Premier League
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Re: Premier League
Ez a Pantilimon mekkora szerencsétlenség...
LEGIO PATRIA NOSTRA
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
- GT37
- Kedvenc csapatod: Barça, Spurs
Igaz, Giroud mögé nem lenne rossz, a könnyebb meccseken és/vagy a kupában (ha továbbjutnak ellenünk ) játszhatna, csak hát ha a francia kidől, akkor első számú csatárnak nem feltétlenül a legjobb választás. Mondjuk nyárig csak kihúzzák valahogy Wengerék, aztán úgyis igazolnak egy klasszis középcsatárt szerintem. (Wenger egyébként azt nyilatkozta, hogy Berba nem szerepel a kiszemeltjeik között, no nem mintha ez bármit is jelentene.)tucsoki írta:A PL-t aktívan követem, nekem merőben más a véleményem róla. Persze abban egyetértünk, hogy már nem fog fejlődni, és nem egy RvP, de azért nem rossz spíler. Még a 33-at súrolva is (hó végén tölti) megvan benne minden ami ahhoz kell, hogy tökéletes kiegészítőember legyen. Tavaly vágott 33 meccsen 15 gólt, mezőnyben is sokat hozzátett a játékhoz. Állítólag sokszor motivációs gondjai is voltak, nem csak neki, hanem a csapatnak, Jol kezei alatt....
A PL-t aktívan követem, nekem merőben más a véleményem róla. Persze abban egyetértünk, hogy már nem fog fejlődni, és nem egy RvP, de azért nem rossz spíler. Még a 33-at súrolva is (hó végén tölti) megvan benne minden ami ahhoz kell, hogy tökéletes kiegészítőember legyen. Tavaly vágott 33 meccsen 15 gólt, mezőnyben is sokat hozzátett a játékhoz. Állítólag sokszor motivációs gondjai is voltak, nem csak neki, hanem a csapatnak, Jol kezei alatt....GT37 írta:Berbatovot elvihetitek nyugodtan, már egy ideje nem a régi, nem lenne olyan nagy erősítés szerintem.Drake írta:Berbatov csak azért kell,mert mind2 csatárunk sérült.Arra a pár hétre jó lenne,aztán Júliusban mehet Isten hírével.Nyáron meg úgyis jön Benzema,aki Wenger kezei alatt úgy fogja termelni a gólokat,mint a Lyonba.
Év elején eljátszottam a gondolattal, hogy esetleg Karim mellé őt kéne elhozni olcsóba max. 1-2 évre, de ezzel már elkéstünk.
- GT37
Only two Tottenham managers have taken 10+ points from their opening four PL games: Tim Sherwood and Harry Redknapp.
Pennant
És remélem, mindenkinek megvan, hogy szombaton (negyedikén) negyed héttől North London Derby, azaz Arsenal-Spurs az FA-kupában!
Pennant
És remélem, mindenkinek megvan, hogy szombaton (negyedikén) negyed héttől North London Derby, azaz Arsenal-Spurs az FA-kupában!
-
- Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
- Kedvenc csapatod: los blancos.
khediraWertz írta:A középpályájuk nagyon gyenge. Legalább 3 minőségi embert hozniuk kell nyáron, ha vissza akarnak a következő szezonban kerülni a BLbe, mert idén nem lesznek TOP4ben
- GT37
Berbatovot elvihetitek nyugodtan, már egy ideje nem a régi, nem lenne olyan nagy erősítés szerintem.Drake írta:Berbatov csak azért kell,mert mind2 csatárunk sérült.Arra a pár hétre jó lenne,aztán Júliusban mehet Isten hírével.Nyáron meg úgyis jön Benzema,aki Wenger kezei alatt úgy fogja termelni a gólokat,mint a Lyonba.
Benzema meg maximum akkor megy hozzátok, ha a Real elviszi Suárezt, ami ugyan lehetséges, de ez esetben megint embertelen összeget kell perkálniuk Pérezéknek, amit nem biztos, hogy megtesznek Bale után...
És egy kis Bendtneeer
- morientes
Így van,csak azért mondtam hogy inkább szélső,mert az arsenalba nincs hamis 9-es,lévén a szerkezet más,ugye Özil miatt.Kerlon írta:Lavezzi hamis 9-es volt a Napoliban és még Ancelotti keze alatt is sokszor, de tud a szélen is jól megél. Persze messze nem a legjobbak egyik, de nem rossz játékos ő.
LEGIO PATRIA NOSTRA
Lavezzi hamis 9-es volt a Napoliban és még Ancelotti keze alatt is sokszor, de tud a szélen is jól megél. Persze messze nem a legjobbak egyik, de nem rossz játékos ő.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- morientes
Felejtsd el....Nyáron meg úgyis jön Benzema,
LEGIO PATRIA NOSTRA
-
- Kedvenc játékosaid: Henry
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Arsenal
Berbatov csak azért kell,mert mind2 csatárunk sérült.Arra a pár hétre jó lenne,aztán Júliusban mehet Isten hírével.Nyáron meg úgyis jön Benzema,aki Wenger kezei alatt úgy fogja termelni a gólokat,mint a Lyonba.
- morientes
Meghát ő inkább szélső mint center...amúgy nem játszott ő rosszul a BL-be Ancelotti alatt,de annyira nem egetverő...egy fürge, valamennyire kombinatív, és legfontosabb szempontként jó befejező kéne oda, nem tudom ennek mennyire felel meg lavezzi, nem ismerem igazán.
LEGIO PATRIA NOSTRA
-
- Kedvenc játékosaid: Henry
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Arsenal
Berbatov csak azért kell,mert mint2 csatárunk sérült.Arra a pár hétre jó lenne,aztán nyáron mehet Isten hírével.Nyáron meg úgyis jön Benzema.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
berbatov teljesen értelmetlen lenneRemy írta:Lehetséges, hogy az Arsenal megszerzi Berbatovot. Elvileg 2 milla körül mozog az ára. Háát nem tudom. Ő is csak olyan szerintem, hogy ott van aztán ennyi. Előrébb nem lépnek vele.
Lavezziről beszéltek még, bár én őt sem tartom sokra, de talán vele azért előrébb lépnének. Szerintem ő sem lenne drága, mert mintha arról írtak volna anno, hogy a PSG-nek nem kell, és eligazolhat.
egy fürge, valamennyire kombinatív, és legfontosabb szempontként jó befejező kéne oda, nem tudom ennek mennyire felel meg lavezzi, nem ismerem igazán.
amúgy meg egy suarez, de az nem lesz.
Nem illik.
- Marci77
- Kedvenc játékosaid: Raúl.....Kocsárdi,Huszti.
- Kedvenc csapatod: ZTE FC, Real Madrid, Juventus, Arsenal, Boston Celtics, NE Patriots
Berbatov azért kéne mert Bendtner hetekre kidőlt. Tőlem jöhet
Mindörökké KÉK-FEHÉR szív!
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Lehetséges, hogy az Arsenal megszerzi Berbatovot. Elvileg 2 milla körül mozog az ára. Háát nem tudom. Ő is csak olyan szerintem, hogy ott van aztán ennyi. Előrébb nem lépnek vele.
Lavezziről beszéltek még, bár én őt sem tartom sokra, de talán vele azért előrébb lépnének. Szerintem ő sem lenne drága, mert mintha arról írtak volna anno, hogy a PSG-nek nem kell, és eligazolhat.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- morientes
Ha csak arra nem,hogy a nagyok szépen körbeverdesik egymást tavasszal,ők meg bemakkolják a meccseket....de ehhez azért most télen kellene hozni 1-2 kreativ játékost a kp-ra....de az esély úgy is annyira minimális,hogy nincs is értelme beszélni róla....R.M.C.F írta:morientes írta:Nem mondom hogy elúszott a manchesternek a bl,hosszú még a szezon...de azért nagy pénzt nem tennék rá...
Alapvetően gyengék. Nincs mire bizakodniuk.
LEGIO PATRIA NOSTRA
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Mou... az egy dolog, hogy mit mond, és mit cselekszik. Mata miért nem játszik? Sérült? Húzóembere volt a csapatnak, erre idén alig játszott.Anis írta:"Meg akarom őt tartani. Meg akarom őt tartani, azaz nem akarom őt elengedni. Ez az én véleményem, ez a vágyam. De a klub ajtaja nyitva áll, ugyanúgy mint az én ajtóm is előtte. Ha egy játékos szeretne beszélni velünk, akkor mi ott fogunk várni rá. De ha engem kérdeznek arról, hogy el akarom-e adni őt, akkor a válaszom: Nem, nem akarom őt eladni." - José Mourinho Matáról.
(Ha esetleg más médiákban csak a mondandója második felét jelenítenék meg...)
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- Anis
- Kedvenc játékosaid: Drogba, Essien, CR, Di Maria
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Chelsea, Inter
"Meg akarom őt tartani. Meg akarom őt tartani, azaz nem akarom őt elengedni. Ez az én véleményem, ez a vágyam. De a klub ajtaja nyitva áll, ugyanúgy mint az én ajtóm is előtte. Ha egy játékos szeretne beszélni velünk, akkor mi ott fogunk várni rá. De ha engem kérdeznek arról, hogy el akarom-e adni őt, akkor a válaszom: Nem, nem akarom őt eladni." - José Mourinho Matáról.
Az angol verzió, ha kellene:
“I don’t want him to go, that is my opinion and that is my wish - but my door is open. The club door is open too, so when a player wants to speak with us we are there waiting for them. But if you ask me do I want to sell him, I don’t want to.”
De ahogy Mou már elmondta párszor: a sajtó mindig azokra kíváncsi akik elégedetlenek LEHETNEK és nem azokra akik a gólokat szállítják és jól játszanak a meccseken. Szenny média van mindenhol, csak a feszültségkeltéshez értenek.
Csak a bajnokságot nézve:
Pool, MU, Sunderland, Stoke, Swansea, Totten, Chelsea, City, Everton, WHU, Hull, Newcastle
A két Bayern meccs pedig a MU-Sunder és a Swansea-Totten páros közé esik majd.
FA kupa meg most hétvégén kezd, első ellenfél a Tottenham, szóval lehet egyből ki is esnek,
és akkor ez a sorozat nem fogja őket zavarni már.
Az angol verzió, ha kellene:
“I don’t want him to go, that is my opinion and that is my wish - but my door is open. The club door is open too, so when a player wants to speak with us we are there waiting for them. But if you ask me do I want to sell him, I don’t want to.”
De ahogy Mou már elmondta párszor: a sajtó mindig azokra kíváncsi akik elégedetlenek LEHETNEK és nem azokra akik a gólokat szállítják és jól játszanak a meccseken. Szenny média van mindenhol, csak a feszültségkeltéshez értenek.
persze hogy lesz közte pár 'töltelék meccs' is,'shutterisland írta:gondolom lesz közte 1-2 töltelék meccs, de egy aston villa vagy stoke ellen is kockázatos kitolni a cserecsapatot, ezért szép ez a bajnokság.
Csak a bajnokságot nézve:
Pool, MU, Sunderland, Stoke, Swansea, Totten, Chelsea, City, Everton, WHU, Hull, Newcastle
A két Bayern meccs pedig a MU-Sunder és a Swansea-Totten páros közé esik majd.
FA kupa meg most hétvégén kezd, első ellenfél a Tottenham, szóval lehet egyből ki is esnek,
és akkor ez a sorozat nem fogja őket zavarni már.
FERRARI - MSchumi - Alonso - Kimi - Federer - Kobe - LeBron
London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!
London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!
Mindent elárult a tegnapi meccsen a MUról, hogy támadásban az egyetlen jól játszó játékosuk a 18-19 éves Januzaj volt...és ezzel Januzajra semmi rosszat nem akartam mondani
A középpályájuk nagyon gyenge. Legalább 3 minőségi embert hozniuk kell nyáron, ha vissza akarnak a következő szezonban kerülni a BLbe, mert idén nem lesznek TOP4ben
A középpályájuk nagyon gyenge. Legalább 3 minőségi embert hozniuk kell nyáron, ha vissza akarnak a következő szezonban kerülni a BLbe, mert idén nem lesznek TOP4ben
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Más választásuk nem lesz, a Stokeok ellen kell kiküldeni a benchet. Majd akkor kiderül, mennyire mély a keret.