Kérdés kinek mi számít olcsónak (25-30 milla)? Emellett ízlések és pofonok, de engem nem különösebben nyűgözött le (jó focista, de ...), semmi extra, amitől hasra kellene esni Golden Boy Award ide vagy oda!olcsó jó igazolás lett volna...
Kommentáld a híreket
- madridronie
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo & Sergio Ramos, Benzema, Modric, Kroos, Marcelo (Ronaldo, Figo, R. Carlos, Beckham, Zidane, Guti, Kaká, Xabi Alonso & Totti)
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Kommentáld a híreket
bekk: Hakimi&Davies
támadó: Mbappé
Ronaldo ◄ The number one influence ► ★★★★★
Ronaldo Fenomeno vs Cristiano Ronaldo ● The Battle For The Name ● Best Skills
Courtois-Hakimi,E.M.,Alaba,Davies-A.T.,E.C.,J.B.-ViniJr.,Mbappé,Rodrygo
RealMadrid
"Cristiano es un extraordinario Comandante"
RealMadrid
erről nem kell film.A producerek a filmben a Rosarióban született futballsztár életrajzán keresztül rendkívüli tehetségét és kitartását akarják bemutatni, amellyel fizikai adottságai (alacsony termete) ellenére a világ egyik legjobb játékosává vált.
hormonkezelés.
és még spanyol is. ugye?miért ne sírnánk Iscoért?
olcsó jó igazolás lett volna...
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
- Jim
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho
miért ne sírnánk Iscoért?
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Tehát továbbra is egy fals képet akarnak mutatni Messiről, hihetetlen. Szánalmas....realbeckham írta: "Erős, pozitív filmet akarunk csinálni, ami arra ösztönzi a nézőket, hogy valósítsák meg álmaikat, akkor is, ha lehetetlennek tűnnek" - mondta Ewald.[/i]
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- realbeckham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Találtam egy érdekes cikket. Nem tudom volt-e már. Bocs, ha esetleg off.
Rocky-stílusú film készül az Epic Pictures Group gyártásában Lionel Messiről. A produkcióhoz Luca Caioli Messiről szóló életrajzi kötetének megfilmesítési jogait vásárolta meg - közölte a Variety.com szórakoztatóipari hírportál.
Patrick Ewald és Shaked Berenson, az Epic vezetői a film premierjét a brazíliai világbajnokság megnyitójára, 2014. június 12-re időzítik.
A Barcelona 25 éves argentin válogatott klasszisa 2009 és 2012 között sorozatban négyszer kapta meg az Aranylabdát.
A producerek a filmben a Rosarióban született futballsztár életrajzán keresztül rendkívüli tehetségét és kitartását akarják bemutatni, amellyel fizikai adottságai (alacsony termete) ellenére a világ egyik legjobb játékosává vált.
"Erős, pozitív filmet akarunk csinálni, ami arra ösztönzi a nézőket, hogy valósítsák meg álmaikat, akkor is, ha lehetetlennek tűnnek" - mondta Ewald.
Rocky-stílusú film készül az Epic Pictures Group gyártásában Lionel Messiről. A produkcióhoz Luca Caioli Messiről szóló életrajzi kötetének megfilmesítési jogait vásárolta meg - közölte a Variety.com szórakoztatóipari hírportál.
Patrick Ewald és Shaked Berenson, az Epic vezetői a film premierjét a brazíliai világbajnokság megnyitójára, 2014. június 12-re időzítik.
A Barcelona 25 éves argentin válogatott klasszisa 2009 és 2012 között sorozatban négyszer kapta meg az Aranylabdát.
A producerek a filmben a Rosarióban született futballsztár életrajzán keresztül rendkívüli tehetségét és kitartását akarják bemutatni, amellyel fizikai adottságai (alacsony termete) ellenére a világ egyik legjobb játékosává vált.
"Erős, pozitív filmet akarunk csinálni, ami arra ösztönzi a nézőket, hogy valósítsák meg álmaikat, akkor is, ha lehetetlennek tűnnek" - mondta Ewald.
- madridronie
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo & Sergio Ramos, Benzema, Modric, Kroos, Marcelo (Ronaldo, Figo, R. Carlos, Beckham, Zidane, Guti, Kaká, Xabi Alonso & Totti)
Na akkor nagyon úgy néz ki, hogy Isco, Pellegrini --> Man. City! Iscot ezzel hála a Jóistennek ki is lehet húzni a nem létező listásról, hát nem fogunk sírni az fix!Man City have deal for Malaga winger Isco - with Pellegrini to follow
http://futbol.as.com/futbol/2013/05/10/ ... 26123.html
Míg a Chelsea állítólag (The Sun :Đ ) tudatta Mouval, hogy nem hajlandóak kifizetni a lelépti díját, ergo oldja meg, ahogy akarja és tudja!El Chelsea dice a Mou que no pagará al Madrid, según The Sun
RealMadrid
RealMadrid
- madridronie
Pulci, ez konkrétan nem igaz; a Santosban jelenleg 7,2 millát keres nettóban. A fenti összeget a reklám és egyéb bevételekkel együtt éri el a tarajos!amíg ott megkapja az évi 12-15 millióját
A csapat e tekintetben nyávogós, sírósabb része (Pipita, Di María) Neymar esetleges érkezésekor (érkezésével) vélhetően és remélhetőleg már nem Madridban rontja majd a levegőt! Özil, Cristiano szerződését a tervek szerint most nyáron turbózzák fel (előbbiét nettó 6, míg a portugálét 15 millára), míg a többiek már tavaly, vagy idén (Marcelo) ki lettek pipálva ezen a téren! Ha a csapat húzóemberei; Iker, S. Ramos, Marcelo, Xabi Alonso, Özil, Benzema, CR7 le vannak rendezve (már pedig le lesznek), a többiek már nem fognak ugatni; ebben biztos vagyok!csak nehogy majd ezzel egy reakció induljon be, hogy majd akkor a keret többi tagja is több pénzt követeljen mondván, hogy ő még csak egy zöldfülű itt nálunk, mégis többet keres, mint mi
RealMadrid
RealMadrid
- Úszómester
- Kedvenc játékosaid: Ramos, Marcelo, Beckham, CR
madrid és barca meccseken már nekem is feltűnt nem egyszer hogyha pl. mi rúgunk egy les gólt akkor elkezd a kommentátor magyarázni hogy a játékvezető nekünk fúj nem is nyertünk volna ha nem adja meg stb
ha meg a barca rúg egy les gólt akkor kb ennyi a kommentár:hát igen
ha meg a barca rúg egy les gólt akkor kb ennyi a kommentár:hát igen
- L.Miki
Ez a Hegyi egy külön fogalomtár, egyszerűen szavak nincsenek rá. Ahogyan ülök békésen a tévé előtt, rágcsálom a rágcsálni valót, béke van ott legbelül, elkezdődik a műsor és még mindig békés vagyok. Meglátom hegyit, akivel nincsen problémán addig, míg meg nem szólal. Nos miután kinyitja a száját és nem evésre használja, hanem elkezdi a szövegeit nyomni ezzel a legtöbb tévé nézőt maga mellé állítani úgy, hogy a beszédét szent írásnak tartják, hát el száll az utolsó szent békés és nyugodt gondolatom is. Utálat a csávó. Ennyivel van lejjebb a sort 1 a Digitől, az utóbbinál legalább olyan embereket próbálnak behívni a műsorokba, akik legalább egy csipetnyit értenek a focihoz és nem ömlesztik a hülyeségeket.R.M.C.F írta:Jogos.....teljesen azonosan érzünk,én mondjuk vissza se tudnám fogni magam ha egy hegyi van ott,úgy leosztanám hogy a maradék szarkafészek is kihullna a haja helyéről.....de lehet fel is képelném azt az ócska bazári majmot.
Levente nem mértékadó,egy buta seggfej,aki lázong a madrid ellen,egy tifusz az a manusz.
A Ronaldo témához:
Nem hiszem, hogy van olyan buta a portugál, hogy csak a pénzfejében elhagyjon minket, NEM! Legalábbis remélem. Ha viszont, tegyük fel mégis elmegy, akkor szép kis summa fejében pótolni lehetne. Persze azért ez sem olyan egyszerű. Mindenesetre remélem, hogy nem megy el.
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
realbeckham írta:Ez igaz, főleg Hajdú annyira súlytalan, unalmas, semmitmondó ürge, hogy esküszöm, lehet, h nem is Madrid drukker, csak valami fizetett alak, hogy legyen má' egy Madridos is a stábban. Egy szurkoló nem így nyilatkozik, meg folyik bele a témába. ELLENBEN Szebeni! Bírom a tagot, hogy bemegy a Fiesztába, vagy napi/heti helyzetbe egy Real mezbe, vagy melegítőbe, és megmondja a frankót a Barcáról, meg kiáll vitatkozni akárkivel, ráadásul földim is. Vitatkozni, ez a lényeg. Nem beletörődöm faszi. Nemrég, Levivel, meg Nacsával vitázott Messiről meg a Realról. A két majom persze elviccelte, mert ők humoristák, Szebenin meg látszott, hogy forrong. Szóval van a Sport1/2 nél azért jó, és értékelhető személyiség is, de a 90% -a, a vendégeknek egy bohóc. Farkas Norbit amúgy én kifejezetten csipázom. Jó orgánum, intelligens, van érzéke a médiához, tehetséges. Horvát Terikén, meg az ember legszívesebben elalszik, mikor meccset közvetít. Suttog, krákog, nem szólal meg 10mp-ig, nem pártatlan.BBeno írta: mit csináljon csóri? elnyomásban él ott. mindenki csak ömleszti a szart a Realról. már beletörődött. mondhat akármit 4-en támadnak vissza. nem szabad sport1-2-t nézni ha nincs meccs. linkelhetnék videókat hogy emnyire értenek a realhoz. de mindenki ismeri őket... pepe fantom kiállítása, ganxtáék ronci ócsárolása, stb stb
Jogos.....teljesen azonosan érzünk,én mondjuk vissza se tudnám fogni magam ha egy hegyi van ott,úgy leosztanám hogy a maradék szarkafészek is kihullna a haja helyéről.....de lehet fel is képelném azt az ócska bazári majmot.
Levente nem mértékadó,egy buta seggfej,aki lázong a madrid ellen,egy tifusz az a manusz.
Farkas Norbi... régebben mindig real ellen statolt,meg finomba okoskodott ellenünk,elég ha annyit tesz egy barcás divat hogy a negativakat nekünk adja, a pozitivakat az ellenfélnek,mint most is volt egy meccs,ahol a lest csomószor elmondta,hogy érvénytelen a gólunk,majd a az ismétlésnél lászott hogy nem les......erre nem szól semmit,nem is javítja ki magát.....hallgat.....de ez nem Farkas volt,valaki más.
Egyébként írtam egyszer neki a sport tvhez emailt,amire válaszolt a saját email címéről , leírtam hogy átlátszó ahogy a madrid felé minuszol,a barca felé meg plusszol......magyarázkodott,hogy ő tiszteli a madridot bla..bla..mert ő kiment madridba és puskásról is csinált anyagot bla...bla....persze én is kimennék a munkámban barcelonába és szívesen csinálnék kubaláról anyagot ha még búsásan meg is fizetnek.......elnézést kért,és biztos nem én miattam,de talán azóta átgondoltabb a fazon,nem nagyon veszem észre hogy lefelé kerekít állandóan nálunk.......
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- ___Samy___
csak nehogy majd ezzel egy reakció induljon be, hogy majd akkor a keret többi tagja is több pénzt követeljen mondván, hogy ő még csak egy zöldfülű itt nálunk, mégis többet keres, mint miezzel CR7 mögött a legjobban fizetett játékos lenne a csapatban
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
- Mike
- Kedvenc játékosaid: Guti, Özil, Ronaldo, Zidane, Varane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Colts
hülyeség...Remy írta:Hagyjuk már ezt a FIFA stílust. Hiába lenne pénzünk, ami egyébként most is van, ha a csapat nem akarja eladni a játékosait. Hiába tudnánk hozni Lucast ha még szóba se kerül, és a PSG nem akarja eladni. Vidallal szintúgy... Nem minden a pénz. CR-t meg nem lehet pótolni jelenleg senkivel.
igaz h van pénzünk, de szted ha kapnánk még mellé kb 120 milliót (ennél kevesebbért szóba sem állnék senkivel), akkor csak ülnénk rajta? Lucas és Vidal sem lenne mozdíthatatlan. Főleg az utóbbi nem, mikor van ott egy fiatal Pogba. Jó ajánlat esetén eladnák. Lucas meg azért nem kerül szóba mert kerülne kb 60-ba, annyi meg most nincs még pluszba.
nem akarom én eladni Ronaldot, remélem még sokáig itt lesz, de ha választhatnék a két variáció közül, akkor a már előbb felvázoltra esne a választásom. Nem kell ahhoz Messi meg CR egy csapatba h BL-t nyerjenek.
"Mesut Ozil is my successor. I have never seen such quality in a player. " -Zidane
- madridronie
A 120 talán valóban kicsit túlzó (a Marca, AS 70-100 milláról ír); de véleményem szerint ez a fenti összeg nem csupán az átigazolási díjat foglalja magába, hanem annak járulékos költségeit (esetleges kompenzáció, adók, fizetés stb.) is! Arról nem is beszélve, hogy a legfrissebb hírek szerint ebből a Neymar kérdésből Perez presztízs kérdést csinál --> jöttök itt a 45 millás kivásárlási árral, ami tudtommal még a 2011-es szerződéshosszabbítása előtti összeg egyébként és emeltek azon 60 millára; de ezentúl is ugye mindenki annyit ér, amennyit fizetnék érte! Perez ez utóbbit, na meg a Santos és Neymar papa (minél nagyobb az átigazolási díj, annál nagyobb pénz üti apuci markát is) pénzéhségét kívánja meglovagolni (elvileg a tarajos játékjoga sem kizárólag az övék) nem kívánatos helyzetbe kényszerítve így a Barcát --> az öreg hajlandó minden tekintetben túllicitálni a katalánokat, emellett a játékosnak is nagyobb, jobb fizetést biztosítana, mint a "csodanevelde" Barca (nettó 10 gurigát, úgy hogy a reklámbevételeinek 70%-át is megtarthatná a játékos, ezzel CR7 mögött a legjobban fizetett játékos lenne a csapatban)! Mindezt 2 nagyon egyszerű okból --> 1) a játékos Cristianohoz hasonló erényeket csillogtat marketing és sportszakmai szempontból egyaránt (Madridban a fejesek jövedelmező, minden szempontból kifizetődő és nyereséges üzletet látnak Neymarban) , 2) minden pénzt megér az öregnek, hogy a Barcát és Rosellt elbukni lássa ebben a történetben! :ĐMinden ilyen katalán sport meg el mundo 120 milliós hír full baromság.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára madridronie 2013. május 11., szombat 13:26-kor.
RealMadrid
RealMadrid
- sonic
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric
Nem nagyon tudok olyan szponzort elkepzelni aki letesz 1000millio eurot az asztalra. A MU-nak meg nincsen annyija.beckham96 írta:Csak én vagyok nagyon para és csak én izgulok nagyon?
Félek, hogy a UTD tényleg komolyan gondolja ezt a szponzoros-igazolásos-Ronaldos dolgot.
"..We change the course of history. Everyday people like you and me.."
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Hagyjuk már ezt a FIFA stílust. Hiába lenne pénzünk, ami egyébként most is van, ha a csapat nem akarja eladni a játékosait. Hiába tudnánk hozni Lucast ha még szóba se kerül, és a PSG nem akarja eladni. Vidallal szintúgy... Nem minden a pénz. CR-t meg nem lehet pótolni jelenleg senkivel.Mike írta:esélytelenbeckham96 írta:Félek, hogy a UTD tényleg komolyan gondolja ezt a szponzoros-igazolásos-Ronaldos dolgot.
de ha mégis, akkora lóvét kaszálnánk amiből olyan szinten rendbe lehetne tenni a keretet h nem éreznénk meg. Csak a CR-ért kapott pénzből lehetne hozni a Vidal-Gündogan-Lucas pakkot, és akkor még akiket amugy is szeretnénk, Verratti, Neymar...
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- realbeckham
Szerintem nincs miért izgulnod. Okosabb gyerek CR, annál, hogy elmenjen. A legjobb helyen van, a legnagyobb csapat/egyéni lehetőségekkel. Az utóbbi nyilatkozatai alapján sincs mire izgulni. Fergie sincs már olyan szinten jelen. Felőlem egész nap az angol tv-k a reklám helyett, CR-es buzdításokat is közvetíthetnének, legfeljebb mosolyogni lehet rajtuk. Amúgy sztem egy "picit" a UTD szétesik most. Rooney már el is kezdte...beckham96 írta:Csak én vagyok nagyon para és csak én izgulok nagyon?
Félek, hogy a UTD tényleg komolyan gondolja ezt a szponzoros-igazolásos-Ronaldos dolgot.
- Mike
- Kedvenc játékosaid: Guti, Özil, Ronaldo, Zidane, Varane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Colts
esélytelenbeckham96 írta:Félek, hogy a UTD tényleg komolyan gondolja ezt a szponzoros-igazolásos-Ronaldos dolgot.
de ha mégis, akkora lóvét kaszálnánk amiből olyan szinten rendbe lehetne tenni a keretet h nem éreznénk meg. Csak a CR-ért kapott pénzből lehetne hozni a Vidal-Gündogan-Lucas pakkot, és akkor még akiket amugy is szeretnénk, Verratti, Neymar...
"Mesut Ozil is my successor. I have never seen such quality in a player. " -Zidane
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
Nyugodjááá' meg, nem lesz itt semmi MU...beckham96 írta:Csak én vagyok nagyon para és csak én izgulok nagyon?
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
- beckham96
- Kedvenc játékosaid: David Beckham, Cristiano Ronaldo, Gera Zoltán, Kaká
Csak én vagyok nagyon para és csak én izgulok nagyon?
mondta mou egy régebbi nyilatkozatában, hogy azért nevez mindenkit a bővebb keretbe, mert nem akar senkit sem egyedül hagyni az edzőközpontban. így elutazhat mindenki. :-)BritishKnight írta:Miért kell 4 kapus az Espanyol ellen?