Premier League

Foci a Real Madridon túl...

Ki lesz a bajnok?

A szavazás 2024. szeptember 1., vasárnap 13:05-kor befejeződött.

Arsenal
29
30%
Chelsea
3
3%
Liverpool
8
8%
Manchester City
51
53%
Manchester United
3
3%
Tottenham
3
3%
Más, megírom kommentben
0
0 szavazat

Szavazatok száma: 97

Marci77
Kedvenc játékosaid: Raúl.....Kocsárdi,Huszti.
Kedvenc csapatod: ZTE FC, Real Madrid, Juventus, Arsenal, Boston Celtics, NE Patriots

Re: Premier League

HozzászólásSzerző: Marci77 » 2014. január 4., szombat 18:29

Barton. Hiányzik az első osztályból :D

Drake,pont ezzel kapcsolatban akartam kérdezni,hogy mi ez a harci kiálltás a Sp*rs mezen? (meg év elején nem HP volt?)
Mindörökké KÉK-FEHÉR szív!

Drake
Kedvenc játékosaid: Henry
Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Arsenal

HozzászólásSzerző: Drake » 2014. január 4., szombat 18:28

ziro4vr írta:ha egy alves által megálmodott divatbemutató nézésével zsarolnának se tudnék kedvelt csapatot mondani onnan :lol:

persze nézem a nagyobb meccseket, régóta, mert élvezetes, pörgős és vannak mindig nagy zsugások (joey barton)
Ok cs.Kiégtem.

Közbe Walcott majdnem gól...

AZ mi akció volt.2009-es Barcát idézte. :ozil:

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. január 4., szombat 18:25

GT37 írta: Annyit fikázod az összes angol topcsapatot... Előbb-utóbb ki fog derülni, hogy West Ham- vagy Cardiff-drukker vagy titokban. :hmmm: :mrgreen:
ha egy alves által megálmodott divatbemutató nézésével zsarolnának se tudnék kedvelt csapatot mondani onnan :lol:

persze nézem a nagyobb meccseket, régóta, mert élvezetes, pörgős és vannak mindig nagy zsugások (joey barton)
Nem illik.

Drake
Kedvenc játékosaid: Henry
Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Arsenal

HozzászólásSzerző: Drake » 2014. január 4., szombat 18:24

Amúgy észrevettétek,hogy a Szpörsznek minden évben más a főszponzora?

Marci77
Kedvenc csapatod: ZTE FC, Real Madrid, Juventus, Arsenal, Boston Celtics, NE Patriots

HozzászólásSzerző: Marci77 » 2014. január 4., szombat 18:24

Vagy együtt isznak Victorral a Norwich győzelmekor :D

GT, 2 óra múlva London is Red lesz az aláírásodban? :mrgreen:

GT37
Kedvenc csapatod: Barça, Spurs

HozzászólásSzerző: GT37 » 2014. január 4., szombat 18:20

ziro4vr írta:egy kihalóban lévő faj egyik utolsó példánya :lol:
Annyit fikázod az összes angol topcsapatot... Előbb-utóbb ki fog derülni, hogy West Ham- vagy Cardiff-drukker vagy titokban. :hmmm: :mrgreen:

gunner
Kedvenc csapatod: Arsenal

HozzászólásSzerző: gunner » 2014. január 4., szombat 18:18

Huni, még mindig szakadok a kommentjeiden :lol:

A többi csapat szurkolóinak nincs nagy arca? A Chelseaseknek mikor bemákolták a sampion ligát? :hmmm:

Caraway: dícsérem az ízlésedet :lol:
"And my heart will leave you never."

Caraway
Kedvenc csapatod: Manchester United

HozzászólásSzerző: Caraway » 2014. január 4., szombat 18:18

A Spurs-sel csak szimpatizálok, de majd később elmagyarázom. :mrgreen:

ziro4vr

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. január 4., szombat 18:17

Marci77 írta: De jó hogy van MUs is itt :)
egy kihalóban lévő faj egyik utolsó példánya :lol:
Nem illik.

GT37

HozzászólásSzerző: GT37 » 2014. január 4., szombat 18:16

BBarni írta:Nem akarom ezt hosszan leírni, mert abból vita lenne!
A Fradi nyilván a kedvenc csapatom, egy külföldi csapatnak nem is lehet szerintem úgy szurkolni, mint egy saját országodban lévő csapatnak!Ahogy az egyik FFT-s újságíró írta, minket(magyar foci szeretők,szurkolók) a klub választott, külföldi csapatot pedig csak te tudsz választani a TV-elöl, én sem úgy lettem Fradista, hogy megtetszett a játékuk a TV-ben, persze biztos van ilyen is de nagyon kis százalékban!Csak a Fradinak tudok szurkolni, csak egy Fradi vereség miatt tudok szétütni valamit vagy dühömben szinte sírni vagy pedig egy győzelem után órákig ujjongani mint egy 5 éves kisgyerek!De ezt aki nem él ebben a "közegben" az nem értheti meg!Lehet erős lesz, de pld nem gondolom, hogy egy magyar Arsenal(vagy Real) szurker "felér" egy londoni(madridi) sráccal aki gyerek kora óta abban a közegben nőtt fel, én így gondolom!Engem pld minden a Fradihoz köt:család,barátok,munka stb

