Micsoda? Ez komoly?pulci írta:amíg ott megkapja az évi 12-15 millióját
Ez az ember, te jó Isten...MorataMartin írta: Hegyi benyögi h a Barca ma csak sima tikitakát játszott és nem expressz tikitakát
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2013. május 11., szombat 12:36
Micsoda? Ez komoly?pulci írta:amíg ott megkapja az évi 12-15 millióját
Ez az ember, te jó Isten...MorataMartin írta: Hegyi benyögi h a Barca ma csak sima tikitakát játszott és nem expressz tikitakát
HozzászólásSzerző: MorataMartin » 2013. május 11., szombat 12:28
HozzászólásSzerző: pulci » 2013. május 11., szombat 12:28
Hát én még mindig nem vagyok meggyőződve, hogy neymar lesz itt európában az új ronaldo v. messi ez az ár meg amit itt emlegetnek az egyszerűen nevetséges főleg, hogy barcának káne fizetniGéci írta:Én szinte bíztos vagyok benne, hogy Bale is jönni fog nyáron csak akkor azt nem tudom, hogy ha jön Neymar is akkor mi lesz a felállás . Callejón helyett meg felhoznám Jesét és ezzel is nyernénk 1 kis zsét, mert akkor belőle is lehetne 1 kis pénzt csinálni. Húúú de hosszú nyarunk lesz srácok . Nagy bombák fognak itt robbanni nyáron. Már csak arra lennék kíváncsi, hogy ha Neymart elhoznánk akkor a Barca kivel erősít nyáron .
Valami tipp a jövő évi kezdő 11 re?
HozzászólásSzerző: szilamer » 2013. május 11., szombat 12:24
HozzászólásSzerző: BBeno » 2013. május 11., szombat 12:20
mit csináljon csóri? elnyomásban él ott. mindenki csak ömleszti a szart a Realról. már beletörődött. mondhat akármit 4-en támadnak vissza. nem szabad sport1-2-t nézni ha nincs meccs. linkelhetnék videókat hogy emnyire értenek a realhoz. de mindenki ismeri őket... pepe fantom kiállítása, ganxtáék ronci ócsárolása, stb stbErti írta:Hajdú olyan, mint egy báb,mindig mindenre bólint. Én még egyszer nem láttam olyat, hogy valakivel ne értene egyet. Szidhatják akármennyire a Realt ő akkor is bólogat. Szerintem még az is lehet, hogy neki csak egy szerep ez a Real-szurkolósdiM1Ö írta:Szerencsétlen Hajdú meg csak bólogat, hogy igen, igen, igazad van, mert neki nincs akkora pofája.
HozzászólásSzerző: Erti » 2013. május 11., szombat 12:15
Hajdú olyan, mint egy báb,mindig mindenre bólint. Én még egyszer nem láttam olyat, hogy valakivel ne értene egyet. Szidhatják akármennyire a Realt ő akkor is bólogat. Szerintem még az is lehet, hogy neki csak egy szerep ez a Real-szurkolósdiM1Ö írta:Szerencsétlen Hajdú meg csak bólogat, hogy igen, igen, igazad van, mert neki nincs akkora pofája.
HozzászólásSzerző: madridronie » 2013. május 11., szombat 12:09
Erről épp ma jelent meg egy cikk az El Economistan! Mint ahogy talán az sem véletlen, hogy az öreg a következő etapban, illetve az új Real Madridban óriási szerepet szán Zizounak is, aki épp most fejezi be 2 éves sport menedzseri tanulmányait!azonkívül nem tudom észleltétek-e, de perez kézbe vette a dolgokat, magyarul azt is jelenti, hogy már nem murinnyó a mindenható, teljhatalmú mindenes.
A nyílt titok az, hogy a most szóban forgó, nem két ballábas emberek egytől-egyig az öreg és környezetének emberei, kívánságai már! :Đ Egyébként abban teljes mértékben egyetértek, hogy idén ismét nagy bevásárlásra készül Perez papa és hogy adott lesz a szükséges money!másrészt meg nem tudom miért aggódtok, egyértelmű, hogy a kp-ra érkezni fog még verratti és pogba.
valamint carvajal és higuain eligazolásától függően egy csatár.
nyílt titok ez mind.
Tanult ő már ebből is; beton khv. sor; Xabi Alonso; Modric!ez jó de hátrány is mivel Perez mint tudjuk hajlamos (csak) a támadófutballra koncentrálni.
HozzászólásSzerző: adamzz » 2013. május 11., szombat 12:09
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2013. május 11., szombat 12:07
Mert ő nem elfogult abszolút.Galacticos írta: vincze ottó
HozzászólásSzerző: adamzz » 2013. május 11., szombat 12:07
HozzászólásSzerző: accel » 2013. május 11., szombat 12:03
ha neymart akarjuk, akkor bale nem fog jönni. szóval nyugiGéci írta:Én szinte bíztos vagyok benne, hogy Bale is jönni fog nyáron csak akkor azt nem tudom, hogy ha jön Neymar is akkor mi lesz a felállás
HozzászólásSzerző: adamzz » 2013. május 11., szombat 12:02
HozzászólásSzerző: Géci » 2013. május 11., szombat 12:01
HozzászólásSzerző: Gerr90 » 2013. május 11., szombat 11:59
HozzászólásSzerző: BBeno » 2013. május 11., szombat 11:58
pont ez a műsor lényege. hogy van egy Realos meg egy A katalán. lehet vannak témák néha a többi csapatról is de az csak parasztvakítás. nem annak a 54 db ATMA és 23 db valencia drukkernek szól a műsor.Galacticos írta:egyébként hidd el hogy tényleg nem rossz az a műsor. most vincze ottó elutazott vagy mi és ezért volt csak hegyi különben vincze szokott ott lenni és hajdú attila. legalább mindketten elismerik hogy kinek szurkolnak és nem tagadják. :-) én bírom, ha nem felejtem el meg van időm mindig megnézem. :-)Erti írta:Ma reggel belenéztem unalmamban a Sport1 igen magas színvonalú Fieszta műsorába
de mi van már az elnökválasztással? vannak jelöltek? vagy megint csak perez indul végül? :-)
HozzászólásSzerző: Erti » 2013. május 11., szombat 11:57
de nem azért várja ám őt ide, mert szerinte vele biztos jó lesz a csapat. Azt mondta vele biztosan jönne Ibrahimovic és ez megkönnyítené Thiago Silva Barcelona igazolásátBBeno írta:de ancselotti érkeztével hegyi kérése valóra válik az biztos.
Igen azok tényleg nagyon jók, de a műsor többi része értékelhetetlena farkas norbi által készített interjúk valóban jók.
HozzászólásSzerző: Tayo » 2013. május 11., szombat 11:57
a farkas norbi által készített interjúk valóban jók.egyébként hidd el hogy tényleg nem rossz az a műsor
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2013. május 11., szombat 11:53
egyébként hidd el hogy tényleg nem rossz az a műsor. most vincze ottó elutazott vagy mi és ezért volt csak hegyi különben vincze szokott ott lenni és hajdú attila. legalább mindketten elismerik hogy kinek szurkolnak és nem tagadják. :-) én bírom, ha nem felejtem el meg van időm mindig megnézem. :-)Erti írta:Ma reggel belenéztem unalmamban a Sport1 igen magas színvonalú Fieszta műsorába
HozzászólásSzerző: Nzedge » 2013. május 11., szombat 11:52
Nagyon adom. Remélem Pérez papa tényleg intézkedik.Miért kerülne 120 millióba, ha nem létezik előszerződés a Barcával, és a kivásárlási ára 45 millió?
Marketing értéke viszont hatalmas. Ki van éhezve a világ egy újabb jogas brazil arcra.
HozzászólásSzerző: Gerr90 » 2013. május 11., szombat 11:51
Személyszerin tavaly sem rajongtam érte, de akkor legalább lôtte a gólokat, idén viszont a csapat féke volt, mikor játszott. Amikor a jobboldal környékén látom egyszerre Arbeloat, Khedirat és Callejont a sírás kerülget. Egy percig sem bánkódnék, ha elmenne.L.Miki írta:Azért tavaly szinte az egész fórum egytől egyig dicsőítette a kis Josét, mára pedig már mindenkinek csak egy nagy PÚP. Gyorsan megfordult a világ. Ebben a szezonban tényleg csapnivalóan játszott, de nem hiszem, hogy ezért egyből el kellene küldeni a saját nevelésünket azt a tényt szem előtt tartva, hogy tavaly azért elég jól nyomta a gáz pedált és igen aktívan, szépen és eredményesen is focizott. Ennyi erővel Benzemát is ellehetne küldeni... mert ebben az évben ő sem hozta azt amit elvártunk volna tőle a tavalyi idény után.Gerr90 írta:Carvajal alatt gondolom Callejont értettél, aki remélem tényleg elmegy, mert szerintem csak foglalja a helyet Jesé, vagy egy másik tehetség elől.
Szerény meglátásom szerint, az elküldendő listán Callejón előtt még szerepel pár név, akiket el kellene küldeni, nem ő neki kellene az első helyen lenni az elküldöttek névsorában! Ha jövőre magára talál egy esetleges új edzővel, új rendszerrel és hozni fogja a folyamatos jó formát akkor oké, de ha jövőre sem akkor tényleg eljutottunk a viszlát szintig. Én adnék neki még egy esélyt, az az esély pedig a következő idény lenne. Megmondanám neki, hogy most rajtad a sor, hogy bizonyíts... vagy sikerül vagy pedig elsüllyedsz és mész a süllyesztőbe.
Jelenlévő fórumozók: 24 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem