Arra az egy napra leszek fradi drukker... Pedig utálom az egész mennyeit vagy mit .BBarni írta:Viszont úgy tudom, hogy nem Fradi szurkolóknak nehéz lesz a bejutás!
Mennyei futball
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Mennyei futball
- torjack
- Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
- Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf
Most, hogy mondod...Real kispadra nem kell?
Amúgy nem, Fradi padjára ülnék le, aztán osztanám Dollnak az észt. Pia mellett természetesen
-
- Kedvenc játékosaid: Gera, Lipcsei, Ronaldo, Zidane, Henry
- Kedvenc csapatod: FTC, Real Madrid
Már az első meccsen tele lesz(mind nyitó meccs mint első nb1)!Én voltam bent, baromi szép lesz, meg jó, de sosem lesz tele egy bajnoki meccsen az elkövetkezendő pár évben.
Nyilván nem lesz mindig tele, de pld az újpest elleni első derbin 100%!A szeptemberi derbin is 22 ezren voltunk!
Hát ez azért egyértelmű!A Fradi azért minden más csapat fölött!Egyébként ha összejön a dolog, akkor kinek fogsz szurkolni?
Annyi a lényeg, hogy ha tényleg jön a Real, a itteni Fradistáknak intézed a VIP jegyet
A Real kispadra nem kell?
Szóval úgy hallottam, hogy akinek nem lesz/volt a meccs előtt egy bizonyos idővel szurkolói kártyája(és azzal legalább 1 meccs nincs) az elég nehezen jöhet csak be a nyitómeccsre!
(ez persze akkor is él ha nem a Real jön hanem Juve,Bayern stb..)
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Barni, a mennyeiből nekem is a fradi a kedvencem, ha kell kistoppolok BP-re.
- GT37
- Kedvenc csapatod: Barça, Spurs
messideco tuti kimegy majd a meccsreBBarni írta:Lehet sokan örülni fognak ezen a fórumon amikor megtudják ki lesz a stadionavatón(Fradi stadion) a vendégcsapat!
Még nem 100% de komoly sansz van rá!
Egyébként ha összejön a dolog, akkor kinek fogsz szurkolni?
- torjack
- Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
- Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf
BBarni írta:Viszont úgy tudom, hogy nem Fradi szurkolóknak nehéz lesz a bejutás!
Még persze bőven nem biztos, hogy tényleg a Real lesz, de ha továbbra is jól alakulnak a dolgok akkor nagyon valószínű!
(és nem C csapattal)
Annyi a lényeg, hogy ha tényleg jön a Real, a itteni Fradistáknak intézed a VIP jegyet
Legalább egyszer tele lesz a stadion.BBarni írta:Viszont úgy tudom, hogy nem Fradi szurkolóknak nehéz lesz a bejutás!
Még persze bőven nem biztos, hogy tényleg a Real lesz, de ha továbbra is jól alakulnak a dolgok akkor nagyon valószínű!
(és nem C csapattal)
Én voltam bent, baromi szép lesz, meg jó, de sosem lesz tele egy bajnoki meccsen az elkövetkezendő pár évben.
-
- Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
- Kedvenc csapatod: los blancos.
na azt megnézném .
-
Viszont úgy tudom, hogy nem Fradi szurkolóknak nehéz lesz a bejutás!
(és nem C csapattal)
(és nem C csapattal)
-
Na vajon?
(csúnya lesz amikor Böde bebőrözi Cr-t! )
(csúnya lesz amikor Böde bebőrözi Cr-t! )
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, AC Milan, Ferencvárosi TC
És pedig? :ĐBBarni írta:Lehet sokan örülni fognak ezen a fórumon amikor megtudják ki lesz a stadionavatón(Fradi stadion) a vendégcsapat!
#happyshitting
-
Lehet sokan örülni fognak ezen a fórumon amikor megtudják ki lesz a stadionavatón(Fradi stadion) a vendégcsapat!
Az Origos cikkben szereplő Varga Szabolcs a Heerenveen játékosa lett
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Anthony írta:Ne haragudj de ez most épp 156-odszor mondod elR.M.C.F
Ezek 18 éves srácok akikről ír a cikk, többen külföldön játszanak már. A kérdés az lett volna, hogy tényleg ők a potenciális játékosok a válogatott számára 2-3-5 éven belül, vagy ismertek tehetségesebb fiatalokat is?
ezért kell 157x is leírni, hogy értsék.
Oda is írtam, az oké hogy 2-3-4 éve külföldön vannak, de itt voltak 10-15 évesek és ott már el lettek rontva.Onnan bizonyos elemekben már nem lehet a legjobbat kihozni egy tagból, ha az alapokat,vér keringés,érrendszer,tüdő....nem lettek TOP-on "tanítva-edzve".
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
Zsótér nevű gyereket láttam tavaly tavasszal 2 U17es selejtező meccsen játszani. Ő talán viheti valamireAnthony írta:http://www.origo.hu/sport/magyarfoci/20 ... ml?sec-top
vélemények?
Amit írtak róla a cikkben
tényleg elmondható volt róla azon a 2 meccsenSokat fut, bejátssza az egész jobb oldalt, gyors, jól cselez, jól lő és a kombinatív játéka is dicsérhető
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Ne haragudj de ez most épp 156-odszor mondod elR.M.C.F
Ezek 18 éves srácok akikről ír a cikk, többen külföldön játszanak már. A kérdés az lett volna, hogy tényleg ők a potenciális játékosok a válogatott számára 2-3-5 éven belül, vagy ismertek tehetségesebb fiatalokat is?
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Képességekre igen,sőt van is. A probléma főleg a mentális és kondicionális elmaradás,ezt persze komplexen labdás koordináció keretén belül kell értelmezni,vagyis a mozgások,labdával,dinamikusan,és 90 percen át a rossz edzés módszerek miatt nem létező elvárások a magyar játékosoknál. Ezeket a "folyamatokat" ma már 8 éves kortól,de náluk(kb 26 évesek tehát 10-20 évvel ezelőtti edzések)régebben tanitották helytelenül,ezeket nem lehet MÁR MEGVÁLTOZTATNI....bárki is az edző....akár ért hozzá,akár nem....hajtani lehet őket,meg motiválni és ezzel elérni egy egy szaros részsikert pl egy finnország ellen,vagy egy tétnélküli barimeccsen akár portugália ellen is.....de komoly,téttel bíró sorsdöntő meccsen a magyar se fejben se dinamikus erőben nem tudja a versenyt sem felvenni a legtöbb országgal.
Ez a véleményem,és ez volt 15 éve is,akkor KIVÉTEL NÉLKÜL LEGYINTETTEK rám a nagymenő edzők......ma már kezdik elhinni.
Ez a véleményem,és ez volt 15 éve is,akkor KIVÉTEL NÉLKÜL LEGYINTETTEK rám a nagymenő edzők......ma már kezdik elhinni.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- Ferencváros
- Kedvenc csapatod: Ferencváros, Nashville, Magyar válogatott
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Nyugodjon békében! 22 évesen, istenem