Bundesliga
- Ferencváros
- Kedvenc csapatod: Ferencváros, Nashville, Magyar válogatott
Re: Bundesliga
A Dortmund lengyel támadója 2019-ig aláírt. A nyáron csatlakozik a müncheniekhez.
- csababarca
- Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.
kovacspeter írta:
Gerard, Alfonso, Eto, Belletti, Sylvinho, G. Milltio, D. Alves, Casarec, Keita, D. Villa, Adriano, J. Alba
Írtam is,hogy olyan játékosokat írok,akik meghatározók voltak nálunk meg előtte a klubjukban is, Villat kihagytam a felsorolásból,bocsi, de most nem az aprólékra akartam helyezni a hangsúlyt,hanem a meghatározó "sztárjátékosokra",akik mindkét klubjukban azok voltak.
Persze lehet kukacoskodni,meg félreértelmezni a szavaimat, de itt se lenne jó hangulat,ha Casillas meg mondjuk Ramos 1 éven belül átcuccolna hozzánk.
Mindegy,nekem nem tetszik a bundesliga belterjessége, német játékosoknál valamennyire megértem,hogy otthon akarnak maradni, légiósoknál nagyon nem,mert ez a Lewandovski is szinte akárhova mehetett volna, de ő inkább oboáztatja volt csapatát.
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
'shutterisland írta:ha ingyen van, akkor nem is mehet hamarabb, hiszen nyárig van a szerződése.
elvileg.
ha a két klub megegyezik akkor pár millióért már mehet. tehát olyan mintha most adnák el. csak felvetettem mint opció, szerintem is marad nyárig.
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
ha ingyen van, akkor nem is mehet hamarabb, hiszen nyárig van a szerződése.
elvileg.
elvileg.
nyárig gondolom marad mert senkinek sem fog hasznára válni ha most pakol már.
- Úszómester
- Kedvenc játékosaid: Ramos, Marcelo, Beckham, CR
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
közben hivatalos hogy 2019-ig lewa a bayerné
- Ferencváros
- Kedvenc csapatod: Ferencváros, Nashville, Magyar válogatott
Azért Mkhitaryan nem is csatárt játszik, mint ukránba, hanem Lewa mögött játszott, Aubameyang pedig év elején jól tolta, aztán valahogy Blaszczikowsky átvette tőle a jobbszélső posztot. Ha jól emlékszem a Dortmund első 10-12 góljában a bajnokságban, mindbe benne volt a két új szerzemény egyike. Gólpassz, gól, vagy kulcspassz. Nem rosszak ők, nyilván nem egy Götze szint, de szerintem megfelelően pótolták.ziro4vr írta:pár meccsüket láttam, bl illetve bayern, meg talán leverkusen ellen, de ott egyrészt nem tudott úgy részt venni a támadásépítésben mint götze, de ha ezt a szerepet reus átveszi, akkor meg eredményesnek kéne lennie legalább. ukrajnában az volt, de dortmundban nem igazán, és ez probléma, mert kellene egy jó góllövő lewandowski melléÚszómester írta:német bajnokit évente ha 1 et megnézek de még ősszel voltak olyan hírek hogy mkhytarian meg aubameyang azért valamennyire tudta őt pótolni, vagy azóta nem úgy teljesítenek?
aubameyang arra jó, hogy csereként lendületet adjon, verjen pár gólt, de nem lehet vele stabilan számolni, rá építeni
Lewa mezek pedig égni fognak Dortmundban. Szánalmasnak tartom minden játékos részéről, aki egy riválishoz ír alá, főleg ha az eredeti klubja annyi mindent tett érte. Mintha nem lennének így is milliomosok.
Kíváncsi vagyok ki lesz a lengyel helyett. Lehet feljebb tolják az örményt, és akkor Au-Blasz-Reus;Mkhitaryan
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane
Persze ez igaz. Etot sajnos elszúrtuk, de ha megnézed akkor a bayern miért ne csapna le egy ingyen érkező brutálisan jó csatárra? Vagy Götzere akit gyakorlatilag az egész világ meg akart szerezni. Szerintem nincs olyan csapat a világon ahol ne látták volna szívesen Götzet.csabi* írta:eto'o-t hagyjuk , nekünk nem kellett mikor itt volt jóhogy lecsapott rá később a barca
-
- Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
- Kedvenc csapatod: los blancos.
eto'o-t hagyjuk , nekünk nem kellett mikor itt volt jóhogy lecsapott rá később a barca
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane
Azért ne álszenteskedjünk ....csababarca írta:Elképesztő nagy rabló csapat a BM, arra mennek,hogy gyengítsék az adott bajnokságuk legjobbjait.
Utóbbi jó 10 évet nézzük,akkor sorra rabolják ki a Bundesliga akkori jó csapatait.
Deisler,Zé Roberto Ballack,Lúcio, Thorsten Frings,Ismael, Podolski, Van Buyten,Klose,Jansen,Altintop,Borowski,Gomez,Olic,Neuer,Mandzukic,Dante,Götze...Most meg Lewa is beáll a sorba.
Nekem ez nem szimpatikus, nem örülnék,ha mi a saját bajnokságunkat gyengítenénk azzal,hogy elhozzuk az adott év meglepetéscsapatának legjobbjait...Főleg úgy,hogy Götzére sem volt nagy szükségük pl, ennél a Lewandovski üzletnél meg bőven azt érzem,hogy nagyonn %ban az motiválja őket,hogy ne a BvB-nél játsszon a lengyel.
Na mindegy,örülök,hogy spanyolországban kevésbé megy ez, persze vannak kivételek. (Keita,Alves, Milito, Eto'o akik meghatározóak voltak és spanyolból jöttek, nálatok meg Isco,Illara ugrik be, meg Callejon, Ramos, Baptista, akik tényleg beépültek valamilyen szinten, szóval messze nem az az arány...)
Gerard, Alfonso, Eto, Belletti, Sylvinho, G. Milltio, D. Alves, Casarec, Keita, D. Villa, Adriano, J. Alba
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
pár meccsüket láttam, bl illetve bayern, meg talán leverkusen ellen, de ott egyrészt nem tudott úgy részt venni a támadásépítésben mint götze, de ha ezt a szerepet reus átveszi, akkor meg eredményesnek kéne lennie legalább. ukrajnában az volt, de dortmundban nem igazán, és ez probléma, mert kellene egy jó góllövő lewandowski melléÚszómester írta:német bajnokit évente ha 1 et megnézek de még ősszel voltak olyan hírek hogy mkhytarian meg aubameyang azért valamennyire tudta őt pótolni, vagy azóta nem úgy teljesítenek?
aubameyang arra jó, hogy csereként lendületet adjon, verjen pár gólt, de nem lehet vele stabilan számolni, rá építeni
Nem illik.
- Úszómester
német bajnokit évente ha 1 et megnézek de még ősszel voltak olyan hírek hogy mkhytarian meg aubameyang azért valamennyire tudta őt pótolni, vagy azóta nem úgy teljesítenek?
- ziro4vr
arra értettem, hogy az örmény srác nem igazán vált be eddigÚszómester írta:hát pedig nehezebb lesz pótolni Lewandowski -t révén hogy érte még pénzt se kapnak Götzéből meg azért láttak egy kis pénzt
de amúgy igaz, illetve azt is gondolom, hogy a reus-gündogan kettősből minimum egy nem dortmundi lesz már ősszel
Nem illik.
- Úszómester
hát pedig nehezebb lesz pótolni Lewandowski -t révén hogy érte még pénzt se kapnak Götzéből meg azért láttak egy kis pénzt
- ziro4vr
Mivel a legjobb játékosok nem igazán, vagy csak ritkán mennek a bundesligába, ezt tudják tenni. Építgetik a jól működő rendszerüket, jól működő elemekkel, akik jól passzolnak bele és nem kell alkalmazkodni. Meg amolyan tradíció is náluk, vagy presztizskérdés, hogy a legjobb németek náluk játsszanak, egy külföldi meg a lóvét nézi, meg a bl-t, abban is ők a legjobbak ott.csababarca írta:Elképesztő nagy rabló csapat a BM, arra mennek,hogy gyengítsék az adott bajnokságuk legjobbjait.
Utóbbi jó 10 évet nézzük,akkor sorra rabolják ki a Bundesliga akkori jó csapatait.
Deisler,Zé Roberto Ballack,Lúcio, Thorsten Frings,Ismael, Podolski, Van Buyten,Klose,Jansen,Altintop,Borowski,Gomez,Olic,Neuer,Mandzukic,Dante,Götze...Most meg Lewa is beáll a sorba.
Nekem ez nem szimpatikus, nem örülnék,ha mi a saját bajnokságunkat gyengítenénk azzal,hogy elhozzuk az adott év meglepetéscsapatának legjobbjait...Főleg úgy,hogy Götzére sem volt nagy szükségük pl, ennél a Lewandovski üzletnél meg bőven azt érzem,hogy nagyonn %ban az motiválja őket,hogy ne a BvB-nél játsszon a lengyel.
Szerintem mindkét játékosra szükségük van. A Dortmundot én is sajnálom amúgy, remélem a lengyelt jobban tudják majd pótolni, mint Götzét.
Nem illik.
- Marci77
- Kedvenc játékosaid: Raúl.....Kocsárdi,Huszti.
- Kedvenc csapatod: ZTE FC, Real Madrid, Juventus, Arsenal, Boston Celtics, NE Patriots
Van itt pannonbajor? Néha mia san mia ír csak ide. Másról nem tudok
Mindörökké KÉK-FEHÉR szív!
-
- Kedvenc csapatod: Arsenal
Végre más is rájött erre a zsidó politikára. Jöhet a pannonbajorok válasza. Várom
"And my heart will leave you never."
- Marci77
- Kedvenc játékosaid: Raúl.....Kocsárdi,Huszti.
- Kedvenc csapatod: ZTE FC, Real Madrid, Juventus, Arsenal, Boston Celtics, NE Patriots
Tényleg jobb lehetne ha nem gyengítenék ennyire az ellenfeleket. DE azért azt a BVBnél sose felejtsék,hogy a Bayern is szerepet játszott abban,hogy nem ment csődbe a klub 8-10 .
És igen,nem kötelező aláírni.
És igen,nem kötelező aláírni.
Mindörökké KÉK-FEHÉR szív!
- Úszómester
nem kötelezi a játékosokat senki hogy aláírjanak a bayernhez
- csababarca
- Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.
Elképesztő nagy rabló csapat a BM, arra mennek,hogy gyengítsék az adott bajnokságuk legjobbjait.
Na mindegy,örülök,hogy spanyolországban kevésbé megy ez, persze vannak kivételek. (Keita,Alves, Milito, Eto'o akik meghatározóak voltak és spanyolból jöttek, nálatok meg Isco,Illara ugrik be, meg Callejon, Ramos, Baptista, akik tényleg beépültek valamilyen szinten, szóval messze nem az az arány...)
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,