Emellett vannak külföldi csapatok Real-Arsenal akikkel szimpatizálok(!) Ha a Fradi meccs nem üti őket akkor megpróbálom megnézni, de egy esetleges vereség után egy-két szitkozódás után túlteszem magam rajta és csinálok valami mást!Pld egy Fradi vereség után(még nem is mondjuk egy újpest elleni vereség hanem legyen csak egy kaposvár) hazaérve eszembe sem jutna, hogy pld akkor beteszek egy filmet vagy játszok egyet online a haverjaimmal, mert engem ez órákra kiüt!Egy Real/Arsenal vereség után mondom egy pár perc és már el is szállt a dühöm, nem köt érzelmileg semmi sem egyik klubhoz sem!Stuttgart meccseket nem is nézek, nekik csak szorítok megnézem a meccseik eredményét és ennyi!Két nagyszülőm mind Stuttgartban élnek és rendszeres meccsre járók, nyáron néha én is kimegyek ezért szorítok nekik!

Más témákba nem szoktam írni, egyrészt néhány ember miatt is, másrészt ha valaki(k) leírják az én álláspontomat is egy témában akkor én nem írom le még egyszer!Ide is csak azért írok, mert mind a Fradi és az Arsenal szurkolók kisebbségben vannak(nem véletlenül) ezért néha jó kiállni az igazukért!
Röviden ennyi! :)
(nem akartam ezzel senkit sem megbántani, főleg az első résszel, de szerintem ez így van!)
Ez szerintem abszolút emberfüggő. Én például régebben jobban követtem a magyar focit, mint most, mégsem alakult ki bennem kötődés egyik csapat iránt sem, ez máig így maradt. Viszont ugyebár van a Barça (elsősorban) és a Spurs, akiknek nagyjából úgy szurkolok, ahogy te a Fradinak, egy-egy győzelem vagy éppen vereség elég komolyan befolyásolja a hangulatomat, az egész napomat, szélsőségesebb esetekben több napomat is. :D (Mondjuk a Barça ebből a szempontból egyértelműen a Spurs fölé nő.)

Az, hogy egy magyar madridista felérhet-e egy madridihoz, szintén érdekes kérdés... Nyilván más úgy felnőni, hogy abban a városban élsz, ahol van a csapat, kijársz a meccsekre, testközelből tapasztalhatod azt az eufóriát, ami az együttest övezi, ettől függetlenül szerintem nem kell feltétlenül különbséget tenni a spanyol és a külföldi drukkerek között. Ami összeköt minden madridistát, az a Real, ami összeköt minden culét, az a Barça, itt nem számít a nemzetiség. Szerintem. :)

A végéhez: ha az Arsenal-szurkolók kisebbségben vannak, akkor mit mondjak én? :D

Egyébként írhatnál más topikokba is azért. :agree:

Na, fórumbú' ki, meccsbe be. COYS!

Marci77

HozzászólásSzerző: Marci77 » 2014. január 4., szombat 18:15

Caraway írta:Üdv mindenkinek, új vagyok köztetek, igazi United drukker, de évek óta szorítok már a Spursnek is.

Mai meccsre hajrá, picsázzuk el Wengeréket. :box: :D
Ez egy érdekes párosítás. Majdnem a lehető legrosszabb :mrgreen:
De üdv :Đ

No offense : " Vérbeli MUsoktól ments meg urunk minket" - Egy haverom mondta.

De jó hogy van MUs is itt :)

Úszómester
Kedvenc játékosaid: Ramos, Marcelo, Beckham, CR

HozzászólásSzerző: Úszómester » 2014. január 4., szombat 18:14

Caraway írta:Üdv mindenkinek, új vagyok köztetek, igazi United drukker, de évek óta szorítok már a Spursnek is.

Üdv Real Madrid rukker vagyok 5 éves korom óta de 2006 óta a Barcának is szorítok, ha classico van akkor mindig a döntetlennek örülök

ziro4vr

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. január 4., szombat 18:13

wat
Nem illik.

Caraway
Kedvenc csapatod: Manchester United

HozzászólásSzerző: Caraway » 2014. január 4., szombat 18:11

Üdv mindenkinek, új vagyok köztetek, igazi United drukker, de évek óta szorítok már a Spursnek is.

BBarni
Kedvenc játékosaid: Gera, Lipcsei, Ronaldo, Zidane, Henry
Kedvenc csapatod: FTC, Real Madrid

HozzászólásSzerző: BBarni » 2014. január 4., szombat 18:06

Nem akarom ezt hosszan leírni, mert abból vita lenne!
A Fradi nyilván a kedvenc csapatom, egy külföldi csapatnak nem is lehet szerintem úgy szurkolni, mint egy saját országodban lévő csapatnak!Ahogy az egyik FFT-s újságíró írta, minket(magyar foci szeretők,szurkolók) a klub választott, külföldi csapatot pedig csak te tudsz választani a TV-elöl, én sem úgy lettem Fradista, hogy megtetszett a játékuk a TV-ben, persze biztos van ilyen is de nagyon kis százalékban!Csak a Fradinak tudok szurkolni, csak egy Fradi vereség miatt tudok szétütni valamit vagy dühömben szinte sírni vagy pedig egy győzelem után órákig ujjongani mint egy 5 éves kisgyerek!De ezt aki nem él ebben a "közegben" az nem értheti meg!Lehet erős lesz, de pld nem gondolom, hogy egy magyar Arsenal(vagy Real) szurker "felér" egy londoni(madridi) sráccal aki gyerek kora óta abban a közegben nőtt fel, én így gondolom!Engem pld minden a Fradihoz köt:család,barátok,munka stb

Emellett vannak külföldi csapatok Real-Arsenal akikkel szimpatizálok(!) Ha a Fradi meccs nem üti őket akkor megpróbálom megnézni, de egy esetleges vereség után egy-két szitkozódás után túlteszem magam rajta és csinálok valami mást!Pld egy Fradi vereség után(még nem is mondjuk egy újpest elleni vereség hanem legyen csak egy kaposvár) hazaérve eszembe sem jutna, hogy pld akkor beteszek egy filmet vagy játszok egyet online a haverjaimmal, mert engem ez órákra kiüt!Egy Real/Arsenal vereség után mondom egy pár perc és már el is szállt a dühöm, nem köt érzelmileg semmi sem egyik klubhoz sem!Stuttgart meccseket nem is nézek, nekik csak szorítok megnézem a meccseik eredményét és ennyi!Két nagyszülőm mind Stuttgartban élnek és rendszeres meccsre járók, nyáron néha én is kimegyek ezért szorítok nekik!

Más témákba nem szoktam írni, egyrészt néhány ember miatt is, másrészt ha valaki(k) leírják az én álláspontomat is egy témában akkor én nem írom le még egyszer!Ide is csak azért írok, mert mind a Fradi és az Arsenal szurkolók kisebbségben vannak(nem véletlenül) ezért néha jó kiállni az igazukért!
Röviden ennyi! :)
(nem akartam ezzel senkit sem megbántani, főleg az első résszel, de szerintem ez így van!)

GT37

HozzászólásSzerző: GT37 » 2014. január 4., szombat 18:06

Fun fact: Tim Sherwood will today become the 10th different Tottenham manager that Arsene Wenger has faced as Arsenal manager. :agree:

Tíz perc még... Kezdődjön már. Tűkön ülök. :D
alexoxladjackoxi írta:Megkented a meccset, hogy ennyire tudod? :lol:
Természetesen. :D
Csak neked elárulom, hogy 7-1-re fogunk nyerni, és Rosicky két öngólt fog rúgni. :mrgreen:

ziro4vr

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. január 4., szombat 18:06

realistahuni írta:
És nem is idén, hanem már rég nagy, de hát az utóbbi 9 évre csak a semmire verik a nyálukat, de arra is nagyon.
Mindig is utáltam az Arsenalt, tipikusan ilyen hipsterek csapata.
Én Bergkamp idejében szívesen néztem őket, mert az a faszi egy zseni volt, de amúgy tényleg van bennük valami idegesítő, bár melyik angol csapatban nincs :lol:
Nem illik.

alexoxladjackoxi
Kedvenc játékosaid: Wilshere, Lacazette, Koscielny,
Kedvenc csapatod: Arsenal

HozzászólásSzerző: alexoxladjackoxi » 2014. január 4., szombat 18:04

GT37 írta:
BBarni írta:Ha szarul állunk Özil be sp?rs ki! :mrgreen:
A "ha" szócskát az "amikor"-ral helyettesíteném, az utolsó két szónak pedig nincs értelme ebben a kontextusban. :mrgreen:
Megkented a meccset, hogy ennyire tudod? :lol:

realistahuni
Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
Kedvenc csapatod: Los negros

HozzászólásSzerző: realistahuni » 2014. január 4., szombat 17:56

a drukkereiknek is megnőtt az arca
És nem is idén, hanem már rég nagy, de hát az utóbbi 9 évre csak a semmire verik a nyálukat, de arra is nagyon.
Mindig is utáltam az Arsenalt, tipikusan ilyen hipsterek csapata.

pheco
Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: pheco » 2014. január 4., szombat 17:42

Galacticos írta: bbarni egy dolgot amúgy árulj már el kérlek. hogy lehet ennyi csapatnak szurkolni? fradi, arsenal, real, stuttgart.. még a meccs időpontok is üthetik egymást főleg hogy szoktam olvasni hogy a fradi meccseire ki is jársz. és miért nem írsz realos témákban csak ide és a magyar futball topikba? :)
Ez engem is érdekelne. Nekem is voltak fellángolásaim más csapatokkal(Fradi, Inter, Spurs) és mégse tudtam megragadni mellettük és szívből drukkolni nekik. Most talán a Dortmund a második kedvenc csapatom, de ez is erős túlzás, mert nem nézem minden meccsüket és nem leszek túlságosan szomorú, ha kikapnak, Realon kívül mindig nekik drukkolok, de ennyi.

Vissza: