mondta mou egy régebbi nyilatkozatában, hogy azért nevez mindenkit a bővebb keretbe, mert nem akar senkit sem egyedül hagyni az edzőközpontban. így elutazhat mindenki. :-)BritishKnight írta:Miért kell 4 kapus az Espanyol ellen?
Kommentáld a híreket
Re: Kommentáld a híreket
- Mike
- Kedvenc játékosaid: Guti, Özil, Ronaldo, Zidane, Varane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Colts
sztem berakja mindegyiket, ultimate defensive tacticBritishKnight írta:Miért kell 4 kapus az Espanyol ellen?
"Mesut Ozil is my successor. I have never seen such quality in a player. " -Zidane
Na-na.120 milliós hir full baromság
45 a Santosnak, és 75 jatt a papának.
Suarez nagyon képzett,és a vérében van a kapu támadása,olyan akit ha megkötözöl,és elé tolsz egy kaput, akkor elkezd habzani a szája,és ha elvágod a kötelet akkor orra bukik,mert menne mint az állat a kapura. - R.M.C.F.
- niden6
- Kedvenc játékosaid: Higuaín, Alonso, Varane
Lehet Lópezt kezdeti, Adánt rakja a padra, Jesús meg akkor ülne a padra, ha López megsérülne.BritishKnight írta:Miért kell 4 kapus az Espanyol ellen?
Ikert meg csak formalitás miatt nevezte. Szerintem.
- sonic
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric
Ha veletlenul 2 kapust is kiallitanak, vagy leserul, meg akkor sem kell beallitani Iker-t...BritishKnight írta:Miért kell 4 kapus az Espanyol ellen?
Szerintem amugy Neymarral mar tuti megegyezett valamelyik klub, es a kis genyoja beint a Santosnak, es januarban ingyen elsetal...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára sonic 2013. május 11., szombat 12:56-kor.
"..We change the course of history. Everyday people like you and me.."
- realbeckham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Ez igaz, főleg Hajdú annyira súlytalan, unalmas, semmitmondó ürge, hogy esküszöm, lehet, h nem is Madrid drukker, csak valami fizetett alak, hogy legyen má' egy Madridos is a stábban. Egy szurkoló nem így nyilatkozik, meg folyik bele a témába. ELLENBEN Szebeni! Bírom a tagot, hogy bemegy a Fiesztába, vagy napi/heti helyzetbe egy Real mezbe, vagy melegítőbe, és megmondja a frankót a Barcáról, meg kiáll vitatkozni akárkivel, ráadásul földim is. Vitatkozni, ez a lényeg. Nem beletörődöm faszi. Nemrég, Levivel, meg Nacsával vitázott Messiről meg a Realról. A két majom persze elviccelte, mert ők humoristák, Szebenin meg látszott, hogy forrong. Szóval van a Sport1/2 nél azért jó, és értékelhető személyiség is, de a 90% -a, a vendégeknek egy bohóc. Farkas Norbit amúgy én kifejezetten csipázom. Jó orgánum, intelligens, van érzéke a médiához, tehetséges. Horvát Terikén, meg az ember legszívesebben elalszik, mikor meccset közvetít. Suttog, krákog, nem szólal meg 10mp-ig, nem pártatlan.BBeno írta: mit csináljon csóri? elnyomásban él ott. mindenki csak ömleszti a szart a Realról. már beletörődött. mondhat akármit 4-en támadnak vissza. nem szabad sport1-2-t nézni ha nincs meccs. linkelhetnék videókat hogy emnyire értenek a realhoz. de mindenki ismeri őket... pepe fantom kiállítása, ganxtáék ronci ócsárolása, stb stb
- BritishKnight
- Kedvenc játékosaid: Messi, Xavi, Iniesta, Pinto
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona, Dortmund
- Marci77
- Kedvenc játékosaid: Raúl.....Kocsárdi,Huszti.
- Kedvenc csapatod: ZTE FC, Real Madrid, Juventus, Arsenal, Boston Celtics, NE Patriots
Én se értem,hogy mit jöttök 120 millókkal. Biztos,hogy nincs előszerződés,és nem kell 40 milliótfizetni a Barcának. Max szóbeli megállapodás,ami Perezt nem hátráltatja. Szerintem játékos ára zsebbe pénz összesen 50 millia lenne.
De én inkább őt nézném,mint Bale-t. Nem bírom a fejét.
De én inkább őt nézném,mint Bale-t. Nem bírom a fejét.
Mindörökké KÉK-FEHÉR szív!
én úgy vagyok vele hogy inkább nálunk derüljön ki hogy neymar semmire sem megy az európai fociban mint a barcánál az hogy tud focizni európában is. ezért inkább hoznám neymart mint bale-t. pénz nem érdekel nem én fizetem. max rajtunk röhög mindenki hogy mennyit költünk. ez sem érdekel. egyértelmű hogy nem ér 120-at neymar.
- istimester
- rex madridistae
- Kedvenc játékosaid: Iván Helguera, Raúl
- Kedvenc csapatod: DAC
Már vagy kétszer leirtam a napokban.
Neymar szerződése 2014 nyarán lejár a Santossal és még mindig nem hosszabitott az emberünk.
Tehát:
a, valaki nagy fizetést ajánl neki(+ jatt a faternak) és aprópénzért elhozza a Santosból
b, ha köcsögösködik a klub, valaki nagy fizetést ajánl neki(+ jatt a faternak) és Január után lezsirozza az átigazolását ingyen.
Minden ilyen katalán sport meg el mundo 120 milliós hir full baromság.
Neymar szerződése 2014 nyarán lejár a Santossal és még mindig nem hosszabitott az emberünk.
Tehát:
a, valaki nagy fizetést ajánl neki(+ jatt a faternak) és aprópénzért elhozza a Santosból
b, ha köcsögösködik a klub, valaki nagy fizetést ajánl neki(+ jatt a faternak) és Január után lezsirozza az átigazolását ingyen.
Minden ilyen katalán sport meg el mundo 120 milliós hir full baromság.
- Galacticos
mondtam én hogy nem az?M1Ö írta:Mert ő nem elfogult abszolút.
de ő legalább úgy elfogult hogy bevallottan barca szurkoló. sokkal idegesítőbb szerintem amit hegyi csinál.
süllyedjen le a szintjükre?Erti írta:Hajdú olyan, mint egy báb,mindig mindenre bólint. Én még egyszer nem láttam olyat, hogy valakivel ne értene egyet. Szidhatják akármennyire a Realt ő akkor is bólogat. Szerintem még az is lehet, hogy neki csak egy szerep ez a Real-szurkolósdi
ez nem igaz. az előző elnökválasztásnál (amikor úgy volt nyár hogy nem mourinho irányított) akkor is hozta arbeloát meg albiolt meg xabi alonsot. azóta még ha kérésre is a mi keretünkben van a világ 5legjobb balhátvédjéből kettő, közülük az egyik a legjobb ha nem sérült. és 3ilyen kh. én ettől nem félek hogy csak elöl fogunk erősíteni. carvajalt szerintem tuti jönni fog meg két kkp, egy támadóközéppályás (neymar, bale, stb) és ha higuain megy akkor egy csatár.ez jó de hátrány is mivel Perez mint tudjuk hajlamos (csak) a támadófutballra koncentrálni.
a tavalyi 1-2 után mikor bajnokok lettünk ronaldo gólja után vincze mondta 1-2es állásnál hogy ha a barca nem lő gólt, nem nyeri meg ezt a meccset.De amin mai napig röhögök a Real-Barca 2-1 után mikor Hegyi benyögi h a Barca ma csak sima tikitakát játszott és nem expressz tikitakát
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Galacticos 2013. május 11., szombat 12:41-kor.
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Micsoda? Ez komoly?pulci írta:amíg ott megkapja az évi 12-15 millióját
Ez az ember, te jó Isten...MorataMartin írta: Hegyi benyögi h a Barca ma csak sima tikitakát játszott és nem expressz tikitakát
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
-
- Kedvenc játékosaid: Morata, Zidane, Cristiano Ronaldo
Am az egész Sporttv szánalmas Hegyistűl, Vinczéstűl, Horváth Feristűl, Farkas "Messi" Norbistúl. Én már régen nem nézek semmilyen stúdió beszélgetést a sport1-2őn. Legutóbb is csak a Fiesztát azért mert 2x nyertünk a Barca ellen és vinczéske miatt. De amin mai napig röhögök a Real-Barca 2-1 után mikor Hegyi benyögi h a Barca ma csak sima tikitakát játszott és nem expressz tikitakát
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Casillas, CR7
Hát én még mindig nem vagyok meggyőződve, hogy neymar lesz itt európában az új ronaldo v. messi ez az ár meg amit itt emlegetnek az egyszerűen nevetséges főleg, hogy barcának káne fizetniGéci írta:Én szinte bíztos vagyok benne, hogy Bale is jönni fog nyáron csak akkor azt nem tudom, hogy ha jön Neymar is akkor mi lesz a felállás . Callejón helyett meg felhoznám Jesét és ezzel is nyernénk 1 kis zsét, mert akkor belőle is lehetne 1 kis pénzt csinálni. Húúú de hosszú nyarunk lesz srácok . Nagy bombák fognak itt robbanni nyáron. Már csak arra lennék kíváncsi, hogy ha Neymart elhoznánk akkor a Barca kivel erősít nyáron .
Valami tipp a jövő évi kezdő 11 re?
Szerintem egyenlőre nincs is kedve eljönni és nem is fog vb-ig amíg ott megkapja az évi 12-15 millióját és akkora sztár ott mint messi addig nincs oka váltani...
- szilamer
- Kedvenc játékosaid: Cristiano, Özil, Varane, Isco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Arsenal
ez azért nem semmi
Szerintem ők örültek mikor Ronaldo kiejtette a bl-ből annyira szeretik őt.
Szerintem ők örültek mikor Ronaldo kiejtette a bl-ből annyira szeretik őt.
In vino veritas.
"Varane, boss of Real defence"
Casillas-Carvajal-Varane-Ramos-Coentrao--Isco-Modric-Kroos--Cristiano-Benzema-Bale
"Varane, boss of Real defence"
Casillas-Carvajal-Varane-Ramos-Coentrao--Isco-Modric-Kroos--Cristiano-Benzema-Bale
mit csináljon csóri? elnyomásban él ott. mindenki csak ömleszti a szart a Realról. már beletörődött. mondhat akármit 4-en támadnak vissza. nem szabad sport1-2-t nézni ha nincs meccs. linkelhetnék videókat hogy emnyire értenek a realhoz. de mindenki ismeri őket... pepe fantom kiállítása, ganxtáék ronci ócsárolása, stb stbErti írta:Hajdú olyan, mint egy báb,mindig mindenre bólint. Én még egyszer nem láttam olyat, hogy valakivel ne értene egyet. Szidhatják akármennyire a Realt ő akkor is bólogat. Szerintem még az is lehet, hogy neki csak egy szerep ez a Real-szurkolósdiM1Ö írta:Szerencsétlen Hajdú meg csak bólogat, hogy igen, igen, igazad van, mert neki nincs akkora pofája.
Hajdú olyan, mint egy báb,mindig mindenre bólint. Én még egyszer nem láttam olyat, hogy valakivel ne értene egyet. Szidhatják akármennyire a Realt ő akkor is bólogat. Szerintem még az is lehet, hogy neki csak egy szerep ez a Real-szurkolósdiM1Ö írta:Szerencsétlen Hajdú meg csak bólogat, hogy igen, igen, igazad van, mert neki nincs akkora pofája.
- madridronie
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo & Sergio Ramos, Benzema, Modric, Kroos, Marcelo (Ronaldo, Figo, R. Carlos, Beckham, Zidane, Guti, Kaká, Xabi Alonso & Totti)
Erről épp ma jelent meg egy cikk az El Economistan! Mint ahogy talán az sem véletlen, hogy az öreg a következő etapban, illetve az új Real Madridban óriási szerepet szán Zizounak is, aki épp most fejezi be 2 éves sport menedzseri tanulmányait!azonkívül nem tudom észleltétek-e, de perez kézbe vette a dolgokat, magyarul azt is jelenti, hogy már nem murinnyó a mindenható, teljhatalmú mindenes.
A nyílt titok az, hogy a most szóban forgó, nem két ballábas emberek egytől-egyig az öreg és környezetének emberei, kívánságai már! :Đ Egyébként abban teljes mértékben egyetértek, hogy idén ismét nagy bevásárlásra készül Perez papa és hogy adott lesz a szükséges money!másrészt meg nem tudom miért aggódtok, egyértelmű, hogy a kp-ra érkezni fog még verratti és pogba.
valamint carvajal és higuain eligazolásától függően egy csatár.
nyílt titok ez mind.
Tanult ő már ebből is; beton khv. sor; Xabi Alonso; Modric!ez jó de hátrány is mivel Perez mint tudjuk hajlamos (csak) a támadófutballra koncentrálni.
bekk: Hakimi&Davies
támadó: Mbappé
Ronaldo ◄ The number one influence ► ★★★★★
Ronaldo Fenomeno vs Cristiano Ronaldo ● The Battle For The Name ● Best Skills
Courtois-Hakimi,E.M.,Alaba,Davies-A.T.,E.C.,J.B.-ViniJr.,Mbappé,Rodrygo
RealMadrid
"Cristiano es un extraordinario Comandante"
támadó: Mbappé
Ronaldo ◄ The number one influence ► ★★★★★
Ronaldo Fenomeno vs Cristiano Ronaldo ● The Battle For The Name ● Best Skills
Courtois-Hakimi,E.M.,Alaba,Davies-A.T.,E.C.,J.B.-ViniJr.,Mbappé,Rodrygo
RealMadrid
"Cristiano es un extraordinario Comandante"
- adamzz
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, CR, Benzema, Modric, Kroos
Vincze sokkal idegesitőbb mint Hegyi(ami hatalmas elismerés). De röhögtem mikor ott szipogott a 4-0 után
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
Mert ő nem elfogult abszolút.Galacticos írta: vincze ottó
Az az ember még idegesítőbb mint Hegyi, pedig őt nem egyszerű űberelni. Az a vigyori feje mikor a Barcáról áradozik az valami hihetetlen. Szerencsétlen Hajdú meg csak bólogat, hogy igen, igen, igazad van, mert neki nincs akkora pofája.
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero