Premier League
- Galacticos
Re: Premier League
én is nagyon remélem hogy kiesnek.
szánalmas az a hype ami körülöttük van mert volt egy jó félszezonjuk.
a drukkereiknek is megnőtt az arca, látszik már hogy hogy kivannak éhezve egy kupára, kilenc év hosszú idő.
és amúgy meg szerintem idén sem fognak semmit nyerni. a bm más szint jelenleg, főleg az arsenalhoz képest, a bajnokságban majd tavaszra jobban összeér a chelsea és befogják húzni.
nálunk is ég és föld volt mourinho első szezonjában a játék ősszel és tavasszal. láthatóan szintet léptünk, vagyis szinteket.
bbarni egy dolgot amúgy árulj már el kérlek. hogy lehet ennyi csapatnak szurkolni? fradi, arsenal, real, stuttgart.. még a meccs időpontok is üthetik egymást főleg hogy szoktam olvasni hogy a fradi meccseire ki is jársz. és miért nem írsz realos témákban csak ide és a magyar futball topikba?
szánalmas az a hype ami körülöttük van mert volt egy jó félszezonjuk.
a drukkereiknek is megnőtt az arca, látszik már hogy hogy kivannak éhezve egy kupára, kilenc év hosszú idő.
és amúgy meg szerintem idén sem fognak semmit nyerni. a bm más szint jelenleg, főleg az arsenalhoz képest, a bajnokságban majd tavaszra jobban összeér a chelsea és befogják húzni.
nálunk is ég és föld volt mourinho első szezonjában a játék ősszel és tavasszal. láthatóan szintet léptünk, vagyis szinteket.
bbarni egy dolgot amúgy árulj már el kérlek. hogy lehet ennyi csapatnak szurkolni? fradi, arsenal, real, stuttgart.. még a meccs időpontok is üthetik egymást főleg hogy szoktam olvasni hogy a fradi meccseire ki is jársz. és miért nem írsz realos témákban csak ide és a magyar futball topikba?
- GT37
- Kedvenc csapatod: Barça, Spurs
A "ha" szócskát az "amikor"-ral helyettesíteném, az utolsó két szónak pedig nincs értelme ebben a kontextusban.BBarni írta:Ha szarul állunk Özil be sp?rs ki!
- szilamer
- Kedvenc játékosaid: Cristiano, Özil, Varane, Isco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Arsenal
hajrá Arsenal! Bár sok a srült, kemény meccs lesz.
In vino veritas.
"Varane, boss of Real defence"
Casillas-Carvajal-Varane-Ramos-Coentrao--Isco-Modric-Kroos--Cristiano-Benzema-Bale
"Varane, boss of Real defence"
Casillas-Carvajal-Varane-Ramos-Coentrao--Isco-Modric-Kroos--Cristiano-Benzema-Bale
-
- Kedvenc játékosaid: Gera, Lipcsei, Ronaldo, Zidane, Henry
- Kedvenc csapatod: FTC, Real Madrid
Kispad: Viviano, Jenkinson, Mertesacker, Flamini, Ozil, Podolski, Ju-Young Park.
Ha szarul állunk Özil be sp?rs ki!
Ha szarul állunk Özil be sp?rs ki!
remélem az senal innen is kiesik.
- GT37
Our line-up - Lloris; Walker, Chiriches, Dawson, Rose; Lennon, Bentaleb, Dembele, Eriksen; Adebayor, Soldado.
Our subs - Friedel, Fredericks, Fryers, Capoue, Chadli, Kane, Obika.
Bentaleb Tetszik a kezdő!
COME ON YOU SPUUUUUUUUUUURRRRRRRRSSSSSSSS!
Our subs - Friedel, Fredericks, Fryers, Capoue, Chadli, Kane, Obika.
Bentaleb Tetszik a kezdő!
COME ON YOU SPUUUUUUUUUUURRRRRRRRSSSSSSSS!
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
6ványozottan jó meccsre számítók, remélem az senal innen is kiesik.
-
Bár sok a hiányzó, nem számítottam ilyen erős kezdőre!Arsenal: Fabianski - Sagna Koscielny Vermaelen Monreal - Arteta - Gnabry Wilshere Rosicky Cazorla - Walcott.
Hajrá, csirkekopasztásra fel!
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Két Barcás kolléga felvázolása alapján nem lepődnék meg, ha a Spurs húzná be a meccset. Lamelat sajnálom, alig játszik erre amikor megkaphatná a lehetőséget lesérül.. Na mindegy, hajrá Spurs!
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Be tud az nagyon....egy rossz mozdulat és a forgó már be is csipi az ideget....tudom mert volt hozzá szerencsém...aztán ment a lóbalzsam meg az infralámpa ezerrel.A karom meg nem tudtam megemelni még derékmagasságig sem...A Lordra 2 hónapos kihagyás vár,Giroud náthás,Özilnek be van gyulladva a válla (egy váll hogy a francba tud begyulladni?),Rambo meg Gibbs pihen,Cazorlával nem tudom mi van.
Persze Özilt nyilván máshogy kezelik(lidokain,gyúró,londoni csajszik ),de kellemetlen az nagyon,hidd el...
LEGIO PATRIA NOSTRA
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
- Anis
- Kedvenc játékosaid: Drogba, Essien, CR, Di Maria
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Chelsea, Inter
Sérültek: arsenal.compheco írta:Kérdezném az illetékes drukkereket, a londoni derbin mik a várható kezdők? Remélem nem tartalékol a két csapat, hanem jó kezdőkkel egymásnak esnek.
Arsenal: Giroud, Ozil, Bendtner, Ramsey, Gibbs, Sanogo, Diaby , Oxlade-Chamberlain.
Tottenham: Naughton, Lamela, Sigurdsson, Paulinho, Vertonghen, Kaboul.
ennek fényében el tudod képzelni kb a kezdőket.
FERRARI - MSchumi - Alonso - Kimi - Federer - Kobe - LeBron
London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!
London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!
-
- Kedvenc játékosaid: Henry
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Arsenal
Fabianski-Jenki-Kosi-Merte/Verma-Sagna/Monreal---Arteta-Flamini---Walcott-Rosi-Gnabry/Zelalem---Podolskipheco írta:Kérdezném az illetékes drukkereket, a londoni derbin mik a várható kezdők? Remélem nem tartalékol a két csapat, hanem jó kezdőkkel egymásnak esnek.
A Lordra 2 hónapos kihagyás vár,Giroud náthás,Özilnek be van gyulladva a válla (egy váll hogy a francba tud begyulladni?),Rambo meg Gibbs pihen,Cazorlával nem tudom mi van.
Wenger meg lenyilatkozta,hogy nem fogja félvállról venni a meccset.
- GT37
Szerintem mi nem fogunk nagyon tartalékolni (pláne, hogy csomó sérültünk van), ilyesmi kezdőt várok:pheco írta:Kérdezném az illetékes drukkereket, a londoni derbin mik a várható kezdők? Remélem nem tartalékol a két csapat, hanem jó kezdőkkel egymásnak esnek.
Lloris - Walker, Dawson, Chiriches, Rose (Fryers) - Lennon (Townsend), Capoue, Dembélé, Eriksen - Soldado, Adebayor.
Azt még el tudom képzelni, bár kicsit rizikós lenne, hogy Capoue vagy Dembélé helyett Holtby-t fogja kezdetni Sherwood.
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Kérdezném az illetékes drukkereket, a londoni derbin mik a várható kezdők? Remélem nem tartalékol a két csapat, hanem jó kezdőkkel egymásnak esnek.
Arra a gyerekért páran itt azt mondták, hogy mekkora játékos. Én sosem láttam. De ez mindig epic, hogy van aki istenít valakit (jogosan vagy jogtalanul tökmindegy ) másik fele meg lesz_arozza, balf_szozza. Én sosem láttam.Fast Fox írta:Most ahogy így megnéztem a city meccsét, hát durva, hogy ilyen Milner,Javi G., Nastasic, Lescottért (Boyataért is lehet) több 10 milliókat adtak ki, közbe meg Nacho vagy Moratának nagyobb a gömbérzéke, mint ezeknek...
Tényleg béna?
Most ahogy így megnéztem a city meccsét, hát durva, hogy ilyen Milner,Javi G., Nastasic, Lescottért (Boyataért is lehet) több 10 milliókat adtak ki, közbe meg Nacho vagy Moratának nagyobb a gömbérzéke, mint ezeknek...
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Valdes? Cseberből vederbe ahogy szokták volt mondaniGT37 írta:Jól fog jönni nekik Valdésmorientes írta:Ez a Pantilimon mekkora szerencsétlenség...
Amúgy alig várom már az Arsenal-Spurst... Ade elvileg játszani fog, illetve Townsend és Holtby is visszatérhet.
Érdekes ez az arsenal-spurs is,ha már zgye bajnokok nem lesznek,akkor a FA kupa...talán
LEGIO PATRIA NOSTRA
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
tucsoki írta: A PL-t aktívan követem, nekem merőben más a véleményem róla. Persze abban egyetértünk, hogy már nem fog fejlődni, és nem egy RvP, de azért nem rossz spíler. Még a 33-at súrolva is (hó végén tölti) megvan benne minden ami ahhoz kell, hogy tökéletes kiegészítőember legyen. Tavaly vágott 33 meccsen 15 gólt, mezőnyben is sokat hozzátett a játékhoz. Állítólag sokszor motivációs gondjai is voltak, nem csak neki, hanem a csapatnak, Jol kezei alatt....
Év elején eljátszottam a gondolattal, hogy esetleg Karim mellé őt kéne elhozni olcsóba max. 1-2 évre, de ezzel már elkéstünk.
Nem tudok megnevezni olyan elemét a labdarúgásnak,amiben zsirú jobb lenne a bolgárnál. Nem a jelenlegi formára értem,hanem a tudásukra.
Jackson Martínez: "Kiskorom óta Arsenal-szurkoló vagyok, imádom a stílusukat. Ha megkapnám az esélyt, hogy egy ilyen nagycsapathoz szerződjek, egy másodpercig sem hezitálnék rajta."
Ha leigazolná a BM vagy Juve akkor meg azokat nyalná.....de ez nem probléma. Ez benne van.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- GT37
Jól fog jönni nekik Valdésmorientes írta:Ez a Pantilimon mekkora szerencsétlenség...
Amúgy alig várom már az Arsenal-Spurst... Ade elvileg játszani fog, illetve Townsend és Holtby is visszatérhet.
-
Jackson Martínez: "Kiskorom óta Arsenal-szurkoló vagyok, imádom a stílusukat. Ha megkapnám az esélyt, hogy egy ilyen nagycsapathoz szerződjek, egy másodpercig sem hezitálnék rajta."
Gyere csak!
Biztos ez?Amúgy alig várom már az Arsenal-Spurst...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára BBarni 2014. január 4., szombat 15:12-kor.
Ja, azt hiszem pont Podolski-ról mondta ugyan ezt...GT37 írta:(Wenger egyébként azt nyilatkozta, hogy Berba nem szerepel a kiszemeltjeik között, no nem mintha ez bármit is jelentene.)