajnálom, hogy Brewer meg Motiejunas lehetőséget sem kapnak.Galacticos írta:egy kicsit karakteresebb edző kéne, aki legalább jól seggbe rúgja őket ha basznak védekezni.
Sunsnál amúgy nem tudom, hogy meglesz-e a kipukkadás. Baromi jó a periméter védekezésük, simán jók lehetnek a PO-ra.
Bynumot meg nagyon bírom, de ő is tragédia fejben, persze a sérülések mellett
- Galacticos
a portland szerintem ki fog pukkadni előbb-utóbb és ugyanez a suns is és akkor meglehet a pályaelőny.Zsombor írta:Hát ott nem tartom valószínűnek az edzőcserét szezon közben. Szépen végigtolják így a PO-t, aztán majd az első- vagy másodikkörös vereség után megköszönik McHale munkáját és kész.
de egyébként igen első vagy második körös kiesés lesz szerintem második a konferencia döntő nem lesz meg ahhoz ez a védekezés kevés, és valahogy nem tudom elképzelni hogy a po-ra összeállna bármi is. ha igen akkor most kiválóan altatnak mindenkit.
a lényeg hogy az okc-vel valaki más játsszon.
egy kicsit karakteresebb edző kéne, aki legalább jól seggbe rúgja őket ha basznak védekezni.
bynumot csípem de ezek után kétlem hogy lenne belőle bármi is.
Hát ott nem tartom valószínűnek az edzőcserét szezon közben. Szépen végigtolják így a PO-t, aztán majd az első- vagy másodikkörös vereség után megköszönik McHale munkáját és kész.
Milwaukee-tól így leszívni hazai pályán igazi tanker teljesítmény, losing streak counter:6, make it 10! Egy hét van hátra a Bynum-ügyből, nagyon örülnék egy Gasol for Bynum+top10 protected pick csomagnak, bár ez esetben ez könnyen visszakerülhetne a Clevelandhez, mivel náluk is 6-os vereségszéria van, ráadásul Irving megsérült, és nagyon nem jók a jelek, lehet, hogy komoly a sérülése.
Milwaukee-tól így leszívni hazai pályán igazi tanker teljesítmény, losing streak counter:6, make it 10! Egy hét van hátra a Bynum-ügyből, nagyon örülnék egy Gasol for Bynum+top10 protected pick csomagnak, bár ez esetben ez könnyen visszakerülhetne a Clevelandhez, mivel náluk is 6-os vereségszéria van, ráadásul Irving megsérült, és nagyon nem jók a jelek, lehet, hogy komoly a sérülése.
- Galacticos
hát megnéztem az éjjeli meccset.
bár ne tettem volna. harden dupla dupla szezoncsúccsal ami 38 pont. de az ég világon senki nem nőtt ma fel mellé.
de védőoldalon ma is csak az nem hagyta ott aki nem akarta. az is elég szánalmas hogy egy clutch figurája van a csapatnak: harden iso. tegnap is a végén to aztán meg támadóhiba és ezzel el is ment a meccs, hiába dobott extrákat előtte.
morey helyében elgondolkodnék lassan az edzőkérdésben is. nincs komolyabb bajom mchale-lel de az hogy a csapatnak még mindig nincs védekezése (bár ebben kulcsfigura harden) és az hogy clutch szitunál tényleg csak harden van ez így nagyon nem lesz jó majd a rájátszásban.
mondjuk valamelyest a csapat védekezése javulni fog ha beverley visszatér na de akkor is...
bár ne tettem volna. harden dupla dupla szezoncsúccsal ami 38 pont. de az ég világon senki nem nőtt ma fel mellé.
de védőoldalon ma is csak az nem hagyta ott aki nem akarta. az is elég szánalmas hogy egy clutch figurája van a csapatnak: harden iso. tegnap is a végén to aztán meg támadóhiba és ezzel el is ment a meccs, hiába dobott extrákat előtte.
morey helyében elgondolkodnék lassan az edzőkérdésben is. nincs komolyabb bajom mchale-lel de az hogy a csapatnak még mindig nincs védekezése (bár ebben kulcsfigura harden) és az hogy clutch szitunál tényleg csak harden van ez így nagyon nem lesz jó majd a rájátszásban.
mondjuk valamelyest a csapat védekezése javulni fog ha beverley visszatér na de akkor is...
Clutch:
Közben meg körvonalazódik egy Gasol-Bynum csere. Nagyon szép lenne, romlana a csapat hálistennek, meg ki tudja, lehet Bennettet is kisírja még Kupchak bácsi.
Bár kikapott a Portland, Lillard egyenlítő triplája megint mekkora volt? Nem normális az ember, a videójátékokban nincs ilyen, amit ő művel.Chris Bosh has now shot 42-for-59 (9-for-13 from 3-point range) in clutch time (last five minutes, score differential of five points or less) over the last two seasons.
Közben meg körvonalazódik egy Gasol-Bynum csere. Nagyon szép lenne, romlana a csapat hálistennek, meg ki tudja, lehet Bennettet is kisírja még Kupchak bácsi.
Igazából az a poén, hogy az a Perkins vette le Howardot, aki már egy fillért nem ér.Galacticos írta: majdnem bejött.
bár azért az utóbbi egy hétben 5 meccset játszott a csapat. na mindegy ez csúnyán elment már a legelején (6 és fél perc után jöttek az első pontok...) most jön a kings és a knicks nyerni kéne mindkettőt és utána jön egy kisebb pihenő.
harden amúgy amit éjjel művelt az iszonyú gyenge volt. fájdalom volt nézni amit csinált. blokkolták, átzsákolták, semmi nem ment be. de igazából totál lélektelenül is játszott, amikor tavaly először tért vissza oklahomába és többen is blokkolták ott legalább próbálkozott, ment és látszott rajta valami küzdés de tegnap...
howardot is perkins simán leradírozta, bár mondjuk neki ő a pont jó ellenfél.
Lakers tank legalább kezd beindulni. #tankforexumorembiid
- Galacticos
majdnem bejött.Galacticos írta:amúgy is most egy nagyobb győzelmi sorozat vette kezdetét texasban.
bár azért az utóbbi egy hétben 5 meccset játszott a csapat. na mindegy ez csúnyán elment már a legelején (6 és fél perc után jöttek az első pontok...) most jön a kings és a knicks nyerni kéne mindkettőt és utána jön egy kisebb pihenő.
harden amúgy amit éjjel művelt az iszonyú gyenge volt. fájdalom volt nézni amit csinált. blokkolták, átzsákolták, semmi nem ment be. de igazából totál lélektelenül is játszott, amikor tavaly először tért vissza oklahomába és többen is blokkolták ott legalább próbálkozott, ment és látszott rajta valami küzdés de tegnap...
howardot is perkins simán leradírozta, bár mondjuk neki ő a pont jó ellenfél.
"If you don't like your destiny, don't accept it."
Hardennel nincs gond, bőven fejlődhet még ebben, itt Howarddal és a mentalitásával van gond. Nincs benne meg az a gyilkos ösztön, ami Kobeban, LeBronban. És ez már nem is lesz meg.Galacticos írta:jelenleg én se nagyon tudom elképzelni. ráraknak egy fasza védőt hardenre és már félig meddig nyert ügyük van. az a múltkori pacers elleni meccs például nagyon csúnyára sikerült.
éjjel sem lett volna meg a w szerintem ha ott van a memphisben gasol.
viszont szerintem nem love kéne, ő sem védekezik túl jól. (most az egy dolog hogy leszedegeti a pattanókat)
majd ha összejön amit a múltkor beszéltünk és egy harden-durant-howard hármas, parsonsszal kiegészülve..
A Harden-Durant-Howard akkor jöhet össze, ha mindhárman bevállalják a paycutot, CP-re esély sem lesz. Egyelőre még az sem 100%, hogy Parsonst megtudják majd tartani, ha szerződés hosszabbításra kerül a sor
- Galacticos
meg a spurs.Zsombor írta:Meglódul a Dallas?
jelenleg én se nagyon tudom elképzelni. ráraknak egy fasza védőt hardenre és már félig meddig nyert ügyük van. az a múltkori pacers elleni meccs például nagyon csúnyára sikerült.Zsombor írta:Egyszerűen nem tudom elképzelni, hogy ő valaha is bajnoki címet nyerjen
éjjel sem lett volna meg a w szerintem ha ott van a memphisben gasol.
viszont szerintem nem love kéne, ő sem védekezik túl jól. (most az egy dolog hogy leszedegeti a pattanókat)
majd ha összejön amit a múltkor beszéltünk és egy harden-durant-howard hármas, parsonsszal kiegészülve..
Saját döntés volt, hogy megműtteti a térdeit, ha jól tudom.Galacticos írta:sajnálom westbrookot de mondjuk reggie jackson csúcsformában, meg hát így akkor több esélye lesz a rocketsnek 30.-án.
amúgy is most egy nagyobb győzelmi sorozat vette kezdetét texasban.
Meglódul a Dallas?
Azért mikor olyanok derülnek ki Howardról, hogy még Lakerses idejében függője volt a cukros üdítőknek(ő nyilatkozta), akkor elgondolkodik az ember, hogy mondjuk a többi szupersztár az NBA-ben mennyire máshogy gondolkozik. Egyszerűen nem tudom elképzelni, hogy ő valaha is bajnoki címet nyerjen. Persze ha esetleg odakerülne Love, akkor azért megváltoztatnám a véleményem, de erre nem látok sok esélyt.
- Galacticos
sajnálom westbrookot de mondjuk reggie jackson csúcsformában, meg hát így akkor több esélye lesz a rocketsnek 30.-án.
Westbrookra 1,5-2 hónap kihagyás vár.
- Cris7
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Mario Götze, Marco Reus
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
valaki nem tudja hogy pesten lehet-e kapni original nba mezeket, es ha igen, hol ?
'háborúk mindig is voltak és lesznek, de a katonáim halhatatlanok.'
Veni, Vidi, Vici.
Veni, Vidi, Vici.
-
- Kedvenc csapatod: Arsenal
No, itt volnék!
http://www.kephost.com/images4/2013/12/ ... dk4xip.jpg
Összeraktam a szimpátia all star csapatomat
http://www.kephost.com/images4/2013/12/ ... dk4xip.jpg
Összeraktam a szimpátia all star csapatomat
"And my heart will leave you never."
Ezt a Bogutot remélem egyszer nagyon megverik, a liga suttyója.
Amúgy nagyon fontos lesz, hogy keleten ki szerzi meg az első helyet. Az elmúlt 2 évben a Miaminél volt a pályaelőny az Indianával szemben, és gyakorlatilag az el is döntötte a párharcokat. Ha ez idén megfordul, akkor könnyedén elkaphatják a Heatet, mivel Hibbert gyakorlatilag egymaga ki tudja végezni őket, és itt jön a képbe Oden. Őt csak azért igazolta le a Heat, hogy a konferencia döntőben valaki némiképp ellenfele legyen Hibbertnek, egyébként esélytelen tartani. Épp ezért nem kockáztatnak most vele meccseken. Dolgozik keményen, lehet látni, hogy a meccsek előtt is ő nem bemelegít a többi játékossal, hanem külön edz, nincs sürgetve a visszatérése. És ő is tudja, hogy a ligában csak az Indiana elleni párharc során van szükség rá, így ő is csak arra fókuszál.
Ami Brooklynban van, azt fáj nézni. Az egy dolog, hogy már elúszott a szezon(bár a PO meglesz), de ha valamit még akar Prohorov, akkor kivágja Kiddet, és a Sloan/Hollins/Karl trióból valakit kinevez edzőnek. Garnett egy év alatt olyan szinten visszafejlődött, hogy arra nincsenek szavak.
Én meg remélem, hogy a Lakers valahogy bottom 5 csapat lesz és egy kis szerencsével sikerül behúzni Embiidet. Az a srác hatalmas tehetség, nem túlzok mikor azt mondom, hogy a post move-jai már jobbak mint Howardnak. Emellett a középtávolikat is be tudja dobálni, és jó rim protector. Más kérdés akkor látnám szívesen ha már nem D'Antoni az edzőnk, mivel ő kicsinálná a srácot. Még Dante Exumot is szívesen látnám, érdemes megnézni, ahogy az u19-es vébén simán jobb a többi vele egykorú amerikainál.
Amúgy nagyon fontos lesz, hogy keleten ki szerzi meg az első helyet. Az elmúlt 2 évben a Miaminél volt a pályaelőny az Indianával szemben, és gyakorlatilag az el is döntötte a párharcokat. Ha ez idén megfordul, akkor könnyedén elkaphatják a Heatet, mivel Hibbert gyakorlatilag egymaga ki tudja végezni őket, és itt jön a képbe Oden. Őt csak azért igazolta le a Heat, hogy a konferencia döntőben valaki némiképp ellenfele legyen Hibbertnek, egyébként esélytelen tartani. Épp ezért nem kockáztatnak most vele meccseken. Dolgozik keményen, lehet látni, hogy a meccsek előtt is ő nem bemelegít a többi játékossal, hanem külön edz, nincs sürgetve a visszatérése. És ő is tudja, hogy a ligában csak az Indiana elleni párharc során van szükség rá, így ő is csak arra fókuszál.
Ami Brooklynban van, azt fáj nézni. Az egy dolog, hogy már elúszott a szezon(bár a PO meglesz), de ha valamit még akar Prohorov, akkor kivágja Kiddet, és a Sloan/Hollins/Karl trióból valakit kinevez edzőnek. Garnett egy év alatt olyan szinten visszafejlődött, hogy arra nincsenek szavak.
Én meg remélem, hogy a Lakers valahogy bottom 5 csapat lesz és egy kis szerencsével sikerül behúzni Embiidet. Az a srác hatalmas tehetség, nem túlzok mikor azt mondom, hogy a post move-jai már jobbak mint Howardnak. Emellett a középtávolikat is be tudja dobálni, és jó rim protector. Más kérdés akkor látnám szívesen ha már nem D'Antoni az edzőnk, mivel ő kicsinálná a srácot. Még Dante Exumot is szívesen látnám, érdemes megnézni, ahogy az u19-es vébén simán jobb a többi vele egykorú amerikainál